Heyaa..
Mani sauc Egita. Var jau teikt ka man jau ir 22 gadi.. Ir gruti man izdomat ko lai par sevi isuma pastastu jo neesmu radusi rakstit sasveicinasanos.. ;D Bet ceru ka vismaz mana sasveicinasanas sava zina bus interesanta.
Tatad par mani:
Esmu jauks cilvecins ar savu ljauno dveseliti - tas ir domats ta ja kads pret mani slikti izturas es bushu loti nejauka un ljauna pret to cilveku.. bet ta esmu loti draudziga un atverta personiba.
Es citi stradaju,pluss ari tiesibas gandriz esmu nolikusi(mazliet palika lai vinjas jau butu kabata.. ;) )
Brivaja laika protams atpusos. Speleju savu miljo gjitaru,, patiik ljoti anime,muzika, un visadas divainas lietas kas citam shkjistu nepiemerotas. ljoti patik volejbolu spelet.
Speles kuras es speleju:
Minecraft
Protams CS 1.6
League of legends. (neesmu pro bet censhos iemacities beidzot vinju spelet. ;D )
7 days to die.
Mans niks speelee vienmeer ir bijis Pandinjaa - tikai tapec ka miljakais dzivnieks ir pandas, jo tikai tapec ka vinjas ir miljas un puukainas.
Parsvara mani var redzet War3,JB,DR serveros jo shie serveri man vislabak patik no visiem serveriem kuriem es seit speleju.. Un vsp ne pirmo reizi es sheit speleju.. Tikai beidzot izdomaju pieregjistreties foruma..
Ceru ka mans sveiciens bija interesants tev lai lasiitu.. Bye Bye from Pandinjaa.. <3
čauu
Sveicināta
Esi Sveicināta @ Kick.lv
Forumā jau esi ievērota,nēesmu vēl war3 tevi manījis bet gan jau saskriesimies! Veiksmi!
Kad biju mazs, man bija mīkstā rotaļlieta panda. Ļoti patika viņa, šķiros ar viņu tikai 11 gados .
Sveika.
čau!!!!
Ģitāras Mīļs sveiciens
Nesķita, ka esi tik veca.
Sveicināta.
Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.
patiik ljoti anime
Vienu Enemiju pie šī galda!
Sveicināta.
ČAU <3
Čau! Uuu, volejbols laba lieta. Gan klasiskais, gan pludmales.
War3 man liekas, ka neesi manīta, bet nu.. Tiksimies tur!
Čau
Sveicināta :*
Liekas kad pāris reizes war3 tevi jau galināju
Sveika.
Sveicināta
Interesanti nebija, bet anyway, sveika
Sveicināta
Sveika!
Sveika.
Sveiciens.
čav ja
Nurmachimaevmakachev, Pīle, luīze, Jan4a, ⚒️Stoick the Vast⚒️, Hazard, Enemijs, 5 euro, akasi, ZnT, Crack, MA1M, Arcel, DcM-, gucci, who`s who, è’lei, Obijs, Latvians, 47th, Lauku puika a.k.a hnc. , NewBoy, Exc, Violexy, ZombikOzy, Xtcent, Apocalypse, shaize_, Strelnieks., kraims, »𝗖𝗿𝘆𝘀♰𝗮𝗹«, ATHE, concijs, DZIVNIEKS, Šķidrais Ēriks, Semiirs G., 32x6JLsuPy, andrisptrs, HAHA, Kiwi :], Kubi, Pandinjaa, muwa, VeronikaS, $uicideBoy$, Gloks, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, Zaņuks, slēpts, Šmoņka, hehegeeva, bnation-, LemoN, dzēsts profils, mimiC, sсhoKKur-, Mohit, Le.Edza, Emīls, KOTv, NunCe, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, h2389w98j98fewjfw9qasdjiak, Сhrееру©, klubuJuris, MTM123, EvE, Dzokelz, iFamous, heediox, Wolfyy, Fantograms, xXMedoxX, Klaus, NonSkilledPlayer, tuis, knejvs, LatvietisNU, RCHWZKY, Laauriinaa, $ KRISTA $, CROUPZZZ, alle, ⛔lolwut?, Unicorn, eshebezhe, Qwertyz, ŠAGIJS, Kalvix, Ruf, crewified, MadrYy, Kaapurinsh, Lakrica, Dweller, pankuksh, skyya, Ibetāa