Darbības vārdi !
Sveicināti kickieši.. Izdomāju uztaisīt spēli, kura sauksies "DARBĪBAS VĀRDI". Spēle nav grūta, tā ir pavisam vienkārša. Visiem ir jāraksta darbības vārdi tikai. Ceru ka jums patiks un jūs piedalīsieties manā spēlē.
Piemēram:
Vārds "SKRIENU"
Tad man no tā vārda ir jāizņem trešais burts, un tas ir "R"
Un tad man no tā "R" burta ir jāraksta darbības vārds kurš sākas ar to burtu. Piemēram "RIPINU"
Nekas grūts nav visi tak sapratīs.
Noteikumi:
Postu intervāls - 3
Nedrīkst rakstīt bezdarbības vārdus.
Jābūt obligāti darbības vārdiem kuri sākas ar "3" burtu.
Ja neievēros noteikumus būs - 1 Brīdinājums.
Tātad es sākšu.
"BRAUCU"
Ar cieņu - duLLy-
gaudot
urbināt
Biedēt
Eksplodēt
lietot
experience
Pērties
Ritināt
Traucēt
T R I P P I N
Aizbaidīt
zvanīt
aizvest
Zagt
gāzt
Zīdīt
Dauzīt
iesēti
- No cēlām idejām var dabūt pa purnu, no lielas gudrības var iedirst biksēs!
Sist!
Jan4a, cruelcin, Bridzaa, KaapostgalvaLV, sekjeee, Ralfuuzis, Mohit, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, 32x6JLsuPy, tHEBEAST, Enemijs, Сhrееру©, Королева, Wolfyy, Kanazews, EvE, Chemijs, MKs'Powa, sсhoKKur-, Мишка, Prometajs, luīze, Kiwi :], Famouse, zirgugalva, Gunars, PANDAROO, Klaus, Columbus Georgia, Snicker, EXIT.-, Laauriinaa, Saldenieks, REDFOO, STAKLA, naziits, -ScorpioNn, Ice Cream Man, Latvians, SkuLLy, , Chemp1k, muwa, Kubi, Dzokelz, Rubax, persik, Marshmello, bullets aim far, »𝗖𝗿𝘆𝘀♰𝗮𝗹«, klubuJuris, nolodžik, emaymyska., NewBoy, Puika, ysl, Unicorn, bnation-, PooKa, Go0dFather, [TM] genijs, not hns, [TM] Faggot*, Sandis., Martinshhh, Venta, platw, Zaņuks, Greks, Swizy, Jogijs, Dinarzz, Noravajumtu, meatbeater, roca, Gamora, Kilinsh, $uicideBoy$, R0DEmental-, ANormalStick, keni, Ibetāa, Remember-ME, thestyle, Strelnieks., Lucky_Me, freezy, SpriditisMAD, RooFee, Ashais, Kalvix, Panda_, ainars123, Milkyu, Ganja, novikedd, Amaterassu, Pecinja, Zaptsburka, Sentro, ⛔lolwut?, sashagrey, iFamous, lil_kumaars, Abeliitee, ANDFCK, vichh, daniels1523, Bubis, Ticiigais, Alus, Silh, gucci, aQua, slēpts, Lakrica, PikaChu, Atty, goosy, HyperBeast, MazaisDJ, h2389w98j98fewjfw9qasdjiak, knejvs, MA1M, Šmoņka, bigeosa, NunCe, Musitis, Smookijs, h2o, Madox, Bu4haa, Zayka, Rei, 123456789, Nikinjsh, skyya, Bob_Marley, Martyz, exitfragger, covidiots, lucifers, daryl, Жить в кайф, $ KRISTA $, Krank, Qwertyz, NikeFIT, FreakyyPrime., tenblunt, 2nf*, qwin, Strecher, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, KREECH, Xtcent, Purpel, Okes*, Radjuka, Pacans, Blotnjaga', neko nezinu, Lawric, mimiC, crewified, heediox, LatvietisNU, wtcnn, Dweller, StonerKumar420, Falcon, Haskii, Kaapurinsh, Omega, 𝕯𝖆𝖓𝖎𝖘0-., dzēsts profils, NeaDeKwaD | Stone, alle, Beyond, Dzēsts lietotājs, KaJJKa, LAKIJZ, eshebezhe, Dendijs, xVeins, Goddest, stn, shaaveejs apinis, def., Ruf, Kidachu, Fantograms, nisker, kraims, MadrYy, concijs, Gloks, Obijs, Daņiks, Pankuka, ZnT, Kapracis, ŠAGIJS, Pizhikz, Krizzz