bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
5
0
topic
Factions apskats, uzlabojumi, ieteikumi.
MTM123
lox
124 atbildes forumā
Online: 6d 19h 21m
Redzēts 2020. gada 15. martā, 19:49
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 19. jūnijā, 17:32

Sveiki! 
Lai arī diezgan daudz lietas nav pabeigtas no manas puses, spēlētāji serverī parādās un arī pazūd. Dzirdējis arī esmu dažādas lietas, kas spēlētājiem nepatīk. Lai maksimāli palielinātu jūsu vēlmi spēlēt, kā arī, lai palielinātu spēlētāju skaitu serverī, vēlos, lai jūs:
1) Izsakat viedokli par pašreizējo Faction subserveri
2) Uzrakstītu jūsuprāt lielākos trūkumus
3) Ieteiktu uzlabojumus/ izmaiņas.

Vēlos pateikt, ka tikai sadarbojoties spēsim padarīt serveri labāku mums visiem.
Samērā daudzi aspekti ir uzlaboti pateicoties tieši spēlētāju aktivitātei un vērībai.

Teikšu jau paldies tagad, tiem, kuri uzrakstīs augstāk minētos punktus.
Paldies!

Pizhikz.
Lasa vēstules
Lietotājs
spalvainais
2560 atbildes forumā
Online: 50d 13h 42m
Redzēts pirms 16 minūtēm
Pievienots, 2015. gada 19. jūnijā, 18:02
0
post

Ir visādi ar to serveri. Pirmkārt, paldies par atsaucību. Esmu ievērojis, ka spēlētāju ieteikumi tiek ņemti vērā un maksimāli ātri tiek realizēti. Izņemot to gadījumu, kad es 3 dienas kaucu par to, ka vajag salabot creative plotus. :D Bet tā vispār ir okej. 

Vispār faction serveris ir normāls. Bugi kaut cik salaboti, vienīgi ir daži jautājumi.

1. Kas ir ar to 10 sekunžu gaidīšanu, lai tiktu uz /f home? Diez gan krīt uz nerviem. Arī citiem spēlētājiem nepatīk. Pietiek pilnīgi ar 5 vai 3 sekundēm. Es gan tev jau šo jautājumu uzdevu, bet līdz galam nesapratu. Izskatījās, ka tev pirmā dzirdēšana par to.

2. MC VOTE. Vai tuvākajā laikā tas būs pieejams (tā figņa, kad nobalsojot par serveri saņem kādu bonusu)? Jā, es zinu, ka tur var to sistēmu apiet, bet zinu, ka daudzi cilvēki godprātīgi arī līdz galam nobalsos. Nav jau žēl to papildus 2-3 sekunžu. Bet no otras puses ir tā, ka ir jau daily chests, kurā var dabūt itemus. Vai gadījumā nebūs par daudz bezmaksas itemu tad? Un ja ieliks to vote par serveri bez bonusa, tad uzreiz samazināsies balsotāju skaits.

3. Shopi. Vajadzētu shopus pārtaisīt/papildināt. Ir vairākas nepilnības. Sāksim ar to, ka cenas ik pa laikam tiek mainītas. Brīžiem vispār itemu noņem no pārdošanas. Vajadzētu pievienot clay, wool, spawneri, jo cik man zināms spawneri nevar ar silk pix izrakt. Tad vismaz ieliekat shopā to. Var redzēt, ka shop/-i ir nepārdomāti. Piemēram, var pārdot 1 staku sugarcane un 1 staku cukuru. Reāli tas ir viens un tas pats (ieliec sugarcane crafting table un uzreiz cukurs ir), bet cenas atšķiras.  

