Pieteikumi
topic
JB @ Dr.webPievienots, 2014. gada 06. aprīlī, 18:14
Prasības
1. Jābūt izvēlētajā serverī nospēlētām vismaz 100 stundām (ar retiem izņēmumiem 60) - ( 88 gandrīz )
2. Jābūt reģistrētam nikam izvēlētajā serverī LINKS +
3. Jābūt vismaz 16 gadus vecam (ar retiem izņēmumiem, projekta labdariem/ziedotājiem) + (foruma neatradu kur pierakstit)
4. Jābūt iepriekšējai adminēšanas pieredzei (ar retiem izņēmumiem, projekta labdariem/ziedotājiem) + identy flip mainframe
5. Jābūt vismaz 1 adminam no servera, kurš tevi rekomendē/galvo par tevi: nezinu
6. Jābūt reģistrētam forumā vismaz mēnesi +
7. Jābūt sasveicināšanās tēmai forumā +
8. Jābūt aktīvitātei forumā +
9. Nedrīkst būt neviena sūdzība par tevi, ja ir, tām jātiek pilnībā attaisnotām +
10. Serverī jābūt vajadzībai pēc admina + (Dažreiz tiešām vajaga lai novaldītu sms adminus)
11. Jābūt nodotiem vismaz 5 noteikumu pārkāpējiem (Pats banoju)
Rakstīšanas paraugs
1. Niks (Niki) serverī: Dr.web
2. Vecums un CS gadu pieredze: 4 gadi cs 1.6 un pasham 16 gadi
3. Admina niks (Niki) kurš tevi rekomendē: Nezinu
4. Tava iepriekšējā pieredze adminēšanā (projekts,mods,amats,ilgums): identy flip mainframe
5. Iemesls, kāpēc gribi būt admins un kāpēc ir nepieciešams admins serverī: Es gribu dabūt adminu lai sekotu serverim tajos momentos kad citu adminu nau online un palīdzēt jauniņajiem.Admins ir nepieciešams lai nebūtu noteikumu pārkāpumu.
6. Raksturo savu adminēšanas stilu, un ko tu apņemtos darīt, ja dabūtu acc: Es no sākuma meiģinu visu nokārtot mierīgi bet ja nesanāk tad warn/ban.Es apņemtos sekot serverim un palīdzētjauniņajiem iepazīt serveri.
7. Linki uz nodotajiem pārkāpējiem:
P.S. Varbūt es nēsu tas pats ideālākais lai dabūtu adminu bet var jau pieņemt mani uz test tad redzēsiet kāds es esmu.
Labi. Lai iet rec.
Šis ir plus/mīnuss ideāls pieteikums, bet spēlē dažreiz tāds baigi lielais.
EDIT : Big anti, pierādīji ka esi liels klauns šodien.
Cerams nedabūšu warn, ka izsteicos šeit.
Tu nēesi tā cienīgs, neievēro noteikumus. Vismaz kad es esmu on. Un vēl pārāk lecīgs esi.
Nav neviena admina rekomendācijas, tas jau ir -.
Serverī bieži sūdzas, ka spēlējies ar sms acc. Aktīvs diez ko tu arī neesi.
Nē!
Serverī bieži sūdzas, ka spēlējies ar sms acc. Aktīvs diez ko tu arī neesi.
Nē!
Pat šodien ar acc spēlējies.
Nēnēnē.......
Nēnēnē.......
KICK.LV FOREVER.
ANTI! Spēlējies ar acc taka nezin. Neceri.
ass
P.S. Varbūt es nēsu tas pats ideālākais lai dabūtu adminu bet var jau pieņemt mani uz test tad redzēsiet kāds es esmu.
Ar tādu attieksmi, ANTI.
Nu ja JB jau ir taka ir ar to acc taka karš :/
ANTI
Es jau gribēju likt rec, bet par cik izlasīju, ka spēlējies ar acc, tad Anti.
REC. Jo labs pacans
Antīii
Attieksme tev sūdīga
Anti!
REC. Jo labs pacans
Koaaa??
ANTUHA!
anti!
Par daudz ANTI, atteikts
TC
Lietotāji skatās šo tēmu: 0