bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Pieteikumi
2
11
topic
[Pieteikums] Princess_Peach @ Moderators
Omega
Biedrs
Chemija bots
Foruma spēļu uzraugs
1819 atbildes forumā
Online: 25d 21h 46m
Redzēts pirms 1 stundas
Pievienots, 2018. gada 26. februārī, 00:00

Lai pieteiktos forumā par moderātoru jāizpilda prasības:

 

* Tev jābūt pabeigušam pamatskolu ( 9. klasi ) Esmu

* Tev jābūt reģistrētam forumā vismaz 3. mēnešus. Tieši esmu

* Tev jābūt vismaz 300 postiem Ir vairāk

* Nedrīkst būt sūdzības vai WP (brīdinājuma punkti) Nav neviena

* Kādam no moderātora/administrātoriem vai mainiem par tevi ir jāgalvo nxo ; Chemijs

* Ir jābūt vajadzībai pēc moderātora ( ka šobrīdējie netiktu galā ) - Ir nepieciešamība , kad piemēram notiek čatā haoss .spamošana vai arī jāaizver kāds topiks, piemēram , kad administrācija vai īpašnieks vai arī citi moderatori nav on tad tajos topikos notiek bezjēdzīgu postu veidošana utmldz.  Pēc Chemija domām moderatoru nekad nevar būt par daudz. Dažreiz ir bijušas situācijas, kad ir nepieciešami moderatori , piemēram ,  aizrādīt kādam spamerim , kurš neievēro , piemēram , postošanas intervālu , vai arī necienīgi izturas pret citiem foruma lietotājiem.

* Tev jāmāk gramatiski pareizi rakstīt - Rakstu ar visām pieturzīmēm , mīkstinājuma un garumzīmēm.

* Tev jābūt atbildības sajūtai un savaldīgumam - Samēra ziņā man tāda ir

* Nekādu lamuvārdu vai citu lietotāju aizvainošanas, nekad - Neesmu nevieno aizvainojis , ja arī gadās , tad mēģinu atvainoties.

* Spēt strādāt komandā - Neesmu cilvēks , kurš darīs viss viens pats. Vienmēr konsultējos ar kādu , ja ir kādi neskaidri jautājumi.

Pieteikuma paraugs:

* Tavs vecums : 16

* Links uz sasveicināšanās topiku : http://www.kick.lv/forums/topic…-no-persikiem/

* Cik ilgi esi reģistrēts: 3 mēneši  Reģistrējies 26 novembris 2017

* Postu skaits - Kopā posti: 1141

* moderātora/administrātora vai maina nicks kurš par tevi galvo : nxo ; Chemijs

* Kāpēc domā ka šobrīd ir ļoti vajadzīgs moderātors? - Ir nepieciešamība , kad piemēram notiek čatā haoss , spamošana vai arī jāaizver kāds topiks, piemēram , kad administrācija vai īpašnieks vai arī citi moderatori nav on tad tajos topikos notiek bezjēdzīgu postu veidošana utmldz.  Pēc Chemija domām moderatoru nekad nevar būt par daudz. Dažreiz ir bijušas situācijas kad ir nepieciešami moderatori , piemēram , aizrādīt kādam spamerim , kurš neievēro , piemēram , postošanas intervālu , vai arī necienīgi izturas pret citiem foruma lietotājiem

* Kāpēc tu domā ka vajadzētu pieņemt tieši tevi? -  Es personīgi atbilstu , vismaz es tā uzskatu visām prasībām , rīkoju konkursus forumā , kā , piemēram , ‘”Vārdu režģi’’ vai arī veidoju kādus blogus , tagad ,protams, reti , bet domāju atsākt.  Esmu forumā katru dienu +- 2 3 stundas , brīvdienās parasti sanāk visa diena. Un vēlviens moderators nenāks par ļaunu.

 

 

Tēmas nosaukumu jāsastāda: [Pieteikums] niks @ Moderātors

Pietiekumus uz statusiem var rakstīt ne biežāk ka reizi 2 nedēļās - pretēja gadījumā - topiks tiks aizvērts un saņemsi brīdinājumu

Ja neatbilst vairāk par 2 prasībām, nemaz nepūlies rakstīt pieteikumu, ja vien tev nav speciāla atļauja no kāda foruma admina/moderātora, ko arī ir janorāda tas tēmā. (pretējā gadījumā TC un +1 brīdinājuma punkts)

Ja melosi par vecumu, tad par acc varēsi aizmirst uz mēnešiem!

