bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Haoss / Beztēma / Offtopic
11
1
topic
Par un ap EvE dzīvi.
⛔lolwut?
V.I.P.
SuperStar
Audi Club ★ Rēzekne
#nostarmaucību
3418 atbildes forumā
Online: 200d 16h 22m
Redzēts 2023. gada 21. oktobrī, 21:35
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 23. jūlijā, 14:30

Šis topiks nav vērts pret kādu, kurš šeit tiks pieminēts, bet par to, kā mainās čemijs un cik tālu viņš grasās iet.

 

Šodien paklausoties un palasot čatu, nolēmu uzklausīt gan čemija domas, gan pārējie, ko domā par radušos situāciju, jo manuprāt tas nedaudz iet par tālu. 

 

Tātad runa iet par moderatoriem, man protams nav nekādu pretenziju pret jums un tā nav mana darīšana, kā jau čemijs vienmēr saku, visi šeit ir tukšas vienības, viņš ir projekta īpašnieks/dievs, bet nu tas tā novirzoties no tēmas. Gribētos uzzināt, pēc kāda princima tika izvēlēta šāda kandidatūra, kāpēc projekta īpašnieks drīkst pats izraunt no kick ģimenītes kādas personas un izvirzīt kādā kandidatūrā, neskatoties uz to, ka citiem varbūt ir kādas pretenzijas vai cita kandidatūra, vismaz aprunātos un izvērtētu ar kādu cilvēku grupu, tā kā tā grupa nav liela, KK un Čemijs, tad vismaz par abiem ko izvirzītu, bet nē, KK kandidatūra tiek vienkārši noraidīta un netiek nemaz izskatīta, bet cilvēki, par kuriem nemaz nebija pat domāti, kā moderatori, tiek pēkšņi pieņemti, itkā rīt būtu kāda pārbaude un ātri ir jāsalasa cilvēki priekš statistikas. Atkārtošos vēlreiz, ka nav pretenziju pret jaunajiem moderatoriem, bet kāpēc tieši šie cilvēki, labi, Latvians ir diezgan sen un aktīvs, bet viņš nemaz nav izvirzījis savu kandidatūru, cik zinu, tā pati DarkPrincess, okay, arī aktīva varbūt kaut ko iespamo kādā topikā, bet nu cmoon, tas pamatojums, ka adekvāti posti utt, saprotu, ka laika bija maz, tāpēc tik tizls attaisnojums tika izdomāts...Bet to, ka jau labu laiku Lauriņa vēlējās to amatu, pat PM un čatā tika par to runāts un daudzi atbalstīja viņu un deva savas rekomendācijas, viņa centās, veidoja tur kādas aktivitātes, nu varbūt ne tik daudz kā vēlētos, bet nu tāpat. Čatā arī viņa sastopama gandrīz vai 24/7, bet tā vieta tu nemaz nekautrējoties čatā apgavlo, ka viņa nemaz nevēlas to amatu, nopietni? Ja drīkst palūgt no dārgā īpašnieka pamatojumu, labākā gadījumā screen, kur var to redzēt, ka Laurina nevēlas šo amatu, man liekas daudzi gribētu to redzēt...https://prnt.sc/k9uwxp un https://prnt.sc/k9ux7d

 

Gribētos arī parunāt un uzzināt par moderatora pienākumiem. Kāpēc tad kad KK piedāvāja un daudzi arī bija sašutuši par to, kādas ir tavas domas par moderatora pienākumiem, tu stingri uzstāji uz to, ka JĀ, tādiem viņiem jābūt, jārīko aktivitātes, jādzīvo forumā 24/7, jābūt kārtībai utt, bet tagad pēkšņi tiek pārdomāts un hop, moderatoriem jāuzrauga čāts, nu tur reizi gadā var uztaisīt topiku, bet tas čiliņā jeb es maldos? varbūt pateiksi ka es atkal nomelnoju projektu un meloju? vai arī tomēr daļa taisnības manā teiktājā ir? 

