Labvakar, mani sauc Aldis un esmu gandrīz 23 gadus vecs. Dzīvoju Rīgā, Purvciemā. Rīgā uzturos jau kādus 3 gadus, sakarā ar darbu. Strādāju Annels atrakciju fabrikā - http://annels.lv . Brīvajā laikā eju uz sporta zāli un futbola treniņiem. Teiksim tā, ka brīvā laika tikpat kānav, nu brīvdienās varbut pasēžu pie PC un tā, attiecīgi līdz sezonai, sāksies karuseļi u.c. atrakcijas.
Mans Moto,mhm...vienmēr pieturos pie filmas vārdiem - Never back down. Kad man kautkas nesanāk, es pie sevis saku šos vārdus, protams Latviski, un cenšos no visa spēka, kamēr sanāk.
Man nav kaitīgu ieradumu, kā tas ir lielai daļai mana vecuma jauniešiem, T.i. nepīpēju, un ar alkoholu neaizraujos, tikpat kāvispar nelietoju.
Ceļojis es neesmu, bet vienmēr esmu gribējis aizlidot uz Spāniju, jo es mīlu sauli, un saule mīl mani Un vienam ari nebutu interesanti, gaidu savu īsto mīļoto ar kuru varētu lidināties apkārt pa pasauli un izbaudīt dzīvi
Kick Serveri es jau zinu ļoti sen, vienkārši no Comment.
Mans raksturojums? Nu, esmu spēcīgs, draudzīgs, ar labu humora izjūtu. Uzticams.
Visiem novēlu Izbaudīt dzīvi, jo daudz ko var palaist garām
Par spēlēm neko nerakstīšu, jo es tās vairs nespeleju, vienu bridi biju aizravies ar Sampu, bet apnika, tagad tik atsāku 1.6 šad tad uzkapat, un mans niks ir Forestiņš
Hi.
Sveicināts.
Sveicinats kick.lv
salam
Sveiks ! Zināms jau sen ! Lai veicās atrast savu žubīti !
Sveiciens
Čau, interesanta sasveicināšanās, laipni lūgts bariņā un ceru ka labi te iejutīsies un būsi arī turpmāk sastopams
Esi sveicināts!
Welcome.
Aloha!
Haiduk!
Sveicu @kick.lv
Welcome !
Sveiks.
Nu baigais malacis. Nekad nepadodies. Sveiks.
zdarsķē
Jan4a, luīze, 32x6JLsuPy, lemony, ⛔lolwut?, Klaus, kraims, ANormalStick, Cool Dude, bnation-, Pizhikz, Forestiņš, analfabetiks, 0nion_man_LV, knejvs, sсhoKKur-, PENtazaurenis, Kalvix, AmazingDan, Siikaa^_^, Daņiks, ToW, Saldenieks, acid_kiki, Paldies., Noravajumtu, Enemijs, Chemijs, (:laimonpuika:), 32456yhytbg, icescale, -0p, Mhm, tenblunt, vehy, sneiks, Obijs, TheAlzyHD, Unicorn, -lembergs-, TheLegend