bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi, diskusijas un sūdzības
1
0
topic
Duskija par kicka sodiem
Chemijs
Skatās sākumlapu
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 489d 6h 13m
Redzēts pirms 10 minūtēm
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 10. jūnijā, 15:40

Pēdējā laikā situācija paliek diezgan smieklīga, jo mēs esam nonākuši pie smagas dillemmas.

Kickā tiek banoti pārāk daudz lietotāji par sīkumiem, dēļ kā krietni cieš mājaslapas aktivitāte, tāpēc es nesen nopietni pievērsos šai tēmai, un sāku to arī risināt administrācijas līmenī darot visu iespējamo lai par sīkumiem lietotāji netiktu banoti, ja vien viņi nebūtu speciāli kaut ko pārkapuši, vai arī ja lietotājs būtu parādījis ka viņam vienalga, tā vietā lai izlabotu savu kļūdu.

Šis pamatā nav runājums, tas ir vienkārši paziņojums.

 

Pamatā šo tēmu izveidoju lai vairāk parunātu par lielākiem sodiem, jo tieši šie ir regulāri uzmanības centrā, un vienmēr nonāk viss pie viena rezultāta beigās - ja es sodu smagi tad ir pasaules gala scena, ja es sodu viduveji, tad daudzi iebilst ka tiek soditi negodigi, ja es nesodu vispar tad vispar ir secina.

Visus gadījumos, lai ko es darītu, lai kā es sodītu, lai ko es teiktu, vienmēr vaino mani tajā, un pēc tam vēl jaunākais vispopulārākais teiciens "aizbaidi kicka lietotajus" ... pec tam kad stundas nocakarejos meginot kaut kadus kompromisus atrast, pec ka gribas vnk tam kas to pateica iemest kiegeli seja, vai vel labak ka pec stundu cakareshanas, pasaka ka "vinjam jau tikai interese nauda" - nu vnk IQ 0 ir kas tam tic un ja vel to saka citiem tad -10 IQ.
 

Iztēlojities ko jūs daŗitu tādā situācijā - lietotājs aizvaino citu lietāju vakar, šodien viņš prasa tam otram banu jo tas nolamajas tieshi tapat  uz vinu atpakalj. Ja es viņam banu neuzlieku tad es esmu slikts un es nesodu lietotajus kuri apsaukajas un aizbaidu kicka lietotajus, ja es vinjam lieku banu - tatad es aizbaidu kicka lietotajus jo es banoju visus ara. Ja es izbanotu jau vakar to pirmoi kurs lamajas, tad es arī aizbaidu kicak lietotajus jo banou visu ara.

 

Šis diskusijas mērķis ir pamatā vienkārši panākt lai kicka lietotāji nebūtu tik izlaisti milineāļi, kuri vienmēr domā ka viņu viedoklis ir svarīgaks par citu, ka nav nozīme tam kas ir pareizi, ka viņiem ir teisības uz to ko vini uzskata par taisnibu utt.

Es šim redzu tikai 1 risinājumu, iesakiet citu jā Jums ir labāks:

* Es vairāk par baniem neatskaitišos, Jums vienkārši ir pašiem jašaprot ka kaut kādu lēmumu ir jāpieņem, un ka tas vai lēmums ir pareizs nosaka nevis vairākums lietotāju, bet gan noteikumi un admina vēlme dot iespēju laboties.

Nav nozīmes vai jums tas liekas pareizi vai nē, vai Jūs domājiet ka tur ir sakars kkads ar naudu - kas nav, nav nozimes vai jus domajiet vai tiek speciali azibaiditi lietotaji - kad tiek darīts tieši pretējais. Beidziet būs kkādi memmēs dēliņi un ļaujiet adminsitrācijai darīt savu darbu.

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2018. gada 10. jūnijā, 16:00.

Enemijs
V.I.P.
Veterāns
Cringe
Laurīts/Laurītis.
5483 atbildes forumā
Online: 351d 7h 43m
Redzēts pirms 6 stundām
Pievienots, 2018. gada 10. jūnijā, 16:05
0
post

sods mazāks jo dzēris - this is bullshit. Katru reizi kad kāds dzērumā sūdus taisīs viņam mazāku sodu liks? Alkoholisms ir attaisnojums, lai mazāk sodītu? Ja nespēj noturēt nervus būdams piedzēries tad nenāc un netaisi sūdus un vispār mazāk dzer. Tev nepatīk narkomāni, bet patīk dzērāji un alkoholiķi? stulbums.

