Novērtē profilu
Uzdevums un Noteikumi:
* Jānovērtē foruma biedra avatārs, paraksts, niks - 10 baļļu sistēmā (no 0-10)
* Klāt savam vērtējumam jābūt arī viedoklim kāpēc esi novērtējis tieši tā savu foruma biedru.
* Aizliegts novērtējot savu foruma biedra (avatāru, parakstu, niku) lietot nepiedienīgus vārdus (lamuvārdus).
* Spēlē ir atļauts piedalīties, ja lietotājam ir sakrāti vismaz 10 posti (ieraksti).
* Obligāti ir jāvērtē iepriekšējais ieraksta veicējs.
* Postu intervāls 3.
* Katram viedoklim ir jābūt atšķirīgam,piemēram, visos nedrīkst rakstīt - Katram sava gaume.
Noteikumu neievērošanas gadijumā tiksi apbalvots ar +1 brīdinājuma punktu.
Piemērs:
A- Avatārs man īpaši neiet pie sirds, varēja būt savādāks krāsu tonis. 5/10
P- Parakstā es pamanīju dziļu domu, ļoti iepatikās tavs attēlotais varonis tajā. 9/10
N- Niks mani ļoti piesaista, oriģināli izdomāts kā arī labi skan. 8/10
Sākam.
A 10/10
P 9/10
N 10/10
A - 10/10
P - 10/10
N - 10/10
a - 7, jo gifs
p - 4, jo nepatīk fonts
n - 8, not bad
A- interesants 8/10
P- kičīgs 9/10
N- Katram savs 10/10
-A 9/10,uzliec full bildi .
P- 7/10,nu tāds,nepatīk negatīvisms.
N- 9/10,tāda kā es,tikai nedaudz zemāka statusā.
A-10/10
P-10/10
N-10/10
A - 9/10 Smuks.
P - 9/10 normāls.
N - 9/10 Man patīk.
a - 6, ir nice
p - 0, nav
n - 8, skanīgs
Avatārs 9/10 Minka pārāk domīgs izskatās, unnn mani vairāk piesaista suņi.
Paraksts 5/10 nu nepatīk man tas ķēms tur un tas "hahaha"
Niks 10/10 jo ķip josta esi.
Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.
A-10/10
P-10/10
N-10/10
A-10/10
P-10/10
N-10/10
A-10/10
P-10/10
N-10/10
A 10/10
P 10/10
N 10/10
Avatārs 10/10 Vienkārši bomba.
Paraksts 8/10 nuu nezinu vai tev visu laiku veicas. (šobrīd bans )
Niks 9/10 pieskaņots tev.
Iepriekš minētajs xD
Avatārs - 7/10 skats labs
Parakts- 10/10 xD
Niks - 5/10 kautko krutāku būtu izdomājis
A-10/10 avatārā super krāsa
P-2/10 nav tev paraksta
N-8/10 niks tev piestāv, bet gribētos kautko orģinālu
A-10/10 Cute cat
P-10/10 interesting
N-10/10 interesting
A - 10/10 labs.
P - 10/10 man patīk.
N - Interesents.
Avatārs 6/10 nepiesaista īsti tie toņi un pārējais.
Paraksts 0/10 kas ir dzīve kā to dzīvo. TUKŠUMS
Niks 6/10 tas ķip ņemts no kangaroo, izdomāji noņemt kanga un ielikt panda?