Ziedotājs/Labdaris skaitās kad projektam ir noziedojis vismaz 40€ ar sms vai 25€ ar banku (pakalpojumu pirkšana NESKAITĀS ziedošana)

knejvs
Papucītis
† Только Бог мне судья †
Denčiks
5374 atbildes forumā
Online: 261d 3h 41m
Redzēts pirms 2 stundām
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 26. februārī, 02:05
0
post
SPOILER
 

Tu man īpaši nelicies baigi labais,kad tikko parādijies iekš KICK.LV! Sākumā Tu sāki no sevis tēlot baigo veci iekš jb servera ar SMS adminu! Atceros,ka Tevi JB nokaitināja un Tu visus sāki nepamatoti gagot,slayot,kickot! Tas jau ir mīnus pieteikumam,jo var notikt un arī notiks tieši tas pats ar moderātora statusu,ka tēlosi no sevis baigo veci! Kādi konkursi? Tu taisi vienu un to pašu konkursu un neko jaunu neizdomā to pašu Tu vari darīt un sēdēm zem Konkursa Rīkotāja statusa! Hmm par jaunu foruma spēli? Ideja vienkārši copy/paste no spēles trešais vai piektais burts! Varēji kaut ko savādāk izdomāt sakarā ar to spēli,jo es arī varu izveidot spēli kā Augļu vārdi un jāieraksta vārds,kas ir bijis iepriekšējā posta 4 burts! Forši ne? Turpināšu arī par konkursiem! Tu kā jauns kandidāts uz moderātoru,bet izveidoti topiki 7 konkursi un tie paši "Vārdu režģis"  vēl bija 2 konkursi ar 1 teikums un 30centi kabatā,un viena VIP izloze!
Tu jau sen varēji izdomāt/pārņemt citus konkursus un veidot viņus bieži! Kādi blogi? Es pēdējo reizi Tavu blogu redzēju 21.janvāri protams vēl,ka puse tur ir cik redzēju bezjēdzīgi :D 
Kad Latvianu paņema par Moderātoru neesmu redzejis bezjēdzīgu spamošanu,lietotāju aizvainošanu,topikus vaļā un tā tālāk! Vienmēr tam seku gan schoKKur-,gan Latvians! Un ar viņiem pietiek! 

Kas tad tas par banu bija par nepatiesu baumu izplatīšanu uz vienu dienu? Cik atceros pēc bana uzreiz atkal unwarn nopirki! :yeah:
Bans par čītiem un nav apelācijas un jau piesakies par Moderātoru? Jā vecīt! Links - http://www.kick.lv/bans/search/?ban_id=33908

Manas domas: Tikko dabuji 3 mēnešus forumā uzreiz pieteikums uz moderātoru bez nekādām piepūlēm. Mums pietiek ar Latvianu un schoKKur-! Latvians vienmēr ir online un schoKKur-! Vienmēr pieskata spamu,lamāšanos,noteikumu pārkāpējus,fake profilu veidotājus un tā tālāk! Domāju,ja TU dabūsi moderātoru,tad aizsegsi savējos draugus un neliksi sodus! Tev vajadzētu vēl kādus 3 mēnešu pasēdēt forumā un tad tikai pieteikties par Moderātoru. Pagaidām Tu esi pieteicies par ātru! 

 

Antirekomendācija.

Esmu par tikai ja pieņem par Konkursu rīkotaju!

P.S - Ja ko piemirsu tad vēlāk to pierakstīšu!

Pēdējo reizi rediģēja knejvs, 2018. gada 26. februārī, 02:34.


Dweller
V.I.P.
Lietotājs
Mr.Mysterious
It's Not Fair,But I Don't...
575 atbildes forumā
Online: 12d 16h 2m
Redzēts 2023. gada 02. aprīlī, 09:45
Pievienots, 2018. gada 26. februārī, 02:13
1
post

Es netaisos ļoti iedziļināties skaidrojumus!

Es tevi zinu,leksiku izsproti,esi sakarīgs,nekad nēsmu manījis kad pārkāptu noteikumus :) !

Vienkārši REC!

Veiksmi PEACHYY!

Pēdējo reizi rediģēja Dweller, 2018. gada 26. februārī, 02:16.

Kādreiz pazīstams kā [RBC]Driv3r,[RBC]Driver3,[RBC]Talisman and *Speed_Of_The_Bullet*.

Meet me at War3+CSDM or ZM+War3 servers.

Have Fun and Good Game to y'all.

See y'a in-game or in forum!

World of Warcraft Main chars - Main,Alt

exdent
V.I.P.
The Notorious
580 atbildes forumā
Online: 19d 14h 42m
Redzēts 2022. gada 27. jūnijā, 12:41
Pievienots, 2018. gada 26. februārī, 02:15
0
post

Es netaisos ļoti iedziļināties skaidrojumus!

 

Vienkārši Anti.

