Tā tad, pēc skolas, atbraucot mājās nolēmu likvidēt pēdējos divus aliņus.
Kā likvidēt? Vienkārši izdzerot un izaicinot Chemiju, lai viņš izdzertu vienu, divus, jeb vairākus aliņus un
šo stafeti nodotu tālāk www.kick.lv lietotājiem, kuriem atļauj gadi, iegādāties alu.
Sanāca, atvainojos ''hujova'' jo nebija, kas filmētu, tāpēc pašam nācās filmēt, nu ko, Chemij, tā kā Tev nav laika, cik sapratu, Tev tiek dota viena nedēļa, lai stafeti nodotu tālāk, kādam no www.lick kick.lv lietotājiem.
Lai veicas!
First.
https://www.youtube.com/watch?v…UpLhHAMQ7ghciQ
Second.
Šodien domāju iemetīšu jautube un metu te iekšā. jo man caur telefonu neizdevās, tāpēc gaidi. yobeidzot mēs viņu dabūsim redzēt?
bļe ātrāk to nevarēji izdarīt?
Chill. Es visu kontrolēju.bļe ātrāk to nevarēji izdarīt?
ko tu vari kontrolēt ja pat krāns griežas uz visām pusēm kad čurā es zinu es visu zinu XD
Smadzenēm nesala smadzenes.
kā tev liekas, ko pupsiks tagad dara? seriously? D
naisss, kam nākamajam stafeti nododat? :oo
Nu ja urpoks laikam pec otras glāzes atlūza
Smadzeņu saldējs
Hā hā, nu tad beidzot sagaidījām Tā isti nesapratu, kam stafete tiek nodota tālāk, bet nu gaidam.
kā tev liekas, ko pupsiks tagad dara? seriously? D
naisss, kam nākamajam stafeti nododat? :oo
XD centos čemi sasmīdināt
es saku kad no manis stafete būs EnEmY my drunk polar cub
lab takā čemijam nau laika un erors ir nepilngadīgs es nododu stefeti
pupsix- gaidam tavu video pēc nedēļas(no manis)
widowlove-gaidam tavu video rīt (no chemij)
canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu |
Jamm erroriņ man gadi neļauj
Nu jā, smadzenes varētu salt!
Gaidu pupsix un widowlove video!
Es nevarēšu tagad... kkād citreiz.. pupsix.. aiziet... es kad uzfilmēšu iemetīšu... tagad tiešām nav ne gribēšana ne varēšana
Da ir labs ;DDDD
;DDD, žēl ka nedzēri :/
Okz gaidīsim imgox.
Zināma stafete, tik tik daudz izdzert nevarētu
Bet fakin gribas pamēģināt.
𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, 32x6JLsuPy, >_<, Enemijs, Amors, Prometajs, Cool Dude, Sentro, sneiks, MaDn3sS, Čiepa, Daņiks, EvE, mimiC, -lembergs-, Tripy, Champion, kuzons, Delimo, Klaus, bnation-, mashq, MAVERIK, Foxxy`s Poxxy`s, ANormalStick, Mhm, ⚒️Stoick the Vast⚒️, Vortex, CharmZ, viltu profils, KABATU KONTROLE, Fally, hehegeeva, Sencis, ZnT, Bomariks., MrTraxes, Kuurijs, Pirdlampina, BENIS, Gloks, ysl, Evija^, W3bst3R, Strelnieks., juliet, Yinx, NeijaD, Obijs, exdent, Venta, pakistanietis, Raven*, Pacans, Pizhikz, n1nt3nd0, satanic, skaļums, indigo, Tvinks , Ebyrn, Trey*, Kocinss, Minka, Xeexs, Chemijs, Siveens, NeLLa, Nume Jucatore, 9904, Dalī, FreshhH, Noravajumtu, forsaisraivo, sсhoKKur-, Kokaīns