Kā daudzi pēc nosaukuma jau noprot esmu šeit savā ziņā jauniņais tādēļ neesat strikti , iespējamas gramatikas kļūdas....
Lai būtu interesantāk sākšu ar savu nelielo ievadiņu:
Tātad , esmu nolēmis pievienoties kick.lv projektam un ceru kad pieņems kā spēles biedru . Šodien iespēlējos jau war3+zm serverī kā jau daudzi redzēja, neesmu pavisam jauns spēlētājs kurš sēžas pie cs 1.6 bet jau veterāns zombiju serveros .... Doma pievienoties jums bija pavisam nejauša parcik apnika spēlēt counter strike global offensive un iedomājos kāpēc gan neienāk un uzjautrināties , atcerēties vecos labos laikus kurus esmu pavadijis iepriekš izklaidējoties iekš citiem serveriem.... Iespējams kāds mani pazīst no citiem serveriem, esmu arī izbijis administrātors kā piemēram FGC , iespējams mani atpazīs ar veco nick name TweetY....
Parcik nedaudz esmu sācis ar interneta dzīvi, tad varētu paturpināt ar ārpus monitora dzīvi!...
Mani sauc Krists, Mācos tehnikumā 2 kursā , nesen nosvinēju savu pilngadību un tagad vairs neesmu tas mazais ķipars , dzīvoju Rīgā, ārpus mājas un kompja ir arī draugi ar kurie mēdzu pavadīt pietiekami daudz laika ... Viena no aizraušanām ir futbols brīvajā laikā. Neskatoties uz visu bēdīgo un visu pārējo varu būt pietiekami draudzīgs ar ik vienu kas spēs novērtēt to ko citi var dot un ja nebūs lecīgs kā mēdz būt tie "mazie".
Num beigu beigās no manas puses pagaidām viss , ja ir vel kāda interese droši var atstāt kādu interesantu jautājumu vainu komentāros vainu rakstīt privāti un mēģināšu rakst atbildi lai vai cik jautājums nebūtu gudrs, veiksmīgu visiem vakaru!
Ar cieņu GarausisTims
Čaw
Čau, Tavs vecais niks ir kaut kur dzirdēts.
cau
čau.
privet, vari krieviski tulkot? man gruti lasit
Ehmmm, čau, raizbainiek!
Sveicināts.
Varēji nedaudz vairāk pierakstīt, bet pamatinformāciju saņēmu, tāpēc nebūšu strikts - čau!
sveiks
Čau!
Aizmirsi pierakstīt, ka Tev patīk kaķi.
Sveicinats.
privet vasja, zināms čuvaks
Dzirdēts niks, visticamāk, ka agrāk esam spēlējuši kopā, čau. :P
Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.
Sveicināts, ja var zināt, kurā tehnikumā tu mācies? moš vienā un tai pašā
Čau.
cau
Hello
Sveiki
PP
Jan4a, ZombikOzy, Kubi, Dzokelz, heediox, Martyz, Strelnieks., Pecinja, LatvietisNU, Chemijs, h2389w98j98fewjfw9qasdjiak, sсhoKKur-, Omega, nisker, Daņiks, lemony, Pizhikz, bnation-, Enemijs, EvE, GarausisTims, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, MadrYy, BeethoveN, stn, Latvians, Sajma, not hns, Kanazews, love_me, The_Suspect, Королева, Gloks, rewzk, ⛔lolwut?, pankuksh, zmokiE, tenblunt, CROUPZZZ, luīze, Capture, Osiits, Dzēsts lietotājs, Unicorn