Chemijs
Skatās sākumlapu
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 489d 7h 11m
Redzēts pirms 20 minūtēm
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 26. februārī, 02:26
5
post

Es jau nu personīgi esmu par to ka jo vairāk moderātoru jo labāk...

Es nekad neesmu redzejis ka vins kādam čatā patiektu ko rupju vai ka iedomīgi uzvestos, aktivitāte ir bijusi ļoti laba visus tos 3 mēnešus, un ik pa pāris dienām ir bijuši visādi ietiekumi un jaunu konkursu idejas privāti man.

Man ar to pietiek lai vismaz būtu iespēju pelnījis sevi parādīt moderātoru amatā. REC

Strelnieks.
V.I.P.
1252 atbildes forumā
Online: 139d 20h 45m
Redzēts 7. martā, 10:08
Pievienots, 2018. gada 26. februārī, 06:51
0
post

Nē nuuuu... Prieks, ka beidzot kāds ir uzrakstijis pieteikumu moderatoram, bet nuuu...

Ar Tavu parādīšanos kika gaidiju šo brīdi. :)

Parunāsim par to kāpēc Tev nevajadzētu dot moderatora tiesības.

1. Tev ir bans. Jā, bans. Ja nemaldos tad jau kopš piektdienas vakara Tev ir bans par WH. Nu jā. Nav jau gluži bans par FK iekš JB vai kas tamlīdzīgs. Kas tad tas ir wh... Tu kopš tā laika neesi rakstijis apelāciju. Oukei. :D 

2. Tu šeit esi par šo to samelojis rakstot pieteikumu. Tas, ka Tev nav warn nenozīmē, ka neesi nopircis unwarn. Knejvs jau iemeta vairākus SS, domāju ar to pietiks.

3. Cenšos nebāzties citu serveru darīšanās izņemot war3, bet esmu manijis, ka Tev ar ACC ir bijis Dieva sindroms. Vai ar moderatora pieejām tas mainīsies? Nē, cilvēki nemainās.

4. Diez kāpēc Tev pirms nika prieksa ir pielīdējs? Varbūt tāpēc, ka citu brīdi nevar saprast kur Čemis beidzās, un Tu varetu sākties? Jau pirms kāda pusotra mēneša biju ievērojis šīs sarunas starp Tevi un Čemi. Kā piemēram - ja mēs viņu pieņemsim nesagādās problēmas? Wtf? Kas Tu tāds esi lai par ko tādu spriestu? XD

5. 3 mēneši un gribi mod? Tu šeit esi parak maz laika, lai kļūtu par moderatoru. Tu nekā nespēj spriest pēc tā kas ir noticis, kas notiks un visu pārējo. Pēc kada pus gada būtu mēģinājis.

6. Gan forumā, gan serveros ir paredzams kritums ar ziemas sezonas beigšanos. Kā Tu palīdzēsi kikam noturēt aktivitāti? Nekādi. Kāpēc? Tāpēc, ka tavam moderatora statusam būs negatīva ietekme uz so visu. KapeK? Parak pareizs esi un piekasīsies visam un visiem, kas liks cilvēkiem mainīt savu attieksmi par kiku un pamest šo komūnu. Atkal sāksies lielā diršana, ka kikā ir slikta administrācija blablabla.

7. Ar palīdzību no citiem musu administratoriem... Ko esi darijis, lai padarītu uzturēšanos kika forumā interesantāku? Kaut kādas ātru roku izdomāji un palaidi apgrozībā. Ka piemēram foruma spēles - katra ceturtā vārda septītā zilbe un visādi citi murgi. C'mon. Te ir tik daudz kas nomests zemē, un gaida, ka kāds beidzot iekustinās to visu procesu. Ne vienmēr ir vajadzīgs kas jauns. Vajag turpināt veco ari.

 

Tagad parunāsim par to kāpēc Tev vajadzētu moderatoru.

1. Nav

 

No manis ANTI

yostu
V.I.P.
Veterāns
maikls
#nostarmaucību
2782 atbildes forumā
Online: 98d 18h 52m
Redzēts 2022. gada 13. maijā, 00:03
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 26. februārī, 07:32
0
post

Es paredzu, ka būsi standarta kandidāts, kurš būs augstprātīgs ar statusu padusē un ar laiku sāksies pienākumu aizmiršana/atmešana visam ar roku.

Kategoriski pret.

༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐
V.I.P.
Biedrs
Ponija Augstākā Forma
ķipa esot baigā draza
5308 atbildes forumā
Online: 130d 6h 12m
Redzēts Vakar, 15:46
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 26. februārī, 07:54
0
post

Es neiespringšu pārāk uz iemesliem kāpēc es automātiski lieku anti.

