Ideja nav mana, bet lai ir vairāk ko forumā darīt, ieviesīšu šo spēli arī šeit...
Kas tev šaj spēlē jādara?
Jāsagrauj iepriekšējā lietotāja vēlme.
Jāizdomā sava velme.
Postu intervāls 3!
Piemērs:
1: Gribu daudz naudas.
2: Valstī krīze,naudas nebūs.
Cerams kas sapratāt!
IG nick-Cookie
Krievu valoda nevienam nav vajadzīga.
Gribu skriet pliks pa āru, un kliegt KICK.LV rullē!
nekas nesanāks jo tu pa ceļam salauzīsi kāju un nevarēsi paskriet...
gribu sakrāt 9,99 iEiro...
IG nick-Cookie
Nebūsi , jo krievi laiza makstus.
Būšu FANTOMS
Nebūs jo viņam ir krāns, bet tev nav!
Gribu ciparu 3
cipars trīs ir mans skaitlis. you can take 4
es gribu lai visi šaj pasaulē būtu laimīgi
Bet, tas neizdodas, jo es neesmu laimīgs!
Es gribu, lai lolwut? vienreiz patur savas domas pie sevis!
Piegriezz šnabīīīt. ;)
v
Bet, tas neizdodas, jo es neesmu laimīgs!
Es gribu, lai lolwut? vienreiz patur savas domas pie sevis!
Piegriezz šnabīīīt. ;)
v
Ja es turēšu savas domas pie sevis es būšu "forever alone"
Gribu zelta gaziņu
Nebūs, par dārgu priekš tevis!
Gribu vardi ar 6 kājām!
Reta varde, nedabūsi.
Gribu sasist ArthurM seju.
Nokavēji, es jau sasitu!
Gribu iemācīties lēkt LJ!
Piegriezz šnabīīīt. ;)
v
LJ māk tikai izredzētie, nez vai Tu esi starp viņiem...
gribu jaunu kompi..
IG nick-Cookie
nebūs! slikti uzvedies.... neesi pelnījis...
IG nick-Cookie
Tu značit neko negribi!
Gribu mākoni!
upss
sinaptiķi teica ka mākoņi vairs nekad nebūs... lietus līs no saules...
gribu lai laiks apstājas....
IG nick-Cookie
Laiks neapstāsies, jo tu pats viņu kustini pat elpojot
Gribu izlēkt ar izpletni no mēness!
milo humble, luīze, Sandis., Omega, alska, Jan4a, cruelcin, Nurmachimaevmakachev, nasty_x, Jackass3D, Hennessy-, JērsA, Mežpils, phine, black cobra, 123456789, Сhrееру©, Kiwi :], Enemijs, »𝗖𝗿𝘆𝘀♰𝗮𝗹«, Rolković, agaa, toxicated, KonQx, 𝐖𝐢𝐥𝐝𝐰𝐨𝐥𝐟𝐚, sсhoKKur-, SiGoNs, WizKhalifa*, Foxculated, FreakyyPrime., Gussi` ^^, Kipchoge, StaFFорд, MateYz, spokio, cyruss, Flak3, Obijs, santiz, Laauriinaa, Latvians, Fūdiņš, PANDAROO, SourSet, Marshmello, jonivaio, Wukong, Edward, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, hehegeeva, milkhouse`, Snicker, Baubas, Creed, Peak, peh, SycyS, 47th, WickedLady, Violexy, ★ToughEnough★, Grafiti, SINCAS_MONSTRS, LanDerSs, tuis, Faacha, aimbatten (;, pigmi , Wunderschlange, Zaņuks, 𝐃𝐞𝐯𝐢𝐥𝐢𝐬𝐡𝐡., Gloks, Unicorn, Remember-ME, thestyle, MrGnB, Daavis_, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, Bubis, Haiduk, грязный, Farmaceits, bnation-, Kaljiks, tenblunt, Flabijs, HaRZz, Mr.Wii, Rubax, Sin4a, король