bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzības / Complaints / Жалобы
4
0
topic
ezglggwp
Capture
GG Admins
Veterāns
Devil with a halo
3447 atbildes forumā
Online: 131d 7h 54m
Redzēts pirms 37 minūtēm
Pievienots, 2017. gada 15. jūlijā, 00:51

Nu ko, dārgie kick lietotāji. Atkal report topiks, un šis jau tāds pavisam liels. Sākumā gribu pateikt paldies direktoram par demo piegādāšanu. Tad nu ķersimies palēnām klāt.

 

Tas, ko izmanto ezglggwp, visdrīzāk definējams kā "triggerbot". Tomēr kopumā lielākā daļa sprayi (bērieni) ir neraksturīgi cs1.6 ierastajiem, un "onetap" mērķa kustības ir netīras.

Pirms momentu drukāšanas gribu aptuveni ieskicēt, kas tas tāds "triggerbot" īsti ir.

Triggerbotu veidi ir dažādi, bet galvenokārt princips ir sekojošs - 1) sākt šaut lodes tad, kad mērķis atrodas uz enemy (respektīvi, pašam nemaz nav jāšauj), un 2) visbiežāk izšaut precīzu ložu skaitu (kā enemy nomirst, tā pārstāj šauties).

Esmu redzējis BanTeam rakstām "bet viņš jau uztēmē uz galvas un tikai tad šauj". Tur jau tieši tā sāls - triggerbots strādās tad, kad to mērķi pats pavilks tur, kur vajag.

Ja man prasītu uzrādīt precīzus čītus, kādus čalis izmanto, tad es minētu vermillion trigger. Galu galā spēlesstils ar video redzamo ir pavisam līdzīgs, un par to iekš demo varat pārliecināties paši.

 

DOWNLOAD HLTV DEMO

Sākot no 34:25 čalis parādās serverī.

Svarīgi: praktiski visus momentus es skatos atkārtoti uz x1/4 palēninājumu. Iesaku to darīt arī jums.

Momenti:

34:48 - demo sākam ar treknu momentu. Pirmkārt, jau izšaujam tieši tik lodes, cik vajadzīgs, lai enemy nokristu. Piedevām caur sienu. Otrkārt (un pats galvenais), UZREIZ pēc enemy nokrišanas, kad tika "tapots" vienā punktā, mērķis atlaižas vaļā kā tāda katapulta un aiziet dabīgā kustībā (šajā gadījumā - pa labi uz leju).

36:14 - man vienkārši nav izprotama mērķa kratīšana šajā momentā, jo reakcijas laiks ir bijis atliku likām, un te ir izdarāms easy onetap. Kāpēc līdz ar šaušanu sāk viss pagasts kratīties?

38:04* - kas tieši te notiek? Prosta enemy redzams un čalis tik mētā mērķi, neko nedarīdams? Aizmirsa ierubīt?

39:29 - man kaut kā savādi šķiet, ka čalis pēkšni atkal neko nemāk, uztaisa retry, momentā 39:51 vienkārši iefrīzo (sastingst), un pēc tam uztaisa monstruālu momentu. Es teiktu, ka mūsu čells apstāšanās brīdī "ierubīja".

39:54 - tīrs triggers. Tieši šādi tas strādā. Ejot ārā no spota, mērķis veiksmīgā kārtā pagadās tieši uz galvas, un uzreiz izšaujas 2 lodes galvā, neraugoties uz to, ka čalis ir SKRĒJIENĀ. Vēl pēc šo te "onetap" izdarīšanas tiek piespiests ctrl, it kā censtos, lai šāvieni izskatās legit. Kurš dara onetapus un pēc tam tupjas? xDDDD

40:52 - es pat neizprotu, kas šajos divos momentos notiek. :D Pirmais kills kaut kāpēc prasa ilgu (0.7 sekundes) reakcijas laiku. Savukārt, uz otru enemy mēs brīnāmies, velkam mērķi uz visām enemy ķermeņa daļām, bet nešaujas. :D :D Atkal izslēdzi? xDDD Šeit viss vienkārši izskatās mega netīri - vienu brīdi esam spawni, otru brīdi esam ubagi.

41:17 - te pilnīgi prasās piekasīties pie katra killa. Tieši kā enemy nokrīt, tā ir kaut kādas random mērķa kustības uz sāniem, kas nav nekāda "prikoļošanās" utml. Reāli izskatās, ka čalis vnk svaida mērķi un programma "atrod" galvas. Es saku no pieredzes - ar gana skillotiem spēlētājiem esmu spēlējis. ŠĀDI neizskatās onetapi. Pēc normāla veiksmīga onetap, jebkurš šāvējs apraujas un spēlē tālāk, nevis svaida mērķi pa gaisu un vēl atkal ctrl nospiež. What the fck.

44:18 - čalis sprayo, un pirms vispār aizvelk mērķi uz enemy, tas jau nokrīt no headshot. Kā tieši šī var izskatīties pēc normālas šaušanas???

44:54 - kā izšaujam, tā mērķis aizlec uz bašku. Tie tak NAV norm onetap.