Vēlāk piemetīšu EDIT un papildināšu visu. Pagaidām nav laika. :)

EDIT:

4. w5ofns8qpb8cs3cyjal2.png

Adminiem vajadzētu uzlabot aktivitāti. Mans uzskats - kāpēc man būtu aktīvi jāspēlē serverī, ja pat admins, kurš ir atbildīgs par serveri ienāk labi ja uz 1 stundu. Turklāt cik skatos ir tā - atnāk admins, un /afk. Ir, protams, izņēmumi. Esmu novērojis, ka admins savā mērā ietekmē servera dzīvi/aktivitāti. Ienāk serverī admins un visi sāk uzreiz rakstīt čatā, paliek interesantāk spēlēt u.tml. Un tas nav tikai minecraft. Arī CS to var novērot.

5. Eventi. Eventus vajadzētu rīkot nedaudz pārdomātākus. Reizēm liekas tā, ka eventu taisīt ir vienkārši piespiests. Nevajadzētu rīkot eventus, kuros viegli var nomirt. Vakar ar bija events. Bija jāskrien, jāizvairās no trapiem utt. Doma jau forša, bet tur apakšā bija dziļš ūdens, kas nereāli traucēja. Es saprastu, ja tas ūdens būtu 1-2 blokus dziļš. Ja nokriti bija tā - gaidi kamēr nopeldēsi līdz pašai apakšai, raksti /warp runner, gaidi kamēr teleportēsies. Vēlāk gan admins, ja nemaldos kaasis, saprata šo kļūdu un sāka teleportēt uz eventa sākumu visus, kuri čatā palūdza. Bet gluži viss labi nesanāca, jo viņam apnika teleportēt. Sanāca tā, ka 1 čalis arī noslīka. Vēl mīnus bija tāds, ka eventa laikā visu laiku vajadzēja lādēt jaunus chunkus, kas daudziem radīja problēmas - lagoja. Tātad izvairaties no 2 leitām - miršanas eventa laikā un veidojiet tā, lai būtu maksimāli maz lagu. 

6. F powerboost. Dažam labam te laikam saistībā ar eventiem vai kā savādāk ir doti f powerboost. F powerboost nozīmē, ka max power nav vairs 10, bet, piemēram, 20 vai 15, ja? Ja es nekļūdos, tad man ir jautājuma turpnājums - vai tas nav negodīgi, ka atsevišķiem spēlētājiem ir lielāks max power?

7. Spawns. Faction spawns ir samērā "pliks". Personīgi man nepatīk. Ir lietas, kas man spawnā patīk, bet tās sienas nav īpaši labas sanākušas, diemžēl... Bet KitPvP ir vienkārši konfekte. Ja faction spawns būtu tik pat labs būtu ideāli!

Pagaidām tas īsumā ir viss.

Pēdējo reizi rediģēja Pizhikz., 2015. gada 19. jūnijā, 19:27.

                            

SkaabaisRediis
Jauniņais
18 atbildes forumā
Online: 4h 56m 48s
Redzēts 2017. gada 26. martā, 19:23
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 20. jūnijā, 20:24
0
post

1.Vaidzetu atvert endu jo 99,9% serveros vins ir vala a te ir warzone tadel vjg wilderness lai cilveki taisa end fermas un kautvai f homes kuras nevar iekarot bet vnk lai viniem jautri un XP viegli naktu

2.shoppa vaidzetu books/bookshelfs par sakarigu cenu un vaidzetu

3.warp food lai jauninajiem nav ipasi jadiedele nauda no stiprajiem jo shopa food ir daargs. 

4.Pievienot VIP lai varetu but ipasaki ja grib but tadi

5.Vipiem vaidzetu kkadus P2 d setus un sharp 3 fire 1 knock 1 dmd zobenus @ /kit VIP un vel kkadus potionus piem str 2 un 1 ega un 1 tads kits ir 1reizi 24h laika vai ari 48h laika to izvelaties jus.

Pēdējo reizi rediģēja SkaabaisRediis, 2015. gada 20. jūnijā, 20:59.
MTM123
lox
124 atbildes forumā
Online: 6d 19h 21m
Redzēts 2020. gada 15. martā, 19:49
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 06. jūlijā, 18:25
0
post

paceļu

Lietotāji skatās šo tēmu: 0