bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi un kļūdas
10
0
topic
ZM+WAR3
Šmoņka
Lietotājs
Just Edgars
96 atbildes forumā
Online: 8d 13h 10m
Redzēts 2022. gada 15. martā, 19:35
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 02. maijā, 19:07

EDIT (13.05.2017):

 

Sveicināti mazie zombiki. :D

 

Ir padarīts jau liels darbs balansējot ZM serveri un labojot tā kļūdas. No tām pūlēm ir sanācis diezgan kvalitatīvs serveris, par ko ir jāsaka liels paldies lolwut? un čakliem spēlētājiem, kas dalījās ar savām idejām un dalījās ar atrastām kļūdam. Bet tomēr vēl ir kas darāms un labojams un vēl kas ir progresā. Tāpēc gribu padalīties ar dažām idejām, kuras varētu padarīt serveri vēl labāku un intresantāku. Jaunu topiku es netaisīju, jo lielākā diskusija par ZM serveri ir tieši šajā topikā, kurā var arī citi izteikt savas domas.

 

Tātad idejas:

 

1)  Pirmais kam vajadzētu pievērst uzmanību, tas ir servera pings. Sevišķi vakaros, kad ir diezgan daudz spēlētāju serverī, tas nenormāli lago. Lielākā daļa paaugstinātā pinga cik es saprotu nāk no spēlētājiem kuri ir no kaut kādām čuhnjām ar pingu 200-500. Šeit pagaidām neko darīt kamēr iet tā servera "razkrutka". Bet varbūt ir kaut kādas iespējas to pingu vismaz nedaudz pazemināt lai ir vismaz nedaudz komforti spēlēt. (Pats esmu no UK tāpēc tādās situācijas mans pings uzlec vienkārši līdz debesīm. Pienākas man adminēt sēžot spektos, jo paspēlēt ir nereāli) Bet tas nav tas pats trakākais. Vienkārši ļoti bieži sūdzās spēlētāji.

 

2) Otrais tas ir Exp par Kill Assist. Es uzskatu, ka tas nav godīgi, kad tu zombijam sašau 2-3k dmg un kāds cits viņam ielaiž dažaz lodes par to saņem +1 fragu un exp, bet tev iedod "figu" 1-5exp. Ideja ir tāda - sabalansēt exp došanu par assist un lai serveris nepaliek par īzī leveliem palielināt exp. Šeit droši var assist palielināt 50-100 reizēs. Lai ir tie smukie saņemtie 200-1000exp par assist, jo tu esi to pelnijis un ne pa velti tu sašāvi tās visas lodes zombijam galvā. Vēl reiz atgādināsu, ka tad dūšīgi jāpalielina vajadzīgo exp daudzumu levela iegūšanai. Tā kā serveris tikko palaizts pašlaik šito ievies nebūs smuki, tāpec šo var ievies tad, kad ir plānotais war3 exp resets. Un līdz šim laikam ir pietiekami daudz laika, lai šo izdarīt, sabalansēt un notestēt.

 

3) Ir ieviest pluginu "/buyammo". Ar kuru palīdzību varēs pirkt ammopacks par parasto cs naudu. Tas ir domāts tam, lai serverī būtu naudas balans. Lai būtu kur vēl tērēt sapelnīto naudu, nevis tikkai priekš shopmenu(1/2/3). Lai būtu izvēle naudas tēriņam. Un galvenais mērķis lai cilvēki sāk spēlēt ar Blood Mage. Pašlaik viņs ir use less jo daudz "tolka" no viņa nav, bet rase iekš ZM ir ļoti vajadzīga. Ļoti apgrūtina spēli tiem kas savākuši sev čupu ammo "ieburījās" kaut kur sēž sapirkušies sev extras no ammo šopa un neviens nevar tikt klāt, tad tādās situācijas glābj Blood Mage jo šaujot pa viņu ir iespēja ka tevi teleportēs uz spawnu.