- Obijs ir aktīvs lietotājs kurš pusgadu netika sodīts par neko, kāpēc lai viņam neiedotu iespeju vēl vienu pēc tam kad viņš dzērumā sarunāja murgus par lietotāju kuru nosoda te puse projekta? Es esmu jau agrāk devis šāda veida iespējas arī citiem, kas ir atmaksājies pozitīvi

 

Jā tā būs visu laiku, jo ne visiem sakrīt viedokļi par sodiem. Un beigās Chemij tev ar KK nav vienādu viedokļu par sodiem un tas tieši ir slikti un ja vēl būtu evils tad jūs būtu 3 ar nevienādām domām, tas būtu vēl sliktāk. Vispirms nokārtojat to, ka lai pati administrācija ir kopīgās domās. Bet visticamāk nesanāks, jo paši viens otru bano.

- Es jau pat -kk- izbanoju no foruma jo viņš nepiekrita maniem viedokļiem un sāka lamāties. jau tiek darīts viss iespējamais lai nonāktu pie kaut cik kopīgas sodu izpratnes.

 

Un ja negribi banot par sīkumiem, tad varbūt neliekat warnus par sīkumiem un paši padodat ziņu lietotājiem, lai edito postus un ja pēc kāda noteikt laika tas nav izdarīts, tad liekat warnus. Laigan tas nenotiks, jo tas iespējams būtu čakarīgi un murgaini, pārāk liels darbs izsekot tam visam.

- Es jau tā arī daru, un tieši šo arī prasīju no -kk-. Šis nav runājams, tas ir jau pieņemts, nedrīkst sodīt par sīkumiem vai ja lietotāj var un grib labot savu kļūdu un ja nedara šo pārkāpumu speciāli.

 

https://www.kick.lv/forums/topi…0/stukachello/ - Interesants konkurs, bet tomēr nebrīnies, ka tiek banoti lietotāji par sīkumiem, ja pats administrators izveido konkursu kurā tieši liek warnus un bano lietotājus :facepalm:.

- Tas ka tur kādu nosūdz nenozīmē ka viņam uzreiz jāliek brīdinājumu. Pieņemu ka to izveidoja lai atviegoklotu moderēšanas darbu laikā kad ir ļoti daudz spama - un tā būtībā ir laba ideja.

 

Un par to kurš aizbiedē lietotājus.

Vieni saka adminsitrācija ar saviem baniem, sodiem utt. - Jā taisnība.

Bet vai tad citi lietotāji ar savām izdarībām to nedara? - kartējie kašķi un ņirgāšnās. Tas pats par izskatu vai par ko citu. Ja paši lietotāji ņirgājas un aprunā cits citu, tad jau nav brīnums ka citi aiziet prom. Senāk to labi varēja redzēt. Un dažus par to nemaz nebanoja, vai ar sodīja maigi.

Un es to netēmēju uz vakar notikušo, bet gan vispārīgi, jo esmu redzējis pāris citas sarakstes čatā, vienā vakarā glox un swizija vai kā viņu sauca, par vairākām mazajām smējās un par slampām saukāja. Arī citi saveido savas mazā grupiņas, kurās nodiršs citus, bet tas pārsvarā redzams starp šiem 16 gadniekiem +/-.

Un arī tas, ka forum server kašķos tiek jaukta reālā dzīve - jā ok, tas kas vakar, bet arī citās reizēs, vairāk kārt redzēts, kā daudzi strīdoties par forum lietām sāk pieminēt reālas dzīves lietas. Stulbums, tik zemiski.

Kā viena ieminējās, apmēram, "tas ir jauki dažreiz paņirgāties par citiem". Tad nu nav brīnums, ka citi tiek aizbiedēti, ja pašiem lietotājiem patīk ņirgāties par citiem.

Pēdējo reizi rediģēja Enemijs, 2018. gada 10. jūnijā, 16:54.

            

h2389w98j98fewjfw9qasdjiak
Lietotājs
왕이시여
1537 atbildes forumā
Online: 41d 8h 30m
Redzēts 2019. gada 26. augustā, 17:48
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 10. jūnijā, 16:19
0
post

Kka pofig nav? tak bano abus tie kas dirshas,un kad raud ka kkas nav ta ka vajag,lai raud,pectam pieradis ka nevienu te nezelo. Savadak  citi jau ir pieradushi ka zhelo>

- nav pofig, negribu zaudēt aktivākaos lietotājus kuri to dara visvairāk tieši 

Un Es pilniba piekritu enemija teiktajam - Enemijam ir zelta rokas un zelta vardi

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2018. gada 10. jūnijā, 16:34.

Latvians
WAR3 Admins
JB Admins
V.I.P.
Papucītis
psycho aesthetics
Foruma spēļu uzraugs
Psychopath
12157 atbildes forumā
Online: 452d 0h 12m
Redzēts pirms 2 stundām
Pievienots, 2018. gada 10. jūnijā, 16:24
0
post

Daudzus bano par sīkumiem, jo ir Šis konkurss, ja nebūtu bijis tas konkurss, tad nevienam nebūtu ne wārnu, ne banu, bet dēļ tā konkursa viss notika, kad tas beigsies, tad arī beigsies tā sūdzēšanās vienam pret otru.