 

P.S. čemij tik nevajag atkal pārmest, ka es melis un nomelnotājs, es tev pa faktiem visu izstāstīju, bet tu šajā gadījumā esi tas melis ;)

Pēdējo reizi rediģēja ⛔lolwut?, 2018. gada 23. jūlijā, 14:34.

slēpts
Jauniņais
148 atbildes forumā
Online: 47d 8h 52m
Redzēts 2020. gada 18. decembrī, 05:46
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 23. jūlijā, 14:46
0
post

jums laikam baigi patīk santabarbaru taisīt. izteikšos īsi un konkrēti. jūs neesat normāli. īpašnieks galu galā var darīt tā, kā vēlas. labi, chemijs arī nav normāls, un tā ilūzija par citu lietotāju viedokļa prasīšanu ir jāizbeidz, bet es viņa vietā arī būtu izvēlējies tos, kurus vēlos, īpaši ja nav pieteikumu, nevis tos, kuri mani heito. jebkurš tā būtu rīkojies. 

tagad jaunajiem moderatoriem likt justies slikti ir debīlisma augstākā pilotāža. bet ko gan citu varēja sagaidīt.

 

 

Laauriinaa
V.I.P.
Meitene zeltene
satan`s angel
3326 atbildes forumā
Online: 123d 0h 11m
Redzēts 24. martā, 16:24
Pievienots, 2018. gada 23. jūlijā, 14:46
2
post

Mani rekomendēja 5 cilvēki un man pateica ka es nederu jo netaisu topikus, diena te pavadīju no 6-10h veidoju nominācijas un mūzikas galeriju, bet čemim nebija gana labi. a tajā pašā laikā tādu darkprices paņem lai gan viņa šeit tikai skaisti postus raksta topikos  kamēr pašai tikai divi topiki kas ir sasveicināšanās un unban. ŠEIT ŠĶIRO CILVĒKUS!!! 

No viena prasa sazin ko kamēr otram par skaistām acīm visu dod tā pat vien

Enemijs
V.I.P.
Veterāns
Cringe
Laurīts/Laurītis.
5483 atbildes forumā
Online: 351d 7h 51m
Redzēts Vakar, 22:03
Pievienots, 2018. gada 23. jūlijā, 14:56
0
post

hmm, it kā jau Laura teica, ka negribētu būt atkal moderatore, bet tas bija pirms vairākiem mēnešiem, varbūt pirms pusgada, vai arī vairāk.
hmm, tagad neesmu manījis, laikam jau domas mainījušās, ja jau sāka veidot konkursu vienu otru, laikam jau grib atkal kļūt par moderatori pēc tevis teiktā.
Nebija jau slikta moderatore, ja jau konkursus vada, varētu jau dot atpakaļ šo amatu viņai.

Latviana gadījums savā ziņā ir vienaldzīgs, jo viņš nav jauns moderators, viņš vienkārši atkal ielikts tajā amatā, jo jau senāk ir bijis tajā amatā.

Darkprincess ¯\_(ツ)_/¯ , sūdus jau nesataisīs, cerams, jo nekašķējas ar nevienu. Bet kā būs ar konkursiem un sodīšanām, don't know, redzēsim.

 

Chemija domas par to ir mainījušās, jo ir pagājis baigais laiciņš un beidzot laikam viņā ir iestājies izmisums,  laigan tāds jau ir bijis sen sen, ja daži nejauki cilvēki ir bijuši amatos šos visus gadus, bet šoreiz gan lielāks izmisums. Laigan, vai latvians toreiz rakstīja pietiekumu? un vēl kāds, kas tur bija moderators uz kādu īsu laiku ar latvianu, man liekas ka bija vēl viens, es neatceros kurš vai kura, laikam kurš, bet viņi abi tak nerakstīja pieteikumu viņiem iedeva, right?

Tas pats jau sen redzams ar ar cs adminiem, dala acc vienam otram aktīvam, laigan pēc kāda laika šie pazuda xd, vai arī prasības galīgi samazinātas.

Izmisums, tādēļ arī sāk mainīties domas, prasības un pārējais, tāpēc senāk uz to skatījās tā vairāk un pieprasīja vairāk, bet tagad sāk pieprasīt ko mazāk, lai tik būtu kāds. Lai cik stulbi tas nebūtu, tas būtu jāsaprot. Un tā kā tas notiek jau kādu gadu, tad nu pilnīgi vienalga ir palicis ;d kaut vai lai dod mod obijam vai znt xD kur vispār znt pazudis?

