Čau, mani sauc Valts, esmu 14. gadus jauns. Dzīvoju es Latvijā, Rīgā. Es sev īsti nevaru izdomāt hobiju, bet es nodarbojos ar sporta veidu - basketbols, basketbolu es spēlēju jau 3. gadus. Brīvajā laikā es spēlēju datoru, skatos televizoru, sēžu telefonā, eju ārā ar draugiem, spēlēju ar draugiem futbolu un basketbolu. Jā, es esmu daudz ceļojis, viss labākā vieta kur es biju aizceļojis bija Dominikāna, tā ir valsts, kas atrodas Karību jūras reģionā. Es sāku spēlēt kick.lv tikai tāpēc, jo es spēleju tur cs 1.6 jailbreak, es uzzināju caur ma*rica jailbreak serveri, es tur agrāk spēlēju, bet tur kautkas nobruka un es meklēju jaunu jailbreak serveri un atradu šo. Pirmais iespaids bija tāds, ka es redzēju, ka lielākā daļa ir daudz lielāki par manīm, un es jutos neērti, kad gribēju runāt caur mikrafonu. Ir bijuši ļoti daudz traku gadijumu, tāpēc nevaru atcerēties vienu no visiem gadijumiem. Nu es esmu tāds cilvēks, ja es draudzēšos ar palaidni, tad es pats par tādu kļūšu, ja viņš būs man blakus, bet ja viņš nebūs, tad es būšu cits cilvēks, es ar katru draugu uzvedos savādāk. Es izdomāju uzrakstīt sasveicināšanos, jo tas ir nepieklājīgi nesasveicināties ar kādu, ja esi jauniņais un neviens tevi nezin. Tāpat ir, ja tu ienāc skolā, tev vajag sasveicināties ar skolotājām. Mani mērķi ir nolādēt fotošopu un uzsākt taisīt avatārus un signature, un to visu pārvērst daudz labākā kvalitātē.
Es novēlu visiem veselību un veiksmi!
Salam
Čau
Sveiks.
Heijā!
Sveiks.
Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.
Sveicināts.
Labs vakars.
čau
čau
labvakar kungi
Sveika jaunieti.
Sveiciens
čau
sveiks
sveiks
[PVO]Vilka iespejams ka ir aimbot koificents: 8.7 bistamiba: 30 [ 1.1 1.0 1.0 = 7.9 ]
[PVO]Vilka iespejams ka ir aimbot koificents: 20.0 bistamiba: 30 [ 1.0 1.0 1.0 = 20.0 ] |
[PVO]Vilka iespejams ka ir aimbot koificents: 78.8 bistamiba: 30 [ 1.0 0.6 1.0 = 105.5 ]
Jan4a, ZombikOzy, Kubi, Dzokelz, Strelnieks., Goddest, Fuk`dantE., stn, lemony, nisker, EvE, sсhoKKur-, Cloudy, ⛔lolwut?, Admini nodirsh speletajus for no reason, RCHWZKY, bnation-, Sajma, ZeltaBlack, luīze, Pizhikz, Capture, hehegeeva, ValtsK, Klaus, Kiwi :], tenblunt, Dzēsts lietotājs, skyya, Lakrica, Venta, Unicorn, Komisarchiks, Remember-ME, not hns, Latvians, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, tuis, pankuksh, CROUPZZZ, Dzēsies lietotājs, Obijs, sqwd, Fally, Сhrееру©