Mūzikas kritiķis
Uzdevums:
Jāieliek youtubes video ar dziesmu kura tev ļoti patīk, un jāpasaka savu viedokli par iepriekšējā posta dziesmu.
Noteikumi:
Porstu intervāls 2. (Jābūt 2 postiem pirms tu vari rakstīt atkārtoti šajā topikā)
Drīkst izteikt aizvainojošu viedokli par dziesmu, bet nevis par mūzikas stilu vai par autoru kurš to te ielika.
Piemērs:
1. Edwin Starr - War
2. (ja būtu cita video) Pretīga kaka
Ir laba, nekāda vaina. Brīžiem gribas paklausīties ko tādu mierīgu.
8/10
Ne visai patika tā zāģēšana diezko pie dūšu neiet
oo, nice Godsmack, mana top3 grupa. :3 \m/ \m/ . Šitai dziesmai pat ar līdzi dziedu daudzreiz.
Oh. Reti kad ir patikusi kāda no anime soundtracks. :|
Ko šādu klausos kad gribu padomāt par ko deep. Gets the mood going.
Laba dziesma priekš domāšanas.
Klausīties var
NEpatik iepriekseja mandarina dziesma
man nepatik
3/10 Latviešu dziesma+bermudu divstūris....pameklē kko oriģinālu ;c
Nepatika, jo ļoti garlaicīga.
Nepatīk lielākā daļa rock/metāla dziesmas. Šitā man ar nepārāk. Katram sava gaume
Pretiga dziesma!
Nepatīk krievu mūzika 0/10
Laba. Patīk dziesmas kur ir "bitch" . Patīk fonā skanošais arī
Laba dziesma, tikai kaut kā pietrūka 7/10
kārtējā latviešu kaka. bet nu varbūt nav pilnīgs mēsls.
meh, nepatīk, metāls sūc
Jan4a, cruelcin, 32x6JLsuPy, ZombikOzy, keni, Unicorn, StonerKumar420, Sajma, Daņiks, ⛔lolwut?, luīze, Mihuils.....tepat , sсhoKKur-, Enemijs, Fuk`dantE., not hns, Mhm, Valtero, ToW, Saldenieks, Cool Dude, TheLegend, Chemijs, AmazingDan, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, Sin4a, Laauriinaa, exdent, Klaus, KORIJS, nav_jazin, naturals, EvE, Komisarchiks, viltu profils, hehegeeva, Jackass3D, Latvians, STAKLA, siirups, RePoRtIeRiS, viskijs, Strelnieks., ALLAHU TRAMP, D3nChik5, Dalī, Mandarīns, SpriditisMAD, Yinx, Ebyrn, jevrika, Obijs, Pirdlampina, StacKKruumS, SkyBitch, Tvinks , blonda, Minka, Mars_sd, Kokaīns, GalvenaisKrapalis, SharkY, 9904, Jogijs, SPEEDLINKK 337, Snuffeklis, MA1M, Arturiks, the Captain., Noravajumtu, Evija^, LvJoker, MercuriaL*, zaf, KurpniekS, LatvietisNU, Rihs*, NIKE., rincis