bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Konkursi un pasākumi
8
0
topic
#KONKURSS ''Saceri stāstu par un ap forumu''
Pukainiite
Meitene zeltene
55 atbildes forumā
Online: 1d 13h 22m
Redzēts 2018. gada 22. maijā, 20:01
Pievienots, 2017. gada 07. jūnijā, 18:24

Čau forma lietotāji! Ir sākusies vasara un laiks forumam paliek aizvien vairāk,tas nozīme vienu - LAIKS KONKURSAM! 

 

 - Ko darīt lai piedalītos? 

 

Saceri stāstu par un ap forumu,kurā stāsta varoņiem obligāti jābūt foruma lietotājiem. Stāsta temats nav ierobežots, tas nozīmē, ka tas var būt pat mistisks un neiespējams. 

 

 - Stāsta noteikumi.

 

Stāsts nedrīkst būt garāks par 100-150 vārdiem. Tā saturs nedrīkst būt rupjšs vai perverss.

 

- Kādas ir balvas?

 

Balvas ir atkarīgas no dalībnieku skaita.

 

 - Esmu izdomājis/usi stāstu, ko tālāk?

 

Publicē savu stāstu zem šīs tēmas! 

 

Uzvarētājus noteiksim mēs paši,spiežot Patīk / Nepatīk - 

 Konkursa ilgums: 07.06.2017 - 14.06.2017.

Pēdējo reizi rediģēja Pukainiite, 2017. gada 07. jūnijā, 18:25.
Sentro
Lietotājs
272 atbildes forumā
Online: 6d 17h 24m
Redzēts 2023. gada 13. februārī, 16:23
Pievienots, 2017. gada 07. jūnijā, 19:59
2
post

Vēlu vakarā Čemijs beidzot šepti uzpīkstināja Unicornam. Abi nonāca pie slēdziena, ka jāpieaicina sīkais Evils.

Pēc divu stundu kodiena Čemija mašīnā, trīs balodīši galīgā ķirsī atapušies tintē, kur BadDude viņu acu priekšā dejo ap stieni.

Mūsu kodēji pamanot šo briesmīgo skatu nekavējoties pameta telpu un devās uz Feniksu, kur strādā viņu paziņa Pablo Eskobars (Agrāk viņš bija baigais zaglis, nozaga man 15.ieiro).

Pa ceļam, braucot uz Fenķi, Unicorns nepanesot smago dziriņu nopūta visu Čemija priekšējo paneli.

Čemijs dikti sadusmojās un izsvieda Unicornu , uz ielas un turpināja tripu uz fenķi. Laikam, kaut kur pie Fenķa, Čemim iestājās kjomka un no rīta šis pamodies slimnīcā.
Saprotot kur atrodas, viņš uzreiz zvanīja man un atstāstīja notikušo.

                      Nobalso par Mūsu ZM+WAR3. 

http://www.cstops.lt/serverinfo.php?ip=194.19.245.111:27015&g=cs16

forum sig image

Klaus
V.I.P.
Lietotājs
JB Monster
ⒸⓊⓅⓊⓎⒸ
9794 atbildes forumā
Online: 119d 17h 5m
Redzēts 2022. gada 18. aprīlī, 00:00
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 08. jūnijā, 12:51
2
post

Sen sen sensenos laikos dzivoja Chemijs. Chemijam bija loti skumigi un pēkšņi viņam galvā iesitās ideja uztaisīt spēļu projektu.Tā čemijs strādāja, strādāja un pēkšņi pie viņa atnāca Resnis -kk-. -KK- prasija manu mazo rupucīt chemij varbut es tev varu palīdzēt? Chemijs pateica jāāāāāā labprāt.

Nu tatad pec 2 gadiem Kick palika populāŗs. -KK- teica braucam ceļot pa Latviju un meklēt manam projektam speletājus. Tā arī mēs tikamies. Braucot pa grezniem dubļainiem ceļiem iebrauca Cēsīs. -KK- redz mazu bērniņu kurš spēlējas smilšu kastē. Chemijs prasa kā tevi sauc manu mazo pinkaino dēlin. Zēns skaļi iekliedzas The_Evil_One fak u. Chemijs saprata ka bez Evila nekas nepadosies tapēc paņēma viņu pie sevis war3 main statusa.

Braucot pa Rēzeknes asfaltu 3 Īpašnieki (chemijs., kk,. evils) iebrauca Fenixa kur satika 2 pieaugušus cilvēkus. Kuri laimeja 1milion dollaru. Pienacot pie zeniem -kk- prasa, kā jūs sauc jaunēkļi. Mēs skaļi pateicam Cupuyc un lolwuts?. Chemijs saprata ka bez mums nebus kick, tapec uzreiz paņēma mūs līdzi.

