sveiki visiem kuri mani ir jau manijusi serveri un kuri nau
tatad mani sauc linards burnovskis saauka mani par linciiti iesauka jau no bernibas. man ir 17 gadi jau driz 6.junija man paliks 18 busu pilngadigs yee bet tas taa nodarbojos ar masinas lietaam sezu garaza loti biezi tas saucu jau par otrajam majam!!! interese visadas masinas labaak sezu garaza neka tur dzerstos apkart un pipeju visadus jobanus drankus ka to dara lielaaka dalaa jauniesu tgt! ne nu cigaaretes es jau protaaams lietoju kurs gan tas nelieto! un dzivoju tada pilseta ka Saldus ta ir mazinja bet mila pilsetaa! bet pats esmu dzimis talsos! pec raxtura esmu ipasi mierigs lidz vienam meraam bet kad ir par daudz tad parsprakstu un ardos vnk esmu 1.74 gars sveru 67 kg brunas acis gari mati utt var teikt kad esu emosaldaais
cs pasaule hmm ja godigi neuzskaatu sevi par laabu speletaaju jo speleju tikai 5 gadus tas ir pa visam maz! speleju no tiem 5 gadien 3 tikai jb serveros!! tgt speleju gan jb un dd2 un gg vairaak man neviens servers neinterese! nja cw gm par to man kaauns vispar sakt runat esmu pilniga 0 esmu bijis vienaa klana kurs bija komunaa klans! ipasi man tur neka nesanaca jo vini pec tam gribeja pieredzejusus klana speletaajus bet tas nekas ja vaajaag tad paspeleju cw ja kadam vajag +1 bet ta neipasi!esmu bijis dd2 un jb!!
Esi sveiks @ KICK.LV
Nesaprotu, kāds tolks kad reģistrējas, uzreiz rakstīt sasveicināšanos ?
Čau
Čau
laikam drosvien tapec lai iepazitu mani vai taad ne? /lol/
Čau.
Es SVEIKS, cik tev mm tunelis?
Vetsiit Tu i saldais.. DD
chau chau..
Privet!
Čau
Nesaprotu, kāds tolks kad esi reģistrējies, uzreiz rakstīt pieteikumu uz adminiem ? ( http://www.kick.lv/f...ar3/#entry15545 )
Čau
Sveiks! Lai tev veicas
Es SVEIKS, cik tev mm tunelis?
2cm kadreiz bja 3 cm biku meginaju aizaaudzet bet man aabas ausis ir )
Īsts vecis, tikai ar meiteņu niku. no offence. ;D
Čau, vienmēr liekas tie tuneļi pretīgi Not into pearsings.
Čaiooooo!
Sveiki, sveiki
Ha hā esam no vienas bedres DD Es ar uz Saldu nesen pārvācos
Sveiks @KICK.LV
Sveiks!
Tikāmies pub'ā.
Sveicināts.
Ha hā esam no vienas bedres DD Es ar uz Saldu nesen pārvācos
Sveiks @KICK.LV
heh saldus saldie yeah
Īsts vecis, tikai ar meiteņu niku. no offence. ;D
Čau, vienmēr liekas tie tuneļi pretīgi Not into pearsings.
heh nezz kaape man patik tas niks Pienene* pirms Pienenes man bija BIGkrit o_O
Tikāmies pub'ā.
Sveicināts.
tikamies tur jo man patik dd2
Sveiks GL HF
Esi sveicināts
Xtcent, Jan4a, HSkill, medalus, ZnT, Gloks, cruelcin, 𝕳𝖗𝖊𝖓𝖔𝖛𝖎𝖏𝖘, Enemijs, Lauku puika a.k.a hnc. , Minimi, Hazard, knejvs, v3tro, DcM-, 𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡., Kiwi :], Dzēsies lietotājs, ANormalStick, siirups