 

Bet kuri tad būtu jēdzīgi kandidāti? Laura? ok jā. ... nākošais/nākošā? ir jau viens otrs jēdzīgs bet, vai viņi grib? ¯\_(ツ)_/¯ . izskatās ka nē. .. tāpēc nākas sazin ko kad kur kaut kad pieņemt.

Bet ja šī tēma ir par to lai Laurai dotu mod. PAR. REC.


Edit:

Es ceru ka like devēji apzinās, ka es daļēji aizstāvu chemiju, par to ka ar laiku mainās domas, vēlmes, prasības, it īpaši ja iestājas izmisums ;d

Čatā manīju, īsti nevar saprast, kuram taisnība, vai Laurai vai Chemijam, bet izskatās, ka pat pirms neilga laika, Chemijs noraidīja Lauru uz atkārtotu moderatora amatu, jo "aktivitāte esot pārāk zema", un it kā pirms 2 mēnešiem. Tā kā ok, šoreiz var piebalsot Laurai, ja tā ir taisnība, jo 2 mēneši nav ilgs laiks skatoties pēc šī visa, un šīs domas tiešām pārāk strauji mainījās.
Laigan ar izskatās ka viņiem ir savas personīgās problēmas.
Bet tagad ņemot vērā visu, uzskatu ka Laurai vajadzēja dot moderatoru. if it's all truth.

Pēdējo reizi rediģēja Enemijs, 2018. gada 23. jūlijā, 15:19.

            

Tessa&Hardin
Papucītis
★ Dievs ★
Jan4a
12612 atbildes forumā
Online: 262d 1h 9m
Redzēts Vakar, 23:12
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 23. jūlijā, 14:57
0
post

Par Latvianu kā moderatoru tur nav šaubu, čells aktīvs, sen zināms, varētu pat uzticēt savas dzīvokļa atslēgas un bankas paroli.

Bet par DarkPrincesīti^, gan esmu šokēts. Neredzēju ne pieteikumu, ne kādus konkursus no viņas puses. Aktivitāte ir laba, daudz spamo (#spamere), bet iedot cilvēkam modu, kurš šeit reģistrējies tikai 23. aprīlī - 

Protams, prasības ir izpildītas un nevar neko pārmest - Uzspied.

TIk pat labi, var iedot moderatoru arī Laaurinjaai, EvE, Enemijam, Kiwi, jo tie ir vienāda līmeņa cilvēki kā DarkPrincess - (aktīvi + senāk zināmi).

+ man čemijs teica, ka moderatoram ir jābūt * aktīvam * jāveido konkursi * jāveido interesanti topiki/blogi.

#nohate MelnāPrincese^.

NeaDeKwaD | Stone
Lietotājs++
429 atbildes forumā
Online: 15d 19h 23m
Redzēts 2020. gada 16. oktobrī, 21:31
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 23. jūlijā, 14:59
4
post

Man ar ir skaistas acis dabusu es ar kautko :( 

butu labak sev pa sito bernudarzu uzlikusi -1 :D :D

Pēdējo reizi rediģēja NeaDeKwaD | Stone, 2018. gada 23. jūlijā, 16:21.
Kiwi :]
Seržants
V.I.P.
Auglis
9701 atbildes forumā
Online: 352d 14h 11m
Redzēts Vakar, 19:36
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 23. jūlijā, 14:59
0
post

Tie pārējie, kas šeit kaut ko kakā virsū jaunajiem moderatoriem, jūs paši kaut mazāko iniciatīvu esat izrādījuši? - visticamāk nē. Tas, ka kickā tiek paņemti jauni moderatori ir tikai normāli, jo īpašniekam, kam ir daudz darba gan RL, gan saistībā ar servera uzlabojumiem, un KK, kuram ir jāpilda gan banteam, gan moderatora, gan finanšu menedžera, gan arī mazliet jāatpūšas uzspēlējot kādu citu spēli bez kick.lv, nevar tikt ar visu galā vieni paši. Jau ļoooooti ilgu laiku kickā nav neviens moderators un čemijs ar KK nevar kā roboti 24/7 sēdēt kickā un vaktēt visus topikus, čatu vērot un visas pārējās lietas vienlaicīgi darīt no dienas uz dienu.

