bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Sūdzības / Complaints / Жалобы
1
1
topic
Sūdzība par NonSkilledPlayer
Xtcent
V.I.P.
Lietotājs
Sertificēts Mērglis
Above all
1397 atbildes forumā
Online: 66d 3h 41m
Redzēts 17. martā, 22:08
Pievienots, 2018. gada 13. martā, 22:14

īsāk sakot noķēru banu no admina, kurš uzkatija kā netiek pildīda zm misija.

Gāju uz spotu viņam pakaļ, redzu kā 2 zm priekšā, loģiski sapratu kā tulīt viņš teleportēsēs, gāju gaidīt spawnā, uzreiz pēc teleporta paņēmu un inficēju un rezultātā dabuju no viņa banu uz 30minūtēm. uzskatu kā tas bija galīgi nepieņemami, no viņa puses.

Tāpat uzskatu kā šāda rīcība no viņa puses ir galīgi nepieņemama, skaitot kā tika nobanots admins viņa rezultātā admins. Regulāri viņam ir kādas pretenzijas pret man, tāpat dēmo ir redzams kā misija tika pildīda. Uzreiz pēc tā kā viņš tika inficēts uzblieza banānu.

Demo: https://failiem.lv/u/3g53qc8j  viss konkrēti redzams pēc 25min

links uz banu: http://www.kick.lv/bans/search/?ban_id=34965

Pēdējo reizi rediģēja Xtcent, 2018. gada 13. martā, 22:23.
NonSkilledPlayer
Lietotājs
20 atbildes forumā
Online: 5d 12h 26m
Redzēts 2018. gada 28. jūnijā, 23:55
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 13. martā, 22:24
5
post

Gaidisana spawna nav Misija, tāpēc beidzat vienreiz mūžā vislaik gaidīt spawnaa. Tas jau cik reizes ir teikts. + bija arī otrs human dzivs, pie kura tu varēji iet un pie viņa neviens ZM nebija tajā brīdī. 

PS.# 1 Ja tu būtu gaidījis mani ārā no spota, tad es būtu tevi noslayojis, bet tākā tu speciāli negāji pie otra dzīvā, bet gan gaidīji spawnā, tad tas bija iemesls banam.

PS.#2. Par to ka ktkadus noteikumus izdomāju, tgd nevajag melot. Vec visi bani kas man ir, tie ir par " Suicide / change_nickname / ZM_RR / Mission_ignore" tāpēc izbeidz vienreiz melot par to ko pats neesi pārbaudījis. Lūdzu pirms vērsies ktkur ar uzbraucieniem, tad ieej beidzot banliste un iegūsti faktus. 
 

PS. #3 Noskatījos pats demo. Konkrētajā raundā skatoties Xtcent perspektīvu ir redzams tik kā viņs pa viņam kopā iešauj tik 6 lodes. No kopā 4000+hp viņs vairāk kā pusi no HP zaudē peldoties skābē. Respektīvi 3minūtes no raunda nolidinājās apkārt neko nedarot un nogaidot spawnā līdz teleport. Ja Xtcent tev šī skaitās misija pildīšana, tad es nezinu. Tad jau laikam mēs visi esot ZM`i varam lidināties apkārt un gaidīt lidz raunda beigām?

Pēdējo reizi rediģēja NonSkilledPlayer, 2018. gada 14. martā, 01:34.

[url=http://www.kick.lv/cs/stats/hlstats.php?mode=playerinfo&player=1117074][img]http://www.kick.lv/cs/stats/sig.php?player_id=1117074&background=random[/img][/url]

Xtcent
V.I.P.
Lietotājs
Sertificēts Mērglis
Above all
1397 atbildes forumā
Online: 66d 3h 41m
Redzēts 17. martā, 22:08
Pievienots, 2018. gada 13. martā, 22:27
3
post

Tas nav nekāds attaisnojums, spēlējot ir izvēle man obligāti nav jāiet pie viņa. Bija iespēja tevi paķert to arī darīju, un tagad to sauc par misijas nepildīšanu? Tāpat man bija pārāk maz hp lai dotos pie otra spēlētāja, līdz ar to protams parādījās iespēja paķērt tevi un to arī izdarīju! Jebkurā gadijumā visiem zombijiem ielīst tunelī nav iespējams, tāpat kāds gaidīt spotā, ja reiz man bija undead, lieliski zināju kā ar savu human rasi teleportēsies.

