1. Izdarītais pārkāpums Uztaisija freekill un nobanoja mani.
2. Adrese uz demo vai ekrānšāviņiem (screenshot) http://failiem.lv/u/kqotdss
3. Demo momenta PRECĪZS laiks, vai arī katra screenshot apraksts 7.48 līdz 7.56
4. Ip adrese Nu viņš ir admins, ip varēs viegli uzināt paši.
5. Pārkāpēja niks Amorphis.
6. Komentārs par notikušo Bija freeday un man weps nebija rokās, un viņš neparko novāca mani un vēl viņš nobanoja mani par to ka nosaucu viņu vairākas reizes par botu. (Un weps bija deagle, tapēc nekādīgi viņš man uz muguras nevarēja stāvēt)
7. Mape, kurā tas notika Nepaskatījos.
8. Serveris jb.kick.lv
P.s iesaku atņemt tādiem adminiem acc, it īpaši A flagu. Un arī kad es uzliku vote ka vai viņš ts. Un visi piekrita. Tai skaitā viņš nepārgāja un palika pie ct.

Jau sen zināms ka tajā mapē tas skaitas kā otrais gun rooms tepec nebija tie fk. Zināju ka tev ir veps, jo kad nošāvu to ts, kas nokiloja ct, dzirdēju, ka pec ieroci, zināju, ka tev būs noteikti veps, jo biji vienīgais terors pie lifta.
Tagad, ka puse sms acc sapirkuši visu laiku serverī viens otru bano un draud, ka ko izdarīs labs piemērs letsdoit adminam acc bez a flaga viņu 1 diena 5x izbanoja smšņiki nezinot notiekumus tādi kā tu. Ja nopērc acc atceries, ka serv tev nav jāuztur kārtība un kad liki vote tev bija iebildumi pret mani, jo tu nezini noteikumus, ka var kilot, ja T iziet no kameram pirms ir izvēlēta diena un ka tas lejā ir otrais Gr nēesmu vienīgais admins, kas to saka.
Un jau teicu, ja tev ir iebildumi raksti sūdzību, nebija tev mute jāvirina lieki, iemacies noteikumus ej spele saulīt :*

Jau sen zināms ka tajā mapē tas skaitas kā otrais gun rooms tepec nebija tie fk. Zināju ka tev ir veps, jo kad nošāvu to ts, kas nokiloja ct, dzirdēju, ka pec ieroci, zināju, ka tev būs noteikti veps, jo biji vienīgais terors pie lifta.
Tagad, ka puse sms acc sapirkuši visu laiku serverī viens otru bano un draud, ka ko izdarīs labs piemērs letsdoit adminam acc bez a flaga viņu 1 diena 5x izbanoja smšņiki nezinot notiekumus tādi kā tu. Ja nopērc acc atceries, ka serv tev nav jāuztur kārtība un kad liki vote tev bija iebildumi pret mani, jo tu nezini noteikumus, ka var kilot, ja T iziet no kameram pirms ir izvēlēta diena un ka tas lejā ir otrais Gr nēesmu vienīgais admins, kas to saka.
Un jau teicu, ja tev ir iebildumi raksti sūdzību, nebija tev mute jāvirina lieki, iemacies noteikumus ej spele saulīt :*
Ko tu te murmini, paskaties demo es nēesmu nevienu novācis. Un to ka tu zināji ka man būs weps, ir totālākās muļķības. Tu tikuntā nedrīkstēji vākt mani nost, jo tu wepu neredzēji. Un es nebiju vēl gunroomā otrajā lai tu mani vāktu nost .
E: Es vote liku tapēc ka tu vadīt nemāki.

Tu te vari neburbuļot kā veca dirsa zem ūdens Nebija diena kurā es vadiju, jo pārbaudiju vai tas ct ar ko spēlēju būs gana labs vadītājs.
Spēlētājs ar niku bang men novāca ct un tad es viņu, dzirdēju kā pacel vepu zināju, ka tev būs veps tapēc killoju.
Atsēdi banu gaidam Banteam, lai izskata.
Es neko nemurminu turpmāk serv gagoshu, pa mic visulaiku nav jārunā tam ir chats tu nonstop runā, kas trauce citiem spēlētājiem tai skaitā ct.

Gribi teikt ja tu dzirdētu ka kāds paceļ wepu un kas pirmais iznāktu to novāktu?
Tak apdomā ko saki, un tas nemaina to ka vaig redzēt uz muguras vai uz rokas ieroci.
Un tak gago, kas tev maisa?