 

Viennozīmīgi ir tas ka tu skrien pēc statusa,jo (tāpat kā daudzi citi kas vispār kopumā taisa pieteikumus) uzskati ka tev viņu iedos kā konfekti, vai rotaļlietu. (vienkāŗši spriežot pēc fakta kad tu speciāli gaidīji 90 dienas,kas ir tīri smieklīgs attaisnojums)

Tad kad vēl spēlēju jb,licies tīri sakarīgs (uz to laika periodu),bet tas uzskatāmi jau ir garām.

 

* Kāpēc domā ka šobrīd ir ļoti vajadzīgs moderātors? - Ir nepieciešamība , kad-

 

...nē beidz te d***t. Latvānis tiek galā,un tāpat arī Reinis un Arnis. Tas ko tu raksti ir šķietami lēts attaisnojums kāpēc būtu iemesls iegūt šo statusu

 

.* Kāpēc tu domā ka vajadzētu pieņemt tieši tevi? -  ''Es personīgi atbilstu , vismaz es tā uzskatu visām prasībām ''

 

nē,absolūti nē.

 

''Esmu forumā katru dienu +- 2 3 stundas , brīvdienās parasti sanāk visa diena.''

 

2-3 stundas nav daudz,tās pašas tu pārsvarā atsēdi neko nedarot,citiem vārdiem sakot, tu nezini kas ir jēdziens ''pozitīva aktivitāte''.

''visa diena'' ir pārspīlēts vārdu saliktenis šāda topika kontekstam; regardless (katrā ziņā) tu aktīvi to laiku nepavadi.

 

''Un vēlviens moderators nenāks par ļaunu''

 

O jā čista,sākam izdalīt statusus uz nahaļavu,jo kāpēc gan nē!

 

Flawless loģika.

 

Pēdējo reizi rediģēja ༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, 2018. gada 26. februārī, 07:56.

Unicorn
V.I.P.
Veterāns
|| ♛Čigāns♛ ||
Uni🅿orn
2382 atbildes forumā
Online: 68d 18h 48m
Redzēts 8. martā, 00:11
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 26. februārī, 08:28
0
post

Huh. Te pilnībā visu jau apskaidroja. Tapēc runāšu īsi. Pielikšu klāt no sevis- kad biju mods, tu baigi gribēji RL ar mani draudzēties... pēkšņi man nav mods, un esmu slikts. Tātad kas? Dirsālīšana. Kandidāts tu spīdošs arī nebūsi, un uztvert kritiku nevarēsi . (Pēc sevis zinu) 

No manis anti.

Image result for Unicorn Gif signature

LatvietisNU
SuperStar
Kakulacis
2234 atbildes forumā
Online: 11d 13h 43m
Redzēts 2022. gada 07. jūlijā, 23:14
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 26. februārī, 08:51
0
post

 Man liekas ka par agru. Reģistrējies esi 3 mēnešus un jau savācis 1k postus, kaut kā pārak daudz, liekas, ka esi spamojis.

Un moderatori manuprāt ir pietiekami, čatā neredzu parasti, ka kāds baigi spamotu, bet ja spamo, tad vienmēr tiek sodīts..   

Ja mēģināsi vēlāk, būs no manis rec, bet pagaidām ANTI!. :(

 

 

Pēdējo reizi rediģēja LatvietisNU, 2018. gada 26. februārī, 09:01.

 

 

Laauriinaa
V.I.P.
Meitene zeltene
satan`s angel
3326 atbildes forumā
Online: 123d 0h 11m
Redzēts 24. martā, 16:24
Pievienots, 2018. gada 26. februārī, 09:03
0
post

Forumā tu pavadi stipri pa maz laika lai būtu moderātors.

Tev ir brīdinājumi bijuši daudzi par to ka nepareizi esi kur iepostojies vai pārkāpis foruma spēļu noteikumus, tikai tu esi nopircis lai noņem viņus nost un viņi nerādītos.

Pārējie jau ir pateikuši visu to pašu ko domāju es, tpc neiedziļināšos un nerakstīšu velreiz visu.

 

Anti un diezgan liels anti..

