Par mani:
Tātad - mani sauc Una. Man ir 14 gadi. Dzīvoju Latvijas galvaspilsētā - Rīgā.
Mani hobiji / intereses : Tehnoloģijas, sports, fotografēšana, bmx/mtb, dzejoļu/dziesmu rakstīšana.
Vai nodarbojies ar kādu sportu, kur, cik ilgi?: Basketbolā- 6gadus, bet dēļ traumas vairs nedrīkstu. Florbolā- komandā Rīgas Lauvas nogāju 2 gadus, bet tad aizgāju prom dēļ sliktā kolektīva, bet tagad ir doma iet atpakaļ un neņemt pierē tos cilvēkus. Tautasbumbā- noieti 5 ar pus gadi, skolas komandā un bija ļoti labi panākumi.
Kāds ir tavs moto? (sauklis): Dzīvo šodienai!
Ko tu parasti dari brīvajā laikā?: Staigājos ārā, klausos mūziku, spēlēju cs vai arī vienkārši guļu gultā, atpūšos un apdomāju dzīvi.
Vai esi ceļojis? Kāda vieta tev liekas pasaulē visforšākā?: Jā. Anglija, Lietuva, Igaunija.
Kā tu uzzināji par Kick.lv, kāds tev ir radies pirmais iespaids?: Meklējot wos.lv kādu komūnu. Pirmais iespaids.. hmm. Draudzīgs komūns.
Kā tu sevi raksturotu pāris vārdos?: Draudzīga, ar raksturiņu un jauka.
Kāpēc izdomāji uzrakstīt sasveicināšanos?: Pat nav ne jausmas. laikam jau tāpēc, lai cilvēki mani pieņemtu un kaut kā tā..
Tavs novēlējums visiem lasītājiem: Esiet tādi, kādi jūs esat. Nemainaties pēc cita cilvēka gribas.
Par spēlēm:
- Tavs niks: Una.
- Bijušie niki: Pandinjaaa.
- Kādas spēles tu spēlē, vai esi spēlējis jau Kick serveros?: Pašlaik spēlēju NFS,GTA un CS 1.6. Jā, esmu.
- Kādas spēles un cik ilgi tu esi spēlējis pirms tam?: GTA- 4gadi. NFS- gads. CS- 7gadi. Mc- pusgads.
- Vai esi piedalījies kādos spēļu turnīros?: Hmm, es nezinu vai CW var nosaukt par turnīru.
- Kurā vietā tu parasti atrodies rezultātu dēlī? (killu, score, topu): Neesmu piefiksējusi. :/
- Kur mēs tevi redzēsim kickā visvairāk? forumā vai serverī(os) kurā(os)?: Forumā. Serveros- War3, Pub un varbūt pat arī bb un jb.
Un jā, mana bilde.
Sveicināta : ))
Esi sveicināta
Esi sveika @ KICK.LV
Vēl viena meiča.
HOVA!
čafiņa Una.
Ooo, labas spēles spēlē.
Tiksimies pub'ā.
Sveicināta.
cafin
+3~4 gadi pie avatara un would bang =D
chau :]
nju esi sveicinaata kick.lv
Sveika.
Jau manīta war3 serverī ! ;D Chau !
Sveika.
čaw :<
Hey, Hey !!
Hey yoo atceros tevi agrak koļiju tevi
HI
KICK.LV FOREVER.
Sveicināta! Gan jau pub'iņā tiksimies.
P.S Es arī esmu aizrāvusies ar futbolu, kopīgs jau kaut ir. c:
Sveika . Lai tev veicas
Sveika.
Sveika,
uzliku Meitene Zeltene statusu.
Es nesu darzens, esu augls
bang the king ir kolosāls.
Jan4a, Raichis, odzh, Una., DcM-, Dzēsies lietotājs, maardzha, ANormalStick, concijs, ysl, EAZY., quatro, Ahri senpai