Sveiciens visiem, īsumā uzdrukāšu par sevi, ko es šeit daru un kāpēc es šeit esmu. ;)
Tātad sauc mani Artūrs, dzīvoju Salaspilī/Rīgā, man ir 20 gadi. Izdomāju reģistrēties KICK portālā pavisam vienkārša iemesla pēc. Jau sen biju pametis nopietno CS spēlēšanu, kādus gadus 3-4 nespēlēju 1.6 un kaut kur 1-2 gadus nespēlēju CS:GO. Esmu pārvācies uz citu dzīvesvietu, kopā ar savu meiteni, strādāju, tagad arī stājos iekšā Valsts Policijas koledžā, vienu dienu iegāju apskatīties cik ļoti vecais labais 1.6 ir miris priekš Latvijas un secināju to, ka šeit notiek kaut kāda движуха un var reāli atpūsties, atcerēties vecos labos laikus un pavadīt laiku ar spēlētājiem. Ik pa brīdim 4fun gāju iekšā DD2 serverī pašaudīties (gestapo666), atpūsties, pakomunicēt ar cilvēkiem. Izdomāju reģistrēties arī šeit, jo izskatās šis ir vienīgais projekts, kurā vēl ir dzīvs 1.6 un var forši pavadīt brīvo laiku šaudoties, tērzējot ar citiem. Par Kicku nezinu, no kā uzzināju, jau sen šis projekts pastāv, vienkārši kaut kur galvā palicis šis nosaukums, tāpēc arī esmu šeit. Bet vispār no reālās dzīves, mīlu sportu. Esmu nopietni nodarbojies ar futbolu 10 gadus un ar handbolu 2 gadus, kā arī nedaudz Armwrestlingā pastaigāju. Ļoti patīk ceļot (īpaši ar auto), laikam, esmu jau izbraukājis gandrīz visu Eiropu ar auto. Neko gari negribu stāstīt, kur tie vecie laiki, kad rakstīju sasveicināšanās topikus garākus, kā domraktus eksāmenā, vienkārši gribu pastāstīt par sevi īsumā, pievienoties KICK pulkam, jo šeit ir palikusi kaut kāda atmosfēra.
Runājot par Counter-Strike, niks man ir defykah, rādīšos DD2 serverī, kā jau klassika.
Iepriekš nopietni spēlēju CS 1.6 un CS:GO. Esmu piedalījies ļoti daudz turnīros, atceros tos laikus, kad pastāvēja Revenge, STN (nav reklāma) un visi pārējie, bija diezgan interesanti turnīri (Projekts vs Projekts), kurā piedalījos arī es, strīmoju cik atceros LAZE. CS:GO esmu piedalījies turnīros, vairāk starptautiskajos turnīros (ESEA u.c.).
Interesants jautājums par SCORE tabulu, visticamāk ka vairāk nebūs tas šāvējs, kāds agrāk, spēlēju tikai izklaides un laika pavadīšanas dēļ, tāpēc īsti uz to SCORE tabulu nemaz nepievēršu uzmanību. Mani, kā jau teciu varēs sastapt te pat forumā, kurā uzturēšos vairāk, kā arī DD2 serverī.
Nepatīk man rakstīt daudz, vienkārši gribēju pateikt to, ka šis projekts ir dzīvs un nav pamata tam izmirt, vēlos pievienoties šim pulkam. ;)
Paldies!
Foruma paraksts.
Sveicināts
Sveiks!
DD2 King
Sveiks
Ja jau topošais policists, tad jau jāiet iesildīties jailbreak serverī ^^ Sveiciens kickā.
Sveiks tiekamies iekš ZM servera arī ;)
Čau. Prieks bija lasīt, uzzināju pietiekami daudz par tevi.
Var būt saskriesimies dd2
Sveiks, jau dd2 Tevi biju pamanījis vakar.
welcome 😊
Sveicināts.
Sveiks.
Mmm, man patīk vīrieši formās!
Bet droši pievienojies bariņā!
Būsi policists? Aizstāvēsi mani? Mani kickā abižo
Sveiks.
Čauuu
Sveiks. Kamer vel neesi musar* varbut atradisim kopigu valodu.
nekad nessmu izjutis patiku pret mentiem , bet anyway esi sveicināts .
Gaidīsu tevi ZM serverī .
Sveiks Artūr,lai veicās.
Vasala sen neredzēta
Sveiks! GL & HF
Madara jau koļijas klāt.
Čau
canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu |
čau Artūr
Jan4a, nisker, Azumi, ZombikOzy, Kanazews, Kubi, mimiC, Abeliitee, Dzokelz, skyya, h2389w98j98fewjfw9qasdjiak, heediox, Martyz, iFamous, Strelnieks., def., Ibetāa, eshebezhe, Goddest, thestyle, Enemijs, luīze, gucci, sсhoKKur-, shaaveejs apinis, Chemijs, Pecinja, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, MadrYy, MiX(eP)!, NunCe, MishaPulemet, Makenzy360, LatvietisNU, Сhrееру©, Krizzz, Radjuka, Gloks, ⛔lolwut?, rewzk, Cipsijs, ZnT, Apocalypse, juliet, CROUPZZZ, kraims, not hns, emaymyska., Latvians, Fantograms, tenblunt, crewified, Klaus, Lakrica, Capture, knejvs, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, Kalvix, tuis, Dweller, Remember-ME, Laauriinaa, tHEBEAST, Королева, Bu4haa, pankuksh