45:04 - ķipa legit spray ar emku. Šaujam, stāvot kājās, un viss iet vienā punktā. ok

47:07 - tas čuvaks caur to smoke ir visu šo laiku redzams, tāpēc man nav saprotama lupīšana sejā, neko nedarot. Taču mūsu kēkss izšauj TIKAI tad, kad mērķis saduras ar enemy. Savukārt, ja ezzys kaut kāpēc to čali NEREDZ caur smoke, tad viņu vēl jo vairāk nevarēja redzēt smoke viducī. Jebkurā gadījumā neizskaidrojams moments.

48:12* - rekur, kad čalis šauj pa savu, paraugs, kā izskatās NORMĀLI onetap. Bez briesmīgas mērķa kratīšanās un ar pavisam normālu crosshair movement.

 

Secinājumi ir tādi, ka izpildās teiktais par triggeru. Šie konkrētie čīti ir palaisti samērā nesen (2016. gada beigu pusē), un tāpēc neviens, tajā skaitā arī es, tos nepazīst, līdz ar to grūti savākt vajadzīgos pierādījumus. Bet nu šeit ir tāds krateklis katrā elementā. Bet, kā krateklis iekš demo pazūd, tā esam 100% nabagi.

Good luck, boy!

Pēdējo reizi rediģēja Capture, 2017. gada 15. jūlijā, 02:46.

muwa
Lietotājs++
1tapsquad
flakkus
446 atbildes forumā
Online: 9d 13h 26m
Redzēts Vakar, 07:42
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 15. jūlijā, 01:01
0
post

 

Pirms kāds kko raksta, izskatīšu momentus un editošu.

brb

Nu, ko. Es beidzot esmu sagaidijis ari par mani sudzibu. šis būs man grūti skaidrot katru momentu, jo man tas nepadodas. 

Pirms es rakstu par momentiem, skatoties to video, kuru man iemeti par to cs 1.6 čītu, tici man, tie delayi un ko viņs nogaida tajā vidakā, es to nedaru diemžēl, jo tas jau būtu pārak obvious, right? Otrais fakts, tu saki, kad tika izlaists tas cheats. 2016 Decembris. Un es sāku banus paraut 2016 Maijā. Laikam time machine. Bet nu labi, tas ir tavs minējums, ko es "izmantoju" Atgriezīšos pie momentiem.

34:48 - demo sākam ar treknu momentu. Pirmkārt, jau izšaujam tieši tik lodes, cik vajadzīgs, lai enemy nokristu. Piedevām caur sienu. Otrkārt (un pats galvenais), UZREIZ pēc enemy nokrišanas, kad tika "tapots" vienā punktā, mērķis atlaižas vaļā kā tāda katapulta un aiziet dabīgā kustībā (šajā gadījumā - pa labi uz leju). = Šis būs murgs tbh, stāstot visu momentus, jo es vienkārši nemāku attaisnoties šādos gadījumos. Nu, pirmkārt. Triggerbots caur sienu? k, pieņemsim. Otrais, HLTV+1/4 slowmo = cancer. Tici man, es varētu paskatīties tavus demo un izdarīt tādu pašu hujņu. Bet nu, es neko neteikšu par to. Trešais, es nosprayoyu tur, bet tu tur stāsti, ka es tapoju. Ceturtais, ja tas būtu tavs saucamais triggerbots, pēc cilvēka nošaušanas tev crosshairs noiet uz leju, ja? Kur tas ir redzēts? Pietam, nekas tur tāds nav, ja es nolaižu crosshairu uz leju 1killā. Es saprastu, ja tas būtu visur, tad varbūt aizdomīgi. 

36:14 - man vienkārši nav izprotama mērķa kratīšana šajā momentā, jo reakcijas laiks ir bijis atliku likām, un te ir izdarāms easy onetap. Kāpēc līdz ar šaušanu sāk viss pagasts kratīties? = amm, tur runā par momentu, kur es mēģinu nošaut ar kkādam 3-4lodēm enemiju un tad paskatos uz leju, un nokratu crosshairu xD? Pirmkārt, tas ir cilvēciski un to nevarētu izdarīt neviens čīts, jo tu nevarētu uzkodēt neko tādu, kas norausta random intervālos pelīti. Lai gan varētu ja padomā, bet priekškam tādu? Sāksim ar faktu, kad manu teammate nošāva un es nokratīju pelīti, lai varu paskatīties uz augšu. es vienkārši nesaprotu, ko tu te redzi vispār. Runājot vispārēji, es tās 3-4 lodes pat aizšāvu garām, tā kā tava teorija par triggerbotu ir wrong. Vai arī es toggloju. who knows, right? 

38:04* - kas tieši te notiek? Prosta enemy redzams un čalis tik mētā mērķi, neko nedarīdams? Aizmirsa ierubīt? = Nogaidīju perfekti brīdi, kad viņš apstāsies, lai varu tap. 