A-10/10 smuks saulriets, man patīk
P-10/10 spilgts un piestāv tev, man patīk
N-10/10 latvietis ir latvietis
Rubax, luīze, ℱ𝒾𝓇𝑒𝒯𝒾𝑔𝑒𝓇, MayKizz, Pīle, Kalvix, Mežpils, Mohit, Xtcent, Ibetāa, duck, DoubleT, alska, Spridzeklis, Enemijs, 575, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, Keeram3, One Tunnel, Hazard, emaymyska., Meth, Kristy, Kide54, Omega, 𝓛𝓪𝓴𝓴𝓲𝓳𝓼, mrfouley, love_me, gary, Nurmachimaevmakachev, Deimus, Falcon, KickMan Kick, Zelts*, SintijaL, Jan4a, inar4xx, Efrehs, Minnia, duum, Laurz, ⚒️Stoick the Vast⚒️, crewified, Сhrееру©, Aut0ft, RokkY*, ~*TuttiFrutti*~, beijbe_, Zane, Agneshuks, Pickle Laura, Kiwi :], pigmi , Techno Vikings, who`s who, knejvs, phine, RushFuck, Boris, MA1M, MENDIJA, Piziks, Snuffeklis, Latvians, Bubis, xVeins, bnation-, santiz, wishuamerryc, cruelcin, Grizzlijs, CaHb4o, Anna, Arch, 𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡., Kamiks, Capture, ChmooZvaigzne, kaifotajs!!! :D, magisterial , Faacha, Jitzie, David Blane, eKs., Vecteevs, Hybrid Minds, eslats, 𝔄𝔨𝔪𝔢𝔫𝔰 𝔷𝔞ķ𝔦𝔰, traitors, ZnT, Venta, fxqcxq, log1, ღ𝓑𝓮𝓪𝓽𝓻𝓲𝓬𝓱ღ, <BadAss>, Lacz, tuis, socket.io, theFOUR, AzBest, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, Flabijs, nosebleed, StaFFорд, edytricks, andrisptrs, Wolfyy, x6 -_-, Leh , concijs, Duzis, SeryogaMestnij, efka, `Barbija`, Jackass3D, **Nezināmā**, Beasty, Deu, petuunija, 𝗮𝗸𝗮𝘇𝗶, keKei, FrotS, klubuJuris, HSkill, Sandis., JērsA, Who cares, Bumm, din1ja, sсhoKKur-, 6paaudze, Королева, »𝗖𝗿𝘆𝘀♰𝗮𝗹«, Saldaaa., maar4a, Amors, kakaataajs, jollylv, prote1ns, Dinčaa, Kikii., Wunderschlange, fckuman., BANZAI, grinch niga, Canep, - З Л О -, laescobare, Festo, Weksijs, Fruzenty, izpirtirpeklis, daryl, Ethe, Arnold, AIDZIS., Critikalz., rodzh, Vardarbība, w3Ed!ch7, NinjaC5, Rastaman4iks, medalus, deqwatian357ANW, Gradigais, activision, kewa, Kraapaals, Naft'līns, kon4, FeyNesy, BARBARIAN, Gambit, jevrika, kalimaoff, Normala riciba?, stulbs, headbangerz.-, hermis, Bavility, tenblunt, Terarists, auns, Obijs, ZīLe, akasi, Kr!st1nkaa, VILKNADZIS, mrc, AkuuEyyy, Bastaardio777 , rnx, Vaaveriite*_^, slice, caw, Latex~, rronijs, Zalkt!S, sTovil, ketamine, Fūdiņš, **MoHiTo**, AndisKoks, Jazeps Vitols, Skies, ariZona1337, T. Bagvels, exe, Purpel, peaky, calcyy, nenshuks, Maruzha, LowSkillL, Herkules, Matriks, black cobra, dzēsts profils, lmfao, enrico, Rindindin, SniegaRausis, deewekzij, Frii, hehegeeva, malbaro, 𝖉𝖊𝖑𝖚𝖘𝖎𝖔𝖓, Kapracis, Cheriss, Jon Snow, hustler, Ha3E, M*Z*, Pilots, EvE, LaQ, replay ., Salvador', è’lei, adjustable, HUSEINS88, seskosio, not hns, NoBodijs, G$ SHOOTER, Minimi, HaTeMeZzz, v3tro, Flak3, NORMALY, Pienvedeja., tumshaiss, Chemijs, duffer, -Zajka-, latvietis75, Valtero, cheburashka, Uudrito*, ⛔lolwut?, BRAZILIJS, sofc?, BeethoveN, NewBoy, Dweller, Emīls., MAIZE., Stjopa_M, tomts, Em4a, TwenyHwuaN, MTM123, Laggato, Yakuza, ScoRp1oN^^, 327, wind, dudi, C0ppy, Breezy, Krisiittz, arthurqee, Cirulitis, Singapuras DAGS, krish_im back, nisker, pankuksh, aimbatten (;, Lvbulta, 𝕯𝖆𝖓𝖎𝖘0-., keni, Mazaciepa, Siguldietis, dafijs, , raacha, spaula, пуси, 𝕳𝖗𝖊𝖓𝖔𝖛𝖎𝖏𝖘, Gunars, Pankuka, SiGoNs, daniels1523, Cietvīrs , WickedLady, Osiits, milkhouse`, toxicated, rEinold, kraims, KOB, Leegy, spokio, Jamaica726, antimatērija, 