- Nu bet tad jau sanak ka vinsh izveidojot to konkursu vnk garanteja to ka bus banots puss forums, jo lietoaji grib limenjus un ir garantets ka kludinjas bus, ari es pats kludijos dazreiz nejaushi, un pec tam uzreiz gribeju albot kludu, bet vinsh pat atteicas man nonemt warnu kad uzreiz izlaboju kludu. Katrā ziņā - tēma par mazajiem pārkāpumiem vairs nav diskusija, tas jau ir pieņemts.

Runājot to banošanu no tavas puses- jā, bieži vien tu mīkstini sodus un tamlīdzīgi. Atceries to reizi, kad Knejvs iemeta annes nudes 18+ čatā un publiski izsmēja viņu? Viņam tika uzlikts normāls sods (3 mēneši banā), lai saprastu savu kļūdu, bet tu paņēmi un editoji banu uz 1mēnesi, jo lūk viņš esot bijis aktīvs ban team un main's vai ko tu tur tajā reizē muldēji, tu saproti kas notika pēc tam , kad tu to banu samazināji? tevi smagi visi nodirsa, jo tev tas vienīgajam likās normāli un ar 1 mēnesi lūk pietikšot.

- Tieši sajā konkrētāja kneiva gadījumā es biju sazinājies ar pašu anne kura piekrita ka tiek mikstinads kneiva sods ar noteiktu privātu norunu no kuras ieguva gan kneivs, gan anne. Cienot cilvēku privātumu nejūtos komfortabli privātas norunas atklāt, bet nu lietotājs drīkst pateikt ka tas ko pasaka vai par ivņu izdara viņu neizviano, un tieši tas arī šajā situācijā notika, tikai tas ka es palīdzēju tam notikt.

Par to vakardienas čatu, kur Obijs kaut ko teicis par Anni, kāda starpība kas viņa ir un kas nav, tas tik un tā nedod tiesības viņu saukāt par padauzu un dirst par viņas izskatu.

- Jap, bet nu negribas jau zaudēt obiju. Foršs lietotājs, pēdējo iespēju iedevu, jo viņš ilgi bija noturējies mierīgs, ticu ka viņš to varētu vēl.

Jā, visi prot viens otru nodirst smagi, bet paskatoties uz viņu bildēm neko labu nevarētu pateikt.  Kur paliek cilvēktiesības,m?  Tas ,ka jums cilvēks nepatīk, nedod tiesības viņu pazemot, lai vai kāds/kāda viņa būtu, iedomājaties sevi viņu situācijā, diez kā jūs justos. 

Obijs savu perm ir nopelnījis, jo bieži vien nespēj savu muti paturēt ciet un grib tik kādam kaut ko "uzkakāt" virsū, paskatoties viņa  wārnus, vien redzams, ka visi par mutes palaišanu ir bijuši.

BĻA KĀDA VELNA PĒC  VIŅAM BANS IR SAMAZINĀTS?  Tu ar galvu, kad beidzot sāksi domāt čemij, tas jau paliek stulbi.  Šis nekad nebeigsies, viņš turpinās dirst viņai virsū, tādi khm nekad nemainīsies.

Bet visparīgi es tev ieteiktu mazāk klausīties cilvēkos, IT ĪPAŠI LOLWUT'Ā  un ir bezjēdzīgi strīdēties, jo vienmēr viss beigsies ar scēnām un tu būsi vainīgs pie visa.

- Jā, es viņa ietiekumos vairāk neklausos, jau nesen devu par to noprast. Diemžēl neviens no viņa ieteikuimem nav bijis labs, un tikai ir patērējis desmits stundu laika kopā un sabojājis garstāvokli entās reizes.

Dēļ tava maiguma te daļa, kurai jau būtu perm banam, vēl nesēž perm banā. Jā, viens no tiem ir Obijs UN tieši viņi aizbaida lietotājus nevis kāds cits, neviens nav priecīgs lasīt alkohola ziņas, kur nodirš kādu un visiem tas ir pie dupša.