39:29 - man kaut kā savādi šķiet, ka čalis pēkšni atkal neko nemāk, uztaisa retry, momentā 39:51 vienkārši iefrīzo (sastingst), un pēc tam uztaisa monstruālu momentu. Es teiktu, ka mūsu čells apstāšanās brīdī "ierubīja". = amm, mani nošāva un es ātri rr uztaisīju, lai varu atdzīvoties. xD. Un 0,1sekundē, nedomāju vai tu varētu paspēt togglot. Ja es to varētu izdarīt, sen jau būtu izdarījis. Bet, padomājot tā.. hmm, es pirku ieroci un armoru. > tas saucas par toggle. ok, capture, ok

39:54 - tīrs triggers. Tieši šādi tas strādā. Ejot ārā no spota, mērķis veiksmīgā kārtā pagadās tieši uz galvas, un uzreiz izšaujas 2 lodes galvā, neraugoties uz to, ka čalis ir SKRĒJIENĀ. Vēl pēc šo te "onetap" izdarīšanas tiek piespiests ctrl, it kā censtos, lai šāvieni izskatās legit. Kurš dara onetapus un pēc tam tupjas? xDDDD = hmm, es jau pirms nošāvu čali pitā, prefoju a1, jo tur kāds varētu būt. Izprefoju def spotu, nezināju, ka viņš tur ir. heh, runājot par tavu ctrl, to sauc par duckjump. to tev vajadzētu zināt, jo tu to dari 24/7 un lekā/ctrolo, lai grūtāk nošaut. heh

40:52 - es pat neizprotu, kas šajos divos momentos notiek. :D Pirmais kills kaut kāpēc prasa ilgu (0.7 sekundes) reakcijas laiku. Savukārt, uz otru enemy mēs brīnāmies, velkam mērķi uz visām enemy ķermeņa daļām, bet nešaujas. :D :D Atkal izslēdzi? xDDD Šeit viss vienkārši izskatās mega netīri - vienu brīdi esam spawni, otru brīdi esam ubagi. = Nemācēšu izskaidrot, bet ko es varu pateikt ir 0,7reakcija ir pietiekami ātra. Otrs enemys, kur es neizšāvu. Man nebija lodes... Kāpec tad es aizgriezos un pārmainiju deagle? Kāpēc tu iesaisti šeit ubagus un spawnus? Nesaprotu. ^^

41:17 - te pilnīgi prasās piekasīties pie katra killa. Tieši kā enemy nokrīt, tā ir kaut kādas random mērķa kustības uz sāniem, kas nav nekāda "prikoļošanās" utml. Reāli izskatās, ka čalis vnk svaida mērķi un programma "atrod" galvas. Es saku no pieredzes - ar gana skillotiem spēlētājiem esmu spēlējis. ŠĀDI neizskatās onetapi. Pēc normāla veiksmīga onetap, jebkurš šāvējs apraujas un spēlē tālāk, nevis svaida mērķi pa gaisu un vēl atkal ctrl nospiež. What the fck. = Ja es nemaldos, man tur bija 1 kills. Neskatījos baigi daudz tur. Tu gribi teikt, tad, kad es nošauju enemiju, man ir uzreiz JĀLOCKO UN AUTOMATISKI jāskatās uz citu vietu vai a1? cmon, nesaprotu ko tu saskati šeit, bet pieņemsim.

44:18 - čalis sprayo, un pirms vispār aizvelk mērķi uz enemy, tas jau nokrīt no headshot. Kā tieši šī var izskatīties pēc normālas šaušanas??? = Nesapratu, ko tu te saskati. Mēģināju tapot ar galilu, kas man 201% izdevās. xD Pēctam redzēju, ka dinkoju vienu, sāku tik sprayot. heh

44:54 - kā izšaujam, tā mērķis aizlec uz bašku. Tie tak NAV norm onetap. = Esi dzirdējis vārdu "flick"? Nē? Sūdigi tev.

45:04 - ķipa legit spray ar emku. Šaujam, stāvot kājās, un viss iet vienā punktā. ok = Pisos caur CT uz B, redzu kkādu CT, sāku sprayot ar deagliņu, neiznāk, pārmainu ar emku un sekoju viņam, lai nošautu. Mūsdienās, tu to nedari? Vai arī tu tikai tupi un kādu šauj? Anyway, neko nesaprotu ko tu gribi no manis šajā "legit" spray emkas momentā.

47:07 - tas čuvaks caur to smoke ir visu šo laiku redzams, tāpēc man nav saprotama lupīšana sejā, neko nedarot. Taču mūsu kēkss izšauj TIKAI tad, kad mērķis saduras ar enemy. Savukārt, ja ezzys kaut kāpēc to čali NEREDZ caur smoke, tad viņu vēl jo vairāk nevarēja redzēt smoke viducī. Jebkurā gadījumā neizskaidrojams moments. = Ja tu to uzskati atkal par triggerbotu, tad es vienkārši nezinu kāpēc es šeit esmu. Nu, sāksim ar faktu, kad CS 1.6 ir neispējami uztaisīt triggerbotu, kas šauj caur smoku uz enemija. Tas ir iespējams CSGO protams, ļoti viegli, bet CS 1.6 ir ļoti sapists ar PC portiem un nevar uztaisīt to, jo viņš met win32 compile erroru vai arī, ja tu to salabo, viņš vienkārši nestrādās. Kā arī, pamēģini paspēlēt ar Smoke Grass Qualitty, Fastest. Tad varbūt sapratīsi, kāpec es viņū sākumā neredzēju, bet vidu jā.