123456789, ALLAHS, Remember-ME, nezinits, konstance, _Mazaiss_, Smaiča, 𝐖𝐢𝐥𝐝𝐰𝐨𝐥𝐟𝐚, CepumCepuminshhh, Fantograms, slAyzorkjeeee-, -Bembij$-AR-Lielgabalu-, iFamous, ImNotLegit, Saldenieks, Lamik, Gloks, BUU`, FreakyyPrime., PasaulesBoT, Kipchoge, Unicorn, WizKhalifa*, Peak, freezy, cyruss, MateYz, Laauriinaa, goosy, Dzonis, Shmaro, h2389w98j98fewjfw9qasdjiak, Violexy, Wukong, Rolković, Pivafresh`, KonQx, Annaconda, SMix, KELLY, loveusobad2, emciic, agaa, MrGnB, Zaņuks, Mr.Wii, Mamba, 𝒶𝓋𝒾𝓀𝓈, Mǝrcury, Ridgefub, zexty, Lucky_Me, OlegkaFen, Мишка, Go0dFather, ZombikOzy, грязный, spycka, Kopas, Dairis, Kaljiks, Apocalypse, Džamals, peh, eena, h34t, король мажор, Vadjamba, wBc* | Tapke, ZeltaBlack, 32x6JLsuPy, 2nf*, Exc, avix`, shaize_, DESA, ForettiFAMILY , Royal., zefirss, HFWinchester, Rastaman, Cherrry, Sin4a, niks engin, EXIT.-, vamos a la playa, $DEMONS$, ŠAGIJS, nKz', Cipsijs, arro, Lops99, Pecinja, stn, nolodžik, Šķidrais Ēriks, Nighterance, MadrYy, ANaRHiST, Dzokelz, cookies, Martinshhh, Evucite, mimiC, pointseven, Oktobris, Otricala, Incorrigible qwz, Salduminjsh, ksa, PANDAROO, Tigra, QueenPiper, Atty, PooKa, Rasinieks, unsecured, DoppyZ, 0blivionx, ATKAL, Jumpybug, Platais:P, SpriditisMAD, Zapturo., scarlxrd, 2+2=4 fikss maten, Pilsonis., A4Tech, kkarlix, Hennessy-, LACOBRA, Prometajs, Vienki, PirmaisLiga, no-legal, SyRiizZzY., Litriņš, Semiirs G., Klaus, Lachubliezejs, Mazais Gacha, Just_lt, wavy.g, [TM] genijs, nxo badabum, loooolko, e*d, MelnaisPletnis, siirups, ~Pakotājs, SweeTie, p0sitiv3, lajT, Baltais, HashMan_, xvid, Gustins, Haiduk, Mollenium, Arvisons, slēpts, Beyondz, RCHWZKY, tupiks, djonja, lenusicka, SINCAS_MONSTRS, Dave Roberts, Brencis, Kanazews, unn4m3d, Ralfuuzis, Queen, Chemp1k, Mcmz, Sajma, xXYWaffleYXx, JackDaniels, Gamora, Daņiks, Kubi, unknown-, vhlamiwwu, ES`CAPE, 47th, bullets aim far, aim + wh = 9 He 4it, Pacans, Benjamins, Mikijzz ||, Kandzha, EddieLV, Ebony, SkuLLy, Marshmello, Skonto, Famouse, dzhizy, -ScorpioNn, MKs'Powa, REDFOO, Jogijs, Paldies., ysl, kodpuv, Amigo1992, tHEBEAST, Swizy, ANormalStick, KaapostgalvaLV, $uicideBoy$, thestyle, Strelnieks., novikedd, NeaDeKwaD | Stone, AmazingDan, Dinarzz, gucci, bigeosa, Zayka, Dzēsts lietotājs, Smookijs, covidiots, Жить в кайф, $ KRISTA $, Sonsix, Radjuka, Rei, exitfragger, Le.Edza, Lawric, neko nezinu, Mhm, NunCe, StonerKumar420, Ruf, CROUPZZZ, MiX(eP)!, skyya, Krizzz, 66, dzēsts profils, LatvietisNU, Bu4haa, rewzk, Komisarchiks, def., Duksitis, WANDEX, Goddest, Lakrica, Kauviz, Timiijs, lemony, Fally, Witch, PaRtYHoUsE, sneiks, FreestyleManiac, muwa, add, Abeliitee, kaimiņšš, exdent, ainars123, PikaChu, esportinsh, Vorthadox, Mihuils.....tepat , Bacardi, Forestiņš, Sentro, Cool Dude, laaceens66, Foxxy`s Poxxy`s, vichh, -0p, PENtazaurenis, tepej, icescale, 32456yhytbg, (:laimonpuika:), TheLegend, Madness, ShadowKing, SupremeL, +_+Foršais_Mākonis_LV+_+, -lembergs-, Synxronize, Rastiks, Aivarity, Gigna, fuc1gNN, CHEWBACCA, Iepuut, gaz1kkk., viskijs, kid gamer, Latgales Čalis, mountains, Latgaleens, Brooklyn_Official, kuzons, Kropotkins_, Šmoņka, negyexl, ODZHYY, Pirdlampina, MAVERIK, Evija^, skaļums, maardzha, Pizhikz, metallix