Par mani :
Vārds - Inga
Vecums - 15
Dzīvesvieta - Madona , Cesvaine .
Hobiji : fotogrāfēšana , inline skating , gaming .
Vai nodarbojos ar kādu sportu ? - Jā , florbols un volejbols . - Cesvainē .
Mans moto - Never let the things you want make you forget the things you have .
Ko es daru brīvajā laikā ? - iepazīstu jaunas vietas , kā arī spēlēju bungas un ģitāru , nodarbojos ar inline skating .
Kā es sevi raksturotu pāris vārdos ? - es parasti sevi nekad neraksturoju , tāpēc pajautāju Foxxy'am :
Skaists, gudrs enģelis kurš priekš manīm būtu pati pilnība ./ HeadShot// Foxxy
Par spēlēm:
Mans niks - Dakota
Bijušie niki - BlaDe
Kādas spēles es spēlēju un vai jau iepriekš esmu spēlējusi kick.lv serveros ? - Jā , es jau iepriekš esmu kick.lv spēlējusi . Es spēlēju Cs 1.6 , Call of Duty ,Battlefield u.c Agrāk spēlēju Cs go .
Es savu '' gamer life '' uzsāku kad man bija 13 gadi .
Vai esmu piedalījusies kādos spēļu turnīros ? - Jā , ir sanācis .
Visvairāk mani var sastap Jailbreak un DD2 serverī , bet iespējams , ka izmēģināšu arī kautko citu .
caw es spēlēju kicka mta...
nevar apskatīt bildi, bet čau :P
@direktors ,
Sveicināta.
aaaaa. pēc apraskta domāju un re pēc bildes, jā, Tu tad esi tā ko domāju ;D
Mani atceries ;D? Savai mammai jau par mani izprašņāji toreiz xD
Sveicināta atpakaļ ;0
Cesvainē tā arī neesmu pamanījis tevi ;c :0
salam
Priekš 15gadiem tev tur norm nu kā pateikt lai neliktos rupjam
Sveikkaa.:P
paldies, skaisti
ooo Čau, velviena meitene ;)
Pēc bildes likās, ka esi kaut kur manīta, bet izrādās, ka nē. :x Skatos, ka Tu spēlē florbolu, tas ir labs sporta veids, man patīk. Vienkārši es tur labi spēlēju. ^>^ Tev arī eksāmeni nāk? Labāk gatavojies tiem.
Sveicināta!
Čau , baigi feina liecies. Cerams mums būs savstarpēji labas attiecības. Sveicināta <3
Nu droši vari ienākt arī zm serverī
Čau
Čau nu tad cerams tiksimies iekš #DD2 servera tikai galvenais nelamājies,jo esmu skarbs iekšā.
Dakota a.k.a Inga gribu vairāk satikt iekš DD2,ja nebūsi es Tevi apēdīšššššššššššššššššššššuuu
Lai veicas iekš KICK,nepazūdi
Esmu hlamā
Welcome
Hey, pareizi dariji, ka piekāsi cs go, call of duty un battlefield the best
cau
Jan4a, v3tro, who`s who, WickedLady, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, Zaņuks, NunCe, Venta, Dullais_Didzis, Ingucci, RooFee, lemony, hehegeeva, stn, MadrYy, Kiwi :], ⛔lolwut?, FROSTJAW, krialy, sneiks, Opaps96, Prometajs, esportinsh, ANormalStick, kraims, $ KRISTA $, Obijs, ZnT, Strelnieks., h2389w98j98fewjfw9qasdjiak, bnation-, SKHUGO, Cimdinjsh, Cool Dude, Unicorn, spaula, sсhoKKur-, MelodijAa., Enemijs, kosmonauts, luīze, not hns, Bacardi, epitome, KTM, vhlamiwwu, Mars_sd, Čiepa, Komisarchiks, slēpts, slipknot, Klaus, knejvs, Daņiks, (:laimonpuika:), Forestiņš, Luīze ir forša, Eclipse., icescale, kelean, EvE