bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi, diskusijas un sūdzības
2
0
topic
kljauza par krasauchiku Zii-
Dzēsts lietotājs
599 atbildes forumā
Online: 24d 2h 15m
Redzēts 6. martā, 19:38
12 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 09. februārī, 13:13

es nez, kas ar kicku notiek, un man nav saprotams, kaa taadi tipi tiek pie statusiem, piedavaam lieliem ieksh komuunas, bet labi, tas viss otrskjiriigs.

Suudziiba:

Admins: sсhoKKur-

22. janvārī, 16:49

 

Pieteicās un neizspēlēja / http://www.kick.lv/forums/topic…eega-konkurss/

 

tatad visi atceraas to megakonkursu no mega zii, dzeks ljoti labi zin, ka es piedaliijos, speeleju @ war3, protams nespeeju savaaakt taas stundas, vairaaku iemeslu deelj, pirmaamkaartaam un pats svariigaakais kaapeec nemaz necentos vinjas savaakt, jo divas reizes prasiiju vinjam publiski, kaa vinsh veertees uzvareetaajus, uz ko atbildi sanjeemu - tas ir nosleeepums, piedavaam to pashu jautaajumu uzdeva vinjam Vitaljiks arii teamspeak, uz ko atbilde atkal bija viena un taa pati, nu piedod atvaino manu saulestarinj, bet te ozh peec konkreeta scam, un taa tev pateiktu, jebkursh kuram kaut cik galva uz pleciem, es negribu 30+ h drochiit deelj konkursa, kura uzareetaaji buus tev veelamas personas. otraamkaartaam, es izveidoju arii galerijas, laikoju postus un veel kas tur tai nolikumaa bija, kaaapeec konkursa riikotaajs uzskata, ka es nepiedaliijos? taapeec ka nesavaacu visus vinja prasiitos parametrus? jau bija sagatavotas 3 teemas prieksh blogiem, arii bildes tika ievaaktas, bet saku, liidz peedeejam gaidiiju, kad buus kkaada skaidriiba ar to veerteeshanu, tpc arii veelme pazuda, bet vai var teikt, ka es nepiedalijos? 

gribeetos, lai vinjam tiktu izteikts trenks briidinaajums par cilveeku maldinaashanu un nekorekti tiesaatu konkursu, domaaju, ka neesmu vieniigais, kas cieta no shii scamera.. ja taa, tad luugums atrakstiities te pat zemaak. 

un visam tam veel klaat dzirdeeju baumas, ka vinsh par moderu vai zm mainu taisaas, komuuuna, no sirdc luudzu, attopieties kameer nav par veelu, sastraadaas briinumus taadus, ka maz neliksies! cilveeks ir ljoti alkatiigs un ljoti netaisniigs, pats ne reizi vien ir teicis, ka par teamflash uzreiz bano vai slejo nebriidinot, un suudziibu cik uz vinja? piekriitu, ka dalja nav pamatotas, bez kaa saka nav duumu bez uguns.

un arii cienijam -KK- gribeetos izteikt mutisku aizraadiijumu, par to, ka neiedzilinoties lietas buutiibaa, tik akli seko kraapnieka noraadiijumiem un liek briidinaajumu pavisam nevainiigiem kick.lv pilsonjiem!!!

man viss, lai izdevusies diena, juusu en iks 00

knejvs
Papucītis
† Только Бог мне судья †
Denčiks
5374 atbildes forumā
Online: 261d 3h 40m
Redzēts pirms 11 stundām
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 09. februārī, 13:33
1
post

Hmm interesanti gan Tu te sarakstiji.

