- Vārds - Raimonds
- Bilde - http://www.bildites....9gevc1qq2cp.jpg (2 gadus veca bilde, jaunākas nav )
- Vecums - 16, šomēnes paliek 17
- Dzīvesvieta - Rīga, Starp V - Laučiem un Z - kalnu.
- Tavi hobiji - Mans hobijs ir iet uz svaru zāli, ir doma vēl apvienot ar kick box.
- Vai nodarbojies ar kādu sportu, kur, cik ilgi? Mans sporta veids ir iet uz zāli un uzturēt sevi formā.
- Kāds ir tavs moto? (sauklis) - Nesēdi aiz ekrāniem, ej ... un dari, to kas tev jādara.
- Ko tu parasti dari brīvajā laikā? - Chilloju ar draugiem.
- Vai esi ceļojis? Kāda vieta tev liekas pasaulē visforšākā? Nē, neesmu ceļojis, bet gribētos
- Kā tu uzzināji par Kick.lv, kāds tev ir radies pirmais iespaids? Uzzināju jau sen no reklamētājiem. Likās atkal kāds pagrīdes projekts, bet nu re pēc pāris mēnešiem atkal uzzināju no ''Dope'', paspēlēju, ievērtēju spēlētājus un man iepatikās.
- Kāds ir vistrakākais atgadījums ar tevi kas tev nāk prātā? Vistrakākais notikums... brrr.... Nu kādus 4 gadus atpakaļ, mēs ar draugiem iedzērām bišķiņ, 1 alus pudele uz diviem ( mums bija kādi 12 - 13 gadi) . Mēs tusējām apkārt eletrības būdai, kurai durvis bija atplēstas vaļā. Mēs arī bijām iekšā, bet tikai uz pāris sec. Kad izlēmām doties prom, mēs izdzirdējām blīkšķi... Apskatījāmies elektrības būdā un tur gulēja viens no maniem draugiem... Tgd viņam nav viena auss un roka.. (Sad story) Bet nu viņš tpt tgd ir huligāns.
- Kā tu sevi raksturotu pāris vārdos? Jautrs, Atraktīvs, Labā fiziskā formā, Slinks.
- Kāpēc izdomāji uzrakstīt sasveicināšanos? Nu itkā vēlos sevi iepazīstināt, jo domāju šajā serverī palikt.
- Tavs novēlējums visiem lasītājiem - Ceru jums iepatikās mana runa un tiksimies JB, PUB, DR. Lai veicas!
- PS. Raimuha - Man tāda iesauka klasē
Par spēlēm:
- Tavs niks. - *Raimis* (Orģinalitāte)
- Bijušie niki - Daudz un dikti Piem. (.::SmokY::., FuzzyLV)
- Kādas spēles tu spēlē, vai esi spēlējis jau Kick serveros? Es spēlēju: Cs. 1.6, League of Legeds. Un jā, pagaidām uzturos bieži severos.
- Kādas spēles un cik ilgi tu esi spēlējis pirms tam? Nu es pirms nedēļas atsāku spēlēt cs 1.6. Pirmstam kāds 1 gads.
- Vai esi piedalījies kādos spēļu turnīros? Nea.
- Kurā vietā tu parasti atrodies rezultātu dēlī? (killu, score, topu) Nu ja spēlēju aktīvi , tad varu izrauties Top 15.
- Kur mēs tevi redzēsim kickā visvairāk? forumā vai serverī(os) kurā(os)? Abos bieži redzēsiet
Sveicināts kikā, cerams tev neapniks
Esi sveiks @ KICK.LV
Sveiks,Raimond!
esi sveicinats pulka! nekur nepaazudi!
Esi sveicināts kick'ā
DA JO! Dzērām kopā.
ass
Sveiks @ Kick!
Sveicināts kikā, cerams tev neapniks
Nu kādu laiku neapniks
DA JO! Dzērām kopā.
DVJ! Tuss pie tevis
Sveiks
KICK.LV FOREVER.
Sveicināts.
Čau! Satikāmies DR
Čau.
Piegriezz šnabīīīt. ;)
v
Čau
Sveiks!
hio.
pēc bildes neizskaties, ka baigi trennējies
Ta jau laikam tur vajadzēja būt muskuļu kalniem, ja jau trenējas?
Sveiks
hy
Sveiks, pēc bildes neizskaties, ka baigi trennējies
Sveiks
Kā jau teicu bilde 2 gadus veca, tajā brīdī es gāju ielu vingrošanā. Tā vai tā es neesmu masīvs, bet muskuļi tomēr ir
Raimuha, muha v uho. ;D
Sveicināts, esam tikušies pub'ā.