Nevaru saprast, kas jums tagad dirsu plēš? Skaudība? Tā ir čemija izvēle, ko ņemt un ko neņemt par moderatoru. Jā, tas izklausas mazliet negodīgi paņemt kādu bez pieteikuma, bet ko citu darīt, ja neviens neraksta pieteikumu un ja arī uzraksta, tas tiek nobombardēts ar ANTI!?

Varbūt Lauriņa bija kādu inciatīvu izrādījusi, bet tad vajadzēja rakstīt čemijam privāti un piedāvāties ar savu palīdzību vai vismaz dot kādus mājienus. Cik sapratu, tad tas netika darīts vai arī čemijam bija kādi citi aizspriedumi pret tevi.

Šī visa situācija pēc pilnīga bērnudārza izskatās. Ja netiek pieskatīts čats - administrācija vainīga, bet ja pieņem kādu palīgu, kas varētu šīs situācijas labot - KK ar čemiju lo**. Smieklīgi tas viss ir.

EvE
Meitene zeltene
Lietotājs
5846 atbildes forumā
Online: 87d 1h 6m
Redzēts 2022. gada 02. decembrī, 18:25
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 23. jūlijā, 15:04
0
post

Jā, man ļoti patīk šīs tēmas nosaukums. Pēc statistikas lejā, secinu, ka ļoti daudziem interesē mana dzīve. :yn:

Lai vai kā, es neesmu informēta par to, kad un kādēļ piešķīra abiem lietotājiem mod, taču zinu, ka tas ir izdarīts un ir daudzi neapmierinātie. Gribētos uzzināt vairāk par šo situāciju. Vēl jo vairāk tādēļ, ka neesmu redzējusi pieteikumus. Labi, principā, Latvians mani neinteresē, jo viņš jau ir bijis mods un, ja pareizi atceros, atteicās no statusa dažu iemeslu dēļ, nevis tas tika atņemts, jo netika galā ar pienākumiem.

Turpiniet rakstīt, man interesē.

slēpts
Jauniņais
148 atbildes forumā
Online: 47d 8h 52m
Redzēts 2020. gada 18. decembrī, 05:46
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 23. jūlijā, 15:13
2
post

tieši tā, EvE, tu neredzēji pieteikumus, jo neviens nepieteicās. un moderatoru vajadzēja, tādēļ chemijs pats izvēlējās no tiem, kuriem gribēja. ja būtu bijuši pieteikumi, tad šāda diskusija te tagad nebūtu.

⛔lolwut?
V.I.P.
SuperStar
Audi Club ★ Rēzekne
#nostarmaucību
3418 atbildes forumā
Online: 200d 16h 22m
Redzēts 2023. gada 21. oktobrī, 21:35
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 23. jūlijā, 15:16
0
post

Gribu painformēt, ka šī tēma netika veidota, lai mēs apsriestu Latviana un Darkprinceses moderēšanu, bet gan par to, pēc kādiem kritērijiem viņi tika pieņemti un kāpēc tiko noignorēta Lauriņas kandidatūra, kad par to tika runāts čatā un pat KK bija par viņu. Protams tajā laikā Lauriņai tika aizrādīts, ka viņai jāuzlabo aktivitāte, nu bet, vai tad viņas aktivitāte ir sliktāka par esošajiem moderatoriem? man liekas tur ir kaut kādas personīgas problēmas star Čemiju un Lauriņu.

 

Tie kas domā, ka šis viss ir domāts, lai kaut kādīgi aizvainotu vai aizbiedētu jaunos palīgus, tad tā nav. Vienkārši jābūt kaut kādai saliedētībai, nevis škirot pēc krūšu izmēra vai pēc tā, cik persona ir spilgta projektā.

 

P.S. Tas nu ir garām, kad īpašnieks vienkārši var paņemt un izvēlēties ko vēlas iecelt amatā, ir taču jābūt kaut kādai stratēģijai vai pieņēmumiem, pēc kā tiekties, nevar vienkārši ieskriet uz 5 min forumā, paskatīties ka kāds aktvīvi posto un iecelt amatā. Protams par šo daudziem domas dalās, bet tādas ir manas domas, ka īpašniekam arī ir jāuzklausa viedokļi un jābalstās uz tiem, jāpieņem lēmumi arī no cilvēkiem kuri grib piedalīties sastāvā un redz no malas kāds būtu labāks kick sastāvs, nevis balstīties uz to, ko īpašnieks vēlas individuāli.