 

4) Kaut ko darīt ar Wardenu. Pašlaik tā ir TOP rase serverī un par citām neviens pat negrib domāt. Šeit man daudz ideju nav, bet zinu, ka kaut kas ir jāmaina. Ideja ir ar Ultimate, kad teleportējas zombijs viņam paliek 2500HP. Daudzās reizēs raunds beidzas ar to, ka neviens nevienu nav novācis. CT pašauda zombiju, gandrīz nogalina un tas hop atkāl ar 2500HP. Tas ir forši ar šiem 2500HP, bet būtu daudz labāk lai tie HP paaugstinātos ar tavu lvl. Piemēram 1-9lvl = 500HP | 10-19lvl = 1000HP | 20-30lvl = 1500HP | 31lvl = 2500HP(nu šeit var pat vairāk dot galvenais lai ideju saprot.) Ja šito varētu izdarīt būtu vispār ideāli.

 

P.S. Cerams, ka sapratāt manas domas. :)

Pēdējo reizi rediģēja Šmoņka, 2017. gada 13. maijā, 20:28.

Unicorn
V.I.P.
Veterāns
|| ♛Čigāns♛ ||
Uni🅿orn
2382 atbildes forumā
Online: 68d 18h 55m
Redzēts 9. aprīlī, 08:57
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 03. maijā, 10:25
1
post
Neviens neposto... Praktiski piekritīšu visam. Visam par.

Image result for Unicorn Gif signature

-0p
Jauniņais
161 atbildes forumā
Online: 2d 4h 1m
Redzēts 2017. gada 03. jūnijā, 21:06
Pievienots, 2017. gada 03. maijā, 11:54
2
post
Esmu par visam , ja vēl visu şo var izlabot, īstenot tuvākajā laikă , būtu ideāli.

⛔lolwut?
V.I.P.
SuperStar
Audi Club ★ Rēzekne
#nostarmaucību
3418 atbildes forumā
Online: 200d 16h 23m
Redzēts 18. aprīlī, 20:38
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 03. maijā, 11:59
1
post

Būtu ideāli, ka katrs kurš spēlē/spēlēs zm serverī izteiktu savas domas, lai beidzot novestu serveri līdz ideālam. Pašlaik tiek labotas esošās kļūdas un bagi. Uz nedēļas beigām varētu palaist jau svaigāku serveri ar jūsu ieteikumiem, protams arī bez xp reseta tad neiztikt, jo kā jau esat pamanījuši leveli krājas pārāk ātri, bet pie tā tiks piestrādāts, lai katru nedēļu nevajadzētu veikt xp resetu.

icescale
Lietotājs
OnetapGod
599 atbildes forumā
Online: 5d 2h 20m
Redzēts 2020. gada 19. februārī, 12:49
Pievienots, 2017. gada 03. maijā, 12:25
0
post

sveiki!

Esmu nospēlējis vienu dienu iekš jaunā kick server un gribu dot dažus ieteikumus.

Sākšu ar to, ka cilvēki ienāk serverī nenospēlējot mapi līdz galam sāk mūkt prom.

Manuprāt diezgan hard servers sanāca.

 

Tā tad te būs tie ietekumi:

 

1)  lai būtu nedaudz biežāk - swarm mod, nemesis, survaiver. (tas lai spēle būtu krāsaināka)

2) nomainīt zombiju skinus pēc izmēra (lai galva ir tur kur viņai ir jābūt nevis jāšauj pa vēderu lai trāpītu galvā)

3) zombijs, kas var atnemt ieroci manuprāt ir pārāk pokemoniski. Vai nu vinu dot tikai vipiem vai nu ja ir iespeja lai vins nevis ieroci atnem,bet lodes paliek uz 0 un ir jāpārlādējas.

4) Kut kas jāizdomā ar HP redzamību. Kads tu esi ZM tas ir svarīgi zināt cik tev HP. A pārsvarā visu laiku vai nu kkāds teksts pa virsu vai nu vnk pazūd uzraksts ar HP.

