Uzdevums:
Piektīti vai noliedz to ko teica iepriekšējais par tevi, un pasaki kaut ko par kādu citu.
Paraugs
2. Tu esi alkoholiķis
Kāda cita posts:
Neesmu, dzeru tikai nedēļas nogalēs, ta nav pietiekami lai es to sauktu par alkoholismu
Tu esi atkarīgs no cs 1.6
Mans posts:
Atkarībā ko nozīmē atkarīgs, varbūt atkarīgs no cs serveru updeitošanas, tas gan - jā
Tu esi atkarīgs no youtubes.
Norādes:
* Neatkārtojamies!
* Cenšamies atbildēt gari, nevis "nē, neesmu" bet gan pamatojot kāpēc neesi vai esi.
* Apgalvojumus raksīt nepārkāpjot foruma noteikumus.
jā, jo neviens neko man neaizliedz
Tu esi drosmīgs?!
Esmu. Mēdzu darīt lietas no kurām ir bail.
Tu esi spiegs.
Neesmu, nav bijis manās interesēs kādu spiegot.
Tu esi ļaunatminīgs.
Neesmu, ticu karmai, tie kas dara ļaunu agri vai vēlu paši cieš.
Tu esi nepacietīgs.
Esmu nepacietīga. Pat ļoti nepacietīga. It īpaši tad, ja cilvēki ir ārkārtīgi lēni (sirmgalvji neskaitās).
Tu esi bravūrīgs.
Esmu, jo vienmer nevar but pacietīgs.
Tu esi ļauns.
Es neesmu nika, ļoti retos gadījumos, kad mani kāds tiešām sadusmo.
Tu esi ļoti pareizs cilvēks.
Neesmu es pareiza. Mēdzu pieļaut kļūdas kā ikviens no mums.
Tu esi pedants.
Nesmu, tik traks nesu lai butu pedants.
Tu esi vaverēns
Nu itkā jā, jo patīk pa kokiem rapot, un riekstus ēst ;D
Vai esi preicīgs?
Nē, neesmu. Šodien nav noskaņojuma.
Tu esi garlaicīgs.
Nē,jo nesu garlaicīgs.
Tu esi jautrs
Jā protams zosis denu visu laiiku.
Tu esi ņaudīgs ?
Nē, neesmu ņaudīga, jo neesmu kaķis.
Tu esi ekstrēmists.
Jā, es šad un tad mēdzu būt ekstrēmiste , jo dzīvē vajag reizēm kko ekstrēmu ..
Tu esi pūkains/a.
Nesu, pukaini ir dzivniecini.
Tu esi skaista s
Esu, jo es tā uzskatu.
Tu esi apaudzis.
Esmu...jo tāds nu es esmu...pūkains. nezinu... labi vai slikti, bet kā ir tā ir)
tu esi naivs/a
Nesu. Nebus tik viegli ar mani.
Tu esi krapnieks
luīze, nosebleed, 3G_LITRS, Wolfyy, Goddest, sсhoKKur-, Latvians, Zaņuks, , StaFFорд, Сhrееру©, EvE, PooKa, gucci, »𝗖𝗿𝘆𝘀♰𝗮𝗹«, Kandzha, Gustins, Jogijs, HAHA, not hns, muwa, Apocalypse, 32x6JLsuPy, ZīLe, ⛔lolwut?, jannablewyou, Mikijzz ||, Kanazews, ketamine, Snicker, Dweller, Venta, Mohit, STAKLA, Enemijs, Unicorn, Klaus, Dalī, unknown-, Chemp1k, Jan4a, Мишка, Kiwi :], daniels1523, andrisptrs, MKs'Powa, PANDAROO, tenblunt, klubuJuris, Haiduk, Saldenieks, LOSTZ, Chemijs, Gamora, bullets aim far, Baltais, no-legal, REDFOO, Marshmello, h2389w98j98fewjfw9qasdjiak, EXIT.-, h8me, zirgugalva, Go0dFather, emaymyska., Rubax, 123456789, Kubi, mimiC, Strelnieks., Martinshhh, Laauriinaa, [TM] Faggot*, Skonto, -ScorpioNn, Ralfuuzis, [TM] genijs, Prometajs, $ KRISTA $, Xtcent, crewified, Radjuka, Ibetāa, Purpel, Dzēsts lietotājs, Famouse, NeaDeKwaD | Stone, ŠAGIJS, Abeliitee, Dzokelz, iFamous, Pecinja, MadrYy, Capture, Королева, dzēsts profils, StonerKumar420, tHEBEAST, def., Omega, konstance, Sajma, pankuksh, Falcon, G$ SHOOTER, nisker, daryl, 66, Remember-ME, Bayku, Daņiks, nolodžik, ZombikOzy, kepsis, xVeins, tuis, Gloks, cruelcin, skyya, lemony, ༄ˡᵛᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐, L1nked, NunCe, Rei, (:laimonpuika:), Latgales Čalis, Cool Dude, exdent, kraims, nav_jazin, hehegeeva, Mamba, viltu profils, sneiks, FANTOMS, bdmkuu, KickMan Kick, skaļums, Kapracis, SjavaPro, Akamaru, snoW, hipester, maardzha, KillingMachine, Kokaīns, RuleMkaZ, Jackass3D, Brooklyn_Official, pelciņš, Foxxy`s Poxxy`s, ysl, gaz1kkk., MA1M, ZnT, Komisarchiks, SINCAS_MONSTRS, stn, 𝙿𝚒𝚠𝚛𝚒𝚡, SpriditisMAD, BENIS, reklāma, Serjoga, El West., blonda, SharpKnifes, Noravajumtu, Pirdlampina, Fally, Chrixter, Pilsonis., Bomariks., ⚒️Stoick the Vast⚒️, Obijs