bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sasveicinies
3
0
topic
Sveiciens no Rastaman ;D
Rastiks
Jauniņais
Rižiks
11 atbildes forumā
Online: 3h 40m 50s
Redzēts 2021. gada 09. februārī, 18:03
Pievienots, 2016. gada 31. martā, 18:01

#PAR SEVI:

*Mani sauc Maksims.

*Esmu 16 gadus vecs.

*Dzīvoju Rīgas rajonā, bet iepriekš dzīvoju Jelgavā.

*Mani hobiji? hm.. vasarā man tādi daudz parādās, piemēram, peldēties, braukāties ar riteni/rolleri, spēlēt futbolu vai labi vienkārši labi pavadīt laiku ar draugiem, taču ikdienā man nav nekādu īpašu hobiju, mācos, spēlēju datospēles. 

*Agrāk esmu nodarbojies ar futbolu, bet tagad vairs nē.

*Moto? Nu nezinu... nekad par to nebiju domājis, atstāšu tukšu. 

*Brīvajā laikā pavadu pie datora, braukājos ar riteni, nekas īpašs, kā jau iepriekš minēju.

*Neesmu ceļojis. Man šķiet, visforšākā vieta pasaulē ir Dubajā, jo mēs visi zinam, ka SAE ir bagāta valsts, taču es gribētu dzīvot Anglijā, jo tur dzīvo mans 26 gadus vecs brālis. Un vispār patīk šī tauta. 

*Par kick.lv kā uzzināju? Es pat neatceros, laikam kad ar draugiem spēlējām kopā, iegājām. Bet tā visbiežāk esmu ts3 iegājis, parunāties ar cilvēkiem. Mans pirmais iespaids par kick.lv ir labs, jo dizains te ir labs, ir daudz labu serveru(tas ir iemesls, kāpēc tieši uz kiku atnācu), labi, saprotoši cilvēki, kuri nediršas kā dažs labs no cita komūna, neteikšu kura. Bet īsti vēl te neko daudz nesaprotu, jāpierod, jo pie jums viss ir pavisam savādāk. 

*Kā es sevi raksturoju? Protams, par sevi sliktu jau nepateiksi, bet esmu saprotošs, ja pret mani labi izturas - es labi izturos pret to. Vienmēr var atrast kopīgo valodu ar kādu. 

*Izdomāju uzrakstīt sasveicināšanos, jo nekad iepriekš pat nebiju to darījis, kā arī jau servera īpašnieks norādīja sasveicināšanās paraugā - pirmais iespaids ir svarīgs. Gribu iepazīt sevi citiem.

*Jauku lasīšanu, cerams sadraudzēsimies un atradīsim kopīgu valodu. 

#PAR SPĒLĒM:

*Mans niks ir Rastaman ;D

*Man nav bijuši citi niki, protams, esmu mainījis uz dažādiem fake nikiem uz  brīdi, bet šis ir mans pamata niks.

*Kādas spēles? Ja iet par žanriem, tad protams šūteri, taču ja konkrēti, tad 1.6, CS:GO, Far Cry 3/4, Heroes of the Storm, World of Warcraft.

*Neesmu piedalījies turnīros, tikai CW spēlējis esmu.

*Par vietu topā es vairs necenšos iekļūt, tikai spēlēju chillā. Bet vispār šauju normāli - 2/1 kkur. Īstenībā neesmu nekads lielais fans uz šaušanu tieši 1.6 nolūkā, jo es esmu iecienījis tādu modu kā Basebuilder. Varbūt zinat tādu kāds, tajā man ir liela pieredze, jau vairāk kā 2 gadus esmu to spēlējis citā komūnā.

*Visvairāk? Īsti pat nezinu, laikam jau forumā, jo pagaidām nav tik daudz nemaz laika uzturēties serveros, jo ir mācības un nedaudz apnicies 1.6, bet ar laiku jau redzēsim. 

! Tagad gribu vērsties sakarā ar kick basebuilder serveri. Ja būs tāda iespēja vai vēlme? Varbūt ir gribēšana atvērt tādu serveri? Būtu tajā pavadījis daudz laika, jo tas ir mīļākais mods, kas ir palicis no 1.6. Ceru, ka īpašnieks uzklausīs un varbūt izteiks/iet savu viedokli par šo ideju. Liels paldies, ka mani uzklausījāt. Jauku dienu. 

 

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 491d 8h 23m
Redzēts pirms 7 stundām
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2016. gada 15. aprīlī, 16:17
0
post

Čau, tas nekas ka par 2 nedeljam par velu :D

Snuff
Lietotājs
Snuffiņš
201 atbildes forumā
Online: 1d 18h 9m
Redzēts 2022. gada 29. martā, 16:52
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2016. gada 16. aprīlī, 09:55
0
post

Sveiks

9fysrvu5hs4xe37m7pj.gif

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0