bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sports
1
0
topic
Ventspils izcīna uzvaru Čempionu līgas spēlē
LatvietisNU
SuperStar
Kakulacis
2234 atbildes forumā
Online: 11d 13h 43m
Redzēts 13. aprīlī, 01:35
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2016. gada 09. novembrī, 21:21

Basketbola klubs Ventspils FIBA čempionu līgas spēlē savā laukumā ar 91:66 sagrāva Itālijas komandu "Openjobmetis". Ventspilniekiem šī bija otrā uzvara čempionu līgā no četrām spēlēm.

Attēlu rezultāti vaicājumam “BK Ventspils”

Maču ventspilnieki sāka sekmīgi un jau otrās minūtes sākumā pēc kapteiņa Kristapa Janičenoka tālmetiena panāca 7:2. Kaut viesi ātri panāca izlīdzinājumu, «Ventspils» uzreiz veica nākamo izrāvienu, un ceturtdaļas priekšpēdējās minūtes ievadā Villija Dīna tālmetiens panāca 20:11. Savukārt ceturtdaļas pēdējā sekundē trīs punktus guva arī Rihards Kuksiks un pēc desmit spēlētām minūtēm rezultāts bija 27:19.

Otrās ceturtdaļas ievadā Ronalds Zaķis ar diviem punktiem pirmoreiz panāca desmit punktu pārsvaru, tomēr dažās nākamajās minūtēs sekmīgāki bija «Openjobmetis», kas samazināja «Ventspils» pārsvaru līdz 31:28. Turpinājumā atkal mājinieki darbojās pārliecinošāk par pretiniekiem un ceturtdaļas septītajā minūtē divi Folerina Kempbela soda metieni deva 42:31 vadību. Puslaika beigās «Ventspils» uzbruka ļoti veiksmīgi, īsā laikā tālmetienus trāpīja Dīns un Kempbels, kas mājiniekiem ļāva jau būt vadībā ar 55:38.

Otrajā puslaikā viesi sameta pirmos sešus punktus, tomēr, kaut atkal abām komandām bija veiksmīgu un neveiksmīgu epizožu periodi, tuvāk par desmit punktiem «Ventspils» pretiniekus nepielaida un pirms pēdējām desmit minūtēm joprojām bija stabilā vadībā ar 68:54. Savukārt noslēdzošajā ceturtdaļā jau vienības spēlēja brīvāk un «Ventspils» guva pārliecinošu uzvaru.

 

 

Ventspils komandā rezultatīvākais spēlētājs bija Armands Šķēle, viņa statistikā 18 punkti, 8 atlēkušās bumbas un 5 rezultatīvas spēles. 

 

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0