5) Ammo pack banka nav vajadzīga. Jo jauniem spēlētājiem nebūs intresanti sākt spēlet, kad veterāni visu laiku skraida ar zombie madnesu vai infection granātām. (lai ammo pack ir tikai uz 1 raundu)

6) Ievietot komandu /buyammo ar kuru par naudu var nopirkt ammo packs. (būs kur naudu likt un blood mage rase nebūs tik bezjēdziga)

7) Par kill assist lai dotu exp kā pienākas nevis 1-2exp

Tālakie punkti ja 6 un 7 punkts ir pienemts:

8) Par katriem 500HP nonemtiem pretiniekam tu saņem +1 ammo pack

9) Veikalā samazināt cenas. 

Antidot - 15 ap

Zombie madness - 12ap

Infection bomb - 25ap

Bazooka - 25ap

Armors - 7ap

(mapes sākumā visiem dod pa 5ap)

 

Ar šitādiem iestatījumiem  intresantāk spēlēt. Kartes sākuma visi vienādi (neskaitot lvl) un visi krās ammo un kartes beigās būs konkrēta gaļa.

 

EDIT: Night Elfam nestrada skills Trueshot aura. man vins uz 4lvl bet dmg neizskatas ka budu lielaks. a jabut 45+%. un jabut kad sauj pa pretinieku vins paliek sarkanigs apmeram ka shadow hunteram tikai ne tik spilgti.

 (1lvl - 15%, 2lvl - 30% un 3lvl - 45% dmg procenti officialaja war3 ar 10lvl)

Esi manits zm serveri, bet skatidams uz to KA tu spele un uz taviem ieteikumiem, neieteiktu tevi klausities.

par taviem ieteikumiem:

1) ja pareizi saprotu tas ir atkarigs no cilveku skaita serveri.. jo vairak, jo biezhak, + vip var nopirkt nemesis/survivor

2) tas ir pilnigs un bezjedzigs murgs, neviena cieta serveri taa neesmu redzejis, visur jashauj standarti pa centru, jo tas ir it ka cilveka modelis, tikai izskats ir zombijs

3) pirmais un laikam pedejais labs ieteikums, tomer to visi jau pashi saprot, vajag nu vai palielinat cd tai ierochu izmeshanai vai vispar iznemt tadu zombi.

4) par to jau bija daudz reizes teikts administratoriem, ceru ka izstrada ar sho problemu.

5) ammo bank nav vajadziga??? traks esi? veteraniem esmu redzejis maximum ap 500 ammo, pats sakrajis lidz 350 un atri izterejo pa vienu mapi..

un tas tavejais: "(lai ammo pack ir tikai uz 1 raundu)" - smiekligi pat lasit. par sho liels ANTI, 

6) par /buyammo ari biju teicis lai ievestu shadu iespeju 10k pret 1 ammo, lai bm nebutu tads bezjedzigs.

7) xp iet jau parak atri, pa vienu mapi var stabili uzkachat no 1 lidz 5 lvl, ta ka nav ko mainit, vai tikai samazinat xp income, un palielinat asrapi starp lvl.

8) TOO EASY. LAI PALIEK KA IR>

9) PILNIGS ANTI --- citadi jau visi staigas katru roundu ar bazooku vai kko citu un shaus nost to nabago 1st zm.

 

 (1lvl - 15%, 2lvl - 30% un 3lvl - 45% dmg procenti officialaja war3 ar 10lvl) - kas par "officialo war3 serveri?" sheit ir 31 lvl ar pilnigi citam %...

 

-------------------

 

No sevis ieteikshu kka sataisit zombie, lai tiem butu nevis standarts 2-5k hp bet kka atkarigs no speletaju skaita, citadi shauj nost parak atri kad serveri ir 5 un vairak cilveku.