48:12* - rekur, kad čalis šauj pa savu, paraugs, kā izskatās NORMĀLI onetap. Bez briesmīgas mērķa kratīšanās un ar pavisam normālu crosshair movement. = Nu, tas ir normāls flicks, ko es daru uz enemijiem. Kāpēc tu tagad sāc runāt par kratīšanu, ja tu neesi norādījis kaut 1 momentu kas ir saistībā ar kratīšanu??

Vēl kādi komentāri capture? Vēl kādi momenti? Es nesaprotu kāpec tu maini tēmu. Ja tu gribi bustot mani par aimbotu, tad iesaisti aimbotu un kratīšanu, bet tu maini tēmas ar triggerbotu uz aimbotu un vēl.

Labi, pofig par to. Visu esmu savu pateicis, ja tev ir kāds vēl moments vai demo par mani, lūdzu posto un taisi topikus. Paldies, jauku dienu!

 

 

 

Pēdējo reizi rediģēja muwa, 2017. gada 15. jūlijā, 01:51.

lucifers
V.I.P.
klucifers
483 atbildes forumā
Online: 3d 2h 1m
Redzēts 3. februārī, 21:49
Pievienots, 2017. gada 15. jūlijā, 01:10
0
post

Skatījos to trekno momentu un man rodas jautājums. Tev ir personīgs naids pret viņu? Pats tik labi stāsti kā strādā triggers, bet neaizdomājies ka īzijs neregulētu viņu uz aizkavi 0ms precīzāk bez aizkaves? Tas ir klasiskākas def spots ko vajadzētu ņemt visiem. Muskuļu atmiņa. Un tie divi čali kas tur sēdēja perfekti aplauž triggera teoriju jo viņs stresā laikam :D sprayoja pirms un nebeidza šaut kaut vai crosshairs nebija virsū. Triggers tā nedara.

Bruh. Maybe es low as fuck, bet neredzēju triggeri. Klasiski čeki un smuki pieslīpēta šaušana. Sorri.

Capture
GG Admins
Veterāns
Devil with a halo
3447 atbildes forumā
Online: 131d 7h 54m
Redzēts pirms 37 minūtēm
Pievienots, 2017. gada 15. jūlijā, 01:28
0
post

Atbilde luciferam.

Skatoties demkas, man nekad nav bijis nekāds "naids" n shit. Ja esi redzējis mani spēlējam, tad man nav problēmu spēlēt pret jebkāda līmeņa spēlētāju. Nekādas antipātijas neiesaistu. Galu galā esmu darbojies piecās dažādās komūnās, kopā teju četrus gadus BT krēslā.

Ja pareizi saprotu, tu runā par sarkani iekrāsoto momentu. Paskaties demkā tālāk no 40:00 - piecu minūšu intervālā čalis ne reizi tur neiet prefā. Vienā momentā (aptuveni 44:30 or something) čalis nomira pie a1 bankas, un @a1 bija daudzi enemy. Uzmeta retry, un, bija vēl lielāka varbūtība par enemy atrašanos blakus, bet nekāda pre-fire uz default spotiem nebija.

Šeit galvenais tiek izcelts tas, ka čuvaks ir skrējienā. Lūk, šis ir triggerbot demonstrējums - ejot ārā tieši izšaujas, pat lāgā neieraugot enemy.

+Rādās, ka nokačāji demo, lai noskatītos tikai vienu momentu. Iesaku, iziet cauri vismaz pusei. Šis nav kaut kāds jeļi jeļi low aimiņš, kur tu paskatīsies vienu minūti, un viss uzreiz būs skaidrs. Izlasi, ko rakstīju rindkopās.

 

Pēdējo reizi rediģēja Capture, 2017. gada 15. jūlijā, 01:30.

G$ SHOOTER
Jauniņais
TOPLV TARZĀNS
141 atbildes forumā
Online: 95d 17h 57m
Redzēts 20. aprīlī, 20:58
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 15. jūlijā, 02:25
0
post

pfffffffffffffffffff

Nu te +45, triggers stabīli redzams esmu vīlies tevi. 

+45

+45

+45

 

 

 

 

 

 

Pēdējo reizi rediģēja G$ SHOOTER, 2017. gada 15. jūlijā, 02:39.
Capture
GG Admins
Veterāns
Devil with a halo
3447 atbildes forumā
Online: 131d 7h 54m
Redzēts pirms 37 minūtēm
Pievienots, 2017. gada 15. jūlijā, 02:29
0
post

Atbilde ezzyjam.

