Labvakar visiem!
Mani sauc Dinārs,(serveros "dum spiro spero"),esmu 21 gadu vecs,tātad stulbības no manas puses var gadīties tikai man neskaidrās dienās, kas jau atvieglo visu vai ne?
Kā nu dzīve mani mētājusi uz visām pusēm,datoru,un spēles kā tādas nācās uz kādu laiku nolikt malā,tātad tajā skaitā arī counter-strike. Te nu pienāca šāds brīdis, ka bija iespēja iegādāties "porķiku",par ļoti lētu cenu.
Kurš protams nav nekāds spīdošais, un tā arī nesniedza iespēju izmēģināt CS GO, kuru tā arī nav sanācis vel spēlēt,.Ilgu laiku arī neradās vēlme,spēlēt vispār kaut ko, laika trūkuma dēļ, taču atrodoties brīvākam brīdim,un tiekot pie šī lētā, spontānā pirkuma, šo atveramo lūzni vajadzēja likt lietā, un te nu vecais labais 1.6 ir klāt arī manos vientuļajos vakaros. CS spēlēšana ir izlaista aptuveni gadus trīs man liekas noteikti, tad nu tagad tikai palēnām ieeju atpakaļ tajā visā pasaulē, pagaidām spēlēju tikai war3 , taču domāju apciemot arī pārējos jūsu serverus.
Konkrētāk par mani pašu,.
..Nezinu pat ko konkrēti teikt, lai stulbi neuzbāztos ar informāciju,. - strādāju par pavāru, ir darīti arī citi darbi,taču beigu beigās esmu pieturējies pie šīs profesijas.
Sevi iepazīstinot, saku ka esmu Aizkrauklietis,jo te esmu dzīvojis savu lielāko dzīves daļu,taču ir padzīvots arī pa Rīgu, Ķekavu, Uk, un nesen uz mēnesi pabiju arī Zviedrijā,kur drīz atgriezīšos, un uzzināt ko konkrētāk un arī vēlmes gadijumā, droši var taču iepazīties arī serveros,un tepat,forumā vai čatā.
Jauku vakaru,un lai mērķis vienmēr vietā!
Sveiks
Heiyaa
Sveiks.
Man šķiet viena no īsākajām un sakarīgākajām...
Sveicināts!
Sveiks Dinār.
Ceru drīzumā ieraudzīt zm'ā
Esi sveicināts
Svecināts kickā
Esi sveicināts!
tad jau tiksimies forumā un war3!
Čauu
jā sveiks...un nespēlē csgo,viņš tevi deģenerēs.
Čau!
Jof
Sveiks! Gl&hf, party hard!
Sveicināts!
Sveicināts bariņā
Sveicināts.
čau
Čau vecīt! Tiekamies BB.KICK.LV
Sveiks. Izbaudi laiku iekš kicka.
sveicināts kick'a!
T R I P P I N
Jan4a, LatvietisNU, DeanMuerte, who`s who, ZombikOzy, Kiwi :], Kubi, Мишка, 32x6JLsuPy, LemoN, mimiC, sсhoKKur-, Latvians, Mohit, stn, Emīls, Venta, gucci, Xtcent, Dzokelz, iFamous, skyya, MadrYy, EvE, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, B0JIK.|, NunCe, Королева, Laauriinaa, NonSkilledPlayer, macins, thestyle, Gloks, daryl, Remember-ME, luīze, knejvs, Rei, Enemijs, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, pankuksh, eshebezhe, Сhrееру©, Obijs, Ibetāa, Dzēsts lietotājs, Wolfyy, kraims, crewified, 🐶🚬🅱️ULLDOG🚬🐶, Ruf, Strelnieks., EXIT.-