- Vārds Mārtiņš
- Vecums 16
- Dzīvesvieta Ropaži
- Tavi hobiji copēt, braukt ar bmx (neesmu pro bet dažus prikoliņus esmu iemācījies)
- Vai nodarbojies ar kādu sportu, kur, cik ilgi? florbols. skolas komandā biju kapteinis vienu brīdi bet tad komanda pajuka, jo nebija vairs kas spēlē.
- Kāds ir tavs moto? (sauklis) Mazāk zināsi, labāk gulēsi.
- Ko tu parasti dari brīvajā laikā? parasti sēžu pie pc bet šad tad eju laukā.
- Vai esi ceļojis? Kāda vieta tev liekas pasaulē visforšākā? esmu bijis Lietuvā gribētu aizceļoties uz Indiju vai Ēģipti.
- Kā tu uzzināji par Kick.lv, kāds tev ir radies pirmais iespaids? draugs pateica un tā arī sāku spēlēt. iespaids labs, jo ir jautri un forši cilvēki, attīstīta mājaslapa un serveri.
- Kāds ir vistrakākais atgadījums ar tevi kas tev nāk prātā? hmm. uzreiz tā grūti spriest. daudzi jautri atgadījumi bijuši. parasti skatos joutubē smieklīgus video un rēcu par tizliem cilvēkiem.
- Kā tu sevi raksturotu pāris vārdos? jautrs, foršs, gudrs(ja nav slinkums) , dzīvespriecīgs un kkas uz to pusi...
- Kāpēc izdomāji uzrakstīt sasveicināšanos? sen jau gribēju rakstīt bet šoreiz kkā saņēmos un sāku drukāt
- Tavs novēlējums visiem lasītājiem amm, izbaudiet dzīvi un nedariet neko lieku.
- un vēl ko vairāk par sevi- kad dzīvoju pie mātes tad man nebija īpaši daudz laika sēdēt pie pc jo biju lielāko dienas daļu ārā ar draugiem. tad nu tā sanāca, pārvācos un nu draugi man tuvumā vairs nav( nav tā ka esmu forever alone bet vnk nedzīvo tuvumā) tgd man ir daudz brīvā laika un šo laiku es pavadu pie datora. šad tad apnīk, bet nu ko lai dara. pēc izskata esmu diezgan garš(nezinu cik tieši) un sveru kkur 75kg... neesmu resns ... kkā tā..
Par spēlēm:
- Tavs niks. Cookie
- Bijušie niki Player kad tikko sāku spēlēt.
- Kādas spēles tu spēlē, vai esi spēlējis jau Kick serveros? jā esmu izmēģinājis visus serverus. iepatikās JB serveris.
- Kādas spēles un cik ilgi tu esi spēlējis pirms tam? gta sa kad izgāju tad beidzu. nfs mw kad izgāju tad beidzu un nesen left 4 dead 2 ilgu laiciņu.
- Vai esi piedalījies kādos spēļu turnīros? pagaidām nē, bet mēģināšu kkur arī piedalīties.
- Kurā vietā tu parasti atrodies rezultātu dēlī? (killu, score, topu) agrāk spēlēju ki**.lv(nezinu vai var visu adresi rakstīt ) tad es biju top15 1. vai 2. vietā....
- Kur mēs tevi redzēsim kickā visvairāk? forumā vai serverī(os) kurā(os)?gan forumā, gan serveros. vairāk jau JB serverī.
IG nick-Cookie
Sveiks,atceros sen sen Cookie Monster bija viens no maniem pirmajiem nikiem iekš cs
Sveiks.
Labāk pamācies skaidrāk rakstīt, čau.
Labāk pamācies skaidrāk rakstīt, čau.
domāju ka daudzi ātri rakstot ielaiž kļūdas un neskaidrus vārdus....
IG nick-Cookie
Čau , ejam uzkurīt žurku indi?
Čau , ejam uzkurīt žurku indi?
kā tad šis jāsaprot???
IG nick-Cookie
Sveiks vārda brāli!
Sveiks vārda brāli!
hi hi hi...
IG nick-Cookie
Heyy nigaa
atceris planu ar tmp ?
Čau!
Piegriezz šnabīīīt. ;)
v
Hm... sveiks.
Heyy nigaa
atceris planu ar tmp ?
kā tad citādi....
IG nick-Cookie
Tas gifs xDDDD Čaw.
ass
Tas gifs xDDDD Čaw.
man a patīk...
IG nick-Cookie
Heyyaaa^^ Beidzot uzzinaju ko vairaak ; )