Čau , nolēmu atsākt spēlēt cs'u un tagat ir problēma.
Tātad csu nolādēju , kad atveru tad izliec viņš tik liels , nevaru nomainīt opcijas.
Screen : http://i.snag.gy/CpTJj.jpg
Lūdzu pasakiet ,ko lai es laboju .
Varbūt var opcijas nomainīt neesot cs'ā , ja jā tad ,kur jāmeklē ?
( jau esmu pārienstalējis)
1) izej no cs 1.6
2) izdzes cs 1.6
3) nolade steam
4) noperc cs:go
5) ielade cs:go
6) spele cs:go @ kick.lv serveri
mans variants
Tiktiko paskatijos , nelīdz , jo man jau ir ScreenWitdth ir 500 , ScreenHeight 400.
Es zinu, ka posts būs galīgi ne pa tēmai, varat likt man tos brīdinājumus.. vienalga. Bet kāpēc Tu kopē pavisam citu Rihu, kurš šeit arī ir?
P.S Lol, tas ir Laitmens.
Es zinu, ka posts būs galīgi ne pa tēmai, varat likt man tos brīdinājumus.. vienalga. Bet kāpēc Tu kopē pavisam citu Rihu, kurš šeit arī ir?
Dabūsi gan, pie tam vēl 2bp, jo redz, Tu esi pārāk slinka, lai paskatītos kad abi profili reģistrēti.
Dabūsi gan, pie tam vēl 2bp, jo redz, Tu esi pārāk slinka, lai paskatītos kad abi profili reģistrēti.
Zinu ka nav pa tēmai ,bet salīdzini manu registrācijas datumu ar to datumu kurā viņš ir uzlicis manu niku
canadianu esat dzerusi? afigennais ar kolu |
No kuras vietas ladeji cs? Varbut tas cs sudigs?
Tam nav reāli nekāds sakars ar to, no kurienes lādēja cs...
Cik sapratu, Tev ir non-steam.
Uzspied uz sava cs launchera labo taustiņu -> Properties -> target un pieraksti beigās šo - -full -w 1024 -h 768
Ja steam, tad ej library -> labais klikšķis uz Counter strike -> Properties -> General -> Set launch options un tur ieraksti to pašu.
Ceru, ka palīdzēja.
P.S - Dope, te viss tas pats ir kas tavā video.
Izdzes savu cfg lietas ieksha kur bindi utt un saved un tad ej csa nebus tev nekadu problemu.!