Smiekli nāk par sākumu! Tu konkursa dotajā laikā serverī nospēlēji 2h! Pārējas 22h Tu protams spēlēji PUBG ar -kk-,lolwutu,susuru un tā talāk. Protams tur ar mazajām pauzēm,kad devies gulēt uzreiz atskaitam no 24h nu pieņemsim stundas 6h. paliek 18h pa nedēļu Tu serverī nospēlēji 2h tās ir 16h. Pārējas stundas Tu spēlēji un ēdi. To es stabili atceros!Jo Tu jau no kādiem pulkstens 6:40 apmēram no rīta jau esi ts3 un spēlē pubg'ā. Tas ir nieks ne? Pa nedēļu Tu no blogiem neizveidoji nevienu! Labi Galerijas ļoti uzslavēju vismaz 5 galerijas izveidoji. Runājot par postiem forumā tos postus var savākt 1 dienas laikā maximums 2dienu laikā,bet Tu savāci 19 postus PA NEDĒĻU?!!! Un kill'i hmm ļoti interesanti tajā dienā,kad apkopoju rezultatus paskatijos cik sākumā Tev bija nošautie tad sarēķināju un sapratu ka tās 2h ko nospēlēji pa veselu nedēļu Tu nošāvi apmēram 150-200 cilvēkus.
Un ko Tu vēl gribi? Par to nesaņemt brīdinājumu?!
Cilvēki savāca vairak nekā Tu!Runa par tiem,kas vinnēja konkursu! Kā reiz vēl teikšu es jau čatā biju bļāvis entās reizes,kā noteiks uzvarētājus. Bet nu,ko man darīt,ka Tu vispār neseko nekam līdzi.Man daudzi rakstija PM un prasija,kā noteiks uzvarētāju es izskaidroju. Bet ar tādu attieksmi kā Tev bija tajā dienā,man pat Tev negribejas atbildēt!


Nu nejau ZM mainu es gribu. Es gribu BB mainu <3 
Moderātorus takš nevajag rekur Latvians un tūliņ pieteiksies Peach! :D :D

Tas,ka Tu esi uzzēdies uz mani,jo Tev ir problēmas ar galvu nav mana vaina. Vienkārši nevajag savu loģiku stūķēt tur,kur viņai vispār nav vajadzības. Tava loģika vienkārši smird!

Atradi par ko piekasīties! :D :D
Ne topiks,bet miskaste.

Protams es varēju vēl pierakstīt,kāds Tu esi admins. Bet meh negribu Tevi pazemot!

 

O jāā treknie admini izsakat man treknu brīdinājumu!

 

Topic gavno,avtoru m.....

 

Pēdējo reizi rediģēja knejvs, 2018. gada 09. februārī, 13:37.


ZnT
V.I.P.
Kretīns
#nostarmaucību
4789 atbildes forumā
Online: 121d 5h 24m
Redzēts pirms 10 stundām
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 09. februārī, 13:43
1
post

1.Jāsavāc 26h pa iedoto laiku(Jūsu izvēlētajā serverī)
2.Jāsavāc 2500 killi iekš war3 vai csdm
2.1. Jāsavāc 150 killi iekš JB servera.
2.2. Jāsvāc 1500 killi iekš DD2/PUB
2.3. Jāsavāc 1200 killi iekš ZM+WAR3
Šis viss ir pēc jūsu izvēles,kurā serverī Jūs vēlaties krāt stundas un killus.

3.Forumā jāsavāc 100 posti.
3.1. Jāizveido 10 Galerijas
3.2. Jāizveido 3 interesanti blogi(aizliegts taisīt copy/paste)

Tu izdarīji visu šo? Nē, tad arī saņem sodu!

Dzēsts lietotājs
599 atbildes forumā
Online: 24d 2h 15m
Redzēts 6. martā, 19:38
12 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 09. februārī, 13:52
1
post

1. Nekur netika mineets, ka ja nesavaaksi visu tiksi sodiits, es savaacu dalju, taatad piedalijos, noteikums skan sekojoshi - PAR NEPIEDALIISHANOS, BRIIDINAAJUMS

Zii tikko augstaak pats uzskaitiija visus manus sasniegumus shaj turniiraa, tur vareetu veel ilgi un dikti diskuteet, bet faktis ir un paliek FAKTS, ES PIEDALIIJOS, nu piedodiet, ka neesmu tik speejigs speeleetaajs un paarveerteeju savas speejas, pirms pieteicos, bet es tachu meeginaaju, vai tieshaam par to pienaaakas sods? 