34:48 - Šis būs murgs tbh, stāstot visu momentus, jo es vienkārši nemāku attaisnoties šādos gadījumos. Nu, pirmkārt. Triggerbots caur sienu? k, pieņemsim. Otrais, HLTV+1/4 slowmo = cancer. Tici man, es varētu paskatīties tavus demo un izdarīt tādu pašu hujņu. Bet nu, es neko neteikšu par to. Trešais, es nosprayoyu tur, bet tu tur stāsti, ka es tapoju. Ceturtais, ja tas būtu tavs saucamais triggerbots, pēc cilvēka nošaušanas tev crosshairs noiet uz leju, ja? Kur tas ir redzēts? Pietam, nekas tur tāds nav, ja es nolaižu crosshairu uz leju 1killā. Es saprastu, ja tas būtu visur, tad varbūt aizdomīgi. 

Tiek bliezts vienā punktā, kamēr tu šauj. Kā pārtrauc šaut, tā mērķis "aizšaujās" prom no tā tava punkta un aiziet normālā kustībā. :)

36:14 - amm, tur runā par momentu, kur es mēģinu nošaut ar kkādam 3-4lodēm enemiju un tad paskatos uz leju, un nokratu crosshairu xD? Pirmkārt, tas ir cilvēciski un to nevarētu izdarīt neviens čīts, jo tu nevarētu uzkodēt neko tādu, kas norausta random intervālos pelīti. Lai gan varētu ja padomā, bet priekškam tādu? Sāksim ar faktu, kad manu teammate nošāva un es nokratīju pelīti, lai varu paskatīties uz augšu. es vienkārši nesaprotu, ko tu te redzi vispār. Runājot vispārēji, es tās 3-4 lodes pat aizšāvu garām, tā kā tava teorija par triggerbotu ir wrong. Vai arī es toggloju. who knows, right? 

Šeit runa ir par onetap. Ja tu sprayo, vari kratīt mērķi, go for it. Bet, kad tapo, tad man ir nesaprotama random kratīšana, kad burtiski freefrags noskrien gar seju. Kratīšanās izskatās pēc tava čīta blakusparādības, tas arī ir tas moments.

38:04* - Nogaidīju perfekti brīdi, kad viņš apstāsies, lai varu tap. 

Nogaidīji prefektu brīdi? Tad būtu mērķi vilcis gar galvu un mērķējis, nevis atgriezis to sākotnējā pozīcijā. xDDDD Iekš demo izskatās, ka tu viņu it kā nemaz nebūtu ieraudzījis. Šis ir pavisam low skaidrojums.

39:29 - amm, mani nošāva un es ātri rr uztaisīju, lai varu atdzīvoties. xD. Un 0,1sekundē, nedomāju vai tu varētu paspēt togglot. Ja es to varētu izdarīt, sen jau būtu izdarījis. Bet, padomājot tā.. hmm, es pirku ieroci un armoru. > tas saucas par toggle. ok, capture, ok

Tur bija stipri vairāk par 1sec. Es varu savu wh izslēgt un ieslēgt 5x pa to laiku. One button is all it takes.

39:54 - hmm, es jau pirms nošāvu čali pitā, prefoju a1, jo tur kāds varētu būt. Izprefoju def spotu, nezināju, ka viņš tur ir. heh, runājot par tavu ctrl, to sauc par duckjump. to tev vajadzētu zināt, jo tu to dari 24/7 un lekā/ctrolo, lai grūtāk nošaut. heh

Skrējienā prefoji un 2x hs iebira. Saprastu, ja enemy būtu licis par sevi manīt, tad ez pref, bet šeit atmaska "default spots" nestrādā, jo pats labi zini, ka šādi skrienot legit spēlētāji neprefos.

40:52 - Nemācēšu izskaidrot, bet ko es varu pateikt ir 0,7reakcija ir pietiekami ātra. Otrs enemys, kur es neizšāvu. Man nebija lodes... Kāpec tad es aizgriezos un pārmainiju deagle? Kāpēc tu iesaisti šeit ubagus un spawnus? Nesaprotu. ^^

Tā ilgā reakcija liek domāt par kārtējo defektu tavos čītos, tāpēc to pieminu. Ložu beigšanās ir pirmais legit skaidrojums šiem momentiem. Diemžēl HLTV par to klusē. EDIT: Aizmirsu par reakciju. Veselam cilvēkam un tādam, kas nelieto medikamentus, ir reakcija zemāka par .35 sec. Esmu mērījis savu portālā, un man ir .19 sec. Sacīkšu braucējiem ir tuvu .1 sec. Gandrīz veselu sekundi pētīt enemy un tad izšaut - tā izskatās pēc trigger pazīmes.

41:17 - Ja es nemaldos, man tur bija 1 kills. Neskatījos baigi daudz tur. Tu gribi teikt, tad, kad es nošauju enemiju, man ir uzreiz JĀLOCKO UN AUTOMATISKI jāskatās uz citu vietu vai a1? cmon, nesaprotu ko tu saskati šeit, bet pieņemsim.

