Noklausījos 5minūtes, un tās arī apnika ;D
Ar Amorphi bija jautrāk. Bet centījāties.
1up.
Beidzot dzirdu tavu balsi D
ĢENERĀLI, TEV IR PUTNS?!?!?!!! PASAKI SUGU, ĀTRI
Šeit balss Tev ir labāka nekā serveros. ;D
Viņš pieminēja mani.. MANI. WOOOOW DD
Viļņpapagailis
KICK.LV FOREVER.
Atsaucīgais nu esi esi ^^ Njam intervija man nepatika tikai tāpēc ka ģenerālis centās atkārtot amorphisu ^^ un es nebrīnos ka tevi visi ienīst, aaa un veiksmi tikt par kick mainu
Piemirsu DOPE esi pelnījis +
vis sūdīgākā intervijako esmu dzirdējis kkada sviests, ta jau vairāk kkāda pratināšana un diršanās
wtfuck, kas ar jums cilvēki?
kapēc sliktākā?
tas ir slikti, ka ģenerālis mēģināja atbildēt asprātīgi?
šī paļubom bija krietni interesantāka intervija, nekā līdz šim (amorfisa bija perfekta, to neskaitu)
daudziem jau vienkārši ģenerālis besī kā suga, tapēc arī cenšaties te izlekt ar saviem tizlajiem komentāriem.
ielikšu plusu devilam par labo interviju. ar katru interviju tu progresē ar vien vairāk un vairāk.
un arī ģenerālim iemetīšu plusu, jo atbildes bija foršas, dažas pat smieklīgas.
bet pats galvenais, ka nebija tie "ēēēēēm,āāāāāāāāāāāām, nezinu u.c."
heiteri savus komentārus var atstāt pie sevis.
Intervija diezgan rēcīga un man šodien bija sekss mašīnā ar pārnesuma kārbu, lai jums visiem jauka nakts.
čau es asprātīgs , lol burkāni nestaigā.
Pokemoniski :/
Mhm atsaucīgākais Tad jau pat čemijs devils ir atsaucīgāks par tevi
par pupsix kailfoto tev tik sapņos rādas + tas ka tu normali neatbili tas ir stulbi
+ tu daudz gribi līdzināties amorphisam
Baigi te viens lecīgs ir. wow wouu
Kurš kickā ir aktīvākais un sakarīgais, gan foruma, gan serveros - "Nu es". Devils: PPFshsdhsdhFFHFS OO ĢGGJJ :S:S:::L_DP_DS_
Tas, ka tu nemaki izrunāt manu niku nenozimē, ka viņš ir stulbs.. Pastoties uz tavu iepriekšējo 16teenboy un tagadējo, tad tu arī neesi diez ko domājis sakarīgu.
"Rīt es gribu pieteikties par īpašnieku" - Devils PfjsjHHHHHHHH.
karoč gl zilīt. :>
Forša intervija, chill and smoke some bananas
Da labi, es no sākuma tiešām domāju ka fonā meitene ierunājās
Intervija bija so so. Jāgaida vien tavs balss lūzums, cerams tas kādreiz notiks un tad var maukt next interviju
Un pie skilāriem aizmirsi pieminēt mani.
Ģenerāli, tu MVSK mācies?
Es mācos Āgenskalna Valsts ģimnāzijā.Diezgan pasen mācījos MVS jeb Mārpes Vidusskolā
Intervija bija so so. Jāgaida vien tavs balss lūzums, cerams tas kādreiz notiks un tad var maukt next interviju
Un pie skilāriem aizmirsi pieminēt mani.
KICK.LV FOREVER.
Stulbākā intervija, kura ir dzirdēta, baigi augstu sevi vērtē Ģenerālis, bet Devil` am +.
Frequency^, Lūdzu neveido šāda veida topikus, ja tu pats neesi izveidojis interviju.
Man vismaz ir dūša uztaisīt audio interviju |Piedalīties tajā| vairāk nekā tev, jo tu tur tik heito....
KICK.LV FOREVER.
Intervīja laba. Mazāk amorphi attēlot mēgini
Jan4a, 𝓛𝓪𝓴𝓴𝓲𝓳𝓼, masieris, hUr, Bubis, KaapostgalvaLV, ZombikOzy, Cooky, Mohit, viltu profils, Nighterance, Apocalypse