bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Haoss / Beztēma / Offtopic
11
1
topic
Par un ap EvE dzīvi.
⛔lolwut?
V.I.P.
SuperStar
Audi Club ★ Rēzekne
#nostarmaucību
3418 atbildes forumā
Online: 200d 16h 22m
Redzēts 2023. gada 21. oktobrī, 21:35
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 23. jūlijā, 14:30

Šis topiks nav vērts pret kādu, kurš šeit tiks pieminēts, bet par to, kā mainās čemijs un cik tālu viņš grasās iet.

 

Šodien paklausoties un palasot čatu, nolēmu uzklausīt gan čemija domas, gan pārējie, ko domā par radušos situāciju, jo manuprāt tas nedaudz iet par tālu. 

 

Tātad runa iet par moderatoriem, man protams nav nekādu pretenziju pret jums un tā nav mana darīšana, kā jau čemijs vienmēr saku, visi šeit ir tukšas vienības, viņš ir projekta īpašnieks/dievs, bet nu tas tā novirzoties no tēmas. Gribētos uzzināt, pēc kāda princima tika izvēlēta šāda kandidatūra, kāpēc projekta īpašnieks drīkst pats izraunt no kick ģimenītes kādas personas un izvirzīt kādā kandidatūrā, neskatoties uz to, ka citiem varbūt ir kādas pretenzijas vai cita kandidatūra, vismaz aprunātos un izvērtētu ar kādu cilvēku grupu, tā kā tā grupa nav liela, KK un Čemijs, tad vismaz par abiem ko izvirzītu, bet nē, KK kandidatūra tiek vienkārši noraidīta un netiek nemaz izskatīta, bet cilvēki, par kuriem nemaz nebija pat domāti, kā moderatori, tiek pēkšņi pieņemti, itkā rīt būtu kāda pārbaude un ātri ir jāsalasa cilvēki priekš statistikas. Atkārtošos vēlreiz, ka nav pretenziju pret jaunajiem moderatoriem, bet kāpēc tieši šie cilvēki, labi, Latvians ir diezgan sen un aktīvs, bet viņš nemaz nav izvirzījis savu kandidatūru, cik zinu, tā pati DarkPrincess, okay, arī aktīva varbūt kaut ko iespamo kādā topikā, bet nu cmoon, tas pamatojums, ka adekvāti posti utt, saprotu, ka laika bija maz, tāpēc tik tizls attaisnojums tika izdomāts...Bet to, ka jau labu laiku Lauriņa vēlējās to amatu, pat PM un čatā tika par to runāts un daudzi atbalstīja viņu un deva savas rekomendācijas, viņa centās, veidoja tur kādas aktivitātes, nu varbūt ne tik daudz kā vēlētos, bet nu tāpat. Čatā arī viņa sastopama gandrīz vai 24/7, bet tā vieta tu nemaz nekautrējoties čatā apgavlo, ka viņa nemaz nevēlas to amatu, nopietni? Ja drīkst palūgt no dārgā īpašnieka pamatojumu, labākā gadījumā screen, kur var to redzēt, ka Laurina nevēlas šo amatu, man liekas daudzi gribētu to redzēt...https://prnt.sc/k9uwxp un https://prnt.sc/k9ux7d

 

Gribētos arī parunāt un uzzināt par moderatora pienākumiem. Kāpēc tad kad KK piedāvāja un daudzi arī bija sašutuši par to, kādas ir tavas domas par moderatora pienākumiem, tu stingri uzstāji uz to, ka JĀ, tādiem viņiem jābūt, jārīko aktivitātes, jādzīvo forumā 24/7, jābūt kārtībai utt, bet tagad pēkšņi tiek pārdomāts un hop, moderatoriem jāuzrauga čāts, nu tur reizi gadā var uztaisīt topiku, bet tas čiliņā jeb es maldos? varbūt pateiksi ka es atkal nomelnoju projektu un meloju? vai arī tomēr daļa taisnības manā teiktājā ir? 

 

P.S. čemij tik nevajag atkal pārmest, ka es melis un nomelnotājs, es tev pa faktiem visu izstāstīju, bet tu šajā gadījumā esi tas melis ;)

Pēdējo reizi rediģēja ⛔lolwut?, 2018. gada 23. jūlijā, 14:34.

