Par mani :
Vārds - Elvis
Vecums - 13
Dzīvesvieta - Tukums
Tavi hobiji - Sēdēt pie pc , ielu vingrošana , futbols , kopumā sports !
Vai nodarbojies ar kādu sportu, kur, cik ilgi? Ar daudziem vienlaicīgi ! Stadionā ar draugiem dažreiz sasaucamies .
Ko tu parasti dari brīvajā laikā? Vai nu braucu ar riteni vai sēžu pie pc .
Vai esi ceļojis? Kāda vieta tev liekas pasaulē visforšākā? Nēsmu nekur ceļojis , bet vēlētos uz Āfriku , jo tur silts , nav jāmācās DD
Kā tu uzzināji par Kick.lv, kāds tev ir radies pirmais iespaids? CS 1.6 serveru listā bija dd2 kick serveris .
Kāds ir vistrakākais atgadījums ar tevi kas tev nāk prātā? Nav nemaz bijis tāds traks notikums .
Kā tu sevi raksturotu pāris vārdos? Draudzīgs , jautrs , kautrīgs ;)
Kāpēc izdomāji uzrakstīt sasveicināšanos? Jo tikko ielidoju jūsu forumā
Tavs novēlējums visiem lasītājiem - Esiet aktīvi , draudzīgi un ceriet tikai uz to labāko ! ;)
Par manu gaming pasauli:
Tavs niks. - In 1.6 "tbefoam" vai "N3xon"
Bijušie niki - last bullet , PUMBA. .
Kādas spēles tu spēlē, vai esi spēlējis jau Kick serveros? Esmu spēlējis DD2 , jb , csdm.
Vai esi piedalījies kādos spēļu turnīros? Tikai vienreiz 1x1 turnīrā .
Kurā vietā tu parasti atrodies rezultātu dēlī? Pa vidu , jo spēlēju just 4 fun Vai arī trooļojos.
Kur mēs tevi redzēsim kickā visvairāk? forumā vai serverī(os) kurā(os)? DD2 ,TS3 , noteikti , ka arī forumā .
Man nepadodas rakstīt tādas lietas tāpēc ar paraugu !
Sveicināts.
Čau.
Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.
Sveicināts
Salam
Čau "N3xon"
Sveiciens.
yoyočauyo (es nez, kpe es kko tādu uzrakstīju xD)
aleikum
Sveicnāts.
Sveiks.
Nesaki ko man darīt , neteikšu kur tev iet!
Salam
caw
" Nēsmu nekur ceļojis , bet vēlētos uz Āfriku , jo tur silts , nav jāmācās DD"
čau
Hi
Jan4a, EXIT.-, Hazard, Amors, Venta, 𝕯𝖆𝖓𝖎𝖘0-., xvid, daryl, iFamous, Džamals, 47th, WickedLady, Xtcent, Rubax, 32x6JLsuPy, 𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡., pankuksh, Enemijs, wavy.g, bullets aim far, ZombikOzy, Kubi, Сhrееру©, h2389w98j98fewjfw9qasdjiak, sсhoKKur-, luīze, Klaus, ⛔lolwut?, NonSkilledPlayer, Latvians, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, lemony, stn, ValtsK, Kiwi :], Daņiks, mimiC, `12214325435643654645645674572615614356341, Королева, xVeins, Pecinja, ketamine, Abeliitee, bnation-, skyya, Chemijs, Sandis., not hns, Musica, Rei, RooFee, Mazaciepa, dudi, sneiks, Pizhikz, Komisarchiks, Unicorn, cruelcin, PANDAROO, minka_, $ KRISTA $, Laauriinaa, knejvs