Pēdējo reizi rediģēja ⛔lolwut?, 2018. gada 23. jūlijā, 15:21.

andrisptrs
Lietotājs
326 atbildes forumā
Online: 9d 15h 26m
Redzēts 2022. gada 10. februārī, 23:09
Pievienots, 2018. gada 23. jūlijā, 15:30
0
post

Tomēr es arī iebāzīšu degunu tur, kur nevajag. Tātad mans viedoklis par visu šo ir pavisam vienkāršs. Es uzskatu, ka administrācijai šitādās situācijās būtu jāliek rakstīt pieteikums jebkuram, kurš vēlas iegūt statusu, nevis pieņemt no zila gaisa, arī parastie lietotāji, admini u.c. vēlas izteikt savu viedokli par tiem, kuri pieskatīs forumu. Es nezinu, kā citiem, nemācēšu spriest, bet es personīgi vēlos, lai projektā būtu demokrātija, katram ir jāraksta pieteikums, lai arī cik dziļi tai dupsī nav ielīdis vai ko, jāraksta ir pieteikums, jo cilvēki vēlas izvēlēties savu "valdību".

Pēdējo reizi rediģēja andrisptrs, 2018. gada 23. jūlijā, 15:32.

yostu
V.I.P.
Veterāns
maikls
#nostarmaucību
2782 atbildes forumā
Online: 98d 18h 52m
Redzēts 2022. gada 13. maijā, 00:03
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 23. jūlijā, 16:11
0
post

es kopš te atnācu atpakaļ jau ievēroju, ka te katru dienu vai katru otro dienu čatā ir bullshits un visādas drāmas: vienu tur izbano, tad tur vēl kaut ko izbano, "Chemijs zaglis", "Chemijs lohs", "Chemijs tāds", bla bla bla...karoč visur vaino Chemiju. 

kāpēc tā notiek? nu, manuprāt, viņš ir pārāk noslogots. viņam darbs, kas tur vēl? akadēmija?... visi serveri jātaisa, webs jātaisa un pārējais. es nelienu dirsā, vienkārši es saku tā kā to redzu.

 

te laikam būs saraksts kaut kāds...random....staff...

 

Chemijs - iet uz calladminiem adminu vietā, kaut vai viņš vienmēr ir ļoti ļoti ļoti aizņemts. labi, varbūt pa nakti neviens admins nav on, saprotams, bet man pat ir nācies viņu dzīt ārā, jo viņš ieiet uz calladmin kad es jau esmu iekšā. 

Latvians - banteam un multi admins, sēž tikai jailbreakā un zm, tie pārējie admini viņam ir kinda prikola pēc, ne? man prasa izskatīt apelācijas, labi tas varbūt uz joku bija. idgaf, tikai tagad neraksti eseju par to cik tu daudz pajokoji. 

-KK- - normāls čalis, dara savu darbu, tikai brīžiem pa daudz širmis aizverās. 

 

 

jaunie moderatori? pieņēma bez pieteikuma? uff, fart..."yostu laikam skaudība, jo viņu nepieņēma hehexd"

DarkPrincess^ - reģistrējusies 23. aprīlis 2018. gads...nu labi, 3 mēneši, laikam. profila saturs? spams, "nu laaaaaaaaabi yostu, nesāc, tad vēl nebija foruma spēļu reforma, ko tu te tagad piepisies?" ok, saprotu. arī mani 90% ieraksti ir foruma spēļu saturs, jo tam netika pievērsta uzmanība, tas bija goal 2 level-up. randomā modu iedot, jo ir aktīva? haHAA...good luck btw :)

Latvians - XDDDDDDDDD. kids rage -> nodirsa dažus pa labi, pa kreisi -> prasīja permabanu -> permabanu nesaņēma -> new day, depresija beidzās -> vēlāk - moderators?

noteikumi tika pārkāpti? jā...bana ilgums? 1 diena. WHAAAAAAT? smuki arī esi mani nodirsis pa kluso, tikai neliec man tavu privāto dzīvi jaukt iekšā, big boi ^_^