Intresantākais tas kā banu uzliki tikai pēc tā kad inficēju tevi.

 

"cik reizes ir teikts" kas tu mums tagad kaut kāds dievs, kas izdomā savus personīgos noteikumus? Dēļ tādām knīdām kā tu, serverī pazūd tautat. cik esmu manijis kā par kaut ko tādu met uzreiz virsu banu spēlētājam kurš tikai tikko kā ir pievienojies serveri, un lūdza pāris raundus atpakaļ palīdzību. Bet tu uzreiz met banu, domā viņš pēc bana vel reiz pievienosies serververim? protams nē jo eksistē tāds gudrinieks kā tu!

 

11. Aizliegts nepildīt misiju. Sods - Slay / Ban līdz 2 stundām (šis punkts ir skaidri ieraudzāms pie noteikumiem, tāpat nav nekādas definīcijas saistībā ar misijas nepildīšanu, un tagad katrs ņems un izpratīs pa savam. tāpat nevarēja uztaisīt slay, obligāti bija jāmet virsū bans? nedz es afk'a biju, nedz lēkāju stulbi apkārt pa mapi.)

Tāpat vienmēr ir bijis par misijas nepildīšanu tiek pielietots slay, kā arī ja spēlētājs stāv afk tiek piemērots kick, tagad sanāk kā pēc tādiem mērkaķiem kā viņš tiks banots katrs otrs spēlētājs, tādējādi zaudējot serverī spēlētājus.

Tādā gadijumā droši metīšu banu tev virsū pēc tada paša principa, cik neesi tā darijis. Šodien vien būtu saņēmis pāris reizes banānu.

Pēdējo reizi rediģēja Xtcent, 2018. gada 13. martā, 23:54.
xVeins
Lietotājs
Veins
251 atbildes forumā
Online: 10d 17h 58m
Redzēts 2022. gada 23. decembrī, 01:36
Pievienots, 2018. gada 14. martā, 01:18
1
post

Tākā šī nav bana apelācija, bet gan sūdzība pateikšu savu viedokli.

Bana iemesls Nepilda misiju ir nepaties bans, jo viņš tevi inficēja, kur problēmas misija tika izspildīta.

Un noteikumos neatradu noteikumu, kas zm liedz atrasties spawna.

Tāpēc es saku ka viņš misiju pildīja kaut vai arī atradās spawnā jo spēlētājs, šajā gadījumā admins tiek inficēts.

Tas saucās outplayed.

Lūdzu bez heita abus jūs nezinu :( vienkārši mans viedoklis.

Tas tā uz nakotni, pamanīju ka vakardienas posts :D

Pēdējo reizi rediģēja xVeins, 2018. gada 14. martā, 01:19.
Kaapurinsh
Lietotājs
RUPEKLIS
50 atbildes forumā
Online: 2d 12h 8m
Redzēts 2023. gada 23. septembrī, 12:17
Pievienots, 2018. gada 14. martā, 07:28
2
post

Ko es varu piebilst , spawna gaidīšana ir misijas nepildīšana , tā pats knejvs ir teicis jeb zī, tālāk lai to neuzskatītu kā misijas nepildīšanu , tad iepriekš čatā vajag vienoties kas ies spotā kas paliks spawnā , lai nav bezjēdzīgas diršanās , zm ir savstarpēja komandas spēle , kā jau teicu gribi spawnā noķert CT , sarunā kas tavā vietā ies spotā kamēr tu gaidi viņu tur , tākā manā skatijumā tā ir misijas ignorēšana , ja tu ar citiem neko nesarunā , es spēlējot vienmēr sarunaaju kas paliek spawnā lai sagaidītu CT.

