Šodien senais kick lietotājs piwrix publicēja čatā īpašu foto:
Tā kā saule ābeļziedam
Esiet savam bērnam klāt,
Lai no jūsu mīlestības
Viņš var mūžu darināt!
/K. Apškrūma/
Bērns ir Tavs dzīves piepildījums, Tava jēga, Tavs - viss.. Lai šis gaidāmais ģimenes pieaugums Tev nes miljoniem neaizmirstamu atmiņu un kopā būšanas mirkļu!
Sveicam piwrixu ar gaidāmo ģimenes pieaugumu!
Apsveicu!!!!!!!
Jūtu līdz.
Apsveicu
PP
Apsveicu !
DD2 King
Pieklājīgāk būtu, ka apsveiktu māti (čiepu) nevis piwrix, bet tāpat, apsveicu, lai jums izdodas
piwrix:es ne
Pec autora prasita, neapsveicu
Apsveicu!
tagad būs mazāk jādomā par hektoru
Lol lolwut. 😂 Tam dvj aizlaižat uztaisīt tusiņu pie piwrixa, lai nosvinētu? Nē, nu var jau, a tam dvj pozdravljaju!
Piwirx, ot dushi, lai bērniņš vesels, daudz cs nespēlē, bet audzini mazo, novēlu visu to labāko, hektors gan jāizmet no prāta
well you fucked up, ja vienīgi varbūt bērns ir bijis ieplānots tad jau it kā ok, laigan es šaubos.
atmet dzeršanu, neesi tēvs alkoholiķis.
Cerams, ka māte vismaz ir pilngadīga un ka esat kopā jau kādu laiku un nopietni un saticīgi utt, nevis kā 2 nogribējušies tīņi kas tik satikāties kādā vienā otrā reizē un beigās ups sanāca.
Sveikt/nesveikt es nezinu...bet man liekas ka tas ir nepareizi,un tam nebūs pozitīvas beigas.
...nē nu skaties pats.
Malacis,apsveicu
Esi krutais tētis,nesit bērnus
te būs rip, bet nu apsveicu
Apsveicu
Es tik varu pakasiit savu parūku un pastāvēt klusu
luīze, Pizhikz, Latvians, emaymyska., Sandis., cruelcin, Bubis, MENDIJA, Venta, Paldies., Laauriinaa, Kiwi :], NeaDeKwaD | Stone, Kubi, pankuksh, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, EvE, alle, Lakrica, Gloks, shaaveejs apinis, Chemijs, Pecinja, Klaus, juliet, Enemijs, nisker, Remember-ME, not hns, Dweller, ⛔lolwut?, the Captain., MadrYy, ZnT, sсhoKKur-, Krizzz, Unicorn, RooFee, def., Apocalypse, stn, Saldenieks, tenblunt, Komisarchiks, klubuJuris, Strelnieks., kraims, crewified, Obijs, Королева, asfash, h2389w98j98fewjfw9qasdjiak, tHEBEAST, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, StonerKumar420, south, Bu4haa, Ingucci, Kalvix, rewzk, Сhrееру©, Omega, 🐶🚬🅱️ULLDOG🚬🐶, hipester, knejvs