Protams, lai Jums jaukāka lasīšana iedošu fona dziesmu mierīgām noskaņām lasot.
Sveiki, vēlos Jums nedaudz iepazīstināt ar sevi, lai vismaz ir kaut kāda nojausma par mani, tā lūk. Mani sauc Matīss Kalniņš, protams esmu 20 gads jauns. Nāku vairāk no Jēkabpils puses, bet nu lielāko nedēļas daļu sanāk uzturēties Jelgavā. Jūs jautāsiet, kāpēc? Tātad es tur mācos, protams augstskolā @LLU. Ja kādam interesē kāda fakultāte, kurss, tad lūdzu rakstam privāti.
So, tagad nedaudz pastāstīšu par kaut ko interesantāku. Es esmu ļoti radoša personība es teiktu, brīvajā laikā nodarbojos ar tautiskajām dejām, kas manuprāt, ir ļoti, ļoti aizraujoši, visa dzīve ir pagājusi dejā. Vēl diezgan bieži sanāk uzspēlēt volejbolu, oii, šis sporta veids gan ļoti albi padodas, komandā esmu protams cēlājs, punktus nekādus dižos negūstu, bet nu tāda tā dzīve cēlājam ir. Medaļu kaudze stāv iemesta skapī no vidusskolas laikiem, augstskolā šim sporta veidam atliek mazāk laika, bet nu kā saka, prasmes jau nodzert nevar. Vēl aizraujos ar medībām un makšķerēšanu, varbūt dažiem tas liksies skeptiski, bet mani tas kaut kā neinteresē. Ja man liktu izvēlēties starp makšķerēšanu un medībām vienozīmīgi tās būtu medības, jo šeit tu vari izlikt visas negatīvās emocijas izšaujot kārtējo lādiņu, piemēram, uz konservu bunžām. Protams, tie nav mani vienīgi hobiji, ir jau daudz viņu, bet šaubos vai viņi Jums tik ļoti interesētu. Protams, pavisam piemirsu, agrāk nodarbojos ar PS, diezgan labā līmeni, ja kādam vajag kādus darbiņus droši jautājiet, pašam arī gribas nedaudz atcerēties vecos knifiņus, kā uztaisīt simpātisku darbu. ;)
Un protams pats galvenais, Jūsu Counter-strike. Spēlē visticamāk sastapsiet mani ar šo pašu foruma niku. Lai cik tas neliktos dīvaini, bet es nebiju spēlējis šo spēli jau 2 gadus un sapratu to, ka vēl jau kāda dzirsktelīte manī ir palikusi. Pieredze es teiktu ir diezgan liela, kādi 8 gadi, jā, es zinu traki, bet neko darīt. Agrāk baigi biju aizrāvies ar LOL, bet tagad kad sezona iet uz beigām baigi pat neprasās vērt vaļā šo programmu.
Centos nerakstīt ne pēc kādiem paraugiem, jo jācenšas jau būt orģināliem. Ā, gribēju piebilst, jauku dienu, lasītāj!
Matīss K. aka CROUPZZZ
čau
Sveiks, gramatikas, dievs.
Sveicināts ierindā veco zēn.
Šodien jau tikāmies iekš DD2. Turpināsim šaut viens otru
Sveiks.
Mēs ar tevi kaut kur esam spēlējuši kopā, tikai es nespēju atcerēties ne tavu iepriekšējo nick, ne kur kapājām. Revenge basebuild?
Yow.
Heļo
Sveiks!
Nesaki ko man darīt , neteikšu kur tev iet!
Sveicināts.
Salam
sveiks la iveicas @kick.lv
Sveiks, wannabe gangster.
ass
heyo, novadniek! prieks redzēt šeit kādu no savas puses. :>
lai tev šeit labi šaujās!
p.s tas reps jau ir tik ļoti atklausīts. :x
nu prieks lasīt, bet nu zini ko, vienmer tevi šaušu dd2 <3
Jan4a, CROUPZZZ, raacha, Kipchoge, ZombikOzy, EvE, Kubi, Gamora, Ruf, lemony, hehegeeva, Cloudy, ⛔lolwut?, RCHWZKY, luīze, Patriotss, Kiwi :], ValtsK, Daņiks, sсhoKKur-, mimiC, skyya, juliet, not hns, Королева, xVeins, Capture, Pizhikz, dudi, Klaus, pankuksh, Devils, Dzēsts lietotājs, h2389w98j98fewjfw9qasdjiak, sneiks, Enemijs, Fally, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, Rei, Komisarchiks, Witch, knejvs, south, ketamine, Mhm