Tev nav nekas "jālocko". Tie vienkārši nav legit onetapi. -___- Viens no labākajiem onetapperiem, ko zinu, SPĒLĒ ŠĀDI. Es nesagaidu, ka tu sāktu spēlēt, kā viņš. Runa ir par to, kā izskatās cs 1.6 šaušana. Nevienam nav kkādi onetapi, kur skrienot un kustinot/kratot mērķi, kā pagadās, krīt tādas galvas. It sevišķi čalim, kas norāvis VAC pēdējo ~30 dienu laikā.

44:18 - Nesapratu, ko tu te saskati. Mēģināju tapot ar galilu, kas man 201% izdevās. xD Pēctam redzēju, ka dinkoju vienu, sāku tik sprayot. heh

Katrā momentā tu raksti "nesaprotu, ko te saskati". Tad lūdzu izlasi divreiz vai noskaties divreiz. Tapo vienā vietā, bet hs iebirst citā.

44:54 - Esi dzirdējis vārdu "flick"? Nē? Sūdigi tev.

Paskaties iedoto movie, un redzēsi, kas ir "flick". Tie tavi flick ir prosta ar kārtējo noraustīšanos.

45:04 - Pisos caur CT uz B, redzu kkādu CT, sāku sprayot ar deagliņu, neiznāk, pārmainu ar emku un sekoju viņam, lai nošautu. Mūsdienās, tu to nedari? Vai arī tu tikai tupi un kādu šauj? Anyway, neko nesaprotu ko tu gribi no manis šajā "legit" spray emkas momentā.

Šim piekritīšu, šis ir samērā nožēlojams moments.

47:07 -  Ja tu to uzskati atkal par triggerbotu, tad es vienkārši nezinu kāpēc es šeit esmu. Nu, sāksim ar faktu, kad CS 1.6 ir neispējami uztaisīt triggerbotu, kas šauj caur smoku uz enemija. Tas ir iespējams CSGO protams, ļoti viegli, bet CS 1.6 ir ļoti sapists ar PC portiem un nevar uztaisīt to, jo viņš met win32 compile erroru vai arī, ja tu to salabo, viņš vienkārši nestrādās. Kā arī, pamēģini paspēlēt ar Smoke Grass Qualitty, Fastest. Tad varbūt sapratīsi, kāpec es viņū sākumā neredzēju, bet vidu jā.

Iemet normālu skrīnu.

48:12* - Nu, tas ir normāls flicks, ko es daru uz enemijiem. Kāpēc tu tagad sāc runāt par kratīšanu, ja tu neesi norādījis kaut 1 momentu kas ir saistībā ar kratīšanu??

Par kratīšanu neesmu norādījis, jo tev katrā momentā kratās, my friend. Šeit, kad šauj uz savējo, piepeši viss ir legit.

 

Divi momenti ir krituši. Bet es joprojām nesaprotu, kā pats spēlesstils var likties normāls. Kneivam pat vakardien izskatījās labāks spēlesstils. Pilnīgi katrā vietā kaut kas noraustās, ka pilnīgi tam vairs neprasās piekasīties un ka tas šķiet normāli. Vai tiešām nevienam, kas bļauj "tīrs, tīrs", acis nav rādījušas tālāk par public serveriem? Tie killi ne izskatās legit, ne arī crosshair movement ir pieņemams.

Pēdējo reizi rediģēja Capture, 2017. gada 15. jūlijā, 02:44.

muwa
Lietotājs++
1tapsquad
flakkus
446 atbildes forumā
Online: 9d 13h 26m
Redzēts Vakar, 07:42
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 15. jūlijā, 02:51
0
post

ak nē, nu kāpēc man atkal viss ir jāraksta. :( i h8 u capt8re

34:48 - Šis būs murgs tbh, stāstot visu momentus, jo es vienkārši nemāku attaisnoties šādos gadījumos. Nu, pirmkārt. Triggerbots caur sienu? k, pieņemsim. Otrais, HLTV+1/4 slowmo = cancer. Tici man, es varētu paskatīties tavus demo un izdarīt tādu pašu hujņu. Bet nu, es neko neteikšu par to. Trešais, es nosprayoyu tur, bet tu tur stāsti, ka es tapoju. Ceturtais, ja tas būtu tavs saucamais triggerbots, pēc cilvēka nošaušanas tev crosshairs noiet uz leju, ja? Kur tas ir redzēts? Pietam, nekas tur tāds nav, ja es nolaižu crosshairu uz leju 1killā. Es saprastu, ja tas būtu visur, tad varbūt aizdomīgi. 
Tiek bliezts vienā punktā, kamēr tu šauj. Kā pārtrauc šaut, tā mērķis "aizšaujās" prom no tā tava punkta un aiziet normālā kustībā. :) = Nospread = 1 punktā. Parādi man kaut vienu video ar serversided specu, kur tu vari redzēt nospreadu, bet serversided speca kratīšanās. Paldies. Otrais, es viņu nošāvu un paskatījos uz leju. Sis moments ari butu tā kā nevietā, jo pirmkārt, tu pats citā momentā, ka ja kādu nošauj, tad viņš skatās uz citu vietu, nevis turpina skatīties uz enemiju. Šeit es aizskatījos prom, bet uz leju. Es saprastu, tur varētu kautkas būt, ja es pēc katra killa, skatītos lejā vai aizsistos inhuman uz citu pusi, bet nu, tomēr te nekas tāds nav.


