Par mani:
Mani vecāki nosaukuši mani par Rihardu, un šajā pasaulē dzīvoju jau 15 gadus. Pašlaik mana dzīvesvieta ir Rīga, jeb precīzāk - Purvciems. Pēc rakstura esmu izpalīdzīgs, draudzīgs, cenšos ar nevienu nedirsties, bet ja tomēr atrodas kāds indivīds, kam neapnīk, tad varu arī palikt skarbāks. Hobiji? Pa vasaru bieži ar draugiem spēlēju futbolu,braukāju ar bmx un eju peldēt. Ar peldēšanu es nodarbojos arī nopietnāk, proti, eju uz treniņiem. Peldu nupat jau astoto gadu. Esmu piedalījies dažnedažādās sacensībās un esmu saņēmis arī dažādas atzinības/medaļas. Pa ziemu gan neko īpašu nedaru, proti, eju dažreiz paslidot, bet tas tikai kā brīvā laika nosišana, nevis kaut kas nopietns. Pēc ārējiem parametriem esmu 185cm garš un aptuveni 70kg smags. Nupat man iet 9. klase Rīgas Franču licejā. Ne īpaši patīk ši skola, bet ko tur padarīsi. Ir doma nepalikt vidusskolā, bet uzreiz, beidzot 9.klasi, iet kaut kur studēt. Nu ko, tas par mani arī īsumā viss. Ak jā, mūzika un filmas - skatos gandrīz jebkāda veida filmas. Mani interesē gan asa sižeta, gan dokumentālās, gan komēdijas. Vienvārdsakot - praktiski visas. Arī mūziku es klausos ļoti dažādu. Vienīgā mūzika, kura man nepatīk un kuru neklausos, ir tie meinstrīm gavno pa ehr.
Tagad par gaming:
Pārsvarā uz PC spēlēju tikai 3 spēles - CS, MC un LoL. CS'u spēlēju jau aptuveni 4 gadus, niki man ir bijuši ļoti daudzi, bet pašlaik jau pailgu laiku man ir niks Sylfaen. Pat īsti neatceros vairs, kā šis niks radās, bet ja nemaldos, tad kaut kas minēja šādu niku un, par cik toreiz nevarēju izdomāt normālu niku, ņēmu šo. Pārsvarā visbiežāk spēlēju Pub/DD2/War3. Arī MC spēlēju jau ļoti ilgu laiku. Viss sākās, kad skolā kāds pateica par šo spēli. Gājām uz rajona bibliotēku un katrs spēlējam savu vienreizlietojamu (lol, diez kāpēc) pasauli. ;] Vēlāk jau parādijās multiplayer serveri, tad arī tur visi sākam spēlēt. Un jā, League of Legends - šo spēli principā sāku spēlēt pavisam nesen, pirms aptuveni 3 mēnešiem. Ja kāds vēlas mani atrast, gan eastā, gan westā viens niks - Dracovius.
P.S piedodiet, ka tik maz lasāmvielas, neesmu nekāds lielais rakstītājs. ;/
yo
ass
Sveiks.
Čaw, lai veicas šeit!
Sveiks.
yo
Sup.
priuvet ;)
IG nick-Cookie
Esi sveicināts
Sveiks.