serverī ir daudz spēlētāji un tikai 1 admins, vajag vairākus.
rekomendācija, tik uzlabo k/d drusk.
edit: labāk būtu rakstījis te: https://www.kick.lv/forums/topi…min-2-ou-em-d/
Анти, не следит за языком.
Skatoties tavu aktivitāti, ir dienas, kad uzspēlē 2-3 h un tad ir dienas, kad ieej uz vienu mapi. Bet kopā ņemot, aktivitāte ir laba. Pluss tam visam, ir steidzīgi vajadzīgi admini uz dd2 serveri. Pat ar visu to, prasības gandrīz ir izpildītas un es dodu tikai rec. Neredzu iemeslus, kāpēc, lai atteiktu.
REC
Zinams cibriks.kam ir skils,labs pretendents,biskit pieliec pie aktivitates un bus loti labi
anti,tu esi nepilngadīgs,daudz pļūtī caur muti,un tev nav pašatbildības sajūtas. un web aktivitāte ir relatīvi vāja,tākā beidz kakāt lūdzu.
Tātad 7. punkts nav izpildīts un automātiski atteikts, jo nav 3 prasības, un +1 warn. Papildus tam nav izpildīts svarīgākais punkts, proti - nodotie pārkāpēji. Pats vēl 9. punktā minēji, ka BIEŽI ir tā, ka nav kas atnāk uz calladmin. Kur tad tev ir problēma savākt tās nieka 5 sūdzības? Kā arī iepriekšējos postos sapratu, ka tev klibo aktivitāte.
Noteikti PRET!
Visi laikam te grib tos statusos dabūt, bet tas nav tik viegli kā visi iedomājās. Varētu jau tu bišķi pacensties.
Uzraksti labāk pēc mēneša, kad būsi saniedzis to līmeni, lai tiktu pie statusa. Es vispār tevi reti redzu serveros, un dēļ tā tie - nāk klāt.
Došu tev REC, tad kad būsi aktīvāks, un biežāk tevi serveros redzēšu.
Piedod, bet nākamreiz būš okey.
ANTI
Lai iedod TEST,savadak mums ar Glox ir ka ir divata vaktet (neskaitot sms un citu serveru adminus).
Manuprāt, normāls kandidāts. Var iedot, jo šis cilvēks nebūs tas, kurš savārīs sūdus, un ir bijis admins pirms tam. Atceros, ka vairāk nekā vienu reizi zem fake nick šāvu, un čalis specoja, bet nekļūdījās. Tātad prasmīgs. Rec.
P.s. Kiwi. Es, piemēram, reggojos ļoti sen, lai varētu dabūt cw serverus, taču kickā uzturos salīdzinoši neilgu laiku. Man arī ir ~10min dienā, tas galīgi nav faktors.
Capture, labi, tur tev taisnība, bet aktīvs viņš tāpat nav.
čatā viņš tāpat nav manāms.
Un tāpat es lieku uzsvaru uz nodotajiem pārkāpējiem, soo
Kiwi deva ļoti labus argumentus, kāpēc dot anti.
Bet tomēr, es iedošu rec tikai tapēc, ka serverī ir vajadzīgi admini.
Iesaku uzlabot aktivitāti, un ja pieņems- pierādi to ka vajadzēja steidzami adminus
Foruma aktivitaate skaitaas, kad tikai posto un chataa raksta?
@Cuddl. Beidz atbildēt uz postiem, tas visu tikai sačakarē, trust me.
Tev tak vienreiz jau bija admins, ne?
Bet nu labi, dd2 admini vispār nav redzami, ik pa laikam kāds sms admins aiziet kādu izbanot.
Došu Rec tikai tāpēc, ka trūkst adminu.
Nepakās atkal adminu tikai.
Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.
Nesapratu kas tas par murgu ka piesakas un tad pārdomā
Bet ok
TC
cruelcin, owerl1ne, Kiwi :], dedushka, 𝕯𝖆𝖓𝖎𝖘0-., eKs., G$ SHOOTER, Capture, ePIls, knejvs, goosy, Venta, Amors, hUr, Zalkt!S, Paldies., h2o, ZnT, Kipchoge, 𝒶𝓋𝒾𝓀𝓈, AviX1337, Xtcent, Tralots, aimbatten (;, ksa, Seth, Lupata, konstance, PooKa, EAZY., skechery, djonja, Kubi, ZīLe, keni, Ruf, [TM] genijs, Gustins, Mazulis, Jogijs, Daņiks, Lakrica, not hns, Martinshhh, Remember-ME, [TM] Faggot*, Сhrееру©, Jan4a, platw, REDFOO, Sandis., Galax, EvE, Wolfyy, luīze, Chemijs, thestyle, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, Ralfuuzis, EXIT.-, Enemijs, sсhoKKur-, Latvians, Laauriinaa, Unicorn, Мишка, 32x6JLsuPy, Prometajs, Kanazews, Go0dFather, Klaus, ⛔lolwut?