Pēdējo reizi rediģēja Kaapurinsh, 2018. gada 14. martā, 07:30.
Xtcent
V.I.P.
Lietotājs
Sertificēts Mērglis
Above all
1397 atbildes forumā
Online: 66d 3h 41m
Redzēts 17. martā, 22:08
Pievienots, 2018. gada 14. martā, 09:34
0
post

Kaapurinsh, sākumā noskaties demo pirms lieki komentē. Šajā gadijuma astē viņam bija 2 zm, viens no tiem praktiski bija ticis viņam jau klāt, tāpat spots bija trijās daļās kā līst viņam pakaļ bija galīgi bezjēdzīgi. Atceries vienu lietu, ne kuram katram ir mikrofons, tāpat ne kurš katrs kam tādam piekrīt. Pie viņa paspēju atri ieskrīt un iemest aci, pamanīju kā kuru katru brīdi viņš teleportēsies un aizkrēju viņu gaidīt spawnā, kur atrados vien pāris sekundes, nevis es viņu speciāli biju gaidījis pusraundu. Tāpat tagad arī tu sāc izdomāt savus personīgos noteikumus, jo nekā tāda nav minēt kā nedrīkstētu skriet uz spawn gaidīt pretinieku. Misija tika izpildīta ja reiz viņš tika rezultātā inficēts, un tagad šo jau sauc par misijas nepildīšanu un liek virsū banānu. Īsāk sakot kā viņš ir vainīgs  kā uzreiz piemēro kaut ko tādu, tāpat noteikumos šis punkts ir nepilnīgs, jo kā saku katrs šo punktu saprot pa savam, un ja nepatīk kāds spēlētājs, šādā veidā ir ļoti viegli no viņa atvadīties.

Cik vienmēr esmu cs komūnos adminējis, šādu sviestu kā admins met virsū banānu citam par ko tādu neesmu nekad manijis. adminiem savā starpā ir jābu't kaut kādai sadarbībai, kā komandai un ja kas tiek izdarīts ne tā, tiek paskaidrots. Ja cilvēks nesaprot tā jau ir cita runa. Tāpat ingamā viņš izmanto tikai mikrofonu, un man lielākoties skan datorā mūzika, bet šajā gadijumā nekāda brīdinājuma pat nebija, uzreiz tika pielietots bans.

 

Vaitad misija nav principā līdz laika beigām likvidēt pretinieku komandu? priekš kam tad tiek dots laiks katru raundu? tad jau pēc viņa domām visi zm komandā kas palikuši dzīvi, jeb nav likvidējuši ct komandu automātiski saņem banānu? Laiks  bija pietiekoši inficēt viņu, un pašam vēl beigās nomirt mēģinot novākt pēdējo.

Pēdējo reizi rediģēja Xtcent, 2018. gada 14. martā, 12:11.
Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 489d 7h 11m
Redzēts pirms 1 stundas
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 14. martā, 15:51
0
post

Ziņa no Zii/Kneiva

Admins brīdināts!
Bans beidzies.

Šajā situācija bija 2 zombiji,kas jau var teikt tikuši pie NonSkilledPlayer un viņš izlēma sagaidīt viņu spawnā. Proti labāk nosist cilvēku,kam ir lielāks skills un tad kopīgi skriet pie pēdējā pretinieka. Noteikumos nav nekas teikts,ka aizliegts sagaidīt cilvēku spawnā un ar to itkā izradot misijas nepildīšanu. 
Nonācu pie secinājuma,ka sodam nav pamata un Tu viņu izbanoji tikai tāpēc,ka Tevi inficēja. Būtu jebkurš cits NonSkilledPlayer vietā Tu pat nebanotu.!

 

TC

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2018. gada 14. martā, 15:53.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0