мажор, nolodžik, MrColt , pankuksh, Мишка, Exc, shaize_, Lamik, RnB, Ralfuuzis, Mazais Gacha, h2389w98j98fewjfw9qasdjiak, Lachubliezejs, ketamine, ⛔lolwut?, Pilsonis., asdf, Apocalypse, Xtcent, ksa, mimiC, Prometajs, cookies, EQKL, MadrYy, rasii, PooKa, Evucite, Fon der Markov, Oktobris, pointseven, cheburashka, Atty, Falcon, stn, 575, spaula, KickMan Kick, ZombikOzy, QueenPiper, RCHWZKY, Capture, 32x6JLsuPy, kkarlix, 0blivionx, SpriditisMAD, A4Tech, 4eS'';, Shmaro, EXIT.-, SyRiizZzY., nisker, magisterial , Litriņš, gucci, Klaus, Just_lt, LVSawyer, AndisKoks, tupiks, Arvisons, unn4m3d, Baltais, , knejvs, Martinshhh, Chemp1k, Mohit, no-legal, Gamora, 2+2=4 fikss maten, Go0dFather, bosiks66, [TM] genijs, xvid, bullets aim far, EddieLV, Kanazews, Wolfyy, STAKLA, emaymyska., Venta, Chemijs, Kubi, Famouse, -ScorpioNn, platw, Lucky_Me, ANormalStick, Ibetāa, Strelnieks., keni, $uicideBoy$, novikedd, Alus, lil_kumaars, ysl, Pecinja, RooFee, daniels1523, Ticiigais, vichh, Fantograms, MazaisDJ, klubuJuris, Dzokelz, kraims, StonerKumar420, tHEBEAST, def., Sajma, MarcPrime, Dweller, ŠAGIJS, 66, Goddest, ZnT, LuckyDog, Ābols, ZīLe, Daņiks, Patriotss, Shockins, Dzēsts lietotājs, Dzēsies lietotājs, ZeltaBlack, skyya, Королева, TheAlzyHD, Rei, Pizhikz, lemony, Fally, dudi, Bronza, Witch, sneiks, GreenWind, AmazingDan, Amors, $ KRISTA $, Obivious, FreestyleManiac, Foxxy`s Poxxy`s, muwa, Abeliitee, add, Ingucci, Teikums, LgKLatvija, NeaDeKwaD | Stone, not hns, Komisarchiks, Forestiņš, Džamals., Mihuils.....tepat , Paldies., laaceens66, NaMsHuD, Collapse, NetFliks, Fuk`dantE., Alfreds_InTower, Цыганка, Cool Dude, Jogijs, Bacardi, Valtero, ToW, -0p, AVSallijs, -lembergs-, TheLegend, ainars123, Mhm, RP, krialy, (:laimonpuika:), icescale, LvTeam, ShadowKing, Eliminated, Anonymous, Evija^, EvE, iFamous, Snuffeklis, lacuks, MAVERIK, mashq, gaz1kkk., ODZHYY, exdent, Madness, DankMeme, Oreo, Vortex, MTM123, ⚒️Stoick the Vast⚒️, maardzha, kid gamer, Naft'līns, nav_jazin, skaļums, rezeknenskij__, disprozijs, Mandarīns, siirups, CharmZ, Sergey1, pelciņš, Luīze ir forša, Kokaīns, viltu profils, maartijsw0w, MA1M, Gigna, bdmkuu, Brooklyn_Official, Latgales Čalis, -_TheKillerMan_-, Čamzijs, GansGanaAdminu, #unbangansganaganus, ALLAHU TRAMP, Bleach, ATHE, slēpts, GodFingers, Haskys`, Snuff, Azumi, Devilinsh, viskijs, RePoRtIeRiS, skyfall1, LAFKA, jevrika, Tvinks , Ebyrn, stan