ko tu tur par pubg vsp muldi, tam kaads sakars te? man tev kas atskaiti jaaraksta ko un kaa es daru savaa dziive? :D 

 

 

par to ka tu izskaidroji kaa tiks pazinjoti uzvareetaaji ir totaals BULLSHITS, es personiigi, piedavaam veel diezgan laipni, tev kopeejaa chataa prasiiju tieshi ar taadiem vardiem: ''Zii, a ja vairaaki cilveeki izpildiis visas prasiibas, kaa tu noteiksi uzvareetaaju?'' UZ KO DIVAS REIZES ATBILDE BIJA - TAS IR NOSLEEEPUMS, NU KO TU TE TATKAL DIRSS VISIEM ACIIS SKATIIDAMIES! :D smiekli naak.

protams, tagad tas ir tikai maneejas vaards pret vineejo, bet miiljaa komuuna, cik reizes es juus esmu appisis vadot konkursus, vai veel ko taadu? ir man traipi reputaacijaa? 

toties par zii gan shis tas labs atminjaa naak, kaa pieemeerm nenovadiitasi 8ball konk divu meeneshu garumaa, vai piemeeram, 6 euro giwaway konkurs, kur dzeks vnk uzmeta uzvareetaaju, par ko dabuja PERM BANU, veel naak klaat BANS IEKSH SERVERA, par WH, un tag iedomaajaties kaads shoks paklausiigam kick.lv pilsonim, kad seezhot un dzerot kokosriekstu suli zem karstaas shrlinakas saules, es ieeju un redzu ka shim keksam tiek pieskjirts BAN TEAM STATUS, JUUUS KO AAKSTATIES? KUR VEEL KKAS TAADS REDZEETS? :D :D :D un arii tagad dirsh taa, ka uz pasaules tik daudz tualtes papiira nebuus, lai tos meeslus sakasiitu!! :D 

Nee, nu nezinu, kaadam jau tas liksies protams smiekliigi, bet vinsh pat admins nekur iisti nebija, nu neskaitot to pokemonisko zm, lai taadu statusu dabuutu.. esiet tak sapratiigi, un ljausim tieshaam cilveekiem, kuriem ir neaptraipiita reputaacija, un kuri tieshaam censhaas komuunas labaa, sanjemt to ko shis impis sanjeema na haljavu, ka teeiktu mans teetis. 

EDIT: blja zii, atvichaju, 5 min lasiiju tavu skribeleejumu un nesuuda nesapratu, tak sakaarto domas un meegini veelreiz, savaadaak pavisam kkaa chaabiigi.. kko tu tur par mani kaa adminu plurksti, kas tev iisti nepatiik? mani paaris nepatiesie bani, par kuriem man vnk nav laika striideeties un kaskjeeties, vai tas, ka man top5 nospeeletas stundas, gan war3 gan dd2 serveros? :D 

par tavu banteam statusu gan varu sho to uzrakstiit, ja jau tev tik ljoti patiik rakstiit par to kas teamspeak ruumaa notiek, mans peedeejais nepamotais bans, kur es nobanoju steamed playeri, un screenos vinjam uz awp bija kroschairs, mees abi seedeejaam TS3, kad es skatiijos tos screenus, un visiem - Arnim, Raivim. Vitaljikam arii tev zasrancam, pateicu, ka no screeniem gaidiiju ko vairaak, un laikam bans buus nepaties, UZ KO MOMENTAALI apelaacijas postaa no tevis seko bana samazinaashana, par croschair izmantoshanu, viss ok, bet bljaa lahundra, ES TO KEKSU 20 Minuutes skatiijos, un 100% deemo ir veel ilgaaks, TU KAS UZ x4 speed skatiijies to deemo, ka tik aatri vareeji atbildeet, vai vnk slinkums bija savus pienaakumus KAARTIIGI PILDIIT??? 

tas pats ar vakardienas Hektoru, peec 10 min kaa forumaa paraadiijies, taa unban un daady aizraadiijums, NETICU, un saki ko vien veelies, NETICU, ka pat nokachaaji to smirdiigo demo, un tie ir tikai divi gadiijumi, ko es esmu piefikseejis. 

