bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi un kļūdas
0
0
topic
Pāris ieteikumi priekš DR servera
xerostep
Jauniņais
1 atbildes forumā
Online: 1h 19m 30s
Redzēts 2016. gada 12. novembrī, 22:25
Pievienots, 2015. gada 22. jūlijā, 15:45

Pirmais ar ko sākšu protams ir   mapes. Viņas ir    pārāk maz, un visas jau regulārie spēlētāji zin no galvas. Iesaku pievienot vismaz kādas 15 jaunas mapes, jo pat kad pievieno pāris jaunas mapes, ātri apnīk. Dažas vecās mapes, piem kā deathrun_temple u.t.t. varētu ņemt nost, jo tās jau tāpat ir    aizvēsturiskas. Visa aizrautība serverī zūd dēļ tik ļoti paredzamajām mapēm. ;( Mapes ko ieteikt nemeklēšu, jo admini un servera veidotāji šajā lietā būs gudrāki, un labāk zinās kādas varētu pievienot un   kurās nav bagu.

 

Otrais ieteikums ir "free run' funkcija. Tāda jau daudzos serveros ir ieviesta. Bet iesaku izdarīt tā ka katru raundu free nevarētu taisīt, bet piemēram katru otro, vai katru trešo. Free run funkcijā teroristu nevarētu sašaut tikai nodurt, un terorists arī ieročus nevarētu izmantot. 

 

 

Ceru ka manas idejas noderēs, nekādu atlīdzību man nevajag, pat ja  ieteikums ir  labs. :D pietiks ar tādu atlīdzību, ka ieteikumi tiks ņemti vērā tuvākajā laikā. :)

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 490d 8h 22m
Redzēts pirms 2 stundām
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2015. gada 22. jūlijā, 15:52
0
post

Līdz dr updeitam vēl tālu, bet nu mapes jaunas var ik pa laikam ievietot.

Ar mapju ievietošanu parasti vienīgā problēma ir tāda ka cilvēki uzskata ka ja pasaka ka vajag mapes, ka viņi kaut kā palīdz kādam. Atrodi pats mapes, noteste vai necrasho, vai nelago, vai nav parak grūta, vai nav bagu, tad saliec visas mapes 1 .rar failā, ieliec te linkus un skreenshotus, un ieliksim serverī kad iztestēsim

 

Pārējos ieteikumus šobrīd nekomentēšu

Lietotāji skatās šo tēmu: 0