Ideja nav mana, bet lai ir vairāk ko forumā darīt, ieviesīšu šo spēli arī šeit...
Kas tev šaj spēlē jādara?
Jāsagrauj iepriekšējā lietotāja vēlme.
Jāizdomā sava velme.
Postu intervāls 3!
Piemērs:
1: Gribu daudz naudas.
2: Valstī krīze,naudas nebūs.
Cerams kas sapratāt!
IG nick-Cookie

Ja tu aizmigsi, tad vairak nepiecelsies
Gribu Diānu

Diāna pārmainīja vārdu uz Sigita. Tātad tā nav Diāna vairs bet gan Sigita, bet tu gribi Diānu nevis Sigitu. Tātad tev nedabūt Diānu.
Vēlos lielu zaļu gaisa balonu.

Nebūs zaļie beidzās
Gribu Saldējumu

Saldējums izkusa,dēļ karstā laika.
Vēlos sašūt roku

Nebus, jo tu esi parak slinks.
Gribu naudu

nebus, jo tu boc
es gribu intresantu avataru forumā.

Nebūs, jo Tev sūdīga gaume.
Gribu pubg.

Nebuus, jo araa slikts laiks.
Gribu kafiju.
Nesaki ko man darīt , neteikšu kur tev iet!

Nebūs, jo tu nedzer kafiju.
Gribu alu

Petuhiem alu nevar
Gribu cepumus

Nebūs tev cepumi, jo tu būsi beigts, jo kā tajā vienā topikā uzrakstīju, ka tu būsi beigts, jo es tevi nositīšu ar tevis paša uzdāvināto puķu podu.
Vēlos neeksistēt.

Tas ir pārāk elementāri, tapēc tav nāksies mocīties
Es vēlos pūcēnu, kurš nekad neizaugs liels

Nedabūsi, jo viņš tevi negrib
Gribu nolekt no debesskrāpja. :x

nebūs, jo tu paslīdēji un salauzi kāju, tapēc nespēji uzkāpt uz debesskrāpi un nolekt
Gribu aizbraukt dzert

Bet tu esi rasists.
es gribu sagraut enemija vēlmi

bet diemzheel tev saap zobs
es gribu skjidru zeltu 2l pudelee

nedabūsi, jo beidzās uguns, nav ar ko sakarsēt zeltu
Gribu lēkāt uz dīvāna

Tu jau nolēkāji pirms tam un dīvānam visas atsperes beigtas, nevar palēkāt.
Vēlos lielu bļodu pilnu ar saldējumu.