PS. es neheitoju nevienu no moderatoriem, vēlu jums visu to labākoooooooooooooo :))))))))))))

 

???

vispār kāpēc bez pieteikuma kāds tika pieņemts? šī ir pamatsastāva vākšana? man šis atgādina mta.kick.lv, kur pamatsastāvs tiek vākts visu laiku, kaut vai projekts ir atvērts jau cik ilgi. \

 

CILVĒKU ŠĶIROŠANA :))))))))))))

 

es nezinu ko vēl te var pateikt.... daži vispār netiek novērtēti:

admini;

luīze;

nominācijas [ laauriinaa ];

visi, kas taisa fifa, nhl, teniss, litrbols, utt;

admini, kas taisa jb konkurusus;

lietotāji, kuri taisa citas aktivitātes;

kick.lv eyes;

zubenko puzzle;

visi, kas te pagātnē darīja labu kā staff locekļi;

arī chemijs un kk;

 

permban un statuss off inc ;)))))))))))

ES NEGRIBU TE UZTURĒTIES XD

es nemāku rakstīt 

Pēdējo reizi rediģēja yostu, 2018. gada 23. jūlijā, 16:18.

༄ˡᵛ᭄✿ᴋᴀᴡᴀɪɪ࿐
V.I.P.
Biedrs
Ponija Augstākā Forma
ķipa esot baigā draza
5308 atbildes forumā
Online: 130d 6h 12m
Redzēts Vakar, 15:46
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 23. jūlijā, 16:36
5
post

Ja es iepostotu kautko jēdzīgu te,tāpat visiem būtu pie dirsas.

Bēēēēēēēēt...

Nu īsumš - čemijs sevi nostādījis pozīcijā,kurā pārstrādājas,rezultatīvi viņam rodas nepieciešamība pēc palīgiem, kurus viņš ņem no tukša gaisa par skaiatām acīm,vien teorētiski aprēķinot šo cilvēku moderēšanas potenciālu pēc kautkādas tur savas mērlīnijas,io redz, citu viedokļi šajā jautājumā vairs nav vajadzīgi. Okei sūds par latvāni,viņam ir zināma pieredze kaut viņš arī nepilngadīgs.

 

Bet tad viņš ņem un ievēli kādu,kura bāzes saturs kickā ir spams - tā viena lieta ko viņš centās vēk nesen novērst,bet prasa no potenciālajiem kandidātiem kreatīvu/radošu saturu kickā. Atvainojiet protams,bet ja cilvēka nākotnes vīzija par radošu saturu ir spamošana diendienā bez jebkādas oriģinalitātes, tad man vienkārši jāprasa cik tizli zemu viņš ir nogājis,tikai lai uzskatītu ka tas kautkādā veidā palīdz projektam.

 

Es nebūšu te līder,un nespriedīšu kam tas statuss pienāk vairāk vai mazāk,bet vienkārši izsaku savu viedokli,kuru man dod izteikt valstiskie un globālie likumi. Nespiežu nevienam piekrist vai nepiekrist,bet vēlos lai @Chemijs vairāk pievērstu uzmanību darba kvalitātei. Darba pamatā nav ātrums un skaitliskums,bet kvalitāte.

slēpts
Jauniņais
148 atbildes forumā
Online: 47d 8h 52m
Redzēts 2020. gada 18. decembrī, 05:46
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 23. jūlijā, 16:43
1
post

es tiešām nesaprotu, kādēļ visiem ir tāds cepiens, ka moderators vai admins tiek iedots bez pieteikuma. tā nav nekāda privilēģija, lai jūs tagad savā starpā cīnītos. tas ir reāls darbs. un kā, jūsuprāt, vajadzētu novērtēt tos, kuri "netiek novērtēti"? dot viņiem darbu, par kuru nemaksā? kamoooon. ir jāpriecājas, ka ir moderatori. labāk būtu tagad noņemt statusus un gaidīt, kad notiks pasaules brīnums un kāds pieteiksies? ar šādu komūnu nav brīnums, ka cilvēkiem ir bail. te tak dažs labs ir gatavs rīkli pārkost. ja arī tiek šķiroti cilvēki, kāda jums ellē starpība? galvenais, ka tiek uzturēta kārtība. ja kāds statusņiks dara sliktas lietas, vienmēr ir iespēja izveidod tēmu sūdzību sadaļā. turklāt visiem ir iespēja pieteikties uz statusiem. kaut vai privāti pie chemija. cik zinu, tādu pieteikumu īsti nav, vai arī kandidāti ir skaudīgi nejauceņi.