Zināju ka tev ir veps, jo kad nošāvu to ts, kas nokiloja ct, dzirdēju, ka pec ieroci, zināju, ka tev būs noteikti veps, jo biji vienīgais terors pie lifta.
Tu tur biji vienīgais, biju pietiekoši pārliecināts, lai killotu. Izlasi kārtīgi ko rakstu, ja nebūtu bijis vep tev iedotu fd, nešauju neapdomīgi un zinu šitos pigorus, ka dīglis teroram kabātās aizķeras, ne pirmo gadu esmu ar jb serveriem esmu pazīstams.

Tu tur biji vienīgais, biju pietiekoši pārliecināts, lai killotu. Izlasi kārtīgi ko rakstu, ja nebūtu bijis vep tev iedotu fd, nešauju neapdomīgi un zinu šitos pigorus, ka dīglis teroram kabātās aizķeras ne pirmo gadu esmu jb spēlējis.
Un tagad jau sāksi teikt ka jau citur viņš stāv u.c.
Kā tu vari zināt ka es tur vienīgais biju? Tu tur sēdēji savā otrajā gunroomā. WH ?
Un es viņu nenošāvu to otru ct, lai tu būtu pārliecināts ka man būtu ierocis. Un tas tikuntā neko nemaina, tev vaidzēja REDZĒT Ieroci.
Nespamo lieki, gaidam BanTeam.
E:
Kur es tev saku, ka kads kur citur stāvēja?
dīglis teroram kabātās aizķeras
EDIT:
Parādi momentu kur neievēroju noteikumus. Nav ko muti palaist tu atkartoji vairākas reizes un traucēji visiem ar nepārtraukto runāšanu, kā jau iepriekš minēju. editos, kurus ieliki nav norādīrs, ka es mainu vietu kur tu rāvi deaglu. Nu domāju noteikumus zinu gana labi ņemot vērā, ka šis ir jb, tikai uzlabots, kuru pirms apmērām kādiem 4 gadiem aktīvi spēlēju un ir tas pats cilvēks veidojis (chemijs).
Kā redzams bans ir ar reason Pievaldi seju! nevis admin abuse

Tu jau spamo, atkartosi manis teiktu, ka vajg banteam gaidīt
Un tagad jau sāksi teikt ka jau citur viņš stāv u.c.
Kur es tev saku, ka kads kur citur stāvēja? Parādi man vietu kur. edito postu, un parādi kur es mainu viņa atrašanās vietu.
Tu tgd man piesienies par vienu kilu, kas nebija fk. Saproti tev bija veps vareju kilot. Nekiloju visus pec kartas tikai uz nojautu, bet ir reizes kad var zināt diezgan skaidri un es nekļūdijos.
Ja ko vēl gribi piebilst edito postu un ieraksti šautboxā ka editoji vai raksti man šoutboxa pa taisno.
EDIT:
Parādi momentu kur neievēroju noteikumus. Nav ko muti palaist tu atkartoji vairākas reizes un traucēji visiem ar nepārtraukto runāšanu, kā jau iepriekš minēju. editos, kurus ieliki nav norādīrs, ka es mainu vietu kur tu rāvi deaglu. Nu domāju noteikumus zinu gana labi ņemot vērā, ka šis ir jb, tikai uzlabots, kuru pirms apmērām kādiem 4 gadiem aktīvi spēlēju un ir tas pats cilvēks veidojis (chemijs).
Kā redzams bans ir ar reason Pievaldi seju! nevis admin abuse
EDIT2:
Visiem kuriem ir mic un sms acc vai vip, vai vienkārši voice iedots ir tendence nonstopā runāt un vispār neizmantot chatu.
Man vienalga ko saki dariju savu darbu man tev nav jāataisnojas un reasons ir ļoti precīzs un kodolīgs
EDT3:
Interesanti kad esmu serv un nav ct, kas iet vienmer visi mani sauc ct un grib lai esmu ct. Saprotu, ka nav ko tev tgd tas 2 h darit tapec te drukā vienkārši samierinies un gaidi bt vairak neatbildeshu. :>
Bana reason ir rakstits pievaldi seju nevis ka muti palaidi

Tak nestrīdties čaļi,vnk Kaasis nezin noteikumus un lecas,ganjau tagad izlasīs un sapratīs, ka nav ko sprēgāt.
Manuprāt drīkst šaut ja liekas , ka veps. Kaasi vnk nākošreiz izspēlē viltīgi.