un veel kas, atgaadinu, ka lai pieteiktos par MULTI ADMINU, ir jaabuut adminam ieksh 3 serveru, kaa vinsh tika pie BT???? un KAADS VEL NX MAINS vai MODS :D :D 

Par to persniigo nepatiku, da nesleepju, riebjas man taadi kaa tu, un tam ir pamats, bet tavam BRIIDINAAJUMAM, taad nav, liidz ar to, kursh izmanto personiigo nepatiku, lai kaadu nepatiesi apvainotu? :D :D

Pēdējo reizi rediģēja Dzēsts lietotājs, 2018. gada 09. februārī, 14:14.
knejvs
Papucītis
† Только Бог мне судья †
Denčiks
5374 atbildes forumā
Online: 261d 3h 40m
Redzēts pirms 11 stundām
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 09. februārī, 14:17
0
post

Tu esi ļoti neadekvāts cilvēks!

Speshel for you my old friend <3 - http://prntscr.com/icbxlf
Tas tā ja pats topiku pat nelasi.

Hmm jā piekrītu par 8ball un to giveaway ar 6ieuro! Perm banu biju saņēmis par giveaway,kur man nebija laika pat izlozei.Nebija pat vēl uzvarētaja,lai apistu! To es jau teicu pašam -kk- nu viņš iedeva laiku līdz kuram izlozēt. Es nevarēju,jo ATŠĶIRĪBĀ no kāda strādāju tajā laikā un man nebija ne laika,ne interneta uz doto brīdi to pašu teicu arī Čemijam. Par 8ball jā biju nedaudz viņu ievilcis garumā. Mana problēma,bet nu ko tagad darīt. Atkal tas pats darbs bija. Domāju varēšu nokārtot visu bet nu nesanāca. 
Tak beidz vienkārši čīkstēt. Tie ir faking 2 konkursi? Pa visu šo laiku cik esmu bijis kickā vadijis un kaut ko darijis? :D Tu pār zaļu vēl esi,lai smalki dzīvotu kick'ā un pārāk maz zini!

Ej atpūties taču beidz savu putru vārīt dēļ tā,ka es Tevi noliku pie vietas!

 

Free post! <3 lav ya

Bezjēdzīgs topiks


EDIT: Tu man ts3 vispār esi nomutots un nobloķēts so es tapat nedzirdu,ko Tu tur murmini. Un jām neko nedzirdēju par taviem glumajiem tekstiem par crosshari.Kāds momentāli Tu laiku redzēji?! Apelācija parādijās es sāku skatīties. Arnis pat nebija ts3 tajā brīdi,jo atceros ka rakstiju viņam skype par crosshari bana ilgumu. Takā beidz muldēt! Protams Tu par mani visu labak zini,ka es izskatu apelācijas un sūdzības x4 palielinātu atrūmu. Hah Tev pašam smiekli nenāk? Nomierinies un beidz nīdēt vienkārši. Jo skatos Tev ar galvu tāpat nav viss kārtībā. Toreiz,kad izbanoji tautumeitakurpisies. Prasiju un skaidroju Tev! Bet Tu sāki tā dirst virsū. Tur kādi 150 lamuvārdi stabili bija un pluss vēl draudi. Es vienkārši sapratu,ka Tu esi nelīdzsvarots cilvēks ar nervu sabrukumu. Takā jā!

 

Lab man apnika. Adios paldies par garīgā uzlabošanu!

Pēdējo reizi rediģēja knejvs, 2018. gada 09. februārī, 14:27.


