Pieteikums:
1. Niks(niki) serverī
*Snuffs*
2. Links uz taviem statiem
Prasības:
1. Jābūt nospēlētām vismaz 90h (cik ir?) 59h.
2. Vismaz 16 gadi (Ar retiem izņēmumiem ziedotājiem) (cik ir?) šogad paliks.
3. Iepriekšēja adminēšanas pieredze (Ar retiem izņēmumiem ziedotājiem) Tieši šijā serverī neesu bijis, esu vairākas reizes admininējis lietuviešu serverī kā arī dažos ZM serveros ,bet tas bija sms acc. Tā itkā adminēšana man ir ,nav slikta, nav ļoti izcila.
4. Vismaz 2 admins no servera, kuri par tevi galvo (kuri?) Nav.
5. Jābūt reģistrētam forumā vismaz 6 nedēļas (cik ilgi?) Reģistrējies 12.septembris 2014.
6. Jābūt sasveicināšanās tēmai forumā (links uz topiku) http://www.kick.lv/forums/topic/3476/sveiki/.
7. Jābūt labai aktīvitātei forumā tieši tagad liela ļoti nav jo eksāmeni ir galvenāki, bet kad nebija eksāmeni tad biju aktīvs.
8. Nedrīkst būt neviena neattaisnota sūdzība par tevi
9. Serverī ir jābūt vajadzībai pēc admina (kāda? vai tavuprāt trūkst adminu?) Administrātori pēc manām domām tikai uzturās forumā un serverī ienāk tikai tad ja kāds izsauc vai vienkārši paziņo viņa. Bet tā parasti spēlēt vai pavadīt laiku serverī neredzu. Kādu laiku es jau spēlēju esu tikai redzējis administrātorus tad kad kāds pasauc ,bet kad sauc un tieši ir kādi spameri vai tamlīdzīgi neviena vienīga administrātora nav serverī. Tā cepī šis vienkārši un izdomāju uzrakstīt un kandidēt par administrātoru. Man šķiet ka ir vajadzība un vajadzētu tieši administrātoru kas vairāk pasēž gan forumā ,kā arī serverī laiku pavada.
10. Jābūt nodotiem vismaz 8 noteikumu pārkāpējiem konkrētajā serverī (linki uz topikiem) itkā es topikus nelieku par pārkāpējiem ,bet izsaucu administrātorus caur komandu /calladmin un tad ja ienāk tad administrātors nobano viņu.
11. Jaatrodas statos vismas piecdesmitniekā (kura vieta?) Rank:42.
12. Jābūt vismaz 40 postiem (cik ir?) 126 posti.
13. Jāpārzin rases, pieejamās komandas serverī un kā viņas lietot Pārzinu visas klases un lielāko daļu visām rasēm ability kā arī pieejamās komandas un māku lietot arī.

2. Vismaz 16 gadi (Ar retiem izņēmumiem ziedotājiem) (cik ir?)
šogad paliks.
Ja jau šogad paliks, tad kāpēc jau tagad liec ķeksi tā kā šī prasība būtu izpildīta? Nav izpildīts.
Un kāpēc Tu neliec sūdzības par spēlētājiem webā? Ar to Tu parādi ka māki atšķirt čīterus.

Stundas nav
Gadi nav
Nodotie pārkāpēji nav, jāpiebilst, ka tu cheaterus neatpazīsti, jo 99% tavi calladmin ir nepamatoti, redzot, ka tu sauc adminu es vairs pat nepagodinu ieiet un paskatīties, kā spēlētājs tu esi ļoti vājš, tādēļ, par visiem kas spēlē labāk par tevi, tiek saukti admini.
Iesaku, savākt nodotos pārkāpējus, lai parādi vsm niecīgas zināšanas cheateru atpazīšanā.
TC +1 wp par neatbilstību prasībām
Pīle, ScoRp1oN^^, Fantograms, Komisarchiks, dr1m1g, Zeltinsh, Chemijs, Paldies., Strelnieks., SpriditisMAD, gaz1kkk., ZnT, krime, Enemijs, sneiks, Latvians, ⛔lolwut?, Laauriinaa, BENIS, Cool Dude, Pilsonis., GodFingers, MAVERIK, Klaus, sсhoKKur-, Jogijs, Venta