No tā laika Visi šie spēlētāji spelē kick un dara sliktus nedarbus :huehue:

P.s jābūt chemijam pateicigam par to ka mēš tagad visi kopa sēžam kicka un viens otru sitam heitojam smejamies utt :)

 

 

 

Unicorn
V.I.P.
Veterāns
|| ♛Čigāns♛ ||
Uni🅿orn
2382 atbildes forumā
Online: 68d 18h 55m
Redzēts 9. aprīlī, 08:57
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 08. jūnijā, 17:29
2
post

Kādu laiku atpakaļ, Chemijs izdomāja no sava cita projekta, uztaisīt Kicku. Viņš palūdza Jameson lai viņš palīdz viņam ar darbiem. Jameson nebija nemaz pārāk aizņemts, un sāka Chemijam palīdzēt. Kādu brītiņu vēlāk, ieradās -KK- un sāka kickā apmesties. Chemijs nemaz negaidīja, ka -KK- būs lojāls administrātors, kā arī viņa labā roka. -KK- sāka ar pašu vienkāršāko, sasveicināšanos topiku. Vēlāk viņš sāka spēlēt kick serveros, kā arī gribēja pretendēt uz ko lielāku. Vēlāk iemetās Enemijs kurš ir glaimots uz anime. Enemijs nebija nemaz tik draudzīgs, viņš darīja visu pēc noteikumiem, bez nekādas žēlestības. Aptuveni uz to pašu laiku paradījās arī Cupuyc, kurš sāka spēlēt labo Jailbreak serveri. Viņš sāka komunicēt ar -KK-, bet tikai vēlāk viņi kļuva kā brāļi. Sākumā Cupuyc nemaz nezināja, kāds -KK- ir. No nekurienes parādījās arī lolwut?, kurš sākumā mierīgi ne ar vienu komunicējot spēlēja dotos kick serverus. No tā brīža, -KK-, lolwut?, cupuyc ir ļoti labi draugi,gluži kā brāļi, un ja viņu kādu draugu aiztiks, viņi ies uzbrukumā uzreiz visi 3. Kādu brīdi vēlak Kick kļuva populārs, un kick.lv sāka heitot Chemiju , jo viņam nepatika kā viņš sūta pa pastu visiem naudu un adminus, kā arī statusus. Kick.lv arī zināja veidus, kā iekļūt čatā, kaut arī viņu -KK- , Chemijs, Evils ļoti gribēja nobanot, un arī banoja. Tajā pašā laikā, Komucap4uk ar Ilzīti sāka komunicēt. Viņi bija labi draugi, līdz ko Komucap4uk nepatika kā Ilzīte ar viņu runā. Kādu brīdi vēlāk, viņš atmeta visas cerības, līdz ko parādījās zoja . Viņa sāka spēlēt DD2, kur Komucap4uk praktiski dzīvoja. Viņš iedomājās "Akdievs! Meitene iekš DD2!!!" un viņš sāka viņai rakstīt. Tomēr, zoja nevarēja čatot čatā, un paprasīja Unicornam lai viņai izpalīdz. Unicorns kā vienmēr, neko labu nedarīja, un ātri vien palīdzēja. zoja viņam pateica paldies, un Komucap4uk tas ļoti nepatika, jo viņš bija greizsirdīgs, ka nevarēja palīdzēt zojaiEnemijs un Ezglggwp to redzot, abi nosmējās un domāja , ka Unicorns ar Komucap4uk mēģina iekarot zojas sirdi. Tomēr Unicornam bija pilnīgi vienalga, kas notiek, un vai viņu heito.

(PS- Stāsts balsīts uz reālām situācijām, un man tagad pilnīgi vienalga vai iedod dislike vai nē. Man teica lai uzrakstu, es uzrakstīju)

Image result for Unicorn Gif signature

ZnT
V.I.P.
Kretīns
#nostarmaucību
4790 atbildes forumā
Online: 121d 5h 40m
Redzēts Vakar, 02:21
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 09. jūnijā, 15:49
5
post
Chemijs brauc ar riteni, nokrīt un pārsit uzaci. Pamožas slimnīcā un saprot, ka dirsā ir. Viņs paņem un pārdod kick Evilam. Kick aiziet pa burbuli, visi laimīgi!
Pukainiite
Meitene zeltene
55 atbildes forumā
Online: 1d 13h 22m
Redzēts 2018. gada 22. maijā, 20:01
Pievienots, 2017. gada 14. jūnijā, 18:30
0
post

Konkurss ir noslēdzies!

 Sakarā ar Jūsu '' lielo '' aktivitāti, balvu saņem pirmā vieta. Šoreiz mums ir divas pirmās vietas.

 

Uzvarētāji: Sentro un Unicorn.

          Balvā: 2.50.ieiro.

Lai saņemtu balvas, griezieties pie sсhoKKur-

Lietotāji skatās šo tēmu: 0