bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Jaunumi & Informācija
2
0
topic
Pievienojies!
Bomariks.
Jauniņais
Čivars
39 atbildes forumā
Online: 1d 22h 10m
Redzēts 2016. gada 31. decembrī, 03:28
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2016. gada 06. aprīlī, 00:22

Sveiki! Kā jau redzi esam pa visam jauns un svaigs projekts. Tas tikai pierāda to, ka esam nolēmuši augt, neskatoties uz to, ka konkurence ir liela. Bet ar Tevi mēs to spēsim! Ikviens mums ir svarīgs, tādēļ, ja lasi šo rakstu neesi vienaldzīgs, varbūt tieši Tev ir izaugsme šeit. Mēs vēlamies padarīt tīru, akurātu, pedantisku vidi šeit, lai Tu justos komfortabli. Pagaidām mūsu plānos ir pilnveidot forumu, izveidot serveri, lai tieši tev būtu prieks atrasties šeit un izbaudīt IG dzīvi.. Pietiks solīt, jo ar vārdiem tas neies uz priekšu, bet gan ar darbiem!Sīkāk pastāstīšu, kas ir pats RolePlay- Kā jau tiešs tulkojums pasaka priekšā, tā ir lomu spēle. Loģiski izsecinot, ko nozīme šis vārdu salikums jau var rastiem apmēram kaut kāds priekšstats par to, kas tad īsti ir RP. RP, jeb lomu spēles mērķis ir pielīdzināt visu spēles procesu reālajai dzīvei, tādejādi, padarot spēlēšanu interesantāku. Pats galvenais ir izveidot un iztēloties savu personāžu, ar kuru turpmāk spēlēsiet. Tālāk viss RP process ir atkarīgs tikai un vienīgi no Jums, lai to padarītu vēl interesantāku ir jāievēro arī nākošie punkti.Sīkāk, kādas ir organizācijas.

 

Legālās organizācijas-

DemokrātuNams

Pašvaldības Policija

Krimināl Policija

Swedbanka

CSDD/Autosskola

FBI Direkcija

N-Today

N-Times

Mafijas-

Lohnez Mafia

Gracia Mafia

Latvian Mafia

Kurzemes Mafija

Bandas-

Grove Street Gang

LoSantos Vagos Gnag

The Rifa Gang

East Side Ballas Gang

Varios Lozt Aztec Gang.

 

Samp lejupielāde-https://www.sa-mp.com/download.php

Gta lejupielāde-https://kat.cr/gta-san-andreas-pc-t12168381.html

 

RolePlay termini(Pamācies)-

 Common sense(Loģiskā domāšana) - nebaidos teikt, ka svarīgākais no punktiem, kas jāievēro, lai veidotos labas RP situācijas. Common sense, jeb loģiskā domāšana ir spēja RP situāciju maksimāli pielīdzināt reālajai dzīvei, izprotot, kā loģiski būtu jārīkojas reālajā dzīvē.
Piemērs: Ja uz Jums tiek tēmēts ar ieroci, Jums ir jāizrāda baiļu pazīmes, nevis jāuzbrūk cilvēkam, kas un Jums tēmē.

 PowerGaming(PG) - termins, kuru bieži vien sākot spēlēt RP sanāk piemirst. PG ir gan fiziski, gan morāli neiespējamu lietu paveikšana, kas, diemžēl, spēlējot SA:MP ir iespējama, jo fizika spēlē nav tik izteikta, cik reālajā dzīvē.
Piemērs: Jūs nolecat no 3 stāvu mājas jumta un bez jebkādām problēmām dodaties tālāk, jo neesat nomiris, jo vēl taču ir atlicis 50% HP. - Šis ir uzskatāms PG, jo reālajā dzīvē sekas var būt pat letālas.
.
 DeathMatching(DM) - ir fiziska uzbrukšana spēlētājiem bez laba RP iemesla. Lai uzbruktu spēlētājam, nepietiks vien ar to, ka viņš Jūs ir nosaucis sliktā vārdā, vai par Jums runā aiz muguras, jo reālajā dzīvē par tādiem niekiem Jūs taču nenogalinātu - tieši šādi ir jādomā, kad Jūs spēlējat RP. Par ieročiem vispār būtu jādomā, kā par lietu, kuru izmanto ārkārtas gadījumos un kura ir pieejama tikai retajam.
Piemērs: Jūs ienākat RP serverī un izdomājat, ka vēlaties uzbrūkat katram spēlētājam, kas ir Jūsu tuvumā, un to arī darot - uzskatāms DM piemērs, kas nav atļauts.

 Out Of Character(OOC) - visas darbības, teksti, video, vārdu sakot visa pieejamā infomācija, kura ir atrodama ārpus spēles, vai OOC čatos - viss, par ko Jūsu tēls nevarētu nedz iedomāties, nedz zināt. Viss, kas nav saistīts ar Jūsu tēlu.
Piemērs: Kādas frakcijas biedru saraksts, kas atrodams forumā.