36:14 - amm, tur runā par momentu, kur es mēģinu nošaut ar kkādam 3-4lodēm enemiju un tad paskatos uz leju, un nokratu crosshairu xD? Pirmkārt, tas ir cilvēciski un to nevarētu izdarīt neviens čīts, jo tu nevarētu uzkodēt neko tādu, kas norausta random intervālos pelīti. Lai gan varētu ja padomā, bet priekškam tādu? Sāksim ar faktu, kad manu teammate nošāva un es nokratīju pelīti, lai varu paskatīties uz augšu. es vienkārši nesaprotu, ko tu te redzi vispār. Runājot vispārēji, es tās 3-4 lodes pat aizšāvu garām, tā kā tava teorija par triggerbotu ir wrong. Vai arī es toggloju. who knows, right? 
Šeit runa ir par onetap. Ja tu sprayo, vari kratīt mērķi, go for it. Bet, kad tapo, tad man ir nesaprotama random kratīšana, kad burtiski freefrags noskrien gar seju. Kratīšanās izskatās pēc tava čīta blakusparādības, tas arī ir tas moments. = Nez kapec, es neredzu nekādu kratīšanu. 
38:04* - Nogaidīju perfekti brīdi, kad viņš apstāsies, lai varu tap. 
Nogaidīji prefektu brīdi? Tad būtu mērķi vilcis gar galvu un mērķējis, nevis atgriezis to sākotnējā pozīcijā. xDDDD Šis ir pavisam low skaidrojums. Pieņemsim. Bet tagad tu saki, kad es būtu mērki vilcis gar galvu un merkejis- tas izskatitos un izklausitos pec reala triggera vecīt, jo ne vienmēr triggers var reģistrēt hitboxu.
39:29 - amm, mani nošāva un es ātri rr uztaisīju, lai varu atdzīvoties. xD. Un 0,1sekundē, nedomāju vai tu varētu paspēt togglot. Ja es to varētu izdarīt, sen jau būtu izdarījis. Bet, padomājot tā.. hmm, es pirku ieroci un armoru. > tas saucas par toggle. ok, capture, ok
Tur bija stipri vairāk par 1sec. Es varu savu wh izslēgt un ieslēgt 5x pa to laiku. One button is all it takes. Piekrītu, var būt uz toggle un bindiem, bet, ja jau es nomiru un tad rr, kapec es toggle tikai tad? Es nopietni, no offence, bet varu tagad paskatitos tavus hltv demo un izveidotu topiku ar momentiem "kā jau redzat, viņš ir vairāk kā 1-2sec afk, toggle 201%". Varēji neiekļaut šo momentu, jo tas ir vnk fufelis, ne moments. no offence again, pls luv me 
39:54 - hmm, es jau pirms nošāvu čali pitā, prefoju a1, jo tur kāds varētu būt. Izprefoju def spotu, nezināju, ka viņš tur ir. heh, runājot par tavu ctrl, to sauc par duckjump. to tev vajadzētu zināt, jo tu to dari 24/7 un lekā/ctrolo, lai grūtāk nošaut. heh
Skrējienā prefoji un 2x hs iebira. Saprastu, ja enemy būtu licis par sevi manīt, tad ez pref, bet šeit atmaska "default spots" nestrādā, jo pats labi zini, ka šādi skrienot legit spēlētāji neprefos. = Es izskrēju, nevis skrējienā viņu nošāvu. Tas ir pirmkārt.  Un tici man, tu to pats esi darījis, daudzi cilvēki to ir darījuši, kuri skrējiena izprefo def spotus. like wtf, tu to neesi nekur redzejis? Šis pec manām domām, paša manā gameplayā, ja es analizētu čīteri, es pats teiktu, ka tas ir aizdomīgākais moments, bet tu uzskati aizdomīgāko par 1, kas ir fufelis v2.
40:52 - Nemācēšu izskaidrot, bet ko es varu pateikt ir 0,7reakcija ir pietiekami ātra. Otrs enemys, kur es neizšāvu. Man nebija lodes... Kāpec tad es aizgriezos un pārmainiju deagle? Kāpēc tu iesaisti šeit ubagus un spawnus? Nesaprotu. ^^
Tā ilgā reakcija liek domāt par kārtējo defektu tavos čītos, tāpēc to pieminu. Ložu beigšanās ir pirmais legit skaidrojums šiem momentiem. Diemžēl HLTV par to klusē. = nē, nu vnk tur loģiski var padomāt, ka es nomainiju uz deagle un aizskatijos prom, jo lodes beidzās. Ja tas būtu triggers vai es būtu tur kko izmantojis, tad es būtu pagaidījis un ari turpinajis šaut, nevis apgriezstos, nomainītu deagle un nešautu. Bet nu, tās ir manas domas. respect par tavām domām.
41:17 - Ja es nemaldos, man tur bija 1 kills. Neskatījos baigi daudz tur. Tu gribi teikt, tad, kad es nošauju enemiju, man ir uzreiz JĀLOCKO UN AUTOMATISKI jāskatās uz citu vietu vai a1? cmon, nesaprotu ko tu saskati šeit, bet pieņemsim.
Tev nav nekas "jālocko". Tie vienkārši nav legit onetapi. -___- Viens no labākajiem onetapperiem, ko zinu, SPĒLĒ ŠĀDI. Es nesagaidu, ka tu sāktu spēlēt, kā viņš. Runa ir par to, kā izskatās cs 1.6 šaušana. Nevienam nav kkādi onetapi, kur skrienot un kustinot/kratot mērķi, kā pagadās, krīt tādas galvas. It sevišķi čalim, kas norāvis VAC pēdējo ~30 dienu laikā.  1 VAC ban on record |  560 day(s) since last ban "30 dienu laikā" ok


