Lūdzu, visus pieteikumos nerakstat tikai Rec, neutral, vai anti, jo tas neko daudz neizsaka, ja pasatitu vairak, kapec piemeram ir anti, jo daudzi liek anti, jo nav viedokļa vai arī cilvēks nepatīk. To es zinu no savas mazās pieredzes.
P.s tās vismaz ir manas domas
canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu |
Cik esmu novērojis admini vienmēr piebilst kāpēc liek rec vai anti, ja nepiebilst tas tika nozīmē to ka jau kāds cits ir pateicis viņa viedokli...
Neuzskatu ka šī problēma būtu aktuāla
Un tev tas ļoti maisa ,ja kāds uzraksta garāk?
Un tev tas ļoti maisa ,ja kāds uzraksta garāk?
Uzrakstot to vienkārši anti,pieteikuma rakstītājs/a gribētu uzzināt kā uzlaboties, lai saņemtu rec.
Uzrakstot to vienkārši anti,pieteikuma rakstītājs/a gribētu uzzināt kā uzlaboties, lai saņemtu rec.
Piekrītu, tas kurs uzrakstijis pieteikumu, nesaprastu par ko anti
Nu cik es sevi atceros es vienmēr pamatoju rec/anti/neitrāls.
Ja arī kāds no "augstāk stāvošajiem" neizsaka savu viedokli,tad tas nozīmē,ka viņam nav viedokļa par šo konkrēto personu,es domāju,ka nevajag nevienu par to nosodīt vai aizrādīt.
Ja nu tev ļoti intresē kāpēc anti/rec/neitrāls droši raksti PM es domāju jebkurš admins tev visu sīki pastāstīs
Nu cik es sevi atceros es vienmēr pamatoju rec/anti/neitrāls.
Ja arī kāds no "augstāk stāvošajiem" neizsaka savu viedokli,tad tas nozīmē,ka viņam nav viedokļa par šo konkrēto personu,es domāju,ka nevajag nevienu par to nosodīt vai aizrādīt.
Ja nu tev ļoti intresē kāpēc anti/rec/neitrāls droši raksti PM es domāju jebkurš admins tev visu sīki pastāstīs
Ja nav viedoķla ta lai vispār neraksta. Taisat ciet, jo negribu veidot čatu