Nebūs, jo tev mājā nav lielu bļodu.
Vēlos jaunu dzīvi.
Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.
milo humble, luīze, Sandis., Omega, alska, Jan4a, cruelcin, SHIT, nasty_x, Jackass3D, Hennessy-, JērsA, Mežpils, phine, black cobra, 123456789, Сhrееру©, Kiwi :], Enemijs, »𝗖𝗿𝘆𝘀♰𝗮𝗹«, Rolković, agaa, toxicated, KonQx, 𝐖𝐢𝐥𝐝𝐰𝐨𝐥𝐟𝐚, sсhoKKur-, SiGoNs, WizKhalifa*, manguss, FreakyyPrime., Gussi` ^^, Kipchoge, StaFFорд, MateYz, spokio, cyruss, Flak3, Obijs, santiz, Laauriinaa, Latvians, Fūdiņš, PANDAROO, SourSet, Marshmello, jonivaio, Wukong, Edward, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, hehegeeva, milkhouse`, Snicker, Baubas, Creed, Peak, peh, SycyS, 47th, WickedLady, Violexy, ★ToughEnough★, Grafiti, SINCAS_MONSTRS, LanDerSs, tuis, Faacha, aimbatten (;, pigmi , Wunderschlange, DAISY, 𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡., Gloks, Unicorn, Remember-ME, thestyle, MrGnB, Daavis_, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, Rub sieva , Haiduk, грязный, Farmaceits, bnation-, Kaljiks, tenblunt, Flabijs, HaRZz, Mr.Wii, Rubax, Sin4a, король мажор, nolodžik, MrColt , pankuksh, Мишка, Exc, shaize_, Lamik, RnB, Ralfuuzis, Mazais Gacha, h2389w98j98fewjfw9qasdjiak, Lachubliezejs, ketamine, ⛔lolwut?, Pilsonis., asdf, Apocalypse, chubbynalwayshorny, ksa, mimiC, Prometajs, cookies, EQKL, MadrYy, rasii, PooKa, Evucite, Fon der Markov, Oktobris, pointseven, cheburashka, Atty, Falcon, stn, 575, spaula, KickMan Kick, ZombikOzy, QueenPiper, RCHWZKY, Capture, 32x6JLsuPy, kkarlix, 0blivionx, SpriditisMAD, A4Tech, 4eS'';, Shmaro, EXIT.-, SyRiizZzY., nisker, magisterial , Litriņš, gucci, Klaus, Just_lt, LVSawyer, AndisKoks, tupiks, Arvisons, unn4m3d, Baltais, ﮩ٨ـﮩﮩﮩ٨ـﮩﮩ٨ﮩﮩ٨ـﮩﮩ٨ـﮩﮩ, knejvs, Martinshhh, Chemp1k, Mohit, no-legal, Gamora, 2+2=4 fikss maten, Go0dFather, bosiks66, [TM] genijs, xvid, bullets aim far, EddieLV, Kanazews, Wolfyy, STAKLA, emaymyska., Venta, Chemijs, Kubi, Famouse, -ScorpioNn, platw, Lucky_Me, ANormalStick, Ibetāa, Strelnieks., keni, $uicideBoy$, novikedd, Alus, lil_kumaars, ysl, Pecinja, RooFee, daniels1523, Ticiigais, vichh, Fantograms, MazaisDJ, klubuJuris, Dzokelz, kraims, StonerKumar420, tHEBEAST, def., Sajma, MarcPrime, Dweller, bifeļametamais, 66, Goddest, ZnT, LuckyDog, Ābols, ZīLe, Daņiks, Patriotss, Shockins, Dzēsts lietotājs, Dzēsies lietotājs, ZeltaBlack, skyya, Королева, TheAlzyHD, Rei, Pizhikz, lemony, Fally, dudi, Bronza, Witch, sneiks, GreenWind, AmazingDan, Amors, $ KRISTA $, Obivious, FreestyleManiac, Foxxy`s Poxxy`s, muwa, Abeliitee, add, Ingucci, Teikums, LgKLatvija, NeaDeKwaD | Stone, not hns, Komisarchiks, Forestiņš, Džamals., Mihuils.....tepat , Paldies., laaceens66, NaMsHuD, Collapse, NetFliks, Fuk`dantE., Alfreds_InTower, Цыганка, Cool Dude, Jogijs, Bacardi, Valtero, ToW, -0p, AVSallijs, -lembergs-, TheLegend, ainars123, Mhm, RP, krialy, (:laimonpuika:), icescale, LvTeam, ShadowKing, Eliminated, Anonymous, Evija^, EvE, iFamous, Snuffeklis, lacuks, MAVERIK, mashq, gaz1kkk., ODZHYY, exdent, Madness, DankMeme, Oreo, Vortex, MTM123, Bread Pitt 😎, maardzha, kid gamer, Naft'līns, nav_jazin, skaļums, rezeknenskij__, disprozijs, Mandarīns, siirups, CharmZ, Sergey1, pelciņš, Luīze ir forša, Kokaīns, viltu profils, maartijsw0w, MA1M, Gigna, bdmkuu, Brooklyn_Official, Latgales Čalis, -_TheKillerMan_-, Čamzijs, GansGanaAdminu, #unbangansganaganus, ALLAHU TRAMP, Bleach, ATHE, slēpts, GodFingers, Haskys`, Zeltinsh, Azumi, Devilinsh, viskijs, RePoRtIeRiS, skyfall1, LAFKA, jevrika, Tvinks , Ebyrn, stan