 

varbūt par atalgojumiem chemijam ir jāpadomā, bet atalgojums noteikti nav moderatora statuss. paņemat savas galviņas rokās un sākat domāt :D

 

šādas tēmas demoralizē jaunos moderatorus un potenciālos kandidātus nākotnē. kaunējušies būtu.

 

EDIT: Empress, tas ir pretīgi, kā tu tagad izrunājies. Cilvēks vēl nav sācis neko darīt, un tev jau kaut kas nepatīk.

tipiska latviešu domāšana: pofig, ja pašam nav, galvenais, lai nevienam citam arī nav.

Pēdējo reizi rediģēja slēpts, 2018. gada 23. jūlijā, 16:58.
yostu
V.I.P.
Veterāns
maikls
#nostarmaucību
2782 atbildes forumā
Online: 98d 18h 52m
Redzēts 2022. gada 13. maijā, 00:03
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 23. jūlijā, 17:04
0
post

kādā veidā projekta un tā stāvokļa kritizēšana ir moderatoru demoralizēšana?

es vēl neredzu nevienu sūdzību, ka kāds no šiem postiem ir sapisis morāli administrācijai.

kā jau andrisptrs teica: ...arī parastie lietotāji, admini u.c. vēlas izteikt savu viedokli par tiem, kuri pieskatīs forumu.

varbūt kādam lietotājam nepatīk pašreizējā administrēja, but u gotta live with it. tas, ka kāds tiek kritizēts nenozīmē, ka viņam jāsāk raudāt vai jāiet prom. =D

slēpts
Jauniņais
148 atbildes forumā
Online: 47d 8h 52m
Redzēts 2020. gada 18. decembrī, 05:46
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 23. jūlijā, 17:14
0
post

es ļoti labi saprotu, kā tu jūties. tu pūlies melnās miesās un tev pat nepiedāvā tādu statusu, tajā pašā laikā kādam citam bez pieteikuma iedod. kā sitiens ar papēdi pa sirdi, es zinu. 15 gadus atpakaļ es būtu tāpat juties. 

ja būtu bijuši pieteikumi, kuros izteikties, tad jūs to varētu darīt. bet pieteikumu nebija, jo cilvēki ir bailīgi un slinki. šajā situācijā nebija NEVIENA moderatora un īpašnieks pats izlēma, kam piešķirt. ar to arī tēma ir slēgta, jo šis ir čemija projekts.

tagad vienīgais, ko var darīt, ir sekot līdzi moderatoru darbam un, kā jau kārtīgiem latviešiem, mēģināt iegāzt. ar tādu attieksmi projekts nonāks tur pat, kur bija vakar - bez moderatoriem.

yostu
V.I.P.
Veterāns
maikls
#nostarmaucību
2782 atbildes forumā
Online: 98d 18h 52m
Redzēts 2022. gada 13. maijā, 00:03
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 23. jūlijā, 17:24
1
post

es ļoti labi saprotu, kā tu jūties. tu pūlies melnās miesās un tev pat nepiedāvā tādu statusu, tajā pašā laikā kādam citam bez pieteikuma iedod. kā sitiens ar papēdi pa sirdi, es zinu. 15 gadus atpakaļ es būtu tāpat juties. 

jap, man ļoti ļoti skauž, ka iedeva citam nevis man, ārprāts :((((((((((((((((((((((((((((

es, piemēram, necenšos nevienu iegāzt. kā jau teicu - u gotta live with it

, bet kam tad tas pieteikums un paraugs ir domāts? reāli tu to pateici šādi: švakajiem pienākās moderators tāpat vien, stiprajiem - pieteikuma paraugs, lūdzu, raksti. runa iet par to, vai cilvēks spēj pieņemt kritiku...