Vel vajag darit kaut ko ar bugu kad 1st zm ir 1k hp.

Kad nogalina kadu no ct un zm panem to dropus ( ir iespeja panemt mask ) un tad zm klust 255 vai pat mazak hp, kas ari trauce... ( nonemt mask no tiem dropiem ja tas ir iespejams ) citadi nemesis, swarm mod -  2ez

Multiple infection redzeju ka maximums bija 2 zombi, pat kad bija 15 cilveku online, kas tas par multiple infc... tur jataisa 50/50

Swarm mode, ari pa maz zombi, tomer vairak iebalansets.

Kaut ko jaadara ar rasem:

BM, ORC, CHAMELEON - pagaidam ir useless.

SHADOW - parak op, traka hp nonemshana no tiem ability, pa 100 sekunde, ja nekludos... opop

UNDEAD - super useless, vajag buffot % katru skillu, citadi nav verts spelet.

 

Pēdējo reizi rediģēja icescale, 2017. gada 03. maijā, 12:38.
Šmoņka
Lietotājs
Just Edgars
96 atbildes forumā
Online: 8d 13h 10m
Redzēts 2022. gada 15. martā, 19:35
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 03. maijā, 13:11
1
post

icescale

nedaudz vairāk izskaidroju

1) pirmkārt kādas cenas uz tiem šopā. otrkārt kad kkam randomam izkrīt tas nemesis vai survaiver būs patīkami. ir iespēja iekrāt ammo, fragus un naudu.

(nav atkarīgs no cilvēku skaita. ir minimālais cilvēku skaits kad tas mods strāda. cik bieži mods ieslēdzas nosaka X skaitlis 1:X)

2) Ir labi skaisti zm modeļi kuri nav pataisīti lielāki par izmēru. Nav labi, kad zm visādi ragi un vēl kkas lien laukā no tekstūram sevišķi kad ir trubās vai kkādās šaurās vietās. Un tas kad tu šauj itkā viņam pa galvu, bet patiesība tu šauj pa tukšu gaisu.

5) Jā esmu pret banku. Nepareizi man bija uzrakstīts neviss uz raundu bet uz mapi. Ar to banku nav tik intresanti tāpēc jauniņie mazāk nāk. Pokemonu plugins kuri nemāk spelēt. Mapes sākumā visi ir vienādi un tad jau mapes vidū varēs redzēt kam ir skilz. Nevis kkads bots ies pa nakti kad tuks serveris ar 2 logiem cs vai ar draugu sakrās sev ammo un tad nākam dien ķipa rādis cik viņš kruts ir.

7) ZM serveros vienmēr ir bijis, ka galvenā peļņa exp ir no kill assist.

9) tas punkts ir ja ammo bankas nav. un tizlāk ir kad pirmajā mapes raundā puse sēž jau ar bazukām un visu pārējo. Un pirmo zombiju neviens nevāks ar bazukām nost. Jo gudrs spēlētājs tā nedarīs viņš sagaidīs kad būs daudz zombiju un tikai tad pirks kko no ammo shopa. Piemēram kā es darijis kādreiz kad zm mod dienām un naktīm spēlējis ja redzu, ka pirmais zombijs būs atvākts tūlīt jo viņš viens un pa vinu 20+ purni šauj - es gāju pie viņa lai inficē mani, rokās ņēmu infection bomb metu tabarā jau ap 10 fragiem, tad lien kkādā labā vietā, ņem antidote, mashinegun un bazuku. un tā varēja pa raundu 20-30 fragus savākt.  

 

-0p
Jauniņais
161 atbildes forumā
Online: 2d 4h 1m
Redzēts 2017. gada 03. jūnijā, 21:06
Pievienots, 2017. gada 04. maijā, 01:57
1
post

Gribu arī no savas puses izteikt dažus priekšlikumus.

1) ieviest fīču "tomes'' par visu iekrāto naudu nopērkas xp , tā vietā pagaidām jāraksta pa vienai ''tome''.