Dzēsts lietotājs
599 atbildes forumā
Online: 24d 2h 15m
Redzēts 6. martā, 19:38
12 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 09. februārī, 14:34
1
post

Jaa, jaa visiem gadaas, man vot nee, un daudziem citiem, arii nee.. darbs ir darbs, shaubu nav, arii es straadaaju melnu muti, BET NEKAD, NEKAD es neuznjemtos atbildiibu ja zinaatu, ka nespeeshu taadu vai shaadu iemeslu deelj vinju izpildiit. 

nu ja tieshi taapeec, ka komuunaa esmu relatiivi neilgi, nezinu veel par visiem taviem scamiem, bet 10000000% ka taadu buus ne tikai divi vien, da kaut vai tava debiilaa provokaacija ieksh dd2, kad serverim boosts ir panjemts un visaadi muhamedi chiito pa labi pa kreisi, a serverii 1-2 admins, un TU NAAC AR SAVU TAUTUMEITU un man bljaa jaakaro ir ar banteam moderu par kkaadu debiilsimu :D chill bish, un briidinu tevi, kaa viirietis sievieti, katrs tavs kasjaks tiks celts gaismaa, un vai nu tu sanjemsies un dariisi to kas daraams, godiigi un bez sirds paarmetumiem, vai shitaadi topiki sheit buus rutiina, un vareesi veel domaat 101x atmazku kaapeec, kas un kaa

viss piekriitu, talaakaaa diskusija ir bezjeedziiga, gan jau arii briidinaats netiksi, bet nedomaa, ka sheit jebkas tiks aizmirsts :) 

luv ya 2

rewzk
Lietotājs
183 atbildes forumā
Online: 3d 3h 14m
Redzēts 2018. gada 02. aprīlī, 00:00
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 09. februārī, 14:35
1
post

Es jau kādu laiku biju minējis par šī cilvēka attieksmi un konkursu vadīt prasmi in total. Noteikumus sarakstīt saraksta, bet pildīt un ievērots tos pats nespēj, tā pati runa ar POTW. Tu tur augstāk pieminēji izteicienu "Topik gavno avtor mudak"? Nu tad attiecini to arī uz sevi, jo tavi rīkotie konkursi ir zemē metami tikai un vienīgi tavas attieksmes dēļ. Tagad te baigi visi sāks braukt virsu - ai, atkal drāmu taisa, ai atkal tas POTW utml, bet pavēro, ne es vienīgais esmu ievērojis to. Čemis teica: "Iesaki/pasaki cilvēkam ko izlabot un ko pielabot, lai būtu viss čikiniekā." Nu tad lūdzu bļeģ ieskaidro savam AHUJENA*AM konkursu rīkotājam, lai vienreiz pieklausās ko viņa cilvēki saka nevis tupi viņu aizsargā nezinot visu situāciju. Piekritīšu nxo par to, ka nevar saprast, kas ar kick notiek, bet to ka te viens piesedz otra dirsu, tas ir pašsaprotami. Kā jau agrām pieminēju, pohu* par banu, pohu* par warnu, man ir mans viedoklis un es to varu izteikt, tu vari turpināt banot, teikt ka raudu, bet man no šī komūna vairāk ne karsts, ne silts.

 

Pēdējo reizi rediģēja Latvians, 2018. gada 11. martā, 20:02.

                                             

Enemijs
V.I.P.
Veterāns
Cringe
Laurīts/Laurītis.
5483 atbildes forumā
Online: 351d 7h 51m
Redzēts pirms 1 stundas
Pievienots, 2018. gada 09. februārī, 14:57
0
post

Tā konkursa noteikumos ir minēts, ka būs warns ja nepiedalīsies, nevis, ka būs warns ja neizpildīs 100% dotos uzdevumus. Tātad es piekrītu ka nepatiesi warni.

Par to vai krāpās, nezinu, un es šaubos, jo paskatoties uzvarētājus, tur ir kāds randoms 1. vietā un kādi 3 uzvarētāji kuri viņam nepatīk, tātad es šaubos, ka viņš būtu spēciāli grozījis uzvarētājus un zaudētājus ;d


nxo Tu šeit neesi pietiekami ilgi, Tu neesi redzējis kas šeit notiek pirms tam, šis viss nav nekas jauns un tāpēc visiem jau ir vienalga par tām lietām, pat man ;d

Administratori, modi, admini ir sēdējuši neksaitāmos forum un serveru banos, bet tāpat sēž ar statusiem forumā vai serverī.