- tas nav maigums, tā ir iespējas došana lai noturētu aktivitāti, ja tas atkartosies sēdēs banā perm, nu vnk notici un iedod iespēju cilvēkam, redzēsim vai kļūdījos. Es esmu vairākas reizes jau pierādījis ka iedodot iespējas cilvēki ir projektam ļoti palīdzējuši, labs piemērs ir arī Evils - kad viņš sāka savu karjeru kickā, man prasīja viņu banot, a es apžēloju, un viņš gadu bija superīgs mains un aktīvs forumā utt. Zelta cilvēks bija savos laikos, bet palaida muti dažreiz, bet plusi atspēkoja mīnusus, nu līdz aizbrauca jumts, tads gan nē :D

Vienkārši beidz sodīt maigāk, ja tai personai pienākas smags sods, tad lai arī sēž un pārdomā dzīvi nevis citu dēļ samazini banu tam, kuram to nevajadzētu.

- neredzu īsti kā tas palīdzēs ka sēdēs vēl vairāk kā tagad lietotāji banos, un visi nāks sūdzēties un vainot tajā mani :D

Paldies un uz redzēšanos.

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2018. gada 10. jūnijā, 16:33.

Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

EvE
Meitene zeltene
Lietotājs
5846 atbildes forumā
Online: 87d 1h 6m
Redzēts 2022. gada 02. decembrī, 18:25
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 10. jūnijā, 17:30
0
post

• Lai administrācija varētu darīt savu darbu un pieņemt pastāvīgus lēmumus un mērus, kā arī sodīt lietotājus par kādiem pārkāpumiem, tai vajag būt vienotai. Ir jābūt, savā starpā, izrunātām un atrunātām lietām, lai pēc sodīšanas neturpinātos diskusijas par to, cik tas bija pareizi vai nepareizi un kurš, beigu beigās, ir tas vainīgais. Kamēr jūs paši, administrācijā, nebūsiet vienojušies par visu, tikmēr arī lietotāji iesaistīsies ar saviem viedokļiem, tādēļ Tu, kā īpašnieks, vienmēr būsi spiests uzklausīt vairākus viedokļus un oponēt gan savu viedokli, gan savu rīcību. Tādēļ iesaku jums, administrācijā esošajiem, sakārtot savas domas, veidot kompromisus un pieņemt loģiskus, racionālus lēmumus, kas saistās ne tikai ar banošanu, bet arī brīdinājumu likšanu un, iespējams, arī citām lietām, kuras šobrīd liekas mazsvarīgas.

- Kā jau teicu - administrātors jau ir banots kas sākās tieši ar to ka viņš nepiekrita vienotam viedoklim par lietotāju sodīšanu. tas jau tiek risināts visiem iespējamajiem veidiem.

Tātad, Tu uzskati, ka vieglāk un pareizāk ir sodīt cilvēku, kurš nepiekrīt Tavam viedoklim, nevis censties rast kompromisu, lai nonāktu pie kāda, teiksim, zelta vidusceļa?

- Nē, protams ka vispirms vajag mēģināt atrast kompromisu, un es arī pirms tā to biju mēģinājis, bet tas nebija iespējams, un nebija cita veida kā to panākt kā sākt uzspiest.

Šajā gadījumā, manuprāt, nevienam nekas nebija jāuzspiež. Bija jāturpina diskusija līdz jūs nonāktu pie kāda kompromisa vai kādam bija jāpiekāpjās. Bet tā jau ir jūsu iekšējā darīšana. Es izteicu savu subjektīvo viedokli par to, kā es to redzu un kas būtu jādara lietas labā. Kā jūs to atrisināsiet - nav mana problēma, bet gan jūsu pašu. Katrā ziņā, kamēr jums tur augšā, administrācijā, nekas neuzlabosies, tikmēr arī lietotājiem būs ko teikt. Un, tici man, viņi teiks.

 



• Kāpēc Tu saki, ka cilvēkiem, kuri uzsaka, ka Tev nauda ir svarīga, ir zems IQ? Piedod, bet Tu pats esi radījis šādu viedokli par sevi, tādēļ varbūt vajag padomāt, kādēļ tas tā ir, ka cilvēki par Tevi tā domā un to saka arī citiem. Ja man ir jāoponē šis punkts, tad es to varu izdarīt, bet diez vai Tev tas būs patīkami.

- Atkal - tu automātiski saki ka es pats esmu radījis tādu viedokli, automātiski vainojot mani tajā, kaut tev nav neviena paša argumenta lai to pamatotu, kāmēr man ir 1000 argumentu kuri pamato ka tā nav. Stulbs arguments un tiekai pierādōji manis teikto ka tiem kuri tā domā ir stulbi.

Tad kāds būtu iemesls, kādēļ cilvēki tā runā un citiem saka?
Mans arguments ir redzams zemāk esošajā attēlā. Teikšu sarkastiski, ka nē, tas taču nepavisam neizskatās tā, kā tur ir rakstīts.