 

p.s. čemis tā pat iedos modu, jo viņš dala visiem viņu pat ja lielākā daļa ir anti

Dzēsts lietotājs
599 atbildes forumā
Online: 24d 2h 15m
Redzēts 6. martā, 19:38
12 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 26. februārī, 11:15
0
post

Viss jau buutu labi, moderatori ir vajadziigi, un tas ir lieliski, ka kads ir uzdrikstejies.. Ja jau ljoti grib, tad visu var, bet kaa jau noprataat ir viens liels bet. 

pirms es devu savu rekomendaaciju, es nezinaaju par nekaadiem baniem par chiitoshanu, ja godiigi, tad tik shodien no riita lasot streelnieka rakstiitot, es par to uzzinaaju, tas bija neliels shoks un es uzreiz devos caurskatiit visus banus, un jaa strelnieks nemelo, reku ir: 


 

http://www.kick.lv/bans/search/?ban_id=33908

 

 

vecais es ciinos pret chiiteriem ar visiem speekiem, skatos demo, specoju serveros, vobshem pavadu ljooooti daudz laika njemoties ar vinjiem, man ir 0 tolerance pret taadiem indiviidiem, un kur nu veel es gribeetu, lai taadi (pietiek jau ar Zii) ienjemtu vadoshos amatus muusu komuunaa, tas nav pielaujams, tu par ko domaaji, kad chiitoji? nu davai visus meinus, iipashniekus, utt ieceljam neskatoties uz to, ka vinji chiito, kas tad beigaas buus? kick.lv aka chiiteru komuuna? 

un paareejiem siikumiem es varu pieveert acis, bet shito tev gan jaasaved kaartiibaa, vai nu raksti apelaaciju, ja neesi chiitojis, vai tad raksti pieteikumaa, ka esi chiitojis, bet apsolies tur bla bla bla, nechiitot, bet tad buutu jaapaiet vismaz, manupraat, kaadam puss gadam, pirms atkaartota meeginaajuma.. 

vobshem, tu protams piedod, bet taa neies krastaa, saved kaartiibaa savu banu, un tad var domaat talaak. Anti pagaidaam.

Pēdējo reizi rediģēja Dzēsts lietotājs, 2018. gada 26. februārī, 11:24.
MadrYy
Meitene zeltene
Blondā; Madariņa
495 atbildes forumā
Online: 31d 18h 59m
Redzēts 2023. gada 24. aprīlī, 16:11
Pievienots, 2018. gada 26. februārī, 11:48
0
post

Phuu, izdomāju, ka nu jāuzraksta savs viedoklis arī. Būs gan plusi, gan mīnusi, kā jau vairākums cilvēkiem ir. 

PLUSI:

+ Par uzdrīkstēšanos pieteikties moderatora amatam. Mans teiciens : "Kas neriskē, tas nedzer šampi."

+ Esi, protams, ļoti atbildīgs un mērķtiesīgs. To es neapšaubu.

+ Netaisi liekas drāmas, kas ir ļoti apsveicami un īpaši neiesaisties konfliktos. 

MĪNUSI:

- Vajadzēja paklausīt mūs un uzrakstīt apelāciju par šo banu, ja Tev tas tiešām ir nepamatots bans. :) Jo nu nevar balstīties uz to, ka knejvs teica, ka nav jēgas rakstīt. JA TEV TIEŠĀM šis bans ir nepamatots, tad, lūdzu, pacīnies par to. :) 

- Es pat domāju, ka šis ir ĻOTI liels mīnuss. Tev ir 16 gadi, persona, kuram varbūt ir savs viedoklis, bet Tu labāk pielāgosies citam, lai izpatiktu. 

- Es nezinu, cik cilvēki Tevi spēs novērtēt un uztvert nopietni. Jo nu.. ir jābūt kādam respektam pret moderatoru. 

 

Par spamošanu. :) Tas ir atkarīgs no kāda veida spam notiek chatā, jo ir diez gan interesanti pašlaik, kad chata netiek, piemēram, runāts tikai par cs, bet arī daudzas citas tēmas, kur katrs izsaka savu viedokli. :) 

Par haoss chatā - ko Tu darītu, ja, piemēram, (tas ir tikai piemērs) notiek starp nxo un knejvs baigais strīds (kā jau vienmēr :D)? Tiešām domā, ka ja liktu viņiem pārstāt vai ko tādu, viņi nomierināsies? 

Nu pārējais daudz maz ir izteikts iepriekšējos postos. 

Btw, vēlu veiksmi, un ja šoreiz neizdodas - nepadodies! Varbūt iesāc, ja tik ļoti gribas kādu statusu, ar kādu citu statusu, piemēram, kāda servera admins utt. :) 

Es tikai izteicu savas domas, bet no manis būs ANTI! 

P.s. Chemij, tas nosacījums par pamatskolas izglītību. Tā smējos. :D 

sсhoKKur-
V.I.P.
Šašličok_ papličok_ kŗans
15060 atbildes forumā
Online: 525d 15h 7m
Redzēts 15. februārī, 16:29
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 26. februārī, 13:00
0
post

Te ir grūti pat izlemt ar ko sākt.

* Tev jāmāk gramatiski pareizi rakstīt - Rakstu ar visām pieturzīmēm , mīkstinājuma un garumzīmēm.