Runājot par cheateriem adminiem - piwrix cheatoja, viņu pažēloja. Drūpijs čītoja un huiņas darīja, pažēloja jo samaksāja. Zii ir banots kādas 1-3 reizes par cheatiem, bet re tiek iedots citā serverī acc bez pieteikuma un pat iespējams varētu dabūt tā bb serva main statusu. Ir vēl citi piemēri, bet prātā nenāk.

Modi, administratori - piemēram, Evils senāk nebija normāls, sāka laboties, bet tāpat varēja manīt viņa slikto uzvedību, uztaisīja mod pieteikumu, noraidīts. Pēc pāris mēnešiem vēl atkal moda pieteikums, noraidīts. Bet tad lūk pēc 1-2 nedēļām viņam uzliek Moderatora pieejas. Kāpēc? ta pie velna nezin kāpēc. Ok viņš izdarīja arī daudz ko labu šeit, bet tomēr, redz kā te viss notiek. Ok tagad viņam nekā nav, bet tam ir citi iemesli, viņa un chemija privāite. Ir vēl citi piemēri, bet prātā nenāk.

Un arī redzams ka ir banoti daudzi citi lietotāji par sūdu taisīšanu, pat permā sēž, bet ir daudzi kuri izprūk sveikā. Obijs un Znt laikam neizpruka, viņiem laikam nācās samaksāt, bet piemēram lolwuts nav bijis tādā perm ban situācijā, laigan viņam būtu jābūt jau sen.

Ir vēl daudzi citi piemēri, bet man prātā nenāk vairs, daudz ko sāku jau aizmirst un arī jau liels pofigs uzmeties, ka citiem tiek doti statusi, ka citi tiek žēloti utt, piekasos dažreiz, bet daudz retāk.

Kick jau sen ir netīkama vieta, ja jau statusos sēž cilvēki kuri ir banoti 100 reizes. Un pēdējā gada laikā daudziem ir doti tagad statusi pilnīgi bez pieteikumiem, pārsvarā server acc, pat neskatoties uz dažu šo lietotāju iepriekšējām sliktajām rīcībām. Un beigās tas ir tāpēc, ka nav citu cilvēku kas grib būt administrators, mods, admins, konkursu rīkotājs utt. Tas ka šeit esošā atmosfēra un attieksme ir slikta un tiek saņemts liels heits tāpēc citi negrib pieteikties pie statusiem, jā tā ir, piemērs - Znt heits toreiz pret exdent un lauriņu, bet es uzskatu ka tā ir tik neliela daļa no cilvēkiem. Es uzskatu, ka cilvēki vienkārši negrib statusus, negrib čakarēties, varbūt ir slinki palikuši pēdējos gados, un tagad ņemot vērā kā pēdējos gadus cs 1.6 pa tiešām sāk mirt, tad tas ir saprotami ka neviens negrib neko darīt. Tāpēc statusi tiek doti gandrīz ik vienam, daudziem ar prasmēm, bet ar sliktu uzvedību un nepatīkamu pagātni, jo tas ir izmisusm, chemijs ir izmisis. Es pats vaicāju kāpēc zii ir iedots zm acc, ja jau viņam ir bijuši bani par wh, chemijas atbildēja ka vienalga, jo vajag adminus. Tākā tur nekas nemainīsies vairs. Viss mirst, ir izmisums un nākas ņemt palīgā nepatīkamus cilvēkus, gan mazos gan lielos statusos.

Pēdējo reizi rediģēja Enemijs, 2018. gada 09. februārī, 14:59.

            

ZnT
V.I.P.
Kretīns
#nostarmaucību
4789 atbildes forumā
Online: 121d 5h 24m
Redzēts pirms 10 stundām
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 09. februārī, 15:02
3
post

Iedod man administratoru un visu situāciju mainīsim!!

knejvs
Papucītis
† Только Бог мне судья †
Denčiks
5374 atbildes forumā
Online: 261d 3h 40m
Redzēts pirms 11 stundām
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 09. februārī, 15:48
0
post

Enemij nē es Tev nepiekrītu pāris teikumiem.