2) uzlabot rasi ''BM'' , šī rase šaujot pa zombijiem, uzkrāj sev armor no 20 līdz 30.

3)zombiju klasi ''Deimoss'' vispār izņemt ārā , tā vietā var ielikt 100 citu , kas nav tik op , piemērs, šodien spēlēju , serverī apmēram 7 cilvēki , esmu pēdējais un pretinieki , kādi 4 paņem zm klasi "Deimoss" un visi kačā E pogu uz mani , ja nav rase "Shadow Hunter" nereāli kko izdarīt ar parasto pistoli. Šo drop gun fīču var uzlikt rasei ''Night Elf'' kad izmanto ultimate, izveidojas tā spirāle un nometas ierocis.

edit

4) ieviest ammo došanas sistēmu ,piemērs, /iedot -0p 5 , /iedot -0p all , utt. (šis ir labi tad , kad izņem ammo auto save banku. )

Pēdējo reizi rediģēja -0p, 2017. gada 04. maijā, 22:26.

icescale
Lietotājs
OnetapGod
599 atbildes forumā
Online: 5d 2h 20m
Redzēts 2020. gada 19. februārī, 12:49
Pievienots, 2017. gada 04. maijā, 09:46
3
post

icescale

nedaudz vairāk izskaidroju

1) pirmkārt kādas cenas uz tiem šopā. otrkārt kad kkam randomam izkrīt tas nemesis vai survaiver būs patīkami. ir iespēja iekrāt ammo, fragus un naudu.

(nav atkarīgs no cilvēku skaita. ir minimālais cilvēku skaits kad tas mods strāda. cik bieži mods ieslēdzas nosaka X skaitlis 1:X)

cenas ir pat pa mazu un tu vari nopirkt ta tikai 2 reizes pa mapi, kas ir apmeram sabalansets.

survivors bija visos zm laikos - suds, ja admins ieksha - kempot nedrikst, rip survivors. 

2) Ir labi skaisti zm modeļi kuri nav pataisīti lielāki par izmēru. Nav labi, kad zm visādi ragi un vēl kkas lien laukā no tekstūram sevišķi kad ir trubās vai kkādās šaurās vietās. Un tas kad tu šauj itkā viņam pa galvu, bet patiesība tu šauj pa tukšu gaisu.

te ir zm pack, hunter deimoss u.t.t un modeli tiem ir attiecigi, neko nevjg mainit. Ja tu pats saproti kur atrodas galva modelim, tas nav tik gruti, iedarbini smadzenes druscin.

5) Jā esmu pret banku. Nepareizi man bija uzrakstīts neviss uz raundu bet uz mapi. Ar to banku nav tik intresanti tāpēc jauniņie mazāk nāk. Pokemonu plugins kuri nemāk spelēt. Mapes sākumā visi ir vienādi un tad jau mapes vidū varēs redzēt kam ir skilz.

Jauninie nenak jo serveris tikko paradijas, neviens par to nezin, tikai del kick.lv reklamas bija tie sakum speletaji. Pokemons esi tu, jo serveris jau tuvojas vardam "balanced", pa isti tev nav pat pluginu. Par banku arii nepiekritu, mape iet kadas 20 minutes, tu saki "mapes vidū varēs redzēt kam ir skilz." pa 10 minutem tu tur nekadu skillu neieraudzisi.

 Nevis kkads bots ies pa nakti kad tuks serveris ar 2 logiem cs vai ar draugu sakrās sev ammo un tad nākam dien ķipa rādis cik viņš kruts ir.

vinsh tos ammo izteres vienas mapes laika.