Šeit man prātā nāk dziesma "Es nemāku komatus". Pirms komata , nevajag likt atstarpi , bet tas tā . 

Ir nepieciešamība , kad piemēram notiek čatā haoss .spamošana vai arī jāaizver kāds topiks, piemēram , kad administrācija vai īpašnieks vai arī citi moderatori nav on tad tajos topikos notiek bezjēdzīgu postu veidošana utmldz.

Kas ir utmldz? Uh, tā mīlu Latvijas dzelzceļu? Un tur, mums līdzās dzīvos zirnekļcilvēks? Uldons tv mīl laizīt dibenu Zaigai?
Labi, šī bija piekasīšanās, bet tas bija smieklīgi.

Par banu laikam šeit nav jēga runāt, jo par to katrs savā postā jau piebilst. Kāpēc nav apelācijas? Ir ko slēpt? Ah, Tu mazais razbainieks.

Atcerēsimies ar Tevi mūsu pēdējo sarunu/saraksti. Kad Tu pateici, ka Tev ir temats kuru gribi aprunāt, bet nerunāsi. Es Tev teicu, lai Tu runā, biju gatavs ar Tevi izrunāties. Un tad Tu kā tāda  sāki kviekt lai lieku Tev mieru. Mierīgi, vari iet na . Priekš kam tad Tu man to teici? Gribēji manu uzmanību? :cry2: Fu bļaģ, man tas vairāk neinteresē, jo ar Tevi vairāk neko negribu izrunāt. Tas tikai pierāda to, ka esi širminieks kas nemāk risināt problēmas, tāpat kā Unicorns.

Kā tur ar Tavu visiem līšanu? Piemēram, paņemsim Chemiju, kad Tu viņu čatā ieraugi, sāc viņu saukt par Dievu, luncināt asti, Tavs  jau dzied savu rīta dziesmu, Tavs  izplešās nebijušos plašumos. Vai arī tā pati uzmākšanās visiem pēc kārtas, pat ja Tev saka lai Tu ej na . Peach, ej na .

Runāsim par Taviem brīdinājumiem? Protams. Jā, Tu viņus visus atpērc nopērkot unwarn, bet tas nemaina faktu ka Tu regulāri pārkāp foruma noteikumus. Tev sen būtu bijuši vairāku nedēļu bani. Ir pat bijuši daži nopietni pārkāpumi, tādi kā admina aizvainošana un viltus profila veidošana.

It kā jau joka pēc pateikts -  bet aiz tā slēpjās diezgan liela taisnība. Vēl tas žurkulēns esi.

Agrāk kad Unicorns bija moderātors, jums attiecības (nu nejau tādas attiecības par kurām Tu padomāji  gabals) bija labākas nekā uz doto brīdi. Kāpēc vispār šeit ir iesaistīts Unicorns? Jo kad viņš pazaudēja modu (ja Uni Tu šito lasi, zini – ha ты, ņūb, я с твоей мамке карты играл) Tu viņu sāki baigi heitot, jo saprati, ka nākotnē, viņš Tev nenoderēs.

Bet jābūt arī kaut kam pozitīvam. Tu vari būt konkursu rīkotājs, ne īpaši labs, jo Tu taisi tikai "vārdu redeli", bet tomēr.

 

 

Antirekomendācija.

Kalvix
WAR3 Admins
Ban Team
V.I.P.
WAR3 minikonk. rīkotājs
Veterāns
921 atbildes forumā
Online: 44d 12h 19m
Redzēts 26. martā, 22:57
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 26. februārī, 14:06
5
post

Empress VIENMĒR IZSKATAS KAD CILVEKI SKRIEN  PĒC STATUSIEM ,BET TĀ NAV , es perosnīgi uskatu ,kad Peach tiešām ir viens no labakjiem kanidatiem pagidām uz šo amatu.

Mod statusu jebukurā brīdī  jūs varat noņemt , dodat mazajam iespēju.!

Rekomendeju peachy

Paldies.
Jauniņais
#nostarmaucību
801 atbildes forumā
Online: 47d 17h 9m
Redzēts 2020. gada 14. decembrī, 19:07
6 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 26. februārī, 15:16
0
post

Man patiik tie KK sarkanie burti!!!

 

Anti, lol lok.