 In Character(IC) - visa informācija, par kuru Jūsu tēls ir infomēts un ir vainu piedzīvojis, vainu dzirdējis par šo lietu. Visa veida informācija, ko Jūsu tēls ir piedzīvojis/dzirdējis.
Piemērs: Saruna starp diviem personāžiem, ko esat dzirdējis, kamēr ar savu tēlu iepirkāties veikalā.

 MetaGaming(MG) - OOC informācijas izmantošana IC - kādas informācijas izpaušana veidojot RP situāciju, kuru esat uzzinājis šeit, forumā.
Piemērs: Jūsu personāžs iet pa ielu un pretim nāk Jūsu personāžam nepazīstams cilvēks, bet Jūs viņu uzrunājat vārdā, jo viņam taču virs galvas rādās Vārds_Uzvārds - MG, jo reālajā dzīvē nevienam taču nekarājas plāksnīte ar viņa persona datiem virs galvas, vaine?

 Mixing - kā jau vārda tiešais tulkojums pasaka priekšā, tad tas ir kaut kādā mērā saistīts ar miksēšanu - konkrētāk, OOC un IC jaukšana ar vietām, jeb otrādāk.
Piemēram: Jūs parastajā čatā rakstiet: "Labi, es OFF, iešu paēst", šī ir OOC informācija, un tas būtu jāraksta /b, /o vai /pm čatos.

 RevengeKilling(RK) - īsi un kodolīgi: Dusmu ietekmē, pēc kaut kāda veida konflikta, kura rezultātā tēls nomira, uzreiz pēc atdzimšanas dodas un nogalina personāžu, kurš viņu nogalināja - konkrēta atriebība. - Nav pieņemami, jo pēc nāves nav reāli atcerēties personāžu, kurš Jūs nogalināja.
Piemēram: Jūs nogalina kaut kāda veida sadursmē starp bandām, un uzreiz pēc atdzimšanas dodaties un nogalinat personāžu, kurš Jūs noslepkavoja.

 BunnyHopping - lēkšanas pogas nemitīga spaidīšana, tādejādi pārvietojoties ātrāk, nekā skrienot. - Neatbilst reālās dzīves attēlošanai, jo skrienot 100m distanci Jūs taču nelēkājat kā zaķis, jo tā ir ātrāk ? Tas ir sava veida SA:MP bugs(kļūda).
 Ninja jack - kāda personāža izraušana no transportlīdzekļa bez attiecīgu RP komandu izpildes (/me un /do).


 Quick Swapping - ieroču nomainīšana/izvilkšana ar peles rullīti(mouse3) pirms vai bez attiecīgu RP komandu izpildes (/me un /do).


 PlayerKill(PK) - kāda konkrēta tēla nogalināšana, pirmstam saskaņojot ar administrāciju un nogalināmo tēlu par PK izpildi. PK - tēls tiek nogalināts un neatceras nekādus notikumus/informāciju, kas saistīta ar personu/-nām, kas viņu nogalināja. Lai izpildītu PK ir jābūt loģiskam un ļoti labam iemeslam.
Piemēram: Kāds spiegs ir iefiltrējies Jūsu bandā un Jūs to uzzinat, likumsakarīgi būtu, ja viņš tiktu sodīts. Šajā gadījumā var pieprasīt PK izpildi, tādejādi nogalinot spiegu, viņš aizmirst visu, kas saistīts ar Jūsu bandu.

 CharacterKill(CK) - lai arī RolePlay serverī šī iespēja tiks deaktivizēta, jo uzskatām, ka nebūtu korekti bloķēt kontu, jo tomēr ir ieguldīts darbs, lai izveidotu šī tēla dzīvi, spēlētājiem ir jāzin, kas tas tāds ir pa zvēru. CK - līdzīgi kā PK, taču nevis tiek izdzēsta atmiņa, bet tiek nobloķēts spēlētāja konts, tādejādi ar šo personāžu vairs nav iespējams spēlēt.

 

Ja šo visu iemācas no galvas tad tu esi pilntiesīgs samp roleplay spēlmanis. Ja nezina šos terminus visbiežāk amdini liek jail, kas viss vairāk nepatīk.

Samp lejupielādes pamācība:

1.Aizejam uz samp galeveno mājaslapu.

2.Nolādējam samp 0.3.7 versiju.-https://www.sa-mp.com/download.php

4.Kad esam nolādējuši, atvera .exe, samp failu.

5. Tad izvēlamies savu Gta San Andreas mapi, kur ieldējas samp.

6. Tad uzgaidat, kad ielādējas. 

7. Kad ielādējas aizejam uz Gta mapi,un atveram samp failu.

8. Un ievadat ip adresi, šai gadījumā būs- samp.kick.lv

9. Un ieejam serverī un šakam spēlēt. :)

 

 

Forums-rp.kick.lv

Servera ip-samp.kick.lv

 

Pēdējo reizi rediģēja Bomariks., 2016. gada 06. aprīlī, 15:12.
Lietotāji skatās šo tēmu: 0