44:18 - Nesapratu, ko tu te saskati. Mēģināju tapot ar galilu, kas man 201% izdevās. xD Pēctam redzēju, ka dinkoju vienu, sāku tik sprayot. heh
Katrā momentā tu raksti "nesaprotu, ko te saskati".
Tad lūdzu izlasi divreiz vai noskaties divreiz. Tapo vienā vietā, bet hs iebirst citā. = Nu tad tas būtu silents, bet kā jau biju 1000 reizes teicis, viņš ir fixots, kā arī pats pSilents, kas nav redzams spectatorus. Pateikšu tev ko. Uztaisi savu video vai lai chemijs, vai vienalga kurš uztaisa video, nolādē silent aimbotu, paspecot specos viņu un lai pašauj enemijus ar viņu. Varu derēt 100% nenoraustīsies. Atvičaju. Silents vienmēr ir bijis clientsided, bet bija pSilents, kas izmantoju fake packetus, bet viņu 2015 gadā fixoja Valve un viņš tagad ir tas pats silent client-sided. Bet, tā kā tu minēji, ka skatījies 1/4, protams, ka lode ies tur, bet trāpis citur, jeb būs visādi bugi, jo tu skaties ar slowmo. Bet nu, pats es personīgi neesmu redzējis tur kur es esmu uzšāvis tur, bet trāpu tur.
44:54 - Esi dzirdējis vārdu "flick"? Nē? Sūdigi tev.
Paskaties iedoto movie, un redzēsi, kas ir "flick". Tie tavi flick ir prosta ar kārtējo noraustīšanos. = Kārtejo noraustīšanos, kuru es kautkā neredzu. sorri babe


45:04 - Pisos caur CT uz B, redzu kkādu CT, sāku sprayot ar deagliņu, neiznāk, pārmainu ar emku un sekoju viņam, lai nošautu. Mūsdienās, tu to nedari? Vai arī tu tikai tupi un kādu šauj? Anyway, neko nesaprotu ko tu gribi no manis šajā "legit" spray emkas momentā.
Šim piekritīšu, šis ir samērā nožēlojams moments. k
47:07 -  Ja tu to uzskati atkal par triggerbotu, tad es vienkārši nezinu kāpēc es šeit esmu. Nu, sāksim ar faktu, kad CS 1.6 ir neispējami uztaisīt triggerbotu, kas šauj caur smoku uz enemija. Tas ir iespējams CSGO protams, ļoti viegli, bet CS 1.6 ir ļoti sapists ar PC portiem un nevar uztaisīt to, jo viņš met win32 compile erroru vai arī, ja tu to salabo, viņš vienkārši nestrādās. Kā arī, pamēģini paspēlēt ar Smoke Grass Qualitty, Fastest. Tad varbūt sapratīsi, kāpec es viņū sākumā neredzēju, bet vidu jā.
Iemet normālu skrīnu. ar ko? ar smoku? Varbūt varēji detalizētāk izskaidrot, lai es zinu, ko man iemest. Es pat labi varu iemest screenu ar hentai. 

48:12* - Nu, tas ir normāls flicks, ko es daru uz enemijiem. Kāpēc tu tagad sāc runāt par kratīšanu, ja tu neesi norādījis kaut 1 momentu kas ir saistībā ar kratīšanu??

Par kratīšanu neesmu norādījis, jo tev katrā momentā kratās, my friend. Šeit, kad šauj uz savējo, piepeši viss ir legit. ="Par kratīšanu neesmu norādījis, jo tev katrā momentā kratās" ?????????????? es nesapratu tavu teikumu, bet nu labi

sсhoKKur-
V.I.P.
Šašličok_ papličok_ kŗans
15060 atbildes forumā
Online: 525d 15h 7m
Redzēts 15. februārī, 16:29
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2017. gada 15. jūlijā, 15:52
0
post

Es jau sen teicu ka tas āksts nav tīrs.

Labi momenti, mani mīļākie momenti - 44:54 ; 47:07.

Banots.

 

 

 

Slēgts

Lietotāji skatās šo tēmu: 0