MA1M
V.I.P.
gailis
1682 atbildes forumā
Online: 73d 13h 48m
Redzēts 7. martā, 01:08
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 26. februārī, 15:36
0
post

Knejvs un kk visu pateica

tava gramatika ir briesmiga un tev ir 16, anti

gucci
Lietotājs
lil peep
1009 atbildes forumā
Online: 31d 4h 43m
Redzēts 2022. gada 01. februārī, 00:28
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 26. februārī, 15:48
0
post

KK un Knejvs jau visu pateica, man nav vairs ko piebilst. Tevi nekad neesmu ņēmis nopietni un ja būsi moderātors, tad daudzi ņirgāsies par tevi, jo tu jau jokus dzen visu laiku. ANTI no manis.

T R I P P I N

Latvians
WAR3 Admins
JB Admins
V.I.P.
Papucītis
psycho aesthetics
Foruma spēļu uzraugs
Psychopath
12157 atbildes forumā
Online: 452d 0h 25m
Redzēts pirms 1 stundas
Pievienots, 2018. gada 26. februārī, 15:50
0
post

Čau,Čau esmu ieradies, kaut ko nokavēju? Laikam jau nē, ok let's go. Good luck and Have Fun.

Sāksim ar to- KUR IR UNBAN APELĀCIJA?! Es jau vakardien teicu, ka tas būs viens no iemesliem  kāpēc došu anti. Kāda velna pēc,  lai čīteris saņemtu šādu statusu? Tu man atbildēji-"Man pašlaik galvenais ir uzrakstīt pieteikumu uz moderatoru, unban apelācija var pagaidīt" Vot nevar gan pagaidīt, jo pašlaik visi domā, ka tu izmantoji kakainas palīgprogrammas un spēlēji serverī un vēl jailbreak serverī, vienkārši wtf. :jack:

Ok, ejam tālāk:

* Ir jābūt vajadzībai pēc moderātora ( ka šobrīdējie netiktu galā ) - Ir nepieciešamība , kad piemēram notiek čatā haoss .spamošana vai arī jāaizver kāds topiks, piemēram , kad administrācija vai īpašnieks vai arī citi moderatori nav on tad tajos topikos notiek bezjēdzīgu postu veidošana utmldz. 

Kāds vēl haoss? Nu jā, notiek gan, kad tu man sāc piekasīties, tad arī rodas haoss.  Hmm spams, kāds vēl spams? Es čatā laipni pasaku, lai beidz spamot, cilvēki arī to beidz darīt, nu labi, pieņemsim, nav neviena augstākstāvošā on, lai apturētu to visu spamošanu čatā  utt, kādam no tā sirds apstāsies? Jā, es nevaru būt 24/7 on, bet ~12h dienā brīvdienās ir normāli, lai kaut cik visu pieskatītu, ne?  Un KejKej's Arī ir pietiekoši aktīvs, tā kā ar čatu viss ir kārtībā, reti , kad spamo. (Nezinu kas naktīs notiek, jo guļu :sir: )

Parādi topikus, tieši tā topikus nevis topiku, kur ir bezjēdzīgi posti un netiek brīdināji spēlētāji. Jā, varbūt no 100 atradīsi kādus 10, bet mēs tak arī esam cilvēki, nevaram visam nosekot līdzi un tie spami topikos pa dienu ir milzīgi , nevar visam nosekot līdzi, arī, ja tu būtu mods, tu nespētu. :)

Pēc Chemija domām moderatoru nekad nevar būt par daudz. Dažreiz ir bijušas situācijas, kad ir nepieciešami moderatori , piemēram ,  aizrādīt kādam spamerim , kurš neievēro , piemēram , postošanas intervālu , vai arī necienīgi izturas pret citiem foruma lietotājiem.

Protams,protams pēc Čemija domām moderatoru nevar būt par daudz, bet kad viņam skype piedāvāju parunāt ar vienu cilvēku par moderatora statusu(perfekts šim amatam), viņš man atbildēja:"Pašlaik mums vairāk moderatoru nevajag", bet tad lūk pēkšņi vajag. Kā jau teicu, arī ja tu būtu mods , tu arī  nespētu visam nosekot līdzi. 

* Nekādu lamuvārdu vai citu lietotāju aizvainošanas, nekad - Neesmu nevieno aizvainojis , ja arī gadās , tad mēģinu atvainoties.

Eyy, Atceries, kad man "uzbrauci" un pateici, ka man intelekta līmenis ir zems? Neatceries? Es gan atceros. Protams, mani tas neaizvainoja, bet ja tu domā, ka esi kaut kāds tur Einšteins, jo mācies tur uz 8-10 , tas tev nedod tiesības citiem teikt, ka viņiem intelekta līmenis ir zems, tu to spriedi,  jo  man sliktas atzīmes vai arī tāpēc, ka tev baigi labās, ja?Bet  tās ir tikai atzīmes saulīt. Es arī varu būt tur smartass un baigi labi mācīties, bet esmu pārāk slinks, kā jau visi mūsdienās. :sir: Bet nu mazliet novirzījos no tēmas. Ok, turpinām.