 

bet pieteikumu nebija, jo cilvēki ir bailīgi un slinki.

ok dude :D

es vairs neko neteikšu, b

Pēdējo reizi rediģēja yostu, 2018. gada 23. jūlijā, 17:25.

slēpts
Jauniņais
148 atbildes forumā
Online: 47d 8h 52m
Redzēts 2020. gada 18. decembrī, 05:46
5 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 23. jūlijā, 17:40
0
post

galīgs feispalms :D

raksti pieteikumu un būs citiem kur izteikties! chemijs tak pats pierunāja uz tiem moderatoriem, nevis kāds līda privāti un lūdzās, lai nebūtu jāraksta pieteikums.

PIEŅĒMA TĀDĒĻ, KA NEVIENS SAKARĪGS NEPIETEICĀS PATS!

es vēl konkrētāk nespēju uzrakstīt.

Obijs
V.I.P.
Lietotājs
2312 atbildes forumā
Online: 251d 8h 54m
Redzēts 27. martā, 20:43
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 23. jūlijā, 17:40
0
post

Varēji uzlikt Kick Ziedam - daddyhome un annei mod xD

Bet vispārīgi, man nav nekas pretī pret šiem diviem.. Tik tas ir dīvaini ka DarkPrincess ir tā kas dabujusi mod... Kaut gan labāk lai viņai ir un parāda sevi no gaišās puses nekā Latkrānam mods. 

Latkrāns cik zinu atteicās no mod, tad priekškam dot vēl iespēju? Ja negribēja tad negribēja būt mods... Pats raudāja skype ka iešot prom no kick,, chemijs stulbs un sazin ko vēl teica, perm banu prasīšot.. Tā arī nekur neaizgāja bet kļuva par Statusņik of the Year! Nafig viņam tik daudz grupas? Ja jau mods, tad mods, nevis 70 pienākumi vienlaicīgi kurus tāpat nevar izdarīt. 

 

Capture
GG Admins
Veterāns
Devil with a halo
3433 atbildes forumā
Online: 131d 1h 23m
Redzēts pirms 3 stundām
Pievienots, 2018. gada 23. jūlijā, 18:14
2
post

Man garšo rabarbermaizītes.

 

EDIT: Pilnībā piekrītu direktora pirmajam postam, tāpēc neredzēju jēgu te rakstīt kārtējo dipshitu.

Pēdējo reizi rediģēja Capture, 2018. gada 25. jūlijā, 00:15.

Latvians
WAR3 Admins
JB Admins
V.I.P.
Papucītis
psycho aesthetics
Foruma spēļu uzraugs
Psychopath
12157 atbildes forumā
Online: 452d 0h 14m
Redzēts pirms 3 stundām
Pievienots, 2018. gada 23. jūlijā, 18:26
0
post

Latvians - banteam un multi admins, sēž tikai jailbreakā un zm, tie pārējie admini viņam ir kinda prikola pēc, ne? man prasa izskatīt apelācijas, labi tas varbūt uz joku bija. idgaf, tikai tagad neraksti eseju par to cik tu daudz pajokoji

Pēc tava teiktā man vajadzētu saprast to, ka tu gribi, lai eju sēdēt visos serveros, lai būtu tā aktivāte? 

 

Latvians - XDDDDDDDDD. kids rage -> nodirsa dažus pa labi, pa kreisi -> prasīja permabanu -> permabanu nesaņēma -> new day, depresija beidzās -> vēlāk - moderators?

Vienigais kuru nodiršu bija tavs nabas brālis- Mārtiņš, velns viņ zin kāds viņam tas foruma niks.  Kad man ir bijusi depresija? Beidz sevi jaukt ar mani. Tu aizgāji prom no kick, jo nespēji savākt savu depresiju c:

Nafig viņam tik daudz grupas? Ja jau mods, tad mods, nevis 70 pienākumi vienlaicīgi kurus tāpat nevar izdarīt. 

Davaj, es atsakos no Ban Team un tu izskatīsi visas apelācijas un sūdzības, atteikšos no admina, iesi manā vietā uz calladminiem  vai arī labāk turpināsi sēdēt forumā un nodirst visus?

Pēdējo reizi rediģēja Latvians, 2018. gada 23. jūlijā, 19:31.

Mēs ēdam, lai dzīvotu, nevis dzīvojam, lai ēstu.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0