Okay, rekur būs vēlviena mana foruma spēle,
Noteikumi simple, vienkārši spēles galvenais jautājums ir - Vai nobučotu lietotāji, kas ir virs tevīm?
Jāskatās ir uz Avatar un jāatbild Jā vai Nē un pamatot iemeslu kādēļ, un tā turpināsies
Un ja gribi nobučot tad pasaki uz lūpām vai uz vaiga " src="http://www.kick.lv/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/biggrin.png" />
Jāiegaumē Nedrīkst rupjus vārdus izmantot +1Warn
Posta intervāls 2 (Uzraksti komentāru, nākamais uzraksta, nākamais uzraksta, un tad tu atkal) +1Warn
Piemēru nevajag sapratāt manu spēles domu, so mani tu nobučotu? " src="http://www.kick.lv/forum/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/biggrin.png" />
Jap
PP
Jā! ( Man jau patīk mazi puisīši #nopedo )
nē
nē
Nē, pēc dvuļas es smaržot negribu
Jā, nu labi, vienu tādu maziņu uz vaidziņa.
nē
ne
Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.
nope, nebūs xD :P
Būs
PP
nē
nē vēl kādu blusu ieraušu
Nē
Jap
PP
Nē,bet apēst gan
blya norm tachka, mby nopuleetu, bet nebuchotu
nē
Nē
Jā , Da gan uz vaiga gan uz lūpām ;)
Jan4a, cruelcin, Kiwi :], nasty_x, Ethe, jevrika, malbaro, ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇, Foxculated, ysl, Сhrееру©, Strelnieks., Martinshhh, luīze, Lakrica, ZombikOzy, 32x6JLsuPy, Wolfyy, andrisptrs, »𝗖𝗿𝘆𝘀♰𝗮𝗹«, sсhoKKur-, pankuksh, tHEBEAST, Saldenieks, Королева, Enemijs, EvE, MKs'Powa, PANDAROO, Chemijs, Klaus, EXIT.-, Kanazews, Obijs, Baltais, ⛔lolwut?, Ralfuuzis, STAKLA, Snicker, Dweller, REDFOO, bullets aim far, , -ScorpioNn, 123456789, Laauriinaa, SPEEDLINKK 337, muwa, Latvians, not hns, Columbus Georgia, Chemp1k, Kubi, SkuLLy, Go0dFather, Marshmello, klubuJuris, emaymyska., nolodžik, NewBoy, PooKa, AndisKoks, bnation-, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, Markysan, Haiduk, persik, Qwertyz, [TM] genijs, Famouse, Dzokelz, h2389w98j98fewjfw9qasdjiak, [TM] Faggot*, Sandis., Unicorn, Swizy, SINCAS_MONSTRS, Venta, ŠAGIJS, platw, naziits, Jogijs, Мишка, Prometajs, h2o, SlicenDice, ANormalStick, $uicideBoy$, ZnT, Mohit, Gamora, KillingMachine, thestyle, Ashais, MadrYy, novikedd, keni, Sentro, TRAPMONEY.GOTINMYFEELINGS., Abeliitee, daniels1523, _ExiT_, gucci, Ticiigais, Bridzaa, vichh, 32456yhytbg, Kalvix, $ KRISTA $, goosy, MazaisDJ, iFamous, Hlors, dzēsts profils, Fantograms, HyperBeast, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, Atty, Martyz, KaapostgalvaLV, mimiC, exitfragger, Krank, NunCe, Kellzz., Musitis, Ibetāa, Жить в кайф, Radjuka, tenblunt, Xtcent, FreakyyPrime., Timiijs, covidiots, neko nezinu, HAF, BALANCED, skyya, kodpuv, Zaņuks, bosiks66, xVeins, Purpel, oy74, Blotnjaga', 🐶🚬🅱️ULLDOG🚬🐶, crewified, NonSkilledPlayer, LatvietisNU, heediox, Falcon, Remember-ME, Subbat, StonerKumar420, exdent, Omega, alle, MA1M, raacha, Beyond, Gloks, Dendijs, knejvs, Jaanis, LAKIJZ, Dzonis, Bu4haa, shaaveejs apinis, Noravajumtu, Ruf, ketamine, Pecinja, nisker, MiX(eP)!, stn, Mhm, Rei, GucciGang, Krizzz, Komisarchiks, asfash, charming, Pankuka, Makenzy360, Goldzh, Sajma, rewzk, RooFee, The_Suspect, Capture, lemony, Pirdlampina, ScoRp1oN^^, MattZ0-, juliet, love_me, minka_, 0nion_man_LV, Jackass3D, Cloudy, ZīLe, Daņiks, Osiits, Dzēsts lietotājs, ZeltaBlack, Dzēsies lietotājs, 66, dudi, tuis, krialy, Rubax, Cool Dude, NeaDeKwaD | Stone, Paldies., Fuk`dantE., TheLegend, Foxxy`s Poxxy`s, Haskys`, Gigna, Latgales Čalis, Madness, D3nChik5, maardzha, MTM123, gaz1kkk., Letsiņš, Bumbieris, Trey*, MAVERIK, Apintis, nav_jazin, Ralfinko, Dalī, snoW, DRose, Serjoga, Pizhikz, ScrambleBat, Čamzijs, Bleach, GodFingers, ---, sneiks, FeibeR, Pilsonis., Mamba, Evija^, Hakeris, SpriditisMAD, 9904, Snuff, Ebyrn, Devilinsh, Kokaīns, skaļums, siirups, RePoRtIeRiS, Mandarīns, viskijs, KickMan Kick, stan