bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Filmas
1
0
topic
[Apskats] Es esmu leģenda.
exdent
V.I.P.
The Notorious
580 atbildes forumā
Online: 19d 14h 51m
Redzēts 5. aprīlī, 00:52
Pievienots, 2016. gada 23. novembrī, 02:08



 

Sveiki, sākšu laikam ar to, ka jau biju meklējis vai šeit tika ievietots šīs filmas apraksts, pameklēju searchā, tur arī neko neatradu, tāpēc vēlējos nedaudz padalīties ar filmu "Es esmu leģenda", jeb "I am legend", daudzi no jums jau šo filmu zin un gan jau kāda daļa zin, bet vēl nav redzējuši.
Personiski šī filma manā filmu topā ierindojās otrajā vietā. 
 

Varu vienīgi teikt to, ka filma ir jānoskatās, noskatīsities - nenožēlosiet.

Filmas apraksts:
Pēdējais dzīvi palikušais cilvēks uz Zemes cenšas glābt ar postošu vampīru mēri inficētos cilvēkus. Ģeniāls zinātnieks, kurš atklājis līdzekli pret cilvēku radītu postošu vīrusu, Roberts Nevils, negaidīti izrādās imūns pret šo lipīgo vīrusu. Nu visi Ņujorkas un varbūt pat pasaules iedzīvotāji ir pārtapuši asinskārās būtnēs, kas baidās no gaismas un dzīvo, lai aplipinātu jebkuru dzīvu būtni, ko viņi sastop ceļā. Kopš civilizācijas iznīcināšanas brīža ir pagājuši trīs gadi, un vientulība Nevilam sāk kļūt par nastu. Dienā viņš pilsētā meklē pārtiku un visu nepieciešamo, kā arī sūta ziņojumus, cerot, ka kāds uz tiem atbildēs, bet naktīs viņš cenšas mainīt vīrusa radītās sekas, eksperimentējot ar savām asinīm. Bet laika nav daudz, jo inficēto pūlis vēro katru viņa soli, gaidot piemērotu brīdi uzbrukumam.

Žanrs:
Drāmas
Šausmu filmas
Zinātniskā Fantastika

Filmas oficiālais "treileris"



Personiski man nekad nav patikušas tās visas zombiju filmas, bet šī ir viena no tām kura tiešām nebija pārspīlēta un, ja godīgi, kad noskatijos pirmo reizi filmu, tad aizdomājos kā jūtas galvenais varonis paliekot viens.. 


 

 

 

Filmas apraksts (avots): Spied uz manis!

Pēdējo reizi rediģēja exdent, 2016. gada 23. novembrī, 02:11.

LatvietisNU
SuperStar
Kakulacis
2234 atbildes forumā
Online: 11d 13h 43m
Redzēts Vakar, 20:59
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2016. gada 23. novembrī, 14:47
0
post

Nezinu vai patiks, bet būs jānoskatās! Viena zombiju filma tikai ir gājusi pie sirds līdz šim

 

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0