Es to telpu neuzskatu par 2. GunRoom, redz ka daži tomēr uzskata, tāpēc nezinu vai tie ir vai nav fk tur.
Bet tas nav FK par to DGL. Es saprotu, ka tas ir tizli, ka CT tevi nošauj uz aizdomu pamata, ka tev ir ierocis, bet nezin ka tev ir ierocis, BET TEV BIJA IEROCIS , tā kā tas nebija FK.
Es vienīgais nedzirdu to cilvēku balsis, kuri ievieto demo ?
Neskatījos visu, skatījos doto laiku un ātri pāri, par to lamāšanos nezinu, bet nu ja vairākas reizes saukāja par botu, tad jau gag varēja likt, nevajag jau uzreiz ban. Bet nu Kaasi, nevajag arī visu laiku apsaukāt.

Es to telpu neuzskatu par 2. GunRoom, redz ka daži tomēr uzskata, tāpēc nezinu vai tie ir vai nav fk tur.
Bet tas nav FK par to DGL. Es saprotu, ka tas ir tizli, ka CT tevi nošauj uz aizdomu pamata, ka tev ir ierocis, bet nezin ka tev ir ierocis, BET TEV BIJA IEROCIS , tā kā tas nebija FK.
Es vienīgais nedzirdu to cilvēku balsis, kuri ievieto demo ?
Neskatījos visu, skatījos doto laiku un ātri pāri, par to lamāšanos nezinu, bet nu ja vairākas reizes saukāja par botu, tad jau gag varēja likt, nevajag jau uzreiz ban. Bet nu Kaasi, nevajag arī visu laiku apsaukāt.
Es ne reizi nēesmu viņu apsaukājis, un diezvai ka citus esmu. Bots nav lamuvārds. Un ja esmu kādu nodirsis utt. Tad tas nav bez iemesla, ja izturās pret mani normāli tad izturos pret citiem arī normāli.

Ja es pareizi sapratu situāciju tad sanāk,ka jūs bijāt divi CT(Amorphis* un Bing man)Vienu nosita un amoprhis paspēja ātri nobraukt ar liftu lejā,tikmēr Kaasis savāca deagle un devās pie Amorphis*,es domāju,ka tur bija jāšauj 100%,jo parasti kad nošauj CT parādās instinkts savākt wep vai iet uz gunroom līdz ar to visiem ir ieroči.
Nu es uzskatu,ka Amorphis rīkojās pareizi,jo tev bija weps,ja tev nebūtu wepa tad viņš tev visticamāk būtu iedevis FD.
Es pat neredzēju to vietu kur Kaasis apsaukā Amorphis* laikam būšu palaidis garām,bet šī nav bana apelācija
Runājot par to GunRoom,manu prāt tas ir GunRoom,jo tur ir nevis viens ierocis,jo ja būtu viens ierocis tad tas nav Gunroom gandrīz katrā mapē ir vieta kur paslēpts ierocis,bet šajā gadījumā bija vairāki ieroči,tāpēc tas ir GunRoom.
Tc.

@ ennmy jā es arī nedzirdu neviena voice.
@kaasis Tu visulaiku varies un lieto savā leksikā lamu vārdus netieši uz manis, bet lieto un visu laiku vāries. Reson izlasi velreiz.
Starpcitu izmantoji adminu komandu, lai atvērtu otrā Gr durvis nevis spiedi pogu kodu vai lauzi par ko arī varētu pienākties sods uzmanīgi ar to sms acc.
Btw šaujot ar emku ja būtu ierāvis man butu ari tad veretu kilot.

@ ennmy jā es arī nedzirdu neviena voice.
@kaasis Tu visulaiku varies un lieto savā leksikā lamu vārdus netieši uz manis, bet lieto un visu laiku vāries. Reson izlasi velreiz.
Starpcitu izmantoji adminu komandu, lai atvērtu otrā Gr durvis nevis spiedi pogu kodu vai lauzi par ko arī varētu pienākties sods uzmanīgi ar to sms acc.
Btw šaujot ar emku ja būtu ierāvis man butu ari tad veretu kilot.
Biki aizrakstījos,ka pavisam par šito piemirsu
Kaasi nemaz neceri uz unban un kur nu vēl Amorphis* sodīšanu viņam JB ir vairāk pieredzes nekā tev CSā