* Tev jābūt reģistrētam forumā vismaz 3. mēnešus. Tieši esmu

Yep, tu tieši gaidīji to dienu, kad apritēs trīs mēneši, lai varētu izveidot pieteikumu, ikrāniņš uzreiz lielāks palika? Čatā vēl skandināji - 5 dienas palikušas, 3 dienas palikušas ,utt. Nevienam tas nerūp. Tas vien norāda uz to, ka tu esi statusņiks, jo tev tieši vajadzēja šajā dienā taisīt, nevarēji mēnesi ilgāk pagaidīt?

* Nedrīkst būt sūdzības vai WP (brīdinājuma punkti) Nav neviena

Nē, nu loģiski, ka nav, jo visu laiku pērc UnWārn, lai pazustu, bet nevar jau aizmirst savus wārnus ko esmu licis. :sir:

Tātad tu melo, jo tev bija , bet tu pirki un pazuda, un tie gandrīz visi bija par postu neievērošanu vai spamu. 

 

* Spēt strādāt komandā - Neesmu cilvēks , kurš darīs viss viens pats. Vienmēr konsultējos ar kādu , ja ir kādi neskaidri jautājumi.

:peach: Redzi šito? : peach : Emocija, kas bija tieši saistīta ar tavu uzvedību, tā tak nemelo, jo tā ir un beidz noliegt to,  UN man noteikti ar tādiem cilvēkiem nepatīk strādāt.

 

* Kāpēc tu domā ka vajadzētu pieņemt tieši tevi? -  Es personīgi atbilstu , vismaz es tā uzskatu visām prasībām , rīkoju konkursus forumā , kā , piemēram , ‘”Vārdu režģi’’ vai arī veidoju kādus blogus , tagad ,protams, reti , bet domāju atsākt.  Esmu forumā katru dienu +- 2 3 stundas , brīvdienās parasti sanāk visa diena. Un vēlviens moderators nenāks par ļaunu.

 

Vārdu režģis, jā malacis, cepums tev par to, nekad nav paticis. :sir: Neheitošu, jo mani konkursi nav labāki.

Blogi, hmm, blogus mums taisa Luīze un ik pa laikam kāds cits ar copy/paste, pietiekoši, aa gribi atsākt, jo būsi Moderators, ja?  Iepriekš kas tev to liedza? slinkums, ja?

Moderators nenāktu par ļaunu, bet nu nejau tu.

Diez vai, ka tu dabūji tos 20 killus, tad kāpēc sāki rakstīt? :sir:

Paņemšu kaut ko no mana mīļā Vienradzīša teiktā:

 Pielikšu klāt no sevis- kad biju mods, tu baigi gribēji RL ar mani draudzēties... pēkšņi man nav mods, un esmu slikts. Tātad kas? Dirsālīšana. 

Tā ir tīra patiesība, jo tu dupsī lien visiem, sākot ar Čemiju, beidzot ar mani, Arnis tev mīksto uzmeta, un nevajag to noliegt, jo visi to jau zin. Kā arī viņš minēja ^^ , viņam moda vairs nav, tu uzreiz heito viņu un ienīsti , kad bija mods, tad biji labākais draugs.

Nu laikam tas arī būs viss no manis, jo man pirksti palika nejūtīgi. :sir:

A jā, Anti no manis, mēģini pēc kāda gada.

@Kalvix Cik daudz izdzēris esi? Visus tu sauc par statusņikiem ,arī tie , kuri uzraksta vienkārši sasveicināšanas topiku, bet ierodas peach un viņš vislabākais kandidāts uz mod, jo paspēja dupsī ielīst vai kā? Un , protams, viņš nav Statusņiks, tu ko. xD

Ok, Atā.

Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

yostu
V.I.P.
Veterāns
maikls
#nostarmaucību
2782 atbildes forumā
Online: 98d 18h 52m
Redzēts 2022. gada 13. maijā, 00:03
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 26. februārī, 16:10
0
post

tc

Klaus
V.I.P.
Lietotājs
JB Monster
ⒸⓊⓅⓊⓎⒸ
9794 atbildes forumā
Online: 119d 17h 5m
Redzēts 2022. gada 18. aprīlī, 00:00
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 26. februārī, 16:15
0
post

man liekas tu neesi piemērots kandidāts

tas ka tu uztaisi 1konk, tas ir labi, bet nu vajag moooore

a un ko tur vel, kads haoss?!

kas notiek pec 22:00, tad pēc tā laiak var pārkāpt noteikumus :D

a pirms 21:59 administrators nasadit parkapejus na šampur

a nu

A
N
T
I

 

 

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0