7) ZM serveros vienmēr ir bijis, ka galvenā peļņa exp ir no kill assist.

ko tu te man stasti. nav bijis ta. Bija tikai dazhi serveri kur ta tiesham bija, 1-2. Tapaat, tas neko nemaini, xp iet tapat pa atru, esmu nospelejis 3 dienas pa 2-3 stundam un kopuma jau savacu 3 rases 6-8 lvl un vienu 12 lvl...?! pa leni xp nak? ja bus lielaks xp rate no kill assist cilvekiem pec divam dienam jau bus max lvl

9) tas punkts ir ja ammo bankas nav. un tizlāk ir kad pirmajā mapes raundā puse sēž jau ar bazukām un visu pārējo. Un pirmo zombiju neviens nevāks ar bazukām nost. Jo gudrs spēlētājs tā nedarīs viņš sagaidīs kad būs daudz zombiju un tikai tad pirks kko no ammo shopa. Piemēram kā es darijis kādreiz kad zm mod dienām un naktīm spēlējis ja redzu, ka pirmais zombijs būs atvākts tūlīt jo viņš viens un pa vinu 20+ purni šauj - es gāju pie viņa lai inficē mani, rokās ņēmu infection bomb metu tabarā jau ap 10 fragiem, tad lien kkādā labā vietā, ņem antidote, mashinegun un bazuku. un tā varēja pa raundu 20-30 fragus savākt.  

uzskati sevi pa gudro speletaju? nepiekritu. tu te saki paskaidrot bernishkigas lietas. Tev pat nesanaks sakrat tos ammo prieksh infection bob+antidote+machinegun + bazooka, vecit.. 

Beidz telot stastus. Ja tiesham ir kaut kadi, SVARIGI ieteikumi, par bugiem/nebalansejumu raksti tieshi PM - lolwutam, jo diez vai sho topiku kads vel skatisies.

 

 

ZeltaBlack
Lietotājs
Andrjuha
1948 atbildes forumā
Online: 28d 9h 0m
Redzēts pirms 42 minūtēm
Pievienots, 2017. gada 04. maijā, 11:12
2
post

vajag paaugstinat ammo pack dabushanu... apmeram tu noshauj 300 hp no zombie tu dabu 1AP pec nospeleshanas 10 min +1AP(2AP vipiem) kau ka ta...

[PVO]Vilka iespejams ka ir aimbot koificents: 8.7 bistamiba: 30 [ 1.1 1.0 1.0 = 7.9 ] 

 

[PVO]Vilka iespejams ka ir aimbot koificents: 20.0 bistamiba: 30 [ 1.0 1.0 1.0 = 20.0 ]

⛔lolwut?
V.I.P.
SuperStar
Audi Club ★ Rēzekne
#nostarmaucību
3418 atbildes forumā
Online: 200d 16h 23m
Redzēts 18. aprīlī, 20:38
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 04. maijā, 21:24
0
post

Jautājums visiem zm spēlētājiem, ko jūs labāk vēlaties, atstāt ammo banku, vai arī tomēr ņemt nost? Labi būtu, ja katrs pamatotu savu atbildi, varbūt kādu tā pārliecinās un pādomās par savu izveli.

-0p
Jauniņais
161 atbildes forumā
Online: 2d 4h 1m
Redzēts 2017. gada 03. jūnijā, 21:06
Pievienots, 2017. gada 04. maijā, 22:23
0
post

Ammo bank jāņem nost! 

Uzskatu , būs daudz interesantāk , ja ammo bank noņems , būs daudz grūtāk un interesantāk , protams ja būs sataisīta ammo sistēma. Visi kā vienlīdzīgi sāk ar 5 ammo , pēc tam jau varēs uzkrāt spēles gaitā.

Šmoņka
Lietotājs
Just Edgars
96 atbildes forumā
Online: 8d 13h 10m
Redzēts 2022. gada 15. martā, 19:35
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 04. maijā, 22:48
0
post

Viennozīmigi bank off.

