Jap taisniba vins sauc citreiz mani ja ir kads chiteris PUB un domaju ka bus labs admins bet vins ari ir labs
REC
baigi reti tevi esmu sastapusi serverī, bet cik ir nācies tu radīji priekšstatu, ka esi krietni vecāks.
bet šis pieteikums atkal visu šo izveidojušos priekšstatu apgāž pilnīgi otrādāk.
principā uz test jau varētu iedot.
skills tev labs ir.
kā arī ieteiktu, vairāk apgrozīties forumā.
no manis uz doto momentu ir tiny rec.
es domāju kamēr nau izņemti vecie neaktivie admini vispār nevajag nevienu jaunu PADAUDZ mums acc jau ir
par tēmu neitrāls
Es likšu REC, ar cerību, ka mācēsi atpazīt čitakus no skillariem.
(Runāju par tevi, Urpok)
KICK.LV FOREVER.
Opsa. Nu cik es zinu, spēlēt Tu māki, čīterus atpazīt arī. Aktīvs arī esi.
Lai jau iet REC
Kas tu esi?
No spēlētājiem dzirdu, ka esi labs, bet likšu..
anti.
Nē.
Esi, teiksim tā, pilnīgi visos mēneša projektos, skrien pēc statusa, iekš tiem.
Paspēlē kādu mēnesi šeit, esi aktīvs un tad jau varētu.
Nē.
Esi, teiksim tā, pilnīgi visos mēneša projektos, skrien pēc statusa, iekš tiem.
Paspēlē kādu mēnesi šeit, esi aktīvs un tad jau varētu.
lomaj, esmu aktīvaks neka tu es jau kicka esmu ilgi un dikti jau es jb kadreiz kapāju, bet nu jau kadus 5mēnešus jau puba stabili esmu aktīvs!
lomaj, esmu aktīvaks neka tu es jau kicka esmu ilgi un dikti jau es jb kadreiz kapāju, bet nu jau kadus 5mēnešus jau puba stabili esmu aktīvs!
Pirmkārt Tev nav jāattaisnojas.
Otrkārt melot ir slikti, tas, ka pa reizei ienāc pašaut nenozīmē, ka esi ļoti aktīvs, es arī varu piereģistrēties kādā webā, praktiski pēc 5iem mēnešiem ienākt un teikt, es jau esmu ilgi reģistrēts bla bla bla.
Es tikai izsaku domas, atkārtošu, neveidojam diskusijas, diskusiju veidotāji tiks apbalvoti ar ''BP''.
Par mazu aktivitāte. ANTI
Anti
TOTĀLS ANTI! 1: STUNDAS 2: NAV REG 3:NAV PIEREDZE 4:NAV TEV 16! 5:NAV ADMINI, KAS TEV REC 6:NAV TEV AKTIVITĀTE! Ko tu te raksti vispār pieteikumu? Get out of here
ass
Veru ciet, par daudz ANTI
paspēlē vairāk, iedraudzējies vairāk ar adminiem un mēģini vēlreiz
TC
Hybrid Minds, Remember-ME, 32x6JLsuPy, EXIT.-, OldSchool, ysl, Komisarchiks, sneiks, Dalī, 9904