Lieki neplātīšu muti- daži no jaunākajiem ieskaitto Madaras EVO xD
Avensis
Evo 9
Audi RS7 priekš Audi.lv =]
Un pamēģināju tādus kā cartoon art, domāju mošk varētu krāsojamo grāmatiņu uztaisī
Skyline Is The LIMIT!
Pirmaja mashinai baigi interesantais atspulgs sanam, nebiju redzejis ar roku uzzimetu tik labu atspulgu.
2 slikts jo tur ir madara, madara ir baigi sliktaa meitene.. mazliet rodas iespaids ka mashina nesaderetu kopa ar fonu, taka mashina butu no plasakas lenzas skatijuma, kamer siena ir no parasta skatijuma.
3. Ja ieskatas tad liekas mazliet divaina simetrija, nu ka reste un mashinas prieksa ir parak izbidijusies uz aru, bet aizmugure ir vertikali taisna uz leju.
Kopuma jau nu super, es tikai pastastu kas man iekrita acis, tas nemaina ka tur ir baigaia talants un loti smuki.
iemacisi man zimet ls? savadak es zimeju kautkadus bananus
Pirmaja mashinai baigi interesantais atspulgs sanam, nebiju redzejis ar roku uzzimetu tik labu atspulgu.
2 slikts jo tur ir madara, madara ir baigi sliktaa meitene.. " src="http://www.kick.lv/assets/img/emoticons/2/lough.gif" /> mazliet rodas iespaids ka mashina nesaderetu kopa ar fonu, taka mashina butu no plasakas lenzas skatijuma, kamer siena ir no parasta skatijuma.
3. Ja ieskatas tad liekas mazliet divaina simetrija, nu ka reste un mashinas prieksa ir parak izbidijusies uz aru, bet aizmugure ir vertikali taisna uz leju.
1. Oj tas avensis bīj wnk murgs, es reāli negribēdams viņu zīmēju so jā, nū atspūlgs nav nekāds dižais ir bījuši labāki
2. Fonu nācās pašam domāt tapēc tā
3. To audi es šodien pa labi ja 1h uzzīmēju lai tikai AudiStyle piekristu reklāmai
Skyline Is The LIMIT!
pēdējie darbi izskatās pretīgi, bet nu katram sava gaume. keep up!
T R I P P I N
Es arī gribētu mācēt zīmēt.. Es pat 2D veida normālu mašīnu neuzzīmētu xD.. Ir labs, turpini.
sсhoKKur-, REDFOO, ZombikOzy, Got1ks, Kubi, Kiwi :], Сhrееру©, ANormalStick, bnation-, Fantograms, kriks, Kellzz., $ KRISTA $, MiX(eP)!, nolodžik, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, Kaapurinsh, Ibetāa, ⛔lolwut?, mimiC, Gamora, nisker, HyperBeast, h2o, Xtcent, Abeliitee, neko nezinu, h2389w98j98fewjfw9qasdjiak, crewified, dzēsts profils, Latvians, exitfragger, luīze, gucci, vados_parovoz, stn, iFamous, not hns, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, Laauriinaa, Enemijs, NonSkilledPlayer, Purpel, cruelcin, Mohit, Chemijs, Kalvix