bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Ieteikumi, diskusijas un sūdzības
3
3
topic
Foruma ieteikumi. [NEW]
Tessa&Hardin
Papucītis
★ Dievs ★
Jan4a
12612 atbildes forumā
Online: 262d 1h 9m
Redzēts Vakar, 23:12
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 18. jūnijā, 13:57

Balstoties uz šo topiku, izrādās, ka cilvēkiem nepatīk, ka grābstās jeb zog viņu sakrāto ieiro, proti ''nodokļu sistēma'' par to, ka pavada laiku kickā. Labi, lai tā būtu, bet...

1. Kāda <lamāšanās> pēc var zagt no citiem XP? Naudu nedrīkst zagt, a xp drīkst? Vienīgā atšķirība ir tāda, ka xp nevar nopirkt par naudu. Pārējais viss ir vienāds.
Reāli, ''es te vaiga sviedros zadrotoju forumā un krāju postus un XP, bet lūk dēļ ''zagšanas'' man tāpat atņems.'' Ne tā, Latvian?

Itkā ir forši, ka var citiem zagt, bet no otras puses tā var mierīgi aizbiedēt tautu projām, ka Tevi apzog visu laiku, neskatoties uz tiem 50%. <--- Manuprāt pārāk neapdomāti.

Atkāpe: No tā topika, vienīgais labais ieteikums, kurš arī tika realizēts ir paziņojums vēstulē, saņemot no kāda ieiro. Paldies, Chemij.

2. Par šo man vienalga, bet ja cilvēki liek acc pieteikumos anti dēļ tā, ka cilvēks ir neaktīvs forumā, lai gan viņš ir gana aktīvs, tad šim otrajam punktam ir jābūt.
Čemijs citāts: ''ja ietu runa par online laiku resetu weba, tad es atbalstitu tikai vairantu ka vnk butu atsevisks online laiks kurs paraditu tieshi pa pedejo gadu online laiku, nevis ka kopejais tiktu aiztikts.'' - Jā, savādāk vidēji laiks online rādās kopš reģistrācijas. Piemēram, man rādās vidēji 27 minūtes, lai gan pēdējo pusgadu laikā man stabili ir vidēji 1 - 2 h dienā.

3.  Adminu čats forumā. Daudzi nelieto skype. Daudzi nelieto steam. Nezinu kā citos serveros, bet pieņemu, ka ir skype grupa, kurā ir visi tā attiecīgā servera admini, jo vismaz uz BB serveri tā bija, ka tika izveidota skype grupas čats, kurā tāpat nekas nenotika un neviens neko nerakstīja. :D
Bet ir vajadzīgs adminu čats, lai admini varētu aprunāties vai ieteikt, ko uzlabot serverī u.t.t.. Manuprāt, noderīgā funkcija.

4. Adminu topiks. Kāds nezin, kur palicis StoneKumar? Iesaku izveidot adminu topiku subforumā zem sadaļas ''IZKLAIDE / SPĒLES / OFFTOPIC U.C.'' Kurā cilvēki var paziņot, ka nebūs kādu laiku aktīvi, jo dodas ārpus Latvijas u.c. Piemēram, lai man nebūtu jāraksta -kk- vai Chemijam privātajās vēstules tas, es to varu izdarīt tai topikā, piemērs: Nebūšu pieejams no 18. jūnija līdz 26. jūnijam, iemesls, dodos ar ģimeni atpūsties uz ārzemēm. Līdz ar to, šo  topiku jeb subforuma sadaļu var ieraudzīt tikai servera admini, bt.

5. Darāmo lietu saraksts. Laikam par šo jau runāja, ka itkā nevajagot, jo Chemijam ir plānā tas, tad pēkšņi iekrīt tas un daudz kas mainās, bet varbūt mums būtu kā lietotājiem patīkamāk, ja mēs tiktu informēti vismaz kādi updeiti, izmaiņas mūs sagaida. Lai arī viņas nebūtu pēc kārtas, vismaz redzēt, kas tiks darīts, lai uzlabotu šo komūnu un aptuvenais laiks, līdz kuram tas +/- tiktu izdarīts. Piemēram, ka hltv nestrādā vai, ka jb nomiris.

6. Gungame. No malas lasu, ka daudziem nepatīk, ka ir team gg nevis solo gg. Varbūt varat paši izstāstīt, kas būtu patīkamāk gungame serverī?