1) Grūtāk

2) intresantāk

3) kas ienāk serverī pirmo reizi varēs spēlēt kā pārējie

4) Katra karte sākas ar jaunu interesi spēlēt

5) Kartes sākumā nebūs bardaks ar Infection bomb un bazukām

6) Katru karti būs stimuls sacīksēties ar pārējiem, kas pirmais nopirks kko jēdzīgu no ammo šopa

pirmais, kas ienāca prāta. ar laiku varu paplašināt saraktu :D

Bet priekš šitā ir labi jāsabalansē serveris

~1000dmg lai dabūn 1 ammo

ieviest komandu /buyammo

adekvātas cenas ammo šopā

mapes ilgum 40 min

p.s. a to, ka tu neesi jauniņais šinī serverī parādīs tavs war3 levels.

 

Pēdējo reizi rediģēja Šmoņka, 2017. gada 05. maijā, 01:40.

icescale
Lietotājs
OnetapGod
599 atbildes forumā
Online: 5d 2h 20m
Redzēts 2020. gada 19. februārī, 12:49
Pievienots, 2017. gada 04. maijā, 22:56
0
post

nu jau varam pameiginat iznemt banku un uztaisit ka shitais telo, tomer atkal bus chakars ar balanseshanu kas apgrutinas serveri un vajadzes vel reiz pec tam taisit to xp reset u.t.t job us testeshana...

==============

EDIT:

*Par katru inficeto zombijs saņem +100 dzīvības. vajag vairak hp

*Talismani spawnojas ik pēc 1h. ari lielaku laiku spawnoshanai, citaadi bus katram 2

Pēdējo reizi rediģēja icescale, 2017. gada 05. maijā, 00:08.
Snuffeklis
V.I.P.
lalala
lalala
994 atbildes forumā
Online: 47d 16h 15m
Redzēts 2023. gada 08. februārī, 14:07
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 05. maijā, 01:00
0
post

Laikam redzu kurš būtu piemērotāks ZM mainam! :D

Šmoņka
Lietotājs
Just Edgars
96 atbildes forumā
Online: 8d 13h 10m
Redzēts 2022. gada 15. martā, 19:35
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 05. maijā, 01:15
0
post

*Par katru inficeto zombijs saņem +100 dzīvības. - piekritisu, ka vajag vairak (manuprat 250 butu labi) un par inficesanu varetu 1 ammo dot ja ir banka un 2 ja nav banka

*Talismani spawnojas ik pēc 1h. - varetu uzmest vairak laika. lai tā būtu paīstam reta manta

*Shadow hunter zibeņi atņem - ZM=13hp  /  CT=10hp - kaut kā prcentuāli nesakrīt. humenam ir tik 100hp, bet zombijam 2500+. lai ir ka vienadu procentu atnem.

peimeram ~5% = humenam atnem -5hp un zombijam pienemsim videji ir 3000hp tad tas sanak -150. kkā tā manuprāt :D tie ir ~20 sitieni ar zibeni katram )

un tie zombija skili, ka 1x reizi par raundu ir par maz laikam... 1x 90sec vai 120sec savadak sanak ka baigaa tolka no tam klasēm nebūs..

 

EDID: jā tie -150ph ir par daudz. tāpēc kā teica icescale zombijam 20-30hp būs ok laikam.

 

 

 

Pēdējo reizi rediģēja Šmoņka, 2017. gada 05. maijā, 01:46.

-0p
Jauniņais
161 atbildes forumā
Online: 2d 4h 1m
Redzēts 2017. gada 03. jūnijā, 21:06
Pievienots, 2017. gada 05. maijā, 01:37
0
post

lolwut? esi labi, skaidri un saprotami uztaisījis aprakstu zm serverim. Viss apmierina , vienīgi , big zombie varētu skinu uzlikt , lai galva būtu galvā , kā visām pārējām zm klasēm :)

Pēdējo reizi rediģēja -0p, 2017. gada 05. maijā, 01:37.

