Čau. Iesaku izņemt blood control un to paleninajumu kad nomirsti. Šie plugini ir lieki un pok3 ,tpc tos nevajadzētu atstāt.
Kā arī par csdm ,domāju būtu 2 reizes interesantāk spēlēt kad visu laiku nevarētu atdzīvoties ,ja nu vienīgi nopērkot itemu - scroll.
Bet ja nu netaisaties csdm izņemt tad vismaz to štelli kas ļauj savus teammates novākt. Thats suck!
Un par jb ,būtu jauki redzēt skinus. Tas arī viss ,jauku dienu!
Nu csdm var palikt ,bet FFA gan būtu janjem laukā un ari sadarboties nav atļauts.
Uhh, negribu būt skarbs, bet jām, man arī īpaši nepatīk atdzīvošanās! Tas ir tā, nav jautri, nevar pachatot serverī, parunāties.
Un ja daudz cilvēku, tad vispār vāks!
Lai paliek atdzīvošanās !! ta ir jautrāk, chatot var skype. Ta gaidīšana kamer visi kājas atstiep besī arā.
Lai paliek atdzīvošanās !! ta ir jautrāk, chatot var skype. Ta gaidīšana kamer visi kājas atstiep besī arā.
Man gan ir savādāk. Pašlaik ieejot serverī neko nevar saprast ,katrs par sevi un nekāds team works ,vnk galvanais mērķis - novākt kādu.
Ne tev vjg naudu vākt priekš ieročiem ,ne domāt kkādas taktikas.
Šis serveris ir FUn. Tāpēc Obligāti Būs CSDM. Bet pa FFA jeb FreeForAll nezinu izsti, to vēl var ņemt ārā varbūt. Bet ja serverī maz spēlētāji, tad atkal nav intresanti ka jāmeklē pretinieku komanda pa visu mapi ja tur skraida kadi 4 spēlētāji/boti
:P :D
Nevajag neko mainīt, viss serverī ideāli.
Šis serveris ir FUn. Tāpēc Obligāti Būs CSDM. Bet pa FFA jeb FreeForAll nezinu izsti, to vēl var ņemt ārā varbūt. Bet ja serverī maz spēlētāji, tad atkal nav intresanti ka jāmeklē pretinieku komanda pa visu mapi ja tur skraida kadi 4 spēlētāji/boti
Nu un būs normālāk ,ja izņems FFA
FFA ir labaks neka parastais CSDM vairak actiona,yolz par kadu vispar tu team worku runa spelejot CSDM?????Ja gribi team worku spele PUBA,vai kadus mixus...
FFA ir labaks neka parastais CSDM vairak actiona,yolz par kadu vispar tu team worku runa spelejot CSDM?????Ja gribi team worku spele PUBA,vai kadus mixus...
Spēlēt team pubā nav tas kas spēlēt team csdm
Tur jau tā lieta ,es ieteicu izņemt csdm ,lai tas būtu iespējams.
CSDM paliks 100%, to uzreiz varu pateikt, un FFA visticamāk, ka arī paliks, ļoti daudzu iemeslu dēļ, kurus man ir slinkums te rakstīt.
Kā jau jūs redzat serveris ir diezgan pilns vienmēr un tas parāda to,ka cilvēkiem tur patīk spēlēt,bet man personīgi arī besī tas FFA,jo neko nevar saprast,kā atspavnojies,tā uzreiz mirsti (Ja mazs lvl)
Esmu tiešām pārsteigts par visiem šiem war3 ieteikumiem jo:
1. Ja izņemtu csdm serveris būtu garlaicīgs un paliktu varbūt 1/5 spēlētāju no šobrīdējiem
2. Ja noņemtu FFA - ja 1 teamā būtu 3 undedi ar augstiem lvliem - neviens no viņiem nenomirtu pa visu mapi
3. slowmotion un asinis - war3 mods pats jau par sevi ir pokemonisks, serveris nav domāts lai būtu classic, līdz šim šīs pārmaiņas visiem ir tikai patikušas, man to skaitā
Chemijs jau visu pateica, tā kā
TC
Jan4a