- un ko šis pierāda? to ka es nolaidu cenu uz smiekligi zemu tikai tapec lai simboliski butu prasita samaksa tikai lai butu iespeja paturēt aktīvu lietotāju forumā? KURU ES PĒC TAM VISPĀR ATLAIDU PA BRĪVU, jo jūs bijāt pārāk iedomīgi lai piekristu jebkādam kompromisam un gribējāt vnk panākt lai obijs netiktu sodits par tieshi parkapumu un vinjam iedotu bezmaksas unbanu un to arī panācāt, un tagad vel nav kauna to izmantot lai meginatu pieradit ka es esmu uzperkams - NU WATAFAKKKK, šis burtiski pierāda pretējo.

Tas nepierāda pretējo. Un varu arī pateikt, kādēļ tas nepierāda pretējo. Tu prasīji pilnu samaksu par unbanu, taču saprotot, ka neviens, it īpaši pats Obijs, nemaksās, Tu nolaidi cenu uz ko pavilkās daži lietotāji, tajā skaitā arī es, taču Obijs man lūdza, lai es naudu Tev nepārskaitu. Kad Tu saprati, ka naudu tāpat nedabūsi, jā, tad Tu atlaidi viņu par brīvu. Protams, bizness ir bizness un naudiņa kaut kā jāpelna, taču, ja to nevar nopelnīt ar samaksu par unban, tad loģiskāk ir atlaist cilvēku, kurš ir lojāls komūnai un tāpat kaut kad atkārtoti ieguldīs šeit naudu. Respektīvi, naudu Tu iegūtu jeb kurā veidā, tikai jautājums, cik daudz.
Ja arī uzskatām, ka esmu kļūdījusies savā redzējumā un mans viedoklis ir aplams, tad nav taču par ko satraukties, jo šis ir tikai mans viedoklis, redzējums un sajūtas. Lai cilvēki paši skatās un vērtē.

 



• Pazūd aktīvie, ilgstošie lietotāji? Tam ir daudz un dažādi iemesli. Kāds izaug, kādam apnīk spēlēt cs'u, kāds sēž banā... Situācijas ir dažādas un diez vai Tu atradīsi formulu, kas palīdzēs ikvienam, lai noturētu lietotājus. Cilvēki ir dažādi - katrs redz citādāk, katrs jūt citādāk un katram ir savas vēlmes. Visiem jau nevar izpatikt un visu vēlmes Tu apmierināt nevarēsi, tādēļ ir jārēķinās ar cilvēku aiziešanu no komūnas vai arī ir jāmeklē individuāla pieeja katram cilvēkam, kas ir, manuprāt, neiespējami.

- Runa vairāk gāja par to ka nevis mēģinu visiem dot iespējas, arī tiem kuri atkāroti pārkāptu noteikumus, jo būtu vnk mainījušies ar laiku uz sliko pusi un bans būtu vienīgais variants kā viņus nomierināt, bet vairāk runa gāja par to ka vnk katru reizi kā tiek pieņemts kāds lēmums no administrācijas, ka ir kāds kurš mēklēs veidu kā tam piekasīties un kā tur meklēt veidus kā vainot administrāciju tajā.

Kā jau iepriekš teicu, vajag administrācijai vienoties par vienotu un objektīvu sodīšanas sistēmu, kas apmierinās pašus. Un tad arī, kad visi tiks sodīti pēc vienādiem noteikumiem, nevis citiem, individuāliem mēriem, tad arī paši lietotāji to sagremos un pieņems. Bet tieši tādēļ vajag veidot kompromisus ar komūnas administrācijas kolēģiem.

- Jau šodien izrunājām visu līdz galam ar -kk-
 



• Un visbeidzot par vakardienas situāciju. Vakardienas situācija daudziem var šķist ļoti nepatīkama, taču man ir radies iespaids, ka lielākā daļa pievienojās vakardienas diskusijai čatā tad, kad jau krustcelēs viss dega. Respektīvi, no konteksta kaut ko izvilka un sāka pūst burbuli, nemaz nepatinot čatu uz leju un nenovērtējot patieso situāciju. Varu teikt, ka pamatīga ņirgāšanās nebija, kā tas ir bijis citos gadījumos, piemēram, pirms gada, kad čatā ievietoja cilvēka bildi un izteica visādas nejaukas piezīmes. Es, ja godīgi, vispār neteiktu, ka kāds baigi vakar ņirgājās. Galu galā, ja viņa pati ir sūtījusi vairākiem lietotājiem savu kailfoto, kas ir izplatījies kā sērga šajā komūnā, tad kādēļ cilvēki nevarētu komentēt šo ''daiļdarbu''? Es pat teiktu, ka viņa pati ir vainīga, jo kā Tu sevi pasniegsi, tā Tevi arī vērtēs, un šajā gadījumā, viņa netika vērtēta diezgan pozitīvi. Kā arī neaizmirsīsim, ka cilvēks vienkārši apsprieda bijušo partneti un situāciju, kāda ir bijusi viņu, teiksim, kopdzīves laikā, kas ir vienkārša diskusija par tēmu "attiecības". Katrā ziņā, es neko traģisku vakar nesaskatīju, jo neviens neievietoja viņas bildi publiskai apskatei, kā arī neviens brutāli neņirgājās ne par viņas izskatu, ne par viņas dzīvesveidu. Vienīgais, par ko varētu piekasīties ir tas rupjais vārdiņš, kas sākās uz burta P, taču, ja mēs skatāmies no otras puses, tad kāpēc netiek sodīti cilvēki, kuri citus nosauc par maitām, idiotiem vai kretīniem? Un šeit mēs atkal varam izlasīt pirmo punktu.