Runājot par cheateriem adminiem - piwrix cheatoja, viņu pažēloja. Drūpijs čītoja un huiņas darīja, pažēloja jo samaksāja. Zii ir banots kādas 1-3 reizes par cheatiem, bet re tiek iedots citā serverī acc bez pieteikuma un pat iespējams varētu dabūt tā bb serva main statusu. Ir vēl citi piemēri, bet prātā nenāk.
Par tiem piwrixiem un drūpijiem nēesmu neko zinājis,ka ir čītojuši. Bet,kur Tu esi izrāvis,ka esmu banots 1-3 reizes par čītiem? Esmu banots 1x šeit par čītiem. Nesaprotu,kur Jūs ar Latvianu raujat tādu informāciju?!?! Es pat esmu šokā,ko es diez nezinu :D

Un par tiem statusiem bez pieteikumiem. Piekrītu jā,ka dod visiem kam grib. Bet tie ir vienīgi cilvēki,kas vismaz kaut ko mēģina darīt! Un kā arī dēļ tiem pieteikumiem tur prosta ir 100% heits pret tiem cilvēkiem,kas agrāk ir vārijuši sūdus. Bet nezskatās uz to,kas notiek tagad! Un visi pēctam seko tam postam,ko ieprēkšējais ieheitoja un sāk pieminēt!

Kas Tev mirst? Kur Tev mirst? Kickā serveri ir pilni. Aizej paskaties krievu saitos un serveru listos gan latviešiem,gan krieviem,gan lietuviešiem ir daudz gana spēletāju. Šī spēle ir nemirstīga.

 


Strelnieks.
V.I.P.
1252 atbildes forumā
Online: 139d 20h 45m
Redzēts 7. martā, 10:08
Pievienots, 2018. gada 09. februārī, 21:13
0
post

Par to warn izteikšos īsi un kodolīgi...

Warn varēja saņemt par to, ka piesakās un nepiedalās vai otrs variants, ka pārkāpj noteikumus.

No šiem abiem punktiem tika izpildīti abi. Noteikumus nepārkāpa, piedalīties tad piedalijās, bet neizpildija prasības.

Nākošreiz kad raksti noteikumus kādam konkursam tad izsakies konkrēti par to ja neizpilda prasības tad arī ir warn. Respektīvi :fu: un netaisi nevajadzīgas drāmas Zii- un/vai kas vēl šajā murgā tika iesaistīts.

Dzēsts lietotājs
599 atbildes forumā
Online: 24d 2h 15m
Redzēts 6. martā, 19:38
12 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 14. februārī, 13:43
0
post

Nu es sapratu, ka irsaa liideeji te kaa nepieskaramie, bet brīdinājumu kāds taisās noņemt, vai tomēr pamatots?

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 489d 7h 11m
Redzēts pirms 3 stundām
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 14. februārī, 14:25
1
post

Es pamatā ļoti pavirši pārlasīju jo Jūs sadrukājāt vnk smieklīgus referātus tā vietā lai būtu skaidrs 1 teikums.

Vai tiešām ir tik grūti 2331 burtu vietā uzrakstīt 30 ka "Konkursā nebija skiadri norādīts ka visi kuri neizpildīs uzdevumu saņems brīdinājumu" - lūk, mazāk kā 100 burtu, vai tas tiešām ir tik grūti? es vnk atsakos lasīt visu to ko jūs tur tālāk sarakstījāt :D

Zii - neliels aizrādījums par to ka skaidri konkursa nosacījumos nenodefinēja to ka jāizpilda pilnu norādīto uzdevumu vai arī saņems warnu.

nxo - warns paliek jo tu pieteicies spēlei un neko nedarīji. Tas ka tu izpildīji 5% no uzdevuma ir pielīdzināms tam ka tu "pieteicies un nepiedalījies". Ja būtu izpildīti kaut 20% vai kas jebkas tāds, es visdrīzāk ka warnu tev noņemtu jo nevēlos iebaidīt cilvēkus no piedalīšanās konkursos, bet nu tava aktivitāte konkursā bija vnk pārāk zema lai to varētu nosaukt par "piedalīšanos"

 

TC

Lietotāji skatās šo tēmu: 0