Chemijs
Īpašnieks | Owner | Насяльника
Kick.lv smadzenes
6959 atbildes forumā
Online: 489d 6h 6m
Redzēts 26. martā, 19:47
4 Brīdinājumi
Pievienots, 2018. gada 23. jūlijā, 19:56
4
post

Paldies lolwut par sakarīgu tēmu, kura pārsteidzošā kārtā tiešām ir pavisam pamatota.

 

Pieņēmu moderātorus tik drastiski es tāpēc ka tas nav normāli ka pusgadu nav neviena paša moderātora bijis, vai pat kāds kandidāts uz to. Skatos uz šo līdzīgi kā bija ar adminu pietiekumiem - ka visi deva anti visiem, un beidzās ar to ka bija jākodē paškodētus aimbot detectorus visekstrēmākajiem gadījumiem un ka pašam bija jāskrien uz 100 calladmin dienā. Un tas tas lēnām, bet situāciju uzlaboja, un pamatīgi.

 

Tagad ir situācija ka es redzu ka vienīgais administrātors arī var nebūt kādu dienu online, kas ir pavisam normāli, nu arī es nevaru katru sekundi atrasties un sekot forumam, tad nu sajutu ka man ir izvēle:

1. izmainīt pilnībia moderātora pienākumus no aktivitāšu rīkošanas uz vnk foruma moderēšanu un pieskatīšanu un pieņemt vismaz pāris cilvēkus kuri to pieskatīs, un pārējos uzdeuvmus iedot kā ko optimālu ko var nedarīt ja negrib.

2. turpināt divatā ar -kk- mocīties, 24/7 sēdēt forumā, vienlaicīgi ar updeitiem un problēmu risināšanām pieskatīt forumu un serverus, pēc tam klausīteis no citiem cik ir sūdīgi ka netiek pievērsta pietiekoša uzmanība problēmam, ka sūdīgi updeiti un daudz bagu, takā tas būtu dēļ slinkuma vai vienaldzības, un tā gadus no vietas

 

Laurija mani privāti teica ļoti nesmukas lietas kad pedejo reizi viņai piedāvāju moderātoru. Atvainojos, bet nu es nekādā veidā nevarēju zināt ka viņa ir mainījusi domas, jo es pat neuzdrīkstējos viņai to prasīt... tu varēji man vienkārši uzrakstīt privāti un pateikt ka gribi būt moderātore, nevis saukāt par šķirotāju, dīvaina pieeja ļoti mēģināt panākt ko tu gribi otru vnk pazemojot.

 

Šos kandidātus pieņēmu tāpēc ka viņi, manuprāt, bija visaktīvākie un vispoizitīvākie pēdējo mēnešu laikā.

Rahhtw - visi tevi nosauktie cilveki tika izskatiti ka kandidati, vnk shiem 2 plusinju bija vairak ka citiem.

 

 

Pēdējo reizi rediģēja Chemijs, 2018. gada 23. jūlijā, 20:21.

Mandarīns
Biedrs
Auglis
937 atbildes forumā
Online: 25d 15h 13m
Redzēts 2023. gada 05. martā, 14:26
Pievienots, 2018. gada 23. jūlijā, 22:29
0
post

Sviests! Šeit laikam cilvēkiem nekas nav pa labam un pa prātam, lai arī kā kads censtos izpatikt visiem laikam nevarēs. 

P.S. Lai tak modi dara savu darbu un pilda pienakumus lai kadi viņiem tagad pa jaunam skaitās galvenais ka viņi ir un palīdz tam kick, jo neticu ka 1 cilvēks vispār var vadīt projektu varbūts kāds parcilvēks bet nejau šo kur viss reizēm iet pa gaisu un greizi. :D

Krank
Lietotājs
70 atbildes forumā
Online: 4d 17h 19m
Redzēts 20. martā, 17:06
Pievienots, 2018. gada 24. jūlijā, 15:45
1
post

Normāls bērnudārzs 😂👍 rakstiet vēl

Lietotāji skatās šo tēmu: 0