Man secinājums par vakardienu:
1. Visiem nepatīk tā lietotāja dēļ savām izdarībām un gandrīz visi uzskata ka viņa projektam nāk tikai par sliktu.
2. Tas nenozīmē ka noteikumi atceļas ja ir iemesls cilvēku ienīst, dēļ šiem apstākļiem vaina tika vakar mazliet mīkstināta, bet nu tas nenozīmē ka tas tiks darīts arī nakamreiz.
3. Ja gribiet kaut ko darīt šīs lieta sakarā, tad dariet to nevis nolamāšanas uz pazemošanas veidā, bet gan izdomājiet kā var noteikumos to pasniegt lai lietotāju varētu sodīt un lai nebūtu jāpārkāpj dēļ viņa noteikumus.
- neredzu kāpēc tu pieņem ka te ir jābūt manam viedoklim, vai kāpēc vispār Jūs mani iejaucāt tajā situācijā un neļāvām vienkārši sodīt pārkāpējus. Jus burtiski manipulejot ar mani piespiedat mani samaziant obija sodu sakot ka es aizbadu kicka lietotajus tos banojot, un ka es nesaprotot ko daru. Tipisks meginajums novelt vainu uz citu kuram vispar nebija sakara ar originalo problemu :D

Šis, pēdējais punkts tā īsti netika adresēts Tev, bet gan lietotājiem, kuri piedalās vai piedalīsies šīs diskusijas komentēšanā.

Pēdējo reizi rediģēja EvE, 2018. gada 10. jūnijā, 18:35.

Tessa&Hardin
Papucītis
★ Dievs ★
Jan4a
12605 atbildes forumā
Online: 261d 23h 20m
Redzēts pirms 11 stundām
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 10. jūnijā, 19:50
1
post

Visi cenšas tik gari rakstīt, bet viens ir skaidrs - Noteikumi attiecas uz visiem!
Nav svarīgi, vai (šajā gadījumā) Obijs ir aktīvs lietotājs vai nav, viņa vietā tikuntā nāk jauni lietotāji un alkohols nav attaisnojums tam. Tāpēc Chemijs piedāvāja tik smieklīgu summu 5euro par unbanu.
Noteikumiem nav ne vainas, ja cilvēks neievēro tos un pat speciāli to dara, tad pats vainīgs, ir tak jābūt galvai uz pleciem.

Un runājot par to konkursu, ko izveidoja -kk-, tad konkursam nav ne vainas. Konkurss palīdz atvieglot administrācijai darbu. Drīzāk ir jābūt mazam muļķītim, lai norautu banu, neizlasot foruma spēles noteikumus. Iestājoties darbā, Tu tak izlasi visu līgumu, nevis na haļavu paraksti, ne tā?

Capture
GG Admins
Veterāns
Devil with a halo
3433 atbildes forumā
Online: 131d 1h 22m
Redzēts pirms 4 stundām
Pievienots, 2018. gada 10. jūnijā, 22:43
0
post

Nezinu, kā jūs, bet es tinu uz leju, meklējot īsu un izlasāmu postu.

Neesmu lasījis to figņu, bet 100% varu pateikt, ka katrā postā to visu var uzrakstīt 3 rindu atkāpītē. Ir laiks nesarežģīt un vienkārši mazliet mazāk visu ņemt pie sirds. Tad arī nebūs jādala sodi pa labi, pa kreisi.

Pēdējo reizi rediģēja Capture, 2018. gada 10. jūnijā, 22:47.

Krank
Lietotājs
70 atbildes forumā
Online: 4d 17h 19m
Redzēts 20. martā, 17:06
Pievienots, 2018. gada 12. jūnijā, 21:54
0
post

Lai būtu kkāda kārtība ir vajadzīga tabula ar pārkāpumiem un sodu laikiem, tad nevienam nebūs jautājumu un domstarpību.

Pēdējo reizi rediģēja Krank, 2018. gada 12. jūnijā, 22:02.
Chemijs
Skatās sākumlapu
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 489d 6h 13m
Redzēts pirms 10 minūtēm
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 13. jūnijā, 02:09
0
post

Laikam jau ka šī tēma pazudīs nebūtībā, tā arī īsti skaidri neko neizrunājot :D mums visiem ir problēmas ar nevajadzīgu tēmu "izveršanu" referāta garumā.

 

Pamatā kopsavilkums ko es centos pateikt bija ka:

Es esmu pret tabulām un pret vienādu sodu smagumu. Manuprāt, nekad projekts neiegūs no tā cilvēku kurš vnk muļķīgi kļūdas izbanotu tikpat smagi cik kādu kurš apzionāti  pārkāptu noteikumus jo viņam būtu vienalga uz visu un visiem.

Adminam būtu jāsoda vienmēr lietotāji maksimāli maz un reti, tikai tik smagi lai pārkāpējs būtu uzmanīgāks/neatkārtotu pārkapumu, šādā veidā projektam nevajadzētu zaudēt aktīvus lietotājsu un lietotājiem nebūtu jājūtas paranoiski ka ja viņiem paslīdēs kāds vārds ska viņiem uzreiz būs jašēž dienas banā.

Krank
Lietotājs
70 atbildes forumā
Online: 4d 17h 19m
Redzēts 20. martā, 17:06
Pievienots, 2018. gada 13. jūnijā, 07:01
0
post

Čemij, bez tabulām viss būs kā agrāk, vienam tas sods liekas taisnīgs, citam nesamērigi liels. Un tad rodas jautājums, kāda jēga banot, ja 90% gadījumu tie bani tiek saīsināti vai noņemti(tas nebija domāts par čītu lietotājiem).

yostu
V.I.P.
Veterāns
maikls
#nostarmaucību
2782 atbildes forumā
Online: 98d 18h 52m
Redzēts 2022. gada 13. maijā, 00:03
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 13. jūnijā, 08:44
0
post

banus NEKAD nesamazina, ja iemesls ir patiess, nesaprotu kāpēc lika banu uz X laiku, bet samainīja uz Y laiku, TOMĒR beigās vispār noņēma?

noteikumi stāv 4 gadus, uzrakstīju ieteikumu - XD, Chemijs nepiekrīt, NEKO nevajag, viss būs sarežgīti ar citiem noteikumiem vai detalizētiem, piss off. drīzāk šie visu padara sarežģītāku, jo ja cilvēkam sūdīgi paskaidrots, vairāk arī piepisīsies par to.

es domāju, ka Chemijam vispār nav jālien pie pārkāpējiem vai kaut kā cita, cik reizes jau ir teikts...

lai to dara KK un paņem 1-2 moderatorus, jo KK nav on vakaros, laikam.

"esmu aizņemts, traucēt dzīvības un nāves jautājumos", meanwhile ielien čatā un diskutē ar kādu.

nice xd

Enemijs
V.I.P.
Veterāns
Cringe
Laurīts/Laurītis.
5483 atbildes forumā
Online: 351d 7h 43m
Redzēts pirms 6 stundām
Pievienots, 2018. gada 13. jūnijā, 21:31
0
post
 

sods mazāks jo dzēris - this is bullshit. Katru reizi kad kāds dzērumā sūdus taisīs viņam mazāku sodu liks? Alkoholisms ir attaisnojums, lai mazāk sodītu? Ja nespēj noturēt nervus būdams piedzēries tad nenāc un netaisi sūdus un vispār mazāk dzer. Tev nepatīk narkomāni, bet patīk dzērāji un alkoholiķi? stulbums.

- Obijs ir aktīvs lietotājs kurš pusgadu netika sodīts par neko, kāpēc lai viņam neiedotu iespeju vēl vienu pēc tam kad viņš dzērumā sarunāja murgus par lietotāju kuru nosoda te puse projekta? Es esmu jau agrāk devis šāda veida iespējas arī citiem, kas ir atmaksājies pozitīvi

Tad kāpēc citiem ir pem bani vēl? Unbanosi Eroru, teoriju, fantomu? Daci, lāci?

TAS KA VIŅŠ IR PIEDZĒRIES TAS NAV NEKĀDS ATTAISNOJUMS. Glābsi te alkoholiķu pakaļas. stulbums.

Nepārproti, man vienalga savā ziņā vai viņam ir bans vai nav, sen te ir apnicis par to strīdēties, bet tas IEMESLS kāpēc žēlo ir stulbums.