icescale
Lietotājs
OnetapGod
599 atbildes forumā
Online: 5d 2h 20m
Redzēts 2020. gada 19. februārī, 12:49
Pievienots, 2017. gada 05. maijā, 01:37
0
post

peimeram ~5% = humenam atnem -5hp un zombijam pienemsim videji ir 3000hp tad tas sanak -150. kkā tā manuprāt <img class=" src="http://www.kick.lv/assets/img/emoticons/2/lough.gif" style="height:auto !important; margin:0px; width:auto" /> tie ir ~20 sitieni ar zibeni katram )

zombiju tu vari apstat un tie 20 sitieni vnk oneshotes zombijus, ta ka zombijam bus labi 20-30 hp sekundee vai pat apstat tos 13hp

un tie zombija skili, ka 1x reizi par raundu ir par maz laikam... 1x 90sec vai 120sec savadak sanak ka baigaa tolka no tam klasēm nebūs..

par to piekritu

Pēdējo reizi rediģēja icescale, 2017. gada 05. maijā, 01:38.
⛔lolwut?
V.I.P.
SuperStar
Audi Club ★ Rēzekne
#nostarmaucību
3418 atbildes forumā
Online: 200d 16h 23m
Redzēts 18. aprīlī, 20:38
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 05. maijā, 12:22
0
post

Es jūs dažreiz nesaprotu, vienu dienu jūs sakat, ka klases pārāk op, vajag visu samazināt, kad es samazinu jūs sakat, ka klases tagad bezjēdzīgas, no šī visa ir grūti izvlikt kaut kādu vidējo :D. bet labi uzlikšu visām klasēm cooldown 70 sec, jo bieži vien raundi ātri beidzas un no 120 sec nebūtu īsti jēga.

 

Par katru infficēto izlabošu uz 230hp

 

Talismani sākumā bija ik pēc 3h bet tā kā viņi pilnērtīgi nestrādāja, tāpēc samazināju, jo reāli pa visu šo laiku ir izspelēti kādi 4 talsimani. Palielināšu līdz 2,5h.

 

Procentuāli zibeņu dmg būtu ļoti sarežģīti uztaisīt tāpēc tas tika labots laika gaitā, tas nav tā, ka pieliki % zīmi pie cipara un tas skaitlis rēķināsies procentuāli, ne. Zombiji īsti viņus neizmanto, tikai ja kāds sēž truba un no augšas var uzlikt to zibeni, pat ja uzliek, var nopirkt rings un zibeņi nedarīs bojājumu. Samazināšu ct līdz 7hp.

 

Big zombija klasi nevēlos ņemt ārā, jo man personīgi tas modelis patīk, tāpēc viņš arī ir big zombijs, viņam jābūt lielākam :D

ZnT
V.I.P.
Kretīns
#nostarmaucību
4790 atbildes forumā
Online: 121d 5h 40m
Redzēts pirms 20 stundām
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 05. maijā, 12:59
5
post

Viss, ko es varu pateikt.. -> Šis zm galīgi garām..

Sentro
Lietotājs
272 atbildes forumā
Online: 6d 17h 24m
Redzēts 2023. gada 13. februārī, 16:23
Pievienots, 2017. gada 09. maijā, 09:50
0
post

UP!! 

1)  lai būtu nedaudz biežāk - swarm mod, nemesis, survaiver, plague utt. (tas lai spēle būtu krāsaināka) <- Vēl nav izdarīts, cerams tiks sačinīts.

 

IZŅEMT NO MAP LISTA: 

Zm_Dust_Palms , spēlētājiem lago šī mape, man tāpat.

                      Nobalso par Mūsu ZM+WAR3. 

http://www.cstops.lt/serverinfo.php?ip=194.19.245.111:27015&g=cs16

forum sig image

Šmoņka
Lietotājs
Just Edgars
96 atbildes forumā
Online: 8d 13h 10m
Redzēts 2022. gada 15. martā, 19:35
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 09. maijā, 10:01
0
post

Ja nemaldos Night Elfam joprojām nestrādā trueshot aura

Lietotāji skatās šo tēmu: 0