Mes varetu visi uztaisit katrs trisrinditi par kicl.lv kautko labu pastastot.
Piemeram.
Kicka
Ir kur
Labi pavadit laiku.
Kopa
Ar kick
Man nav garlaicigi.
Cerams ka sapratat 1.rinda 1 vards.2.rinda 2vardi un 3rinda 3vardi.
Nevar teikt neko sliktu.
Chemijs
Biež Vien
Nebano Cilvēkus Permā
Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.
Latvians
man bieži
Boja nervus War3
Es
esmu kicka
no pašiem sakumiem
Kickā
Var mierīgi
Pasēdēt un pačillot.
Kickā
Visiem patīk
labi pavadīt laiku
Mēs
Visi kopā
Varam sadarboties kickā.
Mēs
Visi kickā
Esam ļoti laimīgi
Kickā
Mēs visi
Varam pavadīt laiku.
Kickā.
Vienmēr mēs
Saprotamies kā draugi.
kick'ā
ir ļoti
ļoti labi admini
Kicks
ir bagāts
ar spēļu reklāmām.
Kick'ā
Ir jauni
Ļoti aktīvi lietotāji
Nesaprotu spēles jēgu, ar ko šis atšķiras ka vnk uzraksta 6 vārdus blakus un ka tos vnk sadalītu pa rindām
TC
akasi, luīze, Jan4a, cruelcin, Hazard, 575, BIGGY, Latvians, Apocalypse, Mohit, ZombikOzy, 32x6JLsuPy, ZīLe, Enemijs, Сhrееру©, Kanazews, EvE, Chemijs, Snicker, Kubi, not hns, PANDAROO, Marshmello, tenblunt, thestyle, Klaus, , vhlamiwwu, Wolfyy, pankuksh, Famouse, Kiwi :], nisker, Strelnieks., Королева, Laauriinaa, ⛔lolwut?, Remember-ME, MKs'Powa, Unicorn, Venta, Swizy, Jogijs, REDFOO, covidiots, Prometajs, Radjuka, klubuJuris, Dzokelz, Kalvix, StonerKumar420, wtcnn, heediox, EXIT.-, Lakrica, Falcon, Fuk`dantE., tHEBEAST, Capture, rewzk, skyya, Sajma, Daņiks, nolodžik, mimiC, lemony, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, Witch, ketamine, pointseven, h2389w98j98fewjfw9qasdjiak, Saldenieks, Dainukss, Mihuils.....tepat , Cool Dude, Rubax, muwa, Abeliitee, lucifers, Foxxy`s Poxxy`s, Sandis., Džamals., NeaDeKwaD | Stone, kraims, sсhoKKur-, ZnT, esportinsh, knejvs, Forestiņš, Paldies., $ KRISTA $, Noodels, Pizhikz, Atty, sneiks