Bet tad kādus sūdus es varētu sastrādāt un nedabūt banu, ja es te esmu jau cik gadus, ja banots esmu bijis tik 2 reizes par vārdiem lohs un pajols uz 30min - 1h, un warni tik bijuši tikai par nevietā ierakstītiem postiem un kļūdu forum spēlē??

 

 

Un ja negribi banot par sīkumiem, tad varbūt neliekat warnus par sīkumiem un paši padodat ziņu lietotājiem, lai edito postus un ja pēc kāda noteikt laika tas nav izdarīts, tad liekat warnus. Laigan tas nenotiks, jo tas iespējams būtu čakarīgi un murgaini, pārāk liels darbs izsekot tam visam.

- Es jau tā arī daru, un tieši šo arī prasīju no -kk-. Šis nav runājams, tas ir jau pieņemts, nedrīkst sodīt par sīkumiem vai ja lietotāj var un grib labot savu kļūdu un ja nedara šo pārkāpumu speciāli.

 

https://www.kick.lv/forums/topi…0/stukachello/ - Interesants konkurs, bet tomēr nebrīnies, ka tiek banoti lietotāji par sīkumiem, ja pats administrators izveido konkursu kurā tieši liek warnus un bano lietotājus <img class=" src="https://www.kick.lv/assets/img/emoticons/ezgif-1127486992.gif" />.

- Tas ka tur kādu nosūdz nenozīmē ka viņam uzreiz jāliek brīdinājumu. Pieņemu ka to izveidoja lai atviegoklotu moderēšanas darbu laikā kad ir ļoti daudz spama - un tā būtībā ir laba ideja.

Kad tad tas stājās spēkā? Izskatās, ka tikai pēc tā konkursa. Jo re cik sen visi tika warnoti un banoti par sīkumiem un te pēkšni vēl konkurs, lai vieglāk varētu warnot un banot.

Bet ja tas bija stājies senāk spēkā, tad kk visu laiku ir nepareizi sodījis un tu neko par to neesi zinājis.

Tāpēc es čatā teicu, tas ir neloģiski negribēt banot par niekiem, bet izveidot topiku kurā stučī par niekiem un warno un bano par niekiem :|


Edit: Chemija atbildes uz tiem diviem punktiem. čatā bija kas vairāk, bet daudz kas bija lieks, jo chemijs, ko lieki vēl runāja.

1. 

Tātad ok. Mans dotais piemrēs ir stulbs. SS ir redzama atbilde uz manu jautājumu. Bet es tik un tā palieku pie tā, ka tas ir stulbums, ka žēlot, jo alkohola ietekmē.

 

2.

 

Tātad tas noteikums sākās pēc šī topika izveides tikai.

Tātad tas ir neloģiski negribēt warnot un banot par niekiem, bet papildus izveidot stukač konkursu, kurā warno un bano, bet tas jau tikai tāpēc, ka nezināji, ka kk visus šos gadus warno nevis padod ziņu, lai edito postus xd.

 

Paldies par atbildēm. Tādas ar vienkāršas varēji ierakstīt te. xd

Pēdējo reizi rediģēja Enemijs, 2018. gada 16. jūnijā, 00:02.

            

h2389w98j98fewjfw9qasdjiak
Lietotājs
왕이시여
1537 atbildes forumā
Online: 41d 8h 30m
Redzēts 2019. gada 26. augustā, 17:48
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 13. jūnijā, 21:31
0
post

Varbut atcelt sodus un taka Borodacs teiktu

Saprast un Piedot?

Tessa&Hardin
Papucītis
★ Dievs ★
Jan4a
12605 atbildes forumā
Online: 261d 23h 20m
Redzēts pirms 11 stundām
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 13. jūnijā, 23:06
0
post

Piekrītu @ Enemijs.

Reāli, Chemijs uztraucas un negrib zaudēt NEVIENU lietotāju, jo viņam svarīgi ir noturēt šo līmeni virs vidējā latiņa, bet Chemijs nekad nesapratīs to, ka Tu nevari izmainīt otru cilvēku. Ja viņš huiņu dzīs, pats vainīgs.

Šajā gadījumā es labu piemēru ņemu Obiju un nxo. Kāpēc Obijam devi otru iespēju, bet nxo nedevi? Vai nu abiem perm bans vai abus unbano. / No hate Obij :D

Jo izskatās, ja chemijs zaudēs -1 lietotāju, tad būs skāde pa rubli.

Es vnk iesaku un ko jau pats augstāk minēju, cilvēkam pašam ir galva uz pleciem. Ja pārkāpj smagu noteikumu, ir jāsoda. Ja es pēkšņi *tfu tfu tfu* iemetīšu Chemija kailfoto čatā vai nodirsīšu kāda lietotāja ģimeni, tad pats pamatoti pa zobiem dabūšu un sēdēšu ar banu forumā un raudāšu.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0