Pēdējo reizi rediģēja sсhoKKur-, 2018. gada 18. jūnijā, 15:37.
h2389w98j98fewjfw9qasdjiak
Lietotājs
왕이시여
1537 atbildes forumā
Online: 41d 8h 30m
Redzēts 2019. gada 26. augustā, 17:48
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 18. jūnijā, 13:59
1
post

Aizej paraudi par to ka tev zog xp,visi tavi puslidz ir tizli,kaut ari nevienu neesmu lasijis.

par Adminu Topiku var ja.

Pēdējo reizi rediģēja h2389w98j98fewjfw9qasdjiak, 2018. gada 18. jūnijā, 14:00.

not hns
Lietotājs++
$UICIDAL
1188 atbildes forumā
Online: 78d 19h 58m
Redzēts 2022. gada 04. decembrī, 14:39
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 18. jūnijā, 13:59
0
post

Es domāju, ka zagt xp varētu tikai tiem, kuriem ir pieejama zagšana, savādāk es pat netikšu līdz 9 lvl, lai dabūtu zagšanu.

            

yostu
V.I.P.
Veterāns
maikls
#nostarmaucību
2782 atbildes forumā
Online: 98d 18h 52m
Redzēts 2022. gada 13. maijā, 00:03
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 18. jūnijā, 14:15
0
post

1. - zagšanai nav ne vainas, bet man liekas, ka līdz 100exp ir pa daudz. tev reāli ir jāieposto kaut kur 20 reizes, lai saņemtu tos 100exp. zinu, ka tas nav grūti dabūt 20 postus, bet still. tie, kuri maz posto - tiem tas ir mīnuss. varbūt varētu tā, ka random cilvēkam tas exp tiek nozagts, nevis tu pats to vari izvēlēties, savādāk citi targeto uz pāris cilvēkiem un uz rinķi zog tiem to exp. kinda par.

edit: der arī čīčas piemērs

2. - par, bet tādi pieteikumi jau nemaz nav tik daudz. nu es nezinu kāds risinājums varētu būt šim punktam.

3. - vienkārši par.

4. - par, daudzi vienkārši izgaist nepasakot neko par prombūtni.

5. - why? "...jo Chemijam ir plānā tas, tad pēkšņi iekrīt tas un daudz kas mainās...", nezinu, par/pret.

6. - nezinu, gribēju rakstīt mīnusus un plusus, bet pārdomāju..

Pēdējo reizi rediģēja yostu, 2018. gada 18. jūnijā, 14:15.

Enemijs
V.I.P.
Veterāns
Cringe
Laurīts/Laurītis.
5483 atbildes forumā
Online: 351d 7h 51m
Redzēts Vakar, 22:03
Pievienots, 2018. gada 18. jūnijā, 14:16
0
post

1. "Nodokļu sistēma" ir kas savādāk nekā xp zagšana, jo xp zog tie lietotāji kuriem ir tas skills vajadzīgajam foruma līmenim, ieiro jau paņemtu administrācija un kur noliktu vai vienkārši izgaistu. Ja tu būtu ieteicis ka ieiro zog viens otram tad tas būtu tas pats kas ar xp zagšanu. Jo tā jau nav "xp nodokļu sistēma".

Bet par to ka zog, es nezinu, viens jau man nozaga, besī, bet pagaidām pofig. nav diži ko teikt pagaidām.

 

2. Man vienalga.

 

3. Senāk senāk pirms vairākiem gadiem bija papild sadaļas forumos cs sadaļas, kur bija speciāli topiki starp adminiem, bet to vairs negrib ieviest, jo tas ir lieki un nevajadzīgi. Bet čats jau varbūt nebūtu slikti, nezīnu īsti priekš kam, bet kaut vai. Bet lai runātu par to ko vajag uzlabot? Vai tad parastajiem lietotājiem nevajadzētu arī izteikties par to ko vajadzētu uzlabot, salabot, izņemt utt?

@Chemijs: nevis lieki, bet tur bija sistēma kura palēlināja krietni forumu un noslodzes palielināja. Tāpēc to jau sen sen atslēdzu un tagad jau tik daudz updeiti ir bijuši ka viņu vairs nebūtu īsti realistiski atgreizt, nu tikai pārtaisot par jaunu pavisam.

 

4. Cs sadaļā to topiku nevis izklaidē/off topic. Bet vai vajag? Tik grūti padot ziņu galvenajiem? 50/50 vai vajag vai nevajag. Man vienalaga par to ar.

 

5. Savā ziņā būtu jau labi, ja mēs zinātu, ko veidos. Bet savā ziņā chemijs taisa šo to kā pārsteigumu un tas priekš viņa varēut to izbojāt. Īsti nezinu ko teikt par šo. Savā ziņā jau būtu labi. Bet šis gan neder "līdz kuram tas +/- tiktu izdarīts", nekad nav noteiktajā laikā un citreiz nav normāli pabeigts, *cough* *jb updeiti* *cough*.

 

6. Ja būtu solo nevis team, vai arī spēles sākumā vote team/solo. Izņemt botus no servera, jo es gribu spēlēt ar cilvēkiem nevis botiem.

Bet solo uzliks varbūt tik pēc ļoti ilga laika, chemijs netaisās to mainīt, jo tik daži grib solo un viņa minētais piemērs ir pareiz diemžēl, ne visi ir pro, un ja zaud zaud un netiek ne tuvu 1. vietai un tik kāds pro visu laiku tur tiek, tad apniks spēlēt un nespēlēs tur vairs, jo ir pārāk liels bots un nespēj tik 1. vietā. Diemžēl tā ir taisnība. Un tāpēc ir team nevis solo, jo tad ir iespēja uzvarēt visiem, jeb komandai, it kā prieks visiem, laigan es personīgi gribētu solo.

Un botus jau neņems ārā, jo chemijam patīk spēlēt ar tiem nejēgām un cheateriem, jeb botiem un arī nav pietiekoši spēlētāji, tāpēc ir boti, un kā teica, ka boti ir lai pievilinātu spēlētājus, jo daudzi nezin ka tie ir boti, domā ka spēlētāji, un redzot, ka serverī ir "spēlētāji" tad nākšot vairāk spēlēt, nekā ja servers būs tukšs vai tik kādi 2vs2 būs.

Šīs izmaiņas noteikti būtu daudz daudz daudz vēlāk tik.

@Chemijs: Varbūt ka nemaz nebūs tik vēlu, tad jau redzēs. Es zinu ka ir tā robeža, kas ir ka veidotājs sāk vairāk rūpēties par vairumu spēlētāju, nevis par to lai serverī būtu īsta cīņa, kuru cenšos nepārkāpt, bet iespējams ka ar to team esmu bik pārspīlējis, tad jau redzēs, bet nu vismaz dienas vēl vairakas noteikti ka būs tikai team play, jo man ir nenormālākā pārslodze un stress.  Bet nu boti gan serveri ir parādījuši visos serveros, ka viņi nenāk par sliktu, nezinu kāpēc tu tos tā heito, es personīgi neietu serveri spelet 2x2 vai 3x3, man tas būtu par garlaicīgu.

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2018. gada 18. jūnijā, 14:36.

            

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 489d 7h 11m
Redzēts Vakar, 20:39
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 18. jūnijā, 14:27
0
post

1. nozagtos xp var viegli atgūt, nozagtos ieiro atgūt nevarētu, vnk paspamojot talak, un tas ka tevi apzog, motive tevi atmaksāt tam kurs to darīja. Neredzu problēmu tajā, un kā no tā ciestu forums, tieši otrāid, redzu kā no tā varētu pacleties aktivitāte. Esmu jau teicis ka ja tas paliktu nekontrolējams, tad varētu apzagt tikai 1 vai 2 reizes dienā, pagaidām cik skatos neviens nav upuris tik traki. Neuzskatu šo par problēmu.

2. Nesvarīgs ietiekums, vienalga uz to vidējo dienā ciparu, sataisīt kkādus updeitus neresetojot onlnie laikus aizņemtu pārāk daudz laiku un effekts būtu smieklīgi maziņš jo tas ir tikai 1 nesvarīgs cipars kurš neko nenozīme. Neuzskatu šo par problēmu

3.Ir noteiktas situācijas kad vajag updeitam ieteikumus, vai kad vajag pacelt aktivitāti serverī steidzami utt, kad tiek tādas grupas uztaisītas wataspa vai skaipa - kur ērtāk, a pārējā laikā taisīt speciālu sadaļu, speciālu sistēmu, lai tur vnk būtu klusums, nu jo tur vnk nav par ko runāt adminiem, itsevišķi vēl ja visu serveru admini ir samesti 1 grupā un citiem adminiem jāsēž un jālasa par citu serveri diskusijas kuras viņam neintersē. Bezjēdzīgi un milzīgs darbs. Tāpat kā tev nevajag uzcelt konferences offisu māju, tikai tāpēc ka tev vnk vajag satikt draugus un ar viņiem parunāt.

4. Nezinu, es viņu pirms atlaidu, brīdināju vairāka reizes, viņš vēl solija uzlabot aktivitāti, bet tā vietā pazuda vispār.

5. Es informēju par lielajiem updeitiem twiterā/jaunumu rakstos kur uzrakstu ari mazos updeitus padaritos pie reizes svarīgos. Šī sistēma strādā un lietotāji laicīgi uzzin par updeitiem kuriem viņiem vajag uzzināt. Ar mazākiem updeitiem kuri ikdienu nemaina es lietotājus netraucēju. + Man ļoti traucē ka ir vēl kāds saraksts kuram būtu jāseko un kuru butu nepartraukti japapildina, kad man ir speciālas programmas pēc kurām es strādāju kur visu uzskaitu.

6. Šobrīd nav vajadzīgi viedokļi par gg serveri, tas tikai radītu iespaidu ka serverim tiktu plānotas milzīgas pārmaiņas, kas netiek plānots.

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2018. gada 18. jūnijā, 14:29.

not hns
Lietotājs++
$UICIDAL
1188 atbildes forumā
Online: 78d 19h 58m
Redzēts 2022. gada 04. decembrī, 14:39
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 18. jūnijā, 14:29
0
post

1. nozagtos xp var viegli atgūt, nozagtos ieiro atgūt nevarētu, vnk paspamojot talak, un tas ka tevi apzog, motive tevi atmaksāt tam kurs to darīja. Neredzu problēmu tajā

Dude, es nekad netikšu līdz 9 līmenim, jo nespamoju topikos, netikšu, jo mani apzog visu laiku, nevaru nekā nozagt viņiem pretī, tāpēc vajag tā, lai apzagt var tikai tos, kuri ir lvl 9+

            

Latvians
WAR3 Admins
JB Admins
V.I.P.
Papucītis
psycho aesthetics
Foruma spēļu uzraugs
Psychopath
12157 atbildes forumā
Online: 452d 0h 13m
Redzēts Vakar, 21:01
Pievienots, 2018. gada 18. jūnijā, 14:32
1
post

1. Kāda huja pēc var zagt no citiem XP? Naudu nedrīkst zagt, a xp drīkst? Vienīgā atšķirība ir tāda, ka xp nevar nopirkt par naudu. Pārējais viss ir vienāds.
Reāli, ''es te vaiga sviedros zadrotoju forumā un krāju postus un XP, bet lūk dēļ ''zagšanas'' man tāpat atņems.'' Ne tā, Latvian?

Labi, lai čemijs liek bonusu, ka naudu var zagt, apzagšu tevi tāpat, wow, nozagu 69xp, dzīve apstājas ar to, ja? tie ir nieka xp NEVIS NAUDA, pussy.

 

3.  Adminu čats forumā.

Mūsdienās visiem ir whatsapp, ne? Tak , lai uztaisa tāda veida grupas un čato, kur problēma?

5. Darāmo lietu saraksts. Laikam par šo jau runāja, ka itkā nevajagot, jo Chemijam ir plānā tas, tad pēkšņi iekrīt tas un daudz kas mainās, bet varbūt mums būtu kā lietotājiem patīkamāk, ja mēs tiktu informēti vismaz kādi updeiti, izmaiņas mūs sagaida. Lai arī viņas nebūtu pēc kārtas, vismaz redzēt, kas tiks darīts, lai uzlabotu šo komūnu un aptuvenais laiks, līdz kuram tas +/- tiktu izdarīts. Piemēram, ka hltv nestrādā vai, ka jb nomiris.

Ja čemijs nestāda , ko dara, tas ievieš vairāk asumiņu visā, jo visiem viss interesē kas un kā būs, neko arī turpmāk nevajag darīt. 

Reku par lvl bonusu neviens nezināja (izņemot mani,protams. hehehehe) vismaz cilvēki bija kaut cik pārsteigti , jo bija kaut kas jauns, bet tā, ja visi zinātu, tad jau vairs nebūtu tas iespaids.

Tu labāk paskaties uz savu mirušo Bb, pirms kaut ko ņaudi par Jb, paldies.

6. Gungame. No malas lasu, ka daudziem nepatīk, ka ir team gg nevis solo gg. Varbūt varat paši izstāstīt, kas būtu patīkamāk gungame serverī?

Šobrīd mazliet "iegriež" tas, ka ir team gg, jo ir konkurss un kuru nevar kačāt, ja boti ir komandā, jo viņi traucēs, bet kad nav tāda tipa konkursu, tad diži vienalga, var gan solo, gan team, nav nekādu pretenziju.

4. Adminu topiks. 

Sliņķis esi, ka nevari uzrakstīt Arnim vai Reinim kāpēc būsi neaktīvs? kāpēc lieki čakarēties, lol.

 

Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 489d 7h 11m
Redzēts Vakar, 20:39
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 18. jūnijā, 14:43
1
post

i left reality - ir ļoti labs arguments par to ka mazāk aktivam lietotājam reāli var nozagt visus viņa xp ko viņš savāc, bet nu neizmirsti - lai kāds tev to nozagtu, viņam ir reāli jāizdara vairāk kā tev ir jāizdara lai dabūtu tos 50xp atpakaļ. Tam cilvēkam ir 10x jāuzlādē to skilu ik pa 10 minūtēm, un arī tad ir tikai 50% iespēja ka viņam izdosies tas skils vispār. Tas itkā ir godīgi ka ja cilvēks ieliek darbu, ka viņš var citam ieriebt.

Es pamatā biju mazliet agrāk apsverīs ka kas tāds varētu notikt, tāpēc arī uzliku tās uzlādes utt, nu ka tas nav ka 1x nospiež skilu un viss, bet ka to vajag uzlādēt.

Vēl pastāv šī sakarā 1 risinājums ko arī biju agrāk apsvēris - ka apzogot augstāku līmeni nozog vairāk. Šis palīdzētu sabalancēt arī līmeņus forumā, bet nu būs lietotāji hetos par šo :D bet nu pastāv reāla iespēja ka šis kādreiz būs.

not hns
Lietotājs++
$UICIDAL
1188 atbildes forumā
Online: 78d 19h 58m
Redzēts 2022. gada 04. decembrī, 14:39
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 18. jūnijā, 14:46
0
post

 lai kāds tev to nozagtu, viņam ir reāli jāizdara vairāk kā tev ir jāizdara lai dabūtu tos 50xp atpakaļ.

vinam jaieposto 10 reizes?
wow.
tikmer vins var iepostot 10 reizes un nozagt 100xp man

            

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 489d 7h 11m
Redzēts Vakar, 20:39
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 18. jūnijā, 14:55
0
post

zagšanas skils nozog vidēji 25 xp.

50xp ( 1-100xp ) * 0.5 ( jo 50% iespēja )

10 reizes uzlādēt skilu ik pa 10 minūtūtēm ir grūtāk kā izveidot foruma spēlēs 5 postus pa 2 minūtēm.

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2018. gada 18. jūnijā, 14:56.

not hns
Lietotājs++
$UICIDAL
1188 atbildes forumā
Online: 78d 19h 58m
Redzēts 2022. gada 04. decembrī, 14:39
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 18. jūnijā, 15:04
0
post

Man kaut kā 3x zogot, visas reizes bija virs 50xp... http://prntscr.com/jw9r0n

10 reizes uzladet pa 10 minutem neko nedarot, vnk sezot foruma ir vieglak neka postot,

            

sсhoKKur-
V.I.P.
Šašličok_ papličok_ kŗans
15060 atbildes forumā
Online: 525d 15h 7m
Redzēts 15. februārī, 16:29
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 18. jūnijā, 15:36
1
post

1. Uzsit atpakaļ tos XP, kur problēma? Atver topikus un ieraksti postu, saņem 5xp. Uztaisi topiku, saņem 10xp. Nav nekā grūta... Ka tik pačīkstēt ka nabagu abižo. Re, es tikko nozagu Tev 7xp, paņem ieposto kaut kur un ieraksti vienu komentāru galerijās būs atpakaļ Tev 7xp. izi, izi rīl tok, rīl tok.

2. Tas ir stulbums skatīties uz to "vidējais laiks dienā". Neskatos uz to.

3. Čats nē, pārāk daudz sūdu būtu. Kā arī agrāk biju ieteicis, adminu sadaļu kurā ir adminiem interesējošie topiki.

4. Stoners sen jau norakstīts. Runājot par adminu topiku, agrāk biju šo teicis, kopā ar visu sadaļu, bet tagad nedomāju ka to vajag. Daudzi negrib publiski neko teikt. Vieglāk pašam sazināties ar cilvēku un pajautāt kas un kāpēc.

5. Darāmās lietas mainās katru dienu, nevajag.

6. GG serveris netiks nekādīgi pārtaisīts tuvākajā laikā. Mapes droši varat ieteikt.

 

Ieteikumi no